Morpheus78 Δημοσιεύτηκε October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2003 Παιδιά θα ήθελα να αγορασω μια καρτα τηλεορασης αλλα δεν ξερω ποια. Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε ποια μαρκα ειναι καλη σε σχετικα φτηνη τιμη (μη δωσω και 300 ευρω!) τι δυνατοτητες εχει κτλ? Ευχαριστω. Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Morpheus78 Παιδιά θα ήθελα να αγορασω μια καρτα τηλεορασης αλλα δεν ξερω ποια. Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε ποια μαρκα ειναι καλη σε σχετικα φτηνη τιμη (μη δωσω και 300 ευρω!) τι δυνατοτητες εχει κτλ? Ευχαριστω. Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα. Κοίτα εδώ για τιμές. Πάντως για μένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα είναι το Win TV Go της Hauppauge. Έχω ένα εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύει άψογα Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Ορίστε και κατευθείαν link για την Win TV Go για αγορά. Κοίτα όμως κι αυτό που έχει και τηλεκοντρόλ Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. October 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Επισης θα ηθελα να ρωτησω για τις απαιτησεις σε επεξεργαστη μνημη κτλ που εχει μια καρτα. Μαλλον εγω με τον ΡΙΙ που εχω δε θα τα καταφερω ε? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Την Win TV Go που έχω, επειδή δεν είναι PCI, την έχω εγκατεστημένη σε ένα παλιό PI στα 166 με Win 98. Για τις καινούριες δεν ξέρω. Μήπως να έψαχνες στο forum Buy & Sell για καμία μεταχειρισμένη παλιά; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Morpheus78 Επισης θα ηθελα να ρωτησω για τις απαιτησεις σε επεξεργαστη μνημη κτλ που εχει μια καρτα. Μαλλον εγω με τον ΡΙΙ που εχω δε θα τα καταφερω ε? Λογικά θα σου δουλέψει άψογα! Ίσως να έχεις πρόβλημα στο recording Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αν η κάρτα γραφικών σου δεν είναι 8mb τουλάχιστον, δύσκολο το βλέπω... αν γίνεται Μορφέα πες μας ποιά είναι ακριβώς, όπως και πόση ραμ έχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. October 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 RAM exw 196, PII sta 350MHz kai 8ara karta grafikwn. Ti lete tha ta kataferw? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Παιδιά αυτό με ...net (το γνωστό κανάλι εννοώ - με τα ωραία μεταμεσονύκτια ντοκυμαντερ :p ) συνεργάζεται; Ή είναι αποκλειστικά θέμα προγράμματος αποκωδικοποίησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Morpheus78 Παιδιά θα ήθελα να αγορασω μια καρτα τηλεορασης αλλα δεν ξερω ποια. Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε ποια μαρκα ειναι καλη σε σχετικα φτηνη τιμη (μη δωσω και 300 ευρω!) τι δυνατοτητες εχει κτλ? Ευχαριστω. Pinnacle PCTV αν όχι η καλύτερη κάρτα, τότε μια από τις καλύτερες. Εγω έχω μια τέτοια αλλά το παλαιότερο μοντέλο, η καινούργια έχει μέχρι και δυνατότητα timeshifting ρίξε μια ματιά εδώ.Από τιμή αν δεν κάνω λάθος η Pro έχει γύρω στα 130€ και έχει TV,Radio,τηλεχειρηστήριο.Νομίζω οτί θα σου λειτουργεί αλλά δεν θα μπορείς να χρεισημοποιήσεις το timeshifting. Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Ψηφίζω Hauppauge. Αν δεν κάνω λάθος αυτό έχει ξανασυζητηθεί κάνε ενα μικρό ψάξιμο αν θέλεις. Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Ναι, έχει συζητηθεί ξανά. Γενικά pinnacle και hauppauge είναι καλές. Όμως πριν αγοράσεις κάτι κοίταξε αν υπάρχει συμβατότητα με την κάρτα γραφικών. Στα sites των κατασκευαστών tv-tuners υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες συνήθως. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts