Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους κ καλό Σαβ/κο!!

Μόλις είδα σε ένα φυλλάδιο από Κωτσόβολο ένα mp3 player LOGIK 3,3Gb (LOG33) με ηχογράφηση ομιλίας και τιμή 89 ευρώ!

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι είναι αυτό?

Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών

http://www.slf.4t.com

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για οσους εχουν iriver h-300 series βγηκε καινουργιο update στην σελιδα,πολυ καλο.διαβαζει κ ελληνικα και στο μενου εχει την επιλογη του video κτλ.εχει καταφερει κανεις να βαλει video σε h-300 series?

προσπαθω εδω και καιρο και δεν μπορω.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν το ipod εχει την δυνατοτητα αποθηκευσης και αλλων αρχειων εκτος απο τραγουδια και φωτογραφιες.

Ευχαριστω

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν το ipod εχει την δυνατοτητα αποθηκευσης και αλλων αρχειων εκτος απο τραγουδια και φωτογραφιες.

Ευχαριστω

Σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος αποθηκεύει τα πάντα, απλά δεν μπορείς να τα δεις από το ίδιο το iPod, θα πρέπει να το συνδέσεις σε pc. Επίσης τα καινούρια iPod (όχι το nano) παίζουν και βίντεο. Τέλος συγχρονίζεται με το outlook για τη μεταφορά επαφών και ημερολογίου.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Creative Zen-Vision M review:

http://www.chip.de/artikel/c1_artikel_18336053.html

photos: http://www.chip.de/bildergalerie/c1_bildergalerie_18336221.html?show=3&backlink=http://www.chip.de/artikel/c1_artikel_18336053.html

Viliv P1 20g Portable Media Player review:

http://www.xtremecomputing.co.uk/review.php?id=228

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μετάφραση (όχι αυτόματη):

"

Ο χειρισμός του είναι αρκετά καλός, σχεδόν όσο καλός και του iPod. Άλλωστε τα μενού και γενικότερα ο τρόπος χειρισμού μοιάζουν πολύ.

...

Η οθόνη του είναι πολύ καλή και το να βλέπεις ταινίες σε αυτήν είναι σίγουρα πολύ καλύτερο απ'ότι στο iPod.

....

Αν και στη συσκευασία αναφέρεται ότι η μπαταρία του διαρκεί 14 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής και 4 για video, εμείς μετρήσαμε 10.2 και 2.5 αντίστοιχα. Το iPod, αν και σημαντικά μικρότερο και ελαφρύτερο (το Zen είναι 164 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 104 x 62 x19 ενώ το iPod 136 γρ. και 104 x 62 x 11) κρατάει τελικά περισσότερο και το iAudio X5L έως και τρεις φορές περισσότερο.

Αποτέλεσμα:

Επιτέλους, η πρώτη σοβαρή εναλλακτική πρόταση σε σχέση με το iPod. Αν και είναι καλύτερη η οθόνη του όπως και η αναπαραγωγή video, όπως και η υποστήριξη πολλών format audio και video, τελικά αυτά τα χαρακτηριστικά του δώσανε λίγους πόντους σε σχέση με το πόσους έχασε από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις διαστάσεις. Αν η Creative μπορούσε να διορθώσει αυτά τα λάθη και να βελτιώσει τα πλαστικά του Zen, ίσως και να μην υπήρχε λόγος να αγοράζουμε πλέον iPod.

Συνολικός βαθμός: 80% (iPod: 84%)

"

Τιμές (στη Γερμανία): 40 Ε παραπάνω το Zen.

Παιδιά,ερώτηση...

Έχει πάρει ή έστω έχει δουλέψει κανείς από εσάς το Creative Zen Micro στα 6Gb?:rolleyes:

Δεν θέλω κριτική από ιστοσελίδα,αλλά πρακτικά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει.

Πόσο κρατάει η μπαταρία?είναι εύκολο στο χειρισμό?είναι ανθεκτικό?:O

Ευχαριστώ!

geia sas paidia.

se ligo kairo mpaino fantaros k tha ithela na anavathmiso to iparxon muvo v200 1gb pou exo se kati kalitero gia na exo polla tragoudia ston army.

an kserete loipon na mou proteinete kapoio mp3 player me skliro to opoio na einai FTHINO,me radiofono k oso to dinaton perisotera giga.den me endiaferei na einai k proigoumenis seiras (mias k tha psakso prota se aggelies) h na einai kainourio.

euxaristo

geia sas paidia.

se ligo kairo mpaino fantaros k tha ithela na anavathmiso to iparxon muvo v200 1gb pou exo se kati kalitero gia na exo polla tragoudia ston army.

an kserete loipon na mou proteinete kapoio mp3 player me skliro to opoio na einai FTHINO,me radiofono k oso to dinaton perisotera giga.den me endiaferei na einai k proigoumenis seiras (mias k tha psakso prota se aggelies) h na einai kainourio.

euxaristo

Να προσέξεις πολύ στην επιλογή σου!Κ αυτό που έχεις καλό είναι.Για παράδειγμα,θα σου έλεγα να πάρεις το Zen της Micro Creative,αλλά έχει μπαταρία λιθίου κ δεν θα είναι εύκολο να έχεις μπρίζα να το συνδέεις κ να το φορτίζεις.Ενώ αυτό που έχεις παίρνει μπαταρίες κ κρατάει αρκετά.:O

Εκτός βέβαια αν έχεις καλό βίσμα :X κ είσαι κάπου που θα έχεις άνετη πρόσβαση:p :cool: :X

euxaristo gia tin apantisi mallon gia to micro tha pao.akoma vevea tpt den einai sigouro mias k oti einai na paro tha tha to paro stin adeia orkomosias pou argei akoma.

ta kalutera mp3 player pisteuw apo proswpikh empeiria pws einai asuzhthth ta

IAUDIO. ti lete?

Εγώ έχω το iAoudio X5 30 GB και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κάνω ηχογραφήσεις από το Line in στα 320 kbps και είναι τέλεια.

:kill: :rocket:

Εγώ έχω το iAoudio X5 30 GB και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κάνω ηχογραφήσεις από το Line in στα 320 kbps και είναι τέλεια.

Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να το βρω εδώ στην Ελλάδα?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να το βρω εδώ στην Ελλάδα?

Εγώ το πήρα από τον Σαραφίδη τον Οκτώβριο 415 €

:kill: :rocket:

Εχει προσφορά ο Κωτσόβολος το SONY NWHD5 στα 199 ευρώ. Εγώ που ψάχνω ένα mp3 player με σκληρό δίσκο για να ακούω τα mp3 στο αυτοκίνητο, θα κάνω καλά να το χτυπήσω? Δεν θέλω κάτι ακριβό και δεν θέλω άλλες λειτουργίες...

παντως τα ακουστικα

παιζουν πολυ μεγαλο ρολο..

πηρα κατι φιλιπς με 6 ευρω,

με αυτο το κουτακι που τα τυλιγει..

και ακουγονται τα τραγουδαι,

παρα πολυ καλυτερα..

αν και παντα θελω να παρω τα ΜΧ400..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

παιδιά συγγνωμη, ίσως αυτό που θα ρωτήσω το έχετε απαντήσει παραπάνω αλλα δεν μπορώ να το βρω (διαβασα αρκετές προηγούμενες σελίδες): μήπως ξέρει κανείς και μπορεί να μου εξηγήσει τί μειονεκτήματα έχει το iPod και γενικά η χρήση του iTunes έναντι mp3 players αλλων κατασκευαστών; Είναι αλήθεια οτι πληρώνεις για να κατεβάσεις τραγούδια απο το iTunes; Η οτι το nano θα δεχεται να του βάζω τραγούδια απο ένα κ μόνο υπολογιστή (αυτό λίγο κουφό μου ακούγεται). Δηλαδή δεν μπορώ να παρω το nano και να του περάσω τα αλμπουμ (σε mp3) που έχω στη βιβλιοθήκη του media player μου, με drag and drop πχ;

Εχει προσφορά ο Κωτσόβολος το SONY NWHD5 στα 199 ευρώ. Εγώ που ψάχνω ένα mp3 player με σκληρό δίσκο για να ακούω τα mp3 στο αυτοκίνητο, θα κάνω καλά να το χτυπήσω? Δεν θέλω κάτι ακριβό και δεν θέλω άλλες λειτουργίες...

niknik xtupato !!! ego prosopika to xtipisa!! einai fobero!! kaa tin apopsi mou panta!!!

:kill:

xerei kaneis pou mporo na agoraso tilexiristirio gia to NW-HD5????

to modelo tou xiristiriou gia osoun endiaferontai einai RM-MC35ELK

παιδιά συγγνωμη, ίσως αυτό που θα ρωτήσω το έχετε απαντήσει παραπάνω αλλα δεν μπορώ να το βρω (διαβασα αρκετές προηγούμενες σελίδες): μήπως ξέρει κανείς και μπορεί να μου εξηγήσει τί μειονεκτήματα έχει το iPod και γενικά η χρήση του iTunes έναντι mp3 players αλλων κατασκευαστών; Είναι αλήθεια οτι πληρώνεις για να κατεβάσεις τραγούδια απο το iTunes; Η οτι το nano θα δεχεται να του βάζω τραγούδια απο ένα κ μόνο υπολογιστή (αυτό λίγο κουφό μου ακούγεται). Δηλαδή δεν μπορώ να παρω το nano και να του περάσω τα αλμπουμ (σε mp3) που έχω στη βιβλιοθήκη του media player μου, με drag and drop πχ;

Κατ'αρχάς, επιτέλους και ένα συγγνώμη με δύο γ :)

Το iTunes εκτός από πρόγραμμα διαχέιρισης των mp3 σου ενσωματώνει και το iTunes Music Store για να αγοράζεις τραγούδια που δεν έχεις και θες. Γι'αυτά πληρώνεις. Άυτά τα κομμάτια δεν θα μπορούν μετά να παίξουν σε mp3 άλλου κατασκευαστή. Μπορούν να παίξουν συνολικά μέχρι και σε 5 υπολογιστές ανά πάσα στιγμή, να τα βάλεις σε όσα iPod θες και να τα κάψεις όσες φορές θες σε CD.

Αυτό το κομμάτι του όμως είναι τελείως ανεξάρτητο από το υπόλοιπο πρόγραμμα, μάλιστα μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως (το store) αν θες.

Σχετικά με το υπόλοιπο, που έχει να κάνει με τη διαχείριση των τραγουδιών σου:

η βασικότερη διαφορά του με οτιδήποτε άλλο είναι ότι δεν λειτουργεί με βάση καταλόγους, φακέλους και υποφακέλους κλπ. Όλα τα τραγούδια είναι χύμα στο Library και μετά τα οργανώνεις εσύ όπως θες. Ακόμα και αν έχεις οργανώσει τα τραγούδια σου ωραία και καλά στο δίσκο δε το νοιάζει καθόλου.

Αντιθέτως στηρίζεται στις πληροφορίες που υπάρχουν στα id3 tags για να κάνει (κάνεις) την οργάνωση.

Αυτό για αρκετούς είναι πολύ ενοχλητικό, για άλλους πάλι (μεταξύ των οποίων και εγώ) είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση μετά το ψωμί για τοστ. Διότι αν έχεις σωστά id3 tags μπορείς με ένα-δυό click να του πεις 'βρές μου όλα τα τραγούδια που έχω χαρακτηρίσει pop και δεν έχω ακούσει εδώ και ένα μήνα' και στα βρήκε. Ή 'βρές όλα τα τραγούδια του τάδε συγκροτήματος που να μην ανήκουν όμως σε αυτό το album αλλά να περιέχουν αυτή τη λέξη στον τίτλο τους' ή 'όσα είναι αργά' ή 'που μου αρέσουν πάρα πολύ'. Και αυτές τις αναζητήσεις μπορείς να τις σώσεις σαν smart playlists και να ανανεώνονται αυτόματα ΚΑΙ στο ipod σου κάθε φορά που το συνδέεις. Για παράδειγμα, αν έχεις φτιάξει μια λίστα με τα τραγούδια που έχουν από τρία αστεράκια και πάνω (που δείχνει ότι σου αρέσουν περισσότερο), και έχεις ένα τραγούδι που δε σου αρέσει πολύ και έχει 2 αστεράκια, δεν θα είναι στη λίστα ούτε στο ipod. Αν μετά αλλάξεις γνώμη και του δώσεις τρία αστεράκια, αυτόματα θα μπεί και στη λίστα και στο ipod.

Αυτές τις δυνατότητες και με τόσο εύκολο τρόπο υλοποιημένες δεν τις δίνει κανένα άλλο πρόγραμμα/mp3 player. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν να έχεις ενημερωμένα id3 tags.

Τα τραγούδια που έχεις εννοείται ότι μπορείς να του τα περάσεις, εκτός από όσα έχεις αγοράσει από το internet εκτός iTunes Music Store και έχουν ψηφιακή διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων βασισμένη σε τεχνολογίες Microsoft (πχ το music store της Tellas)

Τέλος μπορείς να του βάζεις τραγούδια από όσους υπολογιστές θες εσύ. Από έναν όμως μόνο μπορείς να του πεις να τα βάζει αυτό αυτόματα χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα (για παράδειγμα από τις αυτόματες playlists που λέγαμε πιο πάνω). Από όλους τους άλλους πρέπει να το κάνεις μισοχειροκίνητα.

xerei kaneis pou mporo na agoraso tilexiristirio gia to NW-HD5????

to modelo tou xiristiriou gia osoun endiaferontai einai RM-MC35ELK

στο eBay έχει μπόλικα είδα και παίζουν από 10 μέχρι 40 Ε με τα ταχυδρομικά, αλλιώς σε κανά Sony Center ή εδώ: http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/product_info.php?cPath=7_13&products_id=844&usersessid=3f844a65e8744af02c764124bbe5901f ή ψάξε στο google (είχε πολλά αποτελέσματα)

Τέλος μπορείς να του βάζεις τραγούδια από όσους υπολογιστές θες εσύ. Από έναν όμως μόνο μπορείς να του πεις να τα βάζει αυτό αυτόματα χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα (για παράδειγμα από τις αυτόματες playlists που λέγαμε πιο πάνω). Από όλους τους άλλους πρέπει να το κάνεις μισοχειροκίνητα.
Αυτό πως μπορεί να γίνει?