Jump to content

Το καλύτερο και ασφαλέστερο Registry Cleaner...Για εμάς

iliasp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

RegCleaner και απο μενα..με βολευει παρα πολυ,ειναι πολυ ευχρηστο και ποτε δεν ειχα προβληματα μαζι του.. ;)

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Registry Mechanic -

...Αρκετά καλό προγραμματάκι, αλλά μπορεί να δημιουργήσει πολύ σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Windows :!:

Έκανα χθες ένα registry clean...και από τότε, με το που έκανα σύνδεση στο Ιnternet (όταν έλεγε δήλωση του υπολογιστή σας στο δίκτυο...) το PC έκανε επανεκκίνηση!!!:wacko:

Την ψυλλιάστηκα ότι ήταν από το Registry Mechanic, έκανα ένα Restore και το πρόβλημα λύθηκε.:)

Γι'αυτό να ξέρετε ότι αν έχετε το Registry Mechanic και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στα Windows, κάντε ένα Restore....μπορεί να φταίει αυτό.

Είναι κρίμα να κάνετε Format χωρίς λόγο!;)

http://img515.imageshack.us/img515/720/regmech4pb.th.png

• 3 months later...
Guest valeria
Ρε παιδιά πώς ακριβώς τα δουλεύετε αυτά τα προγράμματα.Ας πούμε το RegSupreme το βάζετε να καθαρισει όλα όσα βρίσκει;Ή επιλέγετε ποια να κρατήσει και ποια όχι;Αντίστοιχο ερώτημα να θέσω και για το easycleaner...Οι καταχωρήσεις που μου βγάζει με πράσινο αριστερά τι υποδηλώνουν;:O

Γεία χαρά...:happy:

Εως ώρας έχω δοκιμάσει 2 μόνο προγραμματάκια για Registry

Το Registry Mechanic και το CCleaner

Ικανοποιημένος έιμαι μόνο απο το δεύτερο μιας και με το Registry Mechanic είχα αρκετά προβληματάκια παλιότερα...:p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Guest valeria
Γεία χαρά...:happy:

Εως ώρας έχω δοκιμάσει 2 μόνο προγραμματάκια για Registry

Το Registry Mechanic και το CCleaner

Ικανοποιημένος έιμαι μόνο απο το δεύτερο μιας και με το Registry Mechanic είχα αρκετά προβληματάκια παλιότερα...:p

Ηello!Βασικά τα έχω και τα δύο...Με το Registry Mechanic μια χαρά τα πάμε,σημειωτέον έχω την έκδοση 4.0 και στα χρόνια που το έχω (τουλάχιστον 2) ποτέ δεν μου παρουσίασε κάτι...Το CCleaner επίσης καλό και ασφαλές.Απλά προβληματίζομαι καθώς τα δύο καινούρια που πέρασα πριν κάποιες μέρες (RegSupreme και EasyCleaner)μου έβγαλαν αρκετές καταχωρήσεις που δεν μου τις βρίσκει κανένα άλλο.Και αναρωτιέμαι όσοι απ'αυτούς που έχουν πει εδώ μέσα ότι είναι πολύ καλά και ασφαλή,καθαρίζουν όλες τις καταχωρήσεις που τους βρίσκουν ή επιλέγουν τι θα σβήσουν;:confused:

Ηello!Βασικά τα έχω και τα δύο...Με το Registry Mechanic μια χαρά τα πάμε,σημειωτέον έχω την έκδοση 4.0 και στα χρόνια που το έχω (τουλάχιστον 2) ποτέ δεν μου παρουσίασε κάτι...Το CCleaner επίσης καλό και ασφαλές.Απλά προβληματίζομαι καθώς τα δύο καινούρια που πέρασα πριν κάποιες μέρες (RegSupreme και EasyCleaner)μου έβγαλαν αρκετές καταχωρήσεις που δεν μου τις βρίσκει κανένα άλλο.Και αναρωτιέμαι όσοι απ'αυτούς που έχουν πει εδώ μέσα ότι είναι πολύ καλά και ασφαλή,καθαρίζουν όλες τις καταχωρήσεις που τους βρίσκουν ή επιλέγουν τι θα σβήσουν;:confused:

Θέλω να σημειώσω κάτι που νομίζω να μην είναι λάθος...;)

Αλλά έχω την εντύπωση πως το κάθε πρόγραμμα είναι λογικό να βρίσκει κάτι παραπάνο ή κάτι λιγότερο από κάποιο άλλο αν τα συγκρίνουμε...

Η κάθε κατασκευάστρια εταιρία το προσαρμόζει ανάλογα τις απαιτήσεις τους...:)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Guest valeria
Θέλω να σημειώσω κάτι που νομίζω να μην είναι λάθος...;)

Αλλά έχω την εντύπωση πως το κάθε πρόγραμμα είναι λογικό να βρίσκει κάτι παραπάνο ή κάτι λιγότερο από κάποιο άλλο αν τα συγκρίνουμε...

Η κάθε κατασκευάστρια εταιρία το προσαρμόζει ανάλογα τις απαιτήσεις τους...:)

Τhat's right!Συμφωνώ κι επαυξάνω!Η απορία μου όμως έγκειται στο κατά πόσο αυτά τα παραπάνω που βρίσκουν αυτά τα δύο που ανέφερα,είναι ασφαλές να σβηστούν.Και προβληματίζομαι γιατί μου βρίσκουν έναν παράλογο-για μένα-αριθμό άχρηστων καταχωρήσεων,αφού ποτέ δεν έχω κάνει uninstall κανένα πρόγραμμα απ'όσα έχω περάσει στο σκληρό,για να δικαιολογείται η ύπαρξη αχρείαστων κλειδιών,επίσης ούτως ή άλλως τρέχω κι άλλα παρόμοια utilities,Tune Up,Registry Mechanic,Ccleaner,ε τι στο καλό όλο και κάτι βρίσκουν αυτά,σωστά;;) Kι έρχομαι ξαφνικά μετά από search να έχω περί τις 150 άχρηστες καταχωρήσεις;:wacko: Φοβάμαι μήπως "πάσχουν" από "υπερβάλλοντα ζήλο" if you know what I mean...;)

• 11 months later...
παιδια επειδη το εχω ψαξει το θεμα ακουστε με:Tune up Utilities 2007,δε θα βρειτε πιο επαγγελματικο και αξιοπιστο προγγραμμμα οχι μονο να καθαριζει τη registry αλλα κανει 1000 αλλες δουλειες που κανουν το pc πραγματικα γρηγορο!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

απ´ότι διάβασα σε ένα γερμανικό forum το Tuneup Utilities 2007 από Beta4 V2 και μετά είναι συμβατό με τα vista.

δεν το δοκίμασα όμως;)

• 2 weeks later...
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ CCLEANER ΣΤΗ ΟΜΟΝΥΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΩΡΕΑΝ.

πολύ μέτριο...

το http://iobit.com/AdvancedWindowsCarePersonal/index.html

ύστερα από αρκετούς πειραματισμούς είναι το καλύτερα για μένα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

To RegSupreme είναι η νεότερη έκδοση του RegCleaner, που βέβαια την πληρώνεις.

Εγώ χρησιμοποιώ την παλιότερη που είναι free έχει Ελληνικά και δουλεύει μία χαρά με SP2

To link για το RegCleaner : http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm

regscrub θα βαλεις πολυ ωραιο προγραμμα

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

egw exw to cleaner kai eimai eyxaristhmenos,,einai kai free..basika exw kai alla poy ta doyleyw mia fora sto toso. to ena legete wash and go kai to allo registry cleam expert. ean kanete ena save prin ton ka8arismo eisaste ok!
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Ρε παιδιά κατέβασα το Reg Cleaner το έκανα set up μου δημιούργησε ένα short cut το κάνω κλικ αλλά από εκεί και πέρα δεν γίνεται τίποτα. Πάω να το σβήσω από το control panel και δεν υπάρχει σαν programm. Παω και στο Program Files να σβήσω το φάκελο από εκεί και μου λέει οτι είναι αδύνατον γιατί μπορεί να χρησιμοποιείται ήδη. Τι να κάνω??
I LOVE MY BABIES

Ρε παιδιά κατέβασα το Reg Cleaner το έκανα set up μου δημιούργησε ένα short cut το κάνω κλικ αλλά από εκεί και πέρα δεν γίνεται τίποτα. Πάω να το σβήσω από το control panel και δεν υπάρχει σαν programm. Παω και στο Program Files να σβήσω το φάκελο από εκεί και μου λέει οτι είναι αδύνατον γιατί μπορεί να χρησιμοποιείται ήδη. Τι να κάνω??

http://www.computing.net/windowsxp/wwwboard/forum/145727.html

Διαφορετικά, χρησιμοποίησε το unlocker

http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml