adams25 Δημοσιεύτηκε November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα ήμουν έτοιμος να πάρω το LG g3 αλλά μου το βγάλαν άχρηστο με προβλήματα κολλήματα κλπ κλπ για το μότο x 2gen μου είπαν κάντε καμία πρόταση να δω επιτέλους τι να πάρω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να επισημάνω ότι δεν είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι και ότι δεν αλλάζω κάθε 6 μηνο συσκευή. Δεν παίζω παιχνίδια καμία είδηση και κανένα fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα ήμουν έτοιμος να πάρω το LG g3 αλλά μου το βγάλαν άχρηστο με προβλήματα κολλήματα κλπ κλπ για το μότο x 2gen μου είπαν κάντε καμία πρόταση να δω επιτέλους τι να πάρω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να επισημάνω ότι δεν είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι και ότι δεν αλλάζω κάθε 6 μηνο συσκευή. Δεν παίζω παιχνίδια καμία είδηση και κανένα fb Εγω θα σου πω αυτο που εχω και παιρνοντας σχεδον ολες τις συσκευες αυτη ειναι η ποιο τιμια σε ολα.http://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τίποτα κάνεις? Κάτι παρόμοιο με τα χαρακτηριστικά του LG g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Aπο Ελλάδα μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Aπο Ελλάδα μόνο; ναι παιδιά μόνο από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Φιλε επειδη δεν καταλαβα καλα,τι μπατζετ διαθετεις;;τι ζητας απο ενα κινητο;σε ενδιαφερει η καμερα;; η μπαταρια;; το μεγεθος;ποια εινα τα χαρακτηριστικα του g3 που ψαχνεις σε αλλο κινητο ;;Δωσε μια εικονα να δουμε τι εχουμε να σου προτεινουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Φιλε επειδη δεν καταλαβα καλα,τι μπατζετ διαθετεις;;τι ζητας απο ενα κινητο;σε ενδιαφερει η καμερα;; η μπαταρια;; το μεγεθος;ποια εινα τα χαρακτηριστικα του g3 που ψαχνεις σε αλλο κινητο ;;Δωσε μια εικονα να δουμε τι εχουμε να σου προτεινουμε :) καλημέρα φίλε έχεις δίκιο δεν ανάφερα κάτι συγκεκριμένο τα λεφτά στα 300Ε η χρίση που κάνω δεν είναι τρελή δηλ καμιά είδηση και κανένα fb δεν παίζω παιχνίδια επομένως με την χρίση που λέω ότι και να πάρω η μπαταρία θα βγάλει σίγουρα μια μέρα κάμερα θέλω καλή και μεγάλη οθόνη από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει να μην λγκαρι χωρίς λόγο συνέχεια θεωρώ φυσιολογικό κάποια στιγμή κάτι να πάει στραβά και να κόλληση αλλά όχι σε σπαστικό σιμειο... έχω αποφασίσει για το g3 αλλά σε άλλο φορουμ μου το έβγαλαν άχρηστο ενώ εδώ τα παιδιά που το έχουν μου είπαν ότι εκτός από κάποια θέματα που είχαν μετά από μια ενημέρωση τα οποία διορθώθηκαν με την επόμενη το κινητό για τα λεφτά του 288 δεν έχει αντίπαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 μήπως να πάω σε flex 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Η αληθεια ειναι πως εχουν ακουστει ποοολλα απο τοτε που βγηκε το g3,δεν το ειχα ποτε αρα δεν θα το θαψω αλλα σιγουρα δεν θα το αγόραζα..Μιας κ δεν εχεις τρελες απαιτησεις γιατι δεν κοιτας κατι σε πιο οικονομικο;;ισως ενα nokia;;γνωστά για τον απροβληματιστο χαρακτηρα τους.Το 830 εχει 235 ευρω με καλη καμερα κ οθονη 5΄.. Σημερα περασα απο e-shop και εχει το g flex 2 προσφορα μεχρι το Σαββατο στα 300 ευρω κ μου ειπαν αν το παραγγειλεις κ δεν σου κανει η παρτιδα το γυριζουμε πισω, εχω διαβασει πως οι πρωτες παρτιδες ειχαν θεματα (503) οποτε κοιτας προς 504 κ 509 παρτιδες,μπες κ στο νημα με το flex 2 εδω μεσα κ κανε μια ερωτηση στα παιδια..Επισης στο bestprice εχει στα 310 το moto x play το οποιο εχει μεγαλη οθονη,πολυ καλη καμερα,νομιζω ειναι αδιαβροχο,στερεο ηχεια,στοκ ανδροιντ,πολυ καλο τηλεφωνακι..Επισης παιζει στα 300 κ το samsung s5 neo κ το moto x 2gen που ανεφερες κ εσυ..Αυτες ειναι οι προτασεις μου φιλε,αν μπορω να βοηθησω σε κατι αλλο μου λες αλλα παρε κ αλλες γνωμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά τελικά θα πάω στο flex 2 αυτό με τις παρτίδες το ξέρω το έχω διαβάσει πάμε 504 και πάνω όντως κάποια 503 βγάλαν πρόβλημα μη σου κάτσει είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Moto x 2nd gen είναι πολύ καλό pure android αναβαθμισεις(λογικά και για το 2016) το μόνο αρνητικό θ έλεγα είναι ή μέτρια προς αρκετά καλή κάμερα! Κατά τα αλλά είναι σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts