Jump to content

arha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arha

  1. το lg kp500 ειναι σε γενικες γραμμες ενα καλο τηλεφωνο.Η πρωτη εντυπωση ειναι αναμφισβητητα θετικη με την μεγαλη οθονη 3',τη δηνατη ηχο που διαθετει,την συνδεσιμοτητα του bluetooth 2.0,τη δυνατοτητα να τρεχει πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα,το ραδιο και την καμερα 3μεγα.. Αρνητικα υπαρχουν αλλα γινονται ασημαντα απο την φοβερα ελκυστικη τιμη του:100ευρω.. 1)η οθονη του γενικα δεν πολυφαινεται στον δυνατο ηλιο..και σου δινει την εντυπωση οτι θα επρεπε να ειναι πιο γρηγορη(ισως στο μελλον να υπαρχει μια πιο γρηγορη εκδοση σαν το iphone) 2)το λειτουργικο του δεν ειναι τοσο δουλεμενο οσο π.χ. ενος sony eriscon 3)καποια παιχνιδια(που λογικα θα ευνοουνταν απο την μεγαλη οθονη)και κυριως αυτα που εχουν γρηγορη κινηση(java games) παιζουν με διακοπες (λιγα fps) κατι που δειχνει αδυναμια της cpu να διαχειριστει την μεγαλη οθονη.. 4)Η μπαταρια διαρκει περιπου 2+1/2 μερες με κανονικη χρηση με μειονεκτημα οτι μετα την 2η μερα "πεφτει πολυ αποτομα" για ο,τι νεοτερο και για οποιον ενδιαφερεται θα επανελθω..
  2. το εχω περιπου 1 χρονο... προβληματα:1)τα πληκτρα σπανε χωρις περαιτερω προβλημα λειτουργιας(μονο αισθητικο) 2)Απο το καλοκαιρι σταματησε να δουλευει το πληκτρο των μενου(πανω αριστερα)το οποιο με μια αλλαγη της λειτουργιας των πληκτρων διευθετηθηκε... 3)και απο χτες σταματησε να λειτουργει το ακριβως απο κατω πληκτρο©... Οποτε μαλλον παει στο service.. Οσο για αυτους που ενδιαφερονται για το μοντελο νομιζω ειναι ξεπερασμενο και με λιγοτερα χρηματα μπορουν να παρουν καποιο με αντιστοιχες ικανοτητες...
  3. Κανεις HARD RESET,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ SOFT RESET+ΚΟΥΜΠΙ CALENDAR+POWER ON ΓΙΑ 10 SEC.(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑCK UP TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!)
  4. ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ PCI WI-FI ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ,Η ΚΑΡΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ SOFTWARE ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ WINXP2.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;(ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ VISTA)
  5. Συμβαινει και οταν το χρησιμοποιω,αλλα ομως σχεδον καθολου οταν το εχω στην ειδικη θηκη στο αυτοκινητο σαν GPS.
  6. ΤΟ PDA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ(ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;) η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΟΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.:worry:
  7. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ PDA SIEMENS N500 Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ 12 ΩΡΕΣ ΣΕ ΜΠΑΤΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ 1200mah.ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥΣ.
  8. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ CCLEANER ΣΤΗ ΟΜΟΝΥΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΩΡΕΑΝ.
  9. Το ποσοστο της ακτινοβολιας ειναι πολυ λιγοτερο απο αυτο του κινητου σου τηλ..Αν σκεφτεις οτι το Bluetooth εχει εμβελεια 9m,το κινητο σου και 3κμ. Ετσι το Bluetooth ειναι ασυγκριτα πιο ασφαλες.Ενα αλλο παραδειγμα ειναι το ασυρματο τηλεφωνο στα σπιτια μας το οποιο εχει εμβελεια 300-400μ!
  10. :confused:Εχω το n500 της siemens.Τελευταια εβδομαδα μου παρουσιασε προβλημα με το TASKS ΚΑΙ το calendar τa οποια κολανε.Κανω soft reset και τιποτα.Τωρα εχω βγαλει την μπαταρια τελειως.Σημ:ολα τα υπολοιπα ειναι OK.Εχει κανεις τιποτα υποψειν του;
×
×
  • Create New...