laios23 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 παιδες καλημερα...θελω την βοηθεια σας....λοιπον θελω να παρω ενα ΜΡ3 το οποιο θελω να πληρει τις εξης προυποθεσεις... 1)να ειναι απο 512ΜΒ-1GB 2)Να ειναι μικρουλη και ευχρηστο οχι κουμουτσα 3)να εχει ραδιοφωνο με πολυ καλη ληψη ομως(ειχα παρει ενα schaub-lorenz αλλα με απογοητευσε σε θεμα ληψης και ποιοτητας ηχου) 4)να ηχογραφει απο ραδιοφωνο και αν γινετε να ηχογραφει απο ενα σταθμο ενω εγω ακουω εναν αλλο(εαν γινετε αυτο βεβαια ε?) 5)να λειτουργει σαν plug and play usb stick δλδ να μπαινει απευθειας σε μια θυρα usb και να αναγνωριζεται αμεσως απο τα windows χωρις drivers κτλ για να το χρησιμοποιω και σαν μεσο μεταφορας και αποθηκευσης δεδομενων.. 6)να εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου αυτα τα ολιγα.ζηταω πολλα ε???οποιος εχει καμια προταση ας μου πει...ευχαριστω.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 παιδες καλημερα...θελω την βοηθεια σας....λοιπον θελω να παρω ενα ΜΡ3 το οποιο θελω να πληρει τις εξης προυποθεσεις... 1)να ειναι απο 512ΜΒ-1GB 2)Να ειναι μικρουλη και ευχρηστο οχι κουμουτσα 3)να εχει ραδιοφωνο με πολυ καλη ληψη ομως(ειχα παρει ενα schaub-lorenz αλλα με απογοητευσε σε θεμα ληψης και ποιοτητας ηχου) 4)να ηχογραφει απο ραδιοφωνο και αν γινετε να ηχογραφει απο ενα σταθμο ενω εγω ακουω εναν αλλο(εαν γινετε αυτο βεβαια ε?) 5)να λειτουργει σαν plug and play usb stick δλδ να μπαινει απευθειας σε μια θυρα usb και να αναγνωριζεται αμεσως απο τα windows χωρις drivers κτλ για να το χρησιμοποιω και σαν μεσο μεταφορας και αποθηκευσης δεδομενων.. 6)να εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου αυτα τα ολιγα.ζηταω πολλα ε???οποιος εχει καμια προταση ας μου πει...ευχαριστω.. πάρε αυτό που έχει όλα όσα ζητάς και είναι super! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22975&category=10 ή αυτό που είναι iriver & usb stick http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22943&category=10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 παντως και γω καταληγω οτι ενα μοντελο με μνημη 1/2 GB με καλυπτει.. αλλα θελω και ηχογραφηση καλη απο το radio που θα χει.. :) με τιμη κατω απο 199 ευρω.. ααα ναι να τρεχει και στα 98 SE.. (ωραια ΔΕΝ υπαρχει, τσαο.. :D ) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 παιδες καλημερα...θελω την βοηθεια σας....λοιπον θελω να παρω ενα ΜΡ3 το οποιο θελω να πληρει τις εξης προυποθεσεις... 1)να ειναι απο 512ΜΒ-1GB 2)Να ειναι μικρουλη και ευχρηστο οχι κουμουτσα 3)να εχει ραδιοφωνο με πολυ καλη ληψη ομως(ειχα παρει ενα schaub-lorenz αλλα με απογοητευσε σε θεμα ληψης και ποιοτητας ηχου) 4)να ηχογραφει απο ραδιοφωνο και αν γινετε να ηχογραφει απο ενα σταθμο ενω εγω ακουω εναν αλλο(εαν γινετε αυτο βεβαια ε?) 5)να λειτουργει σαν plug and play usb stick δλδ να μπαινει απευθειας σε μια θυρα usb και να αναγνωριζεται αμεσως απο τα windows χωρις drivers κτλ για να το χρησιμοποιω και σαν μεσο μεταφορας και αποθηκευσης δεδομενων.. 6)να εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου αυτα τα ολιγα.ζηταω πολλα ε???οποιος εχει καμια προταση ας μου πει...ευχαριστω.. Creative Muvo N200 micro ή ZEN nano plus όπως το ονόμασε αργότερα (είναι ακριβώς τα ίδια) [radio rec, line in rec, micro rec (dictaphone), grag'n'drop] [σίγουρα το πιο μικρό απ'όσα παίρνουν μπαταρία εμπορίου ΑΑΑ] [για τη σύνδεση με pc χρειάζεται καλώδιο, δεν μπορείς να το "καρφώσεις" όπως γίνεται με τα υπόλοιπα muvo] Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 πολυ καλο δουλευει και με 98se, δεν ξερω σε τι ηχογραφει; απο mic/radio.. α ναι και ποσο κραταει η μπαταρια;.. νομιζω δεν φορτιζει;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Πήγα να πάρω το Sony από Κωτσόβολο αλλά δεν έχει μαύρο. Το έχει κάποιο άλλο κατάστημα στην τιμή των 199 ? Το πήρα τελικά σε ασημί γιατί δεν βρήκα το μαύρο :( έκανα το κόλπο για να δυναμώσω την ένταση, ψιλομπάχαλο με το πέρσμα των τραγουδιών γιατί δεν γίνεται με drag'n'drop :mad: και αύριο θα σας πω περισσότερο που θα το τεστάρω στο αυτοκίνητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Λοιπόν, να κάτι που ανακάλυψα τυχαία χθες και μόλις επιβεβαίωσα στο site της Apple (και είναι κάτι που έλειπε και προσωπικά βρίσκω πολύ χρήσιμο). Ισχύει για όλα τα iPods (απ'ό,τι διάβασα, εγώ το δοκίμασα σε 5G και nano). Αν ΔΕΝ έχετε βάλει το Software Update που βγήκε αρχές Ιανουαρίου, κρατώντας πατημένο το κουμπί 'Menu', ανάβει και σβύνει ο φωτισμός. Αν όμως βάλετε το software update του Ιανουαρίου, τότε αυτή η συμπεριφορά αλλάζει, και κρατώντας πατημένο το Menu οδηγούμαστε κατευθείαν στην κεντρική οθόνη με τα μενού, κάτι σαν Home δηλαδή. Επιτέλους τέρμα τα 5 κλικς πίσω :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...μια ερωτηση ακομα τα οντελλα που μου προτεινατε δλδ αυτα απο το site του GERMANOS και το CREATIVE μπορουν να ηχογραφησουν απο ραδιοφωνο??και αν ναι μπορουν να ηχογραφησουν ενα σταθμο που εχω επιλεξει ενω εγω ακουω εναν αλλο???(με ενδιαφερει πολυ αυτο το θεμα..) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 ...και αν ναι μπορουν να ηχογραφησουν ενα σταθμο που εχω επιλεξει ενω εγω ακουω εναν αλλο???(με ενδιαφερει πολυ αυτο το θεμα..) Δε νομίζω. Για να το κάνουν πρέπει να έχουν δύο tuners, ένα για το σήμα που θα ακούς και ένα για το σήμα που θα γράφεις (όπως αντίστοιχα δεν μπορείς να γράφεις κάτι στο video ΚΑΙ να βλέπεις άλλο κανάλι ΑΠΟ το video - το βλέπεις από την τηλεόραση, δηλαδή από άλλο tuner). Επίσης δε νομίζω ότι είναι τα μόνα που δεν το κάνουν, με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα (φορητό τουλάχιστον) που να το κάνει. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Το πήρα τελικά σε ασημί γιατί δεν βρήκα το μαύρο :( έκανα το κόλπο για να δυναμώσω την ένταση, ψιλομπάχαλο με το πέρσμα των τραγουδιών γιατί δεν γίνεται με drag'n'drop :mad: και αύριο θα σας πω περισσότερο που θα το τεστάρω στο αυτοκίνητο... kala sen sto bgazei san aferoumeni monada diskou?? emena etsi to bgazei:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 kala sen sto bgazei san aferoumeni monada diskou?? emena etsi to bgazei:!: Το βγάζει αλλά αν ρίξεις χύμα τα τραγούδια δεν τα παίζει. Αν σε εσένα λειτουργεί πες που τα 'ρίχνεις'. Επίσης δεν λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή οθόνης. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...μια ερωτηση ακομα τα οντελλα που μου προτεινατε δλδ αυτα απο το site του GERMANOS και το CREATIVE μπορουν να ηχογραφησουν απο ραδιοφωνο??και αν ναι μπορουν να ηχογραφησουν ενα σταθμο που εχω επιλεξει ενω εγω ακουω εναν αλλο???(με ενδιαφερει πολυ αυτο το θεμα..) Στο muvo/zen που σου πρότεινα σίγουρα όχι. Απ'όσα players έχουν περάσει από τα χέρια μου και παρείχαν radio rec, κανένα δεν έκανε αυτό που ψάχνεις. Η απάντηση του stereo νομίζω ότι είναι απόλυτα κατατοπιστική. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Αποφασισα να παρω κι εγω ενα mp3 player...ετσι,καθισα & διαβασα πολλες σελιδες απ'το thread,αλλα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις,αφου πρωτα διευκρινησω τι ψαχνω: -Μνημη 1 GB τουλαχιστον. -Ραδιο. -Καλη ποιοτητα ηχου(ΜΕ τα ακουστικα που διαθετει η συσκευασια). -Τιμη το πολυ μεχρι 130 ευρω. -Μπαταρια λιθιου. Εψαξα λιγο & ειδα οτι σ'αυτα που θελω υπαρχουν μερικα της Creative (Muvo Micro N200,Muvo TX SE ),ενω θα ηθελα τη γνωμη σας για τα mp3 players-keys της Neo (ειδα πχ. αυτο http://www.pixmania.com/gr/gr/163428/art/neo/ii-ic-usb-mp3-simply-key.html ).Αξιζει η αγορα τους?Ενα ακομα μοντελο της που μου φανηκε καλο ειναι αυτο εδω http://www.pixmania.com/gr/gr/183873/art/neo/mp3-player-trinity-500-1.html,πως σας φαινεται (νομιζω για τα λεφτα του ειναι καλο)? Τα ipods,αν & εχω δοκιμασει μερικα,μαλλον πεφτουν πολυ ακριβα για τα...γουστα μου.Εκτος των αλλων,αληθευει οτι απαιτειται το itunes για την μεταφορα αρχειων απ'τον υπολογιστη,ενω στα υπολοιπα η ιδια διαδικασια γινεται πιο ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 ...αληθευει οτι απαιτειται το itunes για την μεταφορα αρχειων απ'τον υπολογιστη,ενω στα υπολοιπα η ιδια διαδικασια γινεται πιο ευκολα? Πιο δύσκολα ίσως να μπουν τα τραγούδια (σε σχέση με ένα drag and drop) αλλά πιο εύκολα στη διαχείρισή τους μετά :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 σκεφτομαι να αγορασω ενα mp3 player και ειδα 2 που μου αρεσαν αλλα μου φανηκε πολυ παραξενο το οτι εχουν παραπλησιες τιμες http://www.pixmania.com/gr/gr/175573/art/iriver/multimedia-player-u10-2-g.html http://www.pixmania.com/gr/gr/163836/art/archos/multimedia-player-digital.html?itag=3913 αν και το iriver εχει μονο 2gb αποθηκευτικο χωρο και δεν εχει καμερα κτλ εχει παραπλησια τιμη με το archos που εχει 20gb, ληψη βιντεο και γενικα πιο πολλες λειτουργιες. Τι παιζει εδω? πως με 18gb περισοτερη μνημη και με πιο πολλες δυνατοτητες εχει ιδια τιμη με το iriver? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 η flash η 2αρα πολυ ακριβη αλλα και markeing.. :) επισης το U10 εχει οθονη αφης.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Το βγάζει αλλά αν ρίξεις χύμα τα τραγούδια δεν τα παίζει. Αν σε εσένα λειτουργεί πες που τα 'ρίχνεις'. Επίσης δεν λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή οθόνης. :mad: H automati peristrofi se mena leitorgei!! pws?? otana anoigeis to mixanima analoga pos to kratas alazei kai i othoni! gia ta tragoudeia den to exo psaxei! otan anoixa kai ego to katalogo ta eida arthmimena oxi me titlous!(0001 00002...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Kανενα καλο site με αναλυτικα reviews για mp3 players γνωριζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Kανενα καλο site με αναλυτικα reviews για mp3 players γνωριζετε? http://www.dapreview.net/news.php Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 H automati peristrofi se mena leitorgei!! pws?? otana anoigeis to mixanima analoga pos to kratas alazei kai i othoni! gia ta tragoudeia den to exo psaxei! otan anoixa kai ego to katalogo ta eida arthmimena oxi me titlous!(0001 00002...) Ναι μετά το βρήκα για την περιστροφή. Δεν βλέπω να ασχολείται κανείς άλλος με το SONY οπότε μάλλον καλύτερα να συνεχίσουμε με pm :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 http://www.smashingcontent.com/iriver/u10/ υπαρχουν κ για το iriver h320 παιχνιδια η μονο γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Υπάρχει mp3 με σκληρό που να παίρνει και να παίζει τα τραγούδια με ένα απλούστατο drap 'n' drog ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Re paidia 8elw ena mp3 player pou na exei : gyro sto 1gb capacity sxetika fthno kai kalh poiothta hxou twra me radiofwno xwris dn me peirazei.... Mhpws na parw ekeino to sony pou deinei o kotsobolos se ekptwsh me 200 euro??Bebaia dn to xreiazomai kai toso megalo giati exw kai e3wteriko sklhro opote.... plz proteinetai mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Υπάρχει mp3 με σκληρό που να παίρνει και να παίζει τα τραγούδια με ένα απλούστατο drap 'n' drog ??? Στο δικό μου γίνεται σίγουρα (samsung YP-T8). Και σε άλλα πρέπει να γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Re paidia 8elw ena mp3 player pou na exei : gyro sto 1gb capacity sxetika fthno kai kalh poiothta hxou twra me radiofwno xwris dn me peirazei.... Mhpws na parw ekeino to sony pou deinei o kotsobolos se ekptwsh me 200 euro??Bebaia dn to xreiazomai kai toso megalo giati exw kai e3wteriko sklhro opote.... plz proteinetai mou... File mou to ti tha pareis exartate apo to poso antexei kai i tsepi sou!! Ego parapono apo to sony den exo! megalo disko ithela kai to brika! kati allo pou mporeis na deis einai to zen tis creative me 6 GB me radio apo to multirama me 160 kati (pes 170 kati tetio pire to mati mou sto teleuteo filadio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts