Guest valeria Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Είναι για 'ιερό' σκοπό :)Υeap,το διάβασα,στο πρώτο link το αναφέρει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 η γνωμη σας για το iriver clix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Oprah and Bono to unveil Product Red iPod nano tomorrow!!!!Kυκλοφορεί μία fake photo του red nano με κόκκινο click wheel.Way better ;) Αναρωτιέμαι γιατί δεν το σκέφτηκαν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Kυκλοφορεί μία fake photo του red nano με κόκκινο click wheel.Way better ;) Αναρωτιέμαι γιατί δεν το σκέφτηκαν :( Δεν είναι fake :) (edit: Α, εννοούσες όλο κόκκινο!) Να και οι επίσημες σελίδες. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Oprah and Bono to unveil Product Red iPod nano tomorrow!!!! Τώρα ειλικρινά πείτε μου, όσο καλός και αν είναι ο σκοπός θα αγοράζατε ποτέ κάτι που παρουσίασαν η Oprah και ο Bono? Μπρρρ :rolleyes: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Πιστεύω ότι θα είναι αμέτρητοι αυτοί που θα το αγοράσουν γι'αυτόν ακριβώς το λόγο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Τώρα αλίμονο αν κρίνουμε το ποιό προϊόν αγοράζουμε από το ποιός το παρουσιάζει. Με αυτή τη λογική κανένας μας δεν θα έπρεπε να τρέχει windows :lol: Επίσης, όπως είπε και η valeria, καλώς ή κακώς η Oprah έχει μεγάλη πέραση και ό,τι 'υιοθετεί', τρέχουν οι άλλοι να το αγοράσουν. Οπότε, και ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, καλά κάνανε και τη διάλεξαν. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Ναι, φυσικά, οι μεσόκοπες νοικοκυρές με αισθηματικά προβλήματα που βλέπουν την Oprah είναι όλη τη μέρα on the move και δεν το βγάζουν απ' τα αυτιά τους το mp3 player. :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 ωραιο παντως και στο κοκκινο,αν ακι προσωπικα περιμενω να δω και το zune ωστε να αποφασισω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 ωραιο παντως και στο κοκκινο,αν ακι προσωπικα περιμενω να δω και το zune ωστε να αποφασισω. Το οποίο θα έρθει Ευρώπη μάλλον κατά τις 15 Δεκεμβρίου... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Zune ή iPod Video? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariarch Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα αποφάσισα να βάλω και εγώ rockbox στο H10, το αποτέλεσμα απλά καταπληκτικό, κρυστάλλινος ήχος χιλιάδες ρυθμίσεις, παιχνίδια... Αλλά, δεν υποστηρίζεται ακόμα το ραδιόφωνο και η μπαταρία δεν κρατάει πολύ... Αλλά θα φτιαχτούν! ;) Καλα βρε Μανο, φοβερο, μπηκα να ρωτησω γνωμη για το Rockbox και ειδα το post σου.... Λοιπον, μ' εχει πιασει μια 'φαγουρα' να το βαλω κι εγω αλλα ψιλοκολλαω... Λεγε λεπτομερειες λοιπον Ποσο ευκολο ηταν να το εγκαταστησεις Βασικες διαφορες - πλεονεκτηματα Και το βασικοτερο...... Αυξηθηκε το VOLUME?????? (μου την εχει σπασει τελειως αυτη η λογικη 'μηπως εισαι ηλιθιος και κουφαθεις οποτε και σου 'κοβω' το volume') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariarch Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 α, και αλλο ενα αμα ξερεις, πως ακριβως περνας το αμερικανικο firmware? γιατι απο οτι ξερω αυτο δεν εχει το οριο ηχου οπως το ευρωπαικο (ειπαμε μου την εχει σπασει αυτο με το volume) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Zune ή iPod Video? εχω το ipod[30gb]εδω και αρκετο καιρο αλλα μολις ειδα το zune επαθα πλακα ειναι φοβερο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 @mariarch Είναι πανεύκολο να το περάσεις ακολουθείς το tutorial που υπάρχει στο misticriver.net , έχουν βγει θέματα και patch για να έχει album art και είναι φανταστικό! Gapless playback πανεύκολο στην χρήση όλα θετικά ΚΑΙ ΝΑΙ δυναμώνει κατα πολύ το volume έχει 3 Equalizer κανονικό, γραφικό και άλλο ένα και πειράζει μπάσα πρίμα ξεχωριστά χαμός από ρυθμίσεις και επίσης παίζεις πασιέτζα ΛοΛ. Διαφορές με το κανονικό δεν δουλεύει ακόμα το ράδιο και το μικρόφωνο αλλά δεν θα αργήσουν να το φτιάξουν και δεν κρατάει πολύ η μπαταρία με το rockbox... Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι, τώρα εσύ αποφασίζεις... Έγω πάντως τόσο καιρό είχα βαρεθεί το μη παραμετροποιήσιμο UI. Το αμερικάνικο firmware είναι πάρα πολύ εύκολο να το περάσεις το περνάς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που περνάς και το ευρωπαικό firmware αλλά θα κατεβάσεις αυτό που λέει US και όχι EU. Που λέει κάτι ******** για έναν γαλλικό νόμο που ρυθμίζει την ένταση. Αυτά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariarch Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 κοιτουσα τωρα την σελιδα του rockbox και πραγματικα ειμαι στο τσακ να το βαλω, ισως περιμενω λιγο για να φτιαξουνε το θεμα της μπαταριας γιατι κανω αρκετη χρηση (φορτιζω μερα παρα μερα) το αμερικανικο το σκεφτομουν για την ενταση μονο και μονο αλλα βαριεμαι να ξαναπερναω 15G μουσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Το οποίο θα έρθει Ευρώπη μάλλον κατά τις 15 Δεκεμβρίου... :( και μπορει να καθυστερησει και περισσοτερο;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 "Neither an exact [European] release date nor a price have been disclosed yet by Microsoft, who only revealed that the Zune would be priced “competitively”. It is expected that the Zune will become available in Europe some time in early 2007." Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 οπως το ειπα κι εγω,δυστυχως.ελπιζω τουλαχιστον να αξιζει η αναμονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 και μπορει να καθυστερησει και περισσοτερο;) Εδώ το έγραφε http://zunerama.com/forum/index.php?topic=451.0 αλλά είναι rumor ακόμα... Σήμερα πήρα την Microsoft εδώ και δεν ξέρανε και πήρα και το expansys και μου είπαν μέσα Νοεμβρίου. Άντε να δούμε... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Νέα software updates για τα παλιά (1.3) και νέα (1.1) nanos (μέσω iTunes - ενδιαφέρον είναι ότι μεταξύ των βελτιώσεων που αναφέρονται είναι και η εξής: 'Support for additional Nike+ iPod voice kits', τι είναι αυτό τώρα δεν ξέρω, edit: έμαθα, είναι αυτό, όχι δεν έχει Ελληνικά (σιγά μην είχε)). Η γνώμη του Jobs για το Zune ("I've seen the demonstrations on the Internet about how you can find another person using a Zune and give them a song they can play three times. It takes forever. By the time you've gone through all that, the girl's got up and left!"). Η Creative αφαιρεί τη δυνατότητα εγγραφής από ραδιόφωνο. Δύο iPhones σύντομα. Wireless Widescreen iPod μέσα στην επόμενη εβδομάδα;;;;; (εδώ και εδώ μεταξύ άλλων). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Νέα software updates για τα παλιά (1.3) και νέα (1.1) nanos (μέσω iTunes - ενδιαφέρον είναι ότι μεταξύ των βελτιώσεων που αναφέρονται είναι και η εξής: 'Support for additional Nike+ iPod voice kits', τι είναι αυτό τώρα δεν ξέρω, edit: έμαθα, είναι αυτό, όχι δεν έχει Ελληνικά (σιγά μην είχε)). Η γνώμη του Jobs για το Zune ("I've seen the demonstrations on the Internet about how you can find another person using a Zune and give them a song they can play three times. It takes forever. By the time you've gone through all that, the girl's got up and left!"). Η Creative αφαιρεί τη δυνατότητα εγγραφής από ραδιόφωνο. Δύο iPhones σύντομα. Wireless Widescreen iPod μέσα στην επόμενη εβδομάδα;;;;; (εδώ και εδώ μεταξύ άλλων). Καλημέρα, 1) Δεν νομίζω να αργεί τόσο πολύ να στείλει τα τραγούδια το Zune από ότι είδα στο βίντεο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Zune ΔΕΝ έχει τελικό firmware. 2)Ναι, είναι ήδη γνωστή η απερίγραπτη κίνηση της Creative άρχισε με το Zen Vision, μετά με το Zen Vision M και τέλος με το Zen Microphoto... Πραγματικά κρίμα :( 3)Τα περιμένουμε τα iphones μετά από πολλά rumors. 4)Τέλεια, ελπίζω να έχει ραδιόφωνο και να το παρουσιάσει την επόμενη βδομάδα. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Wireless Widescreen iPod μέσα στην επόμενη εβδομάδα;;;;; (εδώ και εδώ μεταξύ άλλων). Την άλλη εβδομάδα; Νωρίς μου φαίνεται. Εγώ θα περίμενα να βγει το Zune και εκείνες τις μέρες θα έκανα την ανακοίνωση για το νέο iPod, με το κλασικό instant availability της Apple. Αλλά what's the point? Αυτές οι συσκευές είναι τεράστιες και κατά την ταπεινή μου γνώμη χρησιμεύουν ελάχιστα. Έχω το PSP με εκπληκτική οθόνη 4,3 ιντσών και δεν έχω δει ταινία ποτέ. Δεν έχει βέβαια σκληρό δίσκο για να λειτουργήσει ως jukebox ταινιών αλλά δεν είναι αυτό που με σταματάει. Δεν ξέρω, είμαι πολύ σκεπτικός για όλα τα PMP, σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν την απήχηση των απλών mp3 players. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Πιστεύω ότι το κύριο πρόβλημα με αυτές τις συσκευές είναι η μετατροπή των αρχείων...Συνήθως υποστηρίζουν λίγα codecs (ειδικά το ipod video και το PSP δεν παίζουν divx ούτε για αστείο). Και καμία εταιρία δεν αναλαμβάνει το ρίσκο να δώσει μαζί με την συσκευή της πρόγραμμα ripp-αρισμάτος (λόγω των νομικών προεκτάσεων που πιθανώς να έχει μία τέτοια κίνηση). Και βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα της μπαταρίας (σπάνια φτάνει για να την αναπαραγωγή πάνω από 2 ταινιών...). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εμένα γιατί το iTunes δεν μου βρίσκει νέο update για το iPod; :( Δεν μπορώ να το κατεβάσω από κάποιο link μόνη μου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts