Michelle Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατί να πάρει καποιος ασύρματο και να δώσει τόσα χρήματα επιπλέον ενω το ενσύρματο κανει μιααα χαρά τη δουλειά του! Δεν θεωρω ότι αξίζει για να γλιτώσεις ενα καλώδιο η ταλαιπωρία και τα λεφτά των ασύρματων... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 εγω πηρα προσφατα ενα της microsoft του starck . με βολευει πολυ στο χερι .... πιστευω οτι αξιζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Χρησιμοποιώ 2 οπτικά ποντίκια της Microsoft και είμαι καταικανοποιημένος. Ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό που αναφέρεις... Το ενα στον σταθερό είναι ενσύρματο και το άλλο στον φορητό ασήρματο. Δεν χρησιμοποιώ Mousepad σε κανένα από τα δύο.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν ένα χρόνο και με την γνώμηπου είχα σχηματίσει τότε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσω ποτέ χρήματα για ασύρματο ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο. Κι όμως μου έκαναν δώρο ένα ασύρματο σετ της logitech και από τότε έχω βρει τεράστια διαφορά στην καθημερινή μου εμπειρία με τον υπολογιστή. Όντως, δεν αποδίδει το ασύρματο όσο ένα καλωδιωμένο, πιστέψτε με όμως οι διαφορές δεν είναι καν αντιληπτές, με εξαίρεση ίσως τα παιχνίδια. Όντως, το άλλαγμα των μπαταριών είναι μία αναπόφευκτη διαδικασία, αν όμως υπάρχει πρόνοια ώστε να υπάρχουν μπαταρίες μόνιμα στο σπίτι δεν πρόκειται ποτέ να σας δυσκολέψει. Φυσικά υπάρχει και η λύση του επαναφορτιζόμενου ποντικιού ;) Τέλος, ανάλογα με το χώρο όπου βρίσκεστε, ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε από τον υπολογιστή σας κι από αυτά που συνηθίζετε να κάνετε, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ή λιγότερο ένα ασύρματο ποντίκι (ή/και πληκτρολόγιο). Προσωπικά, μπορώ να δω ταινίες από το κρεβάτι μου, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του υπολογιστή, άρα χωρίς να χρειάζεται να σπεύδω, όποτε χρειαστεί, προς παύση της ταινίας ή αυξομείωση της έντασης. Μπορώ να διαχειρίζομαι τα downloads από το γραφείο μου καθώς μελετάω, ακόμα και να γράψω κείμενα ή να κάνω απλά chat από το κρεβάτι μου. Όλα αυτά δε μπορούσα να τα φανταστώ όσο καιρό είχα ενσύρματο εξοπλισμό, γι' αυτό σας συνιστώ πριν βιαστείτε να απορρίψετε, να το ξαναστεφτείτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (11 Ιαν. 2005 , 14:34) Χρησιμοποιώ 2 οπτικά ποντίκια της Microsoft και είμαι καταικανοποιημένος. Ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό που αναφέρεις... Το ενα στον σταθερό είναι ενσύρματο και το άλλο στον φορητό ασήρματο. Δεν χρησιμοποιώ Mousepad σε κανένα από τα δύο.... εγω παντως χρησιμοποιω mousepad για το χερι μου και οχι τοσο για το ποντικη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (11 Ιαν. 2005 , 14:43) Τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν ένα χρόνο και με την γνώμηπου είχα σχηματίσει τότε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσω ποτέ χρήματα για ασύρματο ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο. Κι όμως μου έκαναν δώρο ένα ασύρματο σετ της logitech και από τότε έχω βρει τεράστια διαφορά στην καθημερινή μου εμπειρία με τον υπολογιστή. Όντως, δεν αποδίδει το ασύρματο όσο ένα καλωδιωμένο, πιστέψτε με όμως οι διαφορές δεν είναι καν αντιληπτές, με εξαίρεση ίσως τα παιχνίδια. Όντως, το άλλαγμα των μπαταριών είναι μία αναπόφευκτη διαδικασία, αν όμως υπάρχει πρόνοια ώστε να υπάρχουν μπαταρίες μόνιμα στο σπίτι δεν πρόκειται ποτέ να σας δυσκολέψει. Φυσικά υπάρχει και η λύση του επαναφορτιζόμενου ποντικιού ;) Τέλος, ανάλογα με το χώρο όπου βρίσκεστε, ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχετε από τον υπολογιστή σας κι από αυτά που συνηθίζετε να κάνετε, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ή λιγότερο ένα ασύρματο ποντίκι (ή/και πληκτρολόγιο). Προσωπικά, μπορώ να δω ταινίες από το κρεβάτι μου, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του υπολογιστή, άρα χωρίς να χρειάζεται να σπεύδω, όποτε χρειαστεί, προς παύση της ταινίας ή αυξομείωση της έντασης. Μπορώ να διαχειρίζομαι τα downloads από το γραφείο μου καθώς μελετάω, ακόμα και να γράψω κείμενα ή να κάνω απλά chat από το κρεβάτι μου. Όλα αυτά δε μπορούσα να τα φανταστώ όσο καιρό είχα ενσύρματο εξοπλισμό, γι' αυτό σας συνιστώ πριν βιαστείτε να απορρίψετε, να το ξαναστεφτείτε :) αυτα τα + δεν τα θεωρω αρκετα ωστε να δωσει καποιος λεφτα για ενα ακριβω πληκτρολογιο ...... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Δύο ίδια θέματα έγιναν merge σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (11 Ιαν. 2005 , 14:51) αυτα τα + δεν τα θεωρω αρκετα ωστε να δωσει καποιος λεφτα για ενα ακριβω πληκτρολογιο ...... :worry: Χαχαχα, μα δεν τα έδωσε αυτος, δώρο του τα έκαναν! :p Συνήθως κάποιος παίρνει ασύρματες συσκευές όταν η θέση του υπολογιστή στο γραφείο του κάνει ενοχλητικά τα καλωδια. Πχ στο σπίτι έχω ασύρματο ποντίκι γιατί πολύ απλά δεν έφτανε το καλώδιο στο πάτωμα που είναι η μονάδα. Στο keyboard έβαλα προέκταση. Στο γραφείο το λαπ έχει ένα απλό ενσύρματο λότζιτεκ με μπίλια (ναι, τόσο αρχαίος είμαι :p ) γιατί δεν έχω λόγο να είμαι μακριά. Για μια ακόμα φορά καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος γενικά παρά το τι βολεύει και εξυπηρετεί τον καθένα. Προσωπικά πάντως, βρίσκω τα ασύρματα οπτικά ποντίκια αδικαιολόγητα ακριβά, άσε που είναι και μεγάλα. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 και εγώ επιμένω στα ενσύρματα... συνήθως όταν κάθομαι στον υπολογιστή τρώω και γίνεται το πληκτρολόγιο+ποντίκι σκ@τ@ και όταν είναι από τα φθήνα δεν τα λυπάσαι να τους δώσεις καμία όταν κολλήσει το "εργαλείο" Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (11 Ιαν. 2005 , 19:37) και εγώ επιμένω στα ενσύρματα... συνήθως όταν κάθομαι στον υπολογιστή τρώω και γίνεται το πληκτρολόγιο+ποντίκι σκ@τ@ και όταν είναι από τα φθήνα δεν τα λυπάσαι να τους δώσεις καμία όταν κολλήσει το "εργαλείο" Με συγχωρείς, αλλά είναι αυτό επιχείρημα; :blink: :lol: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SNikolaidis (11 Ιαν. 2005 , 11:24) Νόμος του Μέρφυ, Νο. 45.212.457: Η μπαταρία από το ασύρματο ποντίκι θα σου τελειώσει την στιγμή που θα το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ - θα είναι νύχτα και όλα τα καταστήματα κλειστά! :p :lol: :lol: Πάρε μάους με καλώδιο, για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου... Νόμος του Μέρφυ, Νο. 45.212.458: Η μπαταρία από το ασύρματο ποντίκι θα σου τελειώσει την στιγμή που θα το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ , όταν παίζεις CS Αγόρασε 2 ζεύγη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες , για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου... :p Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Chat apo to krebati pos ginetai?? Kai genika na grapseis keimeno apo apostasi??!! Gia ti othoni kai analisi milame?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (11 Ιαν. 2005 , 23:38) Chat apo to krebati pos ginetai?? Kai genika na grapseis keimeno apo apostasi??!! Gia ti othoni kai analisi milame?? 1) Αν είναι μακριά, όντως δε γίνεται, εγώ ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (ή άτυχους, ειδικά αν δει κανείς τι ώρα κοιμάμαι :whistle: ) 2)Γενικά το δύσκολο δεν είναι να γράφεις, αλλά να βλέπεις τι γράφουν οι άλλοι, αλλά όπως προείπα εμένα είναι αρκετά κοντά το κρεβάτι στην οθόνη. 3)[AD MODE ON] Eizo Flexscan L767 (19ρα TFT 1280x1024) [AD MODE OFF] :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (11 Ιαν. 2005 , 21:50) Με συγχωρείς, αλλά είναι αυτό επιχείρημα; :blink: :lol: :wacko: Και πολύ καλο μάλιστα! Κι εγώ πάντα μπροστά στον υπολογιστή τρωω! Βεβαια προσέχω γιατι τουλάχιστον το πληκτολόγιο είναι αρκετά ακριβο και έχει συναισθηματική αξία (δώρο απο ένα πολύ ξεχωριστό για μένα άτομο) :p Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Τωρα θα σου πω αφου ειναι τοσο κοντα το κρεβατι,τι διαφορα εχει ωστοσο καταλαβαινω πως το εννοεις. Anyway εγω τον κλεινω απο το remote της audigy τον υπολογιστη και ακομα και 10 καλωδια να ειχα πλεον απο τα ηδη (τοσααα) υπαρχοντα δεν θα μου εκανε καμια αισθηση.Ουτε βεβαια το να λειπουν 2 θα μου εκανε παλι. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι χωρίς παρεξήγηση. Κάτι ειπώθηκε για ακτινοβολία και κατά πάσα περίπτωση δεν ευσταθεί. Για ποιά ακτινοβολία μιλάμε κατ'αρχήν. Αν μιλάμε για το κόκκινο φως κάτω από το Optical Mouse ....... απλά δεν υπάρχει...είναι ένα απλό led, φωτάκι δηλαδή και τίποτα παραπάνω. Αν μιλαμε για την ακτινοβολία που επικοινωνεί ο δέκτης (το μαραφέτι που συνδέεται στην USB θύρα) και το ποντίκι, θα έπρεπε να ξέρετε ότι είναi ακριβώς η ίδια με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα τηλεχειριστήρια της τηλεόρασης. Τώρα αν νομίζετε ότι η ακτινοβολία του τηλεχειριστηρίου της TV είναι βλαβερή........πετάξτε τα όλα ακόμα και του A/C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Δύο τρόποι της ασύρματης σύνδεσης μεταξύ υπολογιστή και ποντικιού ή/και πληκτρολογίου είναι: α) με υπέρυθρη (IR) ακτινοβολία (όπως αυτή των τηλεχειριστηρίων, όπως αναφέρει και ο φίλος halvas69), που απαιτεί οπτική επαφή μεταξύ πομπού-δέκτη. β) με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (RF), που δεν απαιτεί την οπτική επαφή μεταξύ πομπού-δέκτη. Σε αυτή την περίπτωση τυπικές τιμές λειτουργίας είναι: συχνότητα 27MHz, μέγιστη εκπεμπόμενη ισχύς RF 0.112mW, διαμόρφωση FSK. Στη δεύτερη περίπτωση η ισχύς είναι ασήμαντη. Στην πρώτη, αρκεί να μην κοιτάτε από πολύ κοντά τα IR led (δεν εκπέμπουν άλλωστε ορατό φως). Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Όμως μιλάμε για κάτι που επικοινωνεί με τη «βάση» του πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα συνέχεια, όχι για ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης που ούτε σε μια βαρβάτη έξαρση ζάπινγκ φτάνει την συχνότητα ανταλλαγής δεδομένων του ασύρματου ποντικιού (εντάξει, το πληκτρολόγιο έχει - λογικά - μικρότερη συχνότητα ενημέρωσης). Μήπως αυτή η διαρκής έκθεση σε ποσά ακτινοβολιάς (έστω μικρής ισχύος) είναι επικίνδυνη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ipparxos (31 Δεκ. 2004 , 21:37) Για laptop πρόσεξε τη βάση του ασύρματου. Τελευταία πήρε το μάτι μου νέες σειρές τόσο logitech όσο και ms με μόνο ένα στικακι για δέκτη. Χωρίς καλώδιο δηλαδή, που είναι σπαστικό για φορητό μηχάνημα. Wireless Notebook Optical Mouse USB for Windows *WINTER BLUE* http://www.provantage.com/FullSize/HW_91913.JPG release spt 2004 ayto prepei na les tis microsoft to kainourgio tis me stick usb! den einai katholou spastiko otan einai na to kanei metafora to stick koymponi sto katw merous tou mouse to stick kai einai poly boliko! exei new optical pou krata h mpataria 3 fores perisotero me sxesh ta alla genikos einai fobero eixa logitech optical mouse ayto tis microsoft to asyrmato mou arese poio poly! kai se 360 mexri 3 metra apo to pc douleuei apsoga xwris kamia diakoph! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (12 Ιαν. 2005 , 16:46) Όμως μιλάμε για κάτι που επικοινωνεί με τη «βάση» του πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα συνέχεια, όχι για ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης που ούτε σε μια βαρβάτη έξαρση ζάπινγκ φτάνει την συχνότητα ανταλλαγής δεδομένων του ασύρματου ποντικιού (εντάξει, το πληκτρολόγιο έχει - λογικά - μικρότερη συχνότητα ενημέρωσης). Μήπως αυτή η διαρκής έκθεση σε ποσά ακτινοβολιάς (έστω μικρής ισχύος) είναι επικίνδυνη; Ένα δευτερόλεπτο ομιλίας στο κινητό τηλέφωνο ισοδυναμεί με 30 χρόνια χρήσης ασύρματου ποντικιού από πλευράς ακτινοβολίας. Αν θέλεις να βγάλεις τα σπασμένα, στην επόμενη συνομιλία κλείσε το κινητό στα μούτρα του φίλου σου και είσαι εντάξει :p Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AimiliosAtWork Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr (13 Ιαν. 2005 , 11:19) Ένα δευτερόλεπτο ομιλίας στο κινητό τηλέφωνο ισοδυναμεί με 30 χρόνια χρήσης ασύρματου ποντικιού από πλευράς ακτινοβολίας. Αν θέλεις να βγάλεις τα σπασμένα, στην επόμενη συνομιλία κλείσε το κινητό στα μούτρα του φίλου σου και είσαι εντάξει :p Στάνταρ αυτό; Έχεις διαβάσει τίποτε σχετικά πουθενά; Παράθεση :!: Αλλιώς γνωστός και σαν aimilios. Διαβάστε το λόγο δημιουργίας αυτού του nick εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpasxos Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 O panosFL είναι πολύ σωστός. Και συνεχίζω ότι όσον αφορά τις υπέρυθρες δεν παίζει πρόβλημα αλληλεπίδρασης. Όταν πρόκειται για RF mouse τότε δεν οι εκπομπές δεν είναι εντελώς αθώες. Αυτό με τα 30 χρόνια ποντικιού θα ήθελα και εγώ να μάθω την εξήγησή του. Συμφωνώ ότι το κινητό κάνει πολύ περισσότερο κακό. Αυτό φαίνεται καθαρά από την ισχύ εκπομπής (η οποία φαίνεται από το πόσο σου κρατάει η μπαταρία και βέβαια το είδος της μπαταρίας). Άρα αν τα βάλουμε δίπλ δίπλα: 1 μήνας ποντίκι = 1 ώρα κινητό (μιλάμε για συνεχή χρήση και ότι ο πομπός καίει σε αυτήν την περίπτωση την περισσότερη ενέργεια). Μετά πρέπει να αφαιρέσουμε από το κινητό επειδή έχει καλύτερη μπαταρία, επειδή έχει καλύτερο πομπό (πιο Optimized) και επειδή το κρατάμε πιο κοντά στο αυτί. Άρα εγώ θα έλεγα 1 μήνας ποντικιού = 1 λεπτό κινητού (πολύ χοντρική προσέγγιση). Τέλος να προσθέσω ότι ανακάλυψα ότι το δεδομένο ποντίκι (wireless notebook) δουλεύει αρκετά καλά πάνω σε λευκή κόλλα χαρτί. :D Παρόλα αυτά δεν το προτείνω απο χρηστικής απόψεως. Όταν το πρωτοείδα μου γυάλισε αλλά τώρα έχω καταλήξει με το καλώδιο. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Τελικά το Μicrosoft Optical (ενσύρματο) που παραπονιόμουν ότι δεν δούλευε σωστά έφταιγε για αυτό το mousepad. Το έβγαλα και το έχω πάνω στο γραφείο και είναι άψογο! :o Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Προτείνω ενσύρματο Logitech MX510. 50 ευρώ πριν κάνα 6μηνο και δεν έχω μετανιώσει στο ελάχιστο! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Το Microsoft Optical (για laptop) με πολύ μικρό καλώδιο για να μην μπερδευόμαστε :D το αγόρασα 24 ευρώ. http://static.plaisio.gr/images/Products/535362.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts