Jump to content

myphone POLL: Τι σας εκνευρίζει στις συσκευές σας;

Psylos_
 Κοινοποίηση

Τι σας εκνευρίζει στο smartphone σας;  

1.229 members have voted

1. 1. Τι σας εκνευρίζει στο smartphone σας;

• Η διάρκεια της μπαταρίας
      488
    • Η φωτεινότητα της οθόνης
      31
    • Η ανάλυση της οθόνης
      16
    • Οι επιδόσεις της συσκευής
      77
    • Ο σχεδιασμός / Η ποιότητα κατασκευής
      38
    • Bugs στο software
      195
    • Δεν είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο
      57
    • Δεν έχει user friendly interface
      7
    • Δεν παίρνει πλέον αναβαθμίσεις
      161
    • Άλλο (γράψτε στα σχόλια)
      52
    • Τίποτα, έχω το τέλειο κινητό!
      107
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      0

Recommended Posts

Note 4C άψογο γενικά με μοναδικό εκνευρισμό (ψήφισα άλλο) το ότι άργησε πολύ να δώσει το update της 5.1.1. το οποίο το απογείωσε κανονικά.:cool:
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το memory leak του galaxy s6 που το κανει να συμπεριφερεται σα να εχει 1gb ram και θελω να το πεταξω στον τοιχο..

A και το knox γιατι με root θα ελυνα το προβλημα.

Το youtube που δεν παιζει background και οι περιορισμοι σε σχεση με το pc

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Για μοντέλα-ναυαρχίδες, όπως γράφει ο συνάδελφος παραπάνω για την σειρά note, είναι απαράδεκτη η υποστήριξη απο όλες τις εταιρίες, πλην Google, Microsoft, Apple. Πληρώνεις μπορεί και 700€ για ενα smartphone, όπως το note 3, και σε αφήνουν με την προβληματική L 5.0, για να μην πλήξει τις πωλήσεις του note 4;

Το μέγεθος της οθόνης! Έχω το moto G 2nd, και με εκνευρίζει το μέγεθος της οθόνης που είναι 5". Θέλω τις ίδιες δυνατότητες και ουσιαστικά το ίδιο καλό κινητό αλλά σε οθόνη 4,5" το πολύ!!
Symbian, Die hard

1)*Το να κολλανε οι εφαρμογες

2)Να παω να ενημερωσω τις εφαρμογες μου και να μου λεει "Δεν υπαρχει επαρκης ελευθερος χωρος στην μνημη"

3)Να μην μπορω να σβησω καποιες αχρηστες εφαρμογες της google(π.χ. βιβλια google,ταινιες google,περιοδικα google κτλ),κοινως bloatware

θέλω να λύσουν επιτέλους το θέμα της ενέργειας , θέλω μπαταρία και διαχείριση της ενέργειας που να γ@μ%^# και να δέρνει !! :mad:

Θέλω να βάζω το smart κινητό μου για φόρτιση κάθε 15 μέρες.... ΑΜΗΝ !!!!! :) :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Ίσως οι διαστάσεις αλλά και ο ήχος κλήσης που είναι χαμηλός. Κατά τα άλλα όλα κομπλέ, πόσο μάλλον η μπαταρία που όπως βλέπω είναι παράπονο πολλών
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Samsung Galaxy Note 3:

- Θα ήθελα λίγη παραπάνω διάρκεια ζωής μπαταρίας

- Θα ήθελα ακόμα περισσότερο αυτό το γ#**#μένο το νίκελ στο πλάι που χει γίνει σαν οίκος ανοχής μετά από 2 χρόνια να γινόταν αντικατάσταση χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις όλη την οθόνη εύκολα.

:cool:

Το μονο που μου λειπει απο το LG G2 ειναι η απουσια υποδοχης SD καρτας.... αν το ειχε και αυτο θα ελεγα οτι ειναι ισως το τελειο κινητο....

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η διάρκεια της μπαταρίας!

Για μενα πρωτα μπαταρια, μετα bugs στο software και τριτο οι αναβαθμισεις....:D

Η στρατηγική της Apple σχετικά με τις αναβαθμίσεις του iOS που ξαφνικά κάνουν τις παλιότερες συσκευές να κολλάνε "λιγάκι". Κάθε χρόνο και πιο "λιγάκι"..

Το κόλλημα της Apple με το κλειστό Bluetooth και η έλλειψη File Browser.

Ωραία, δεν επιτρέπεις file exchange μέσω Bluetooth, δώσε τουλάχιστον print drivers (όχι AirPrint).

Η απαράδεκτη διαχείριση μνήμης των παλιότερων android.

Το πόσο γλυστράει το S3.

Tο ότι η Samsung το ξέχασε (το Neo).

Το ότι η CM πετάει αλλά το stock είναι χάλια (και συμπαθώ το TouchWiz).

Τα off-the-chart χρώματα της Super AMOLED εκείνης της γενιάς.

Μπαταρια και αναβαθμίσεις. όλα τ αλλα νομιζω μπορεις να τα δεις και να τα προβλέψεις-αποφυγεις με βαση τα specs το καθε κινητου.
Υπογραφή....

Galaxy s5 (πρώην χρήστης του s6, που τελικά αντί να πουλήσω το παλιό πούλησα το καινούργιο γιατί απογοητευτικα)

Πονάει η μπαταρία...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Η διάρκεια της μπαταρίας!!!
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Πρωτα απ ολα η μπαταρια....Μετα οι αχρηστες εφαρμογες που η καθε εταιρια βαζει στις συσκευες.

Εγω αυτη τη στιγμη με το S5 και εχοντας απενεργοποιησει μερικες απο τις εφαρμογες που ειπα παραπανω βλεπω λιγο διαφορα προς το καλυτερο στο θεμα.μπαταρια.

Ακομα για εμενα ενας πολυ σημαντικος λογος που το επελεξα ειχε να κανει με την αντοχη της συσκευης σε νερο και σκονη που με μια καλη θηκη (spigen)και με tempered glass πραγματικα το κανει πολυ ανθεκτικο σε λογικα φυσικα πλαισια....

Το οτι δεν χτυπάει ποτέ γιατί δεν εχω φίλους....

εχω όμως και viber και fecebook messenger και kik και skype και tweeter και.... lumia 920 με app gap...

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110