Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pedia SOS to mp3 mou ta tinaxe! Exo to sony NW-HD5 kai moy espase h othoni :cry: :cry: :cry: xero ti tha rotisete pos to katafera!! alla to katafera! lipon boithia!! ti mporo na kano! to mixanima einai se egkiisi. xerete kanena magazi na to pao? poso peripou tha paei to mali?? euxaristo!

Kλικ

Πρωτη φορα στη ζωη μου το βλεπω αυτο...να πρεπει να κατεβασεις αρχειο xls για να δεις που υπαρχουν Sony Service Centers :wacko:

...τωρα ποσο θα παει...στην Ελλαδα ειμαστε, να μην σε γδυσουν λιγακι :rolleyes:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο Πλαισιο κυκλοφορει στη μιση τιμη ;)

Αν καποιος εχει χαμηλο budget ας περασει καμια βολτα :ninja:

Ναι ακριβως εκει το εβλεπα και το σκεφτομουν...Για το "κολληματακια" που αναφερει ο stereo εχω ακουσει και εγω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αρκετα σημαντικα και κατα ποσο αξιζει να το αγορασω ακομα κ σε χαμηλη τιμη...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Ναι ακριβως εκει το εβλεπα και το σκεφτομουν...Για το "κολληματακια" που αναφερει ο stereo εχω ακουσει και εγω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αρκετα σημαντικα και κατα ποσο αξιζει να το αγορασω ακομα κ σε χαμηλη τιμη...

Γενικά σκέψου ότι αν ένα προϊόν έχει καταργηθεί, θα έχει γενικά λιγότερη υποστήριξη σε σχέση με ένα νέο, (όχι τόσο επίσημη όσο σε forums κλπ). Ιδίως σε αυτή την περίπτωση που έμεινε και λίγο στην αγορά. Πόσο το έχει αλήθεια;

Δεν εχω ακουσει κατι αλλα λογικα δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης του firmware;

Παντως στα λεφτα που ειναι τωρα δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλες αξιολογες συσκευες...εκτος κι αν δωσεις κατι παραπανω και πας για κατι τετοιο (σε Sony).

Φυσικα ομως χωρις FM Radio.

Eγω παντως αν δεν ειχα το Creative Zen Nano Plus 1GB θα το χτυπουσα τωρα.

Με 99€ δεν νομιζω πως υπαρχει κατι το ιδιο αξιολογο ;)

Εχει καιρο που επεσε η τιμη του ipod? Γιατι στο amazon.com και amazon.de το εχουν 274 και 288 αντιστοιχα.

http://www.amazon.com/gp/product/B000A3WS84/sr=1-1/qid=1156686329/ref=sr_1_1/103-7351058-7779838?ie=UTF8&s=pc

http://www.amazon.de/gp/product/B000BND3H8/sr=8-1/qid=1156686258/ref=pd_ka_1/302-7705846-6832841?ie=UTF8&s=gateway

Oneplus 6 8/128

Εχει καιρο που επεσε η τιμη του ipod? Γιατι στο amazon.com και amazon.de το εχουν 274 και 288 αντιστοιχα.

http://www.amazon.com/gp/product/B000A3WS84/sr=1-1/qid=1156686329/ref=sr_1_1/103-7351058-7779838?ie=UTF8&s=pc

http://www.amazon.de/gp/product/B000BND3H8/sr=8-1/qid=1156686258/ref=pd_ka_1/302-7705846-6832841?ie=UTF8&s=gateway

Οι τιμές των 30 και 60 G δεν έπεσαν ποτέ, μόνο των nano (γι'αυτό και τα Multirama και ο Παπασωτηρίου τα έχουν πιο φθηνά). Αυτές οι τιμές μάλλον είναι μια από τις συχνές προσφορές του amazon, για τις επίσημες μπορείς να δεις στα αντίστοιχα applestores. Κρίμα που το amazon δεν στέλνει τέτοιου είδους προϊόντα στην Ελλάδα πάντως!!

παντως παιδια σε μια εφημεριδα οικονομικων που διαβαζε ο μπαμπας μου,ειδα οτι η ελλαδα ηταν η ακριβοτερη!

ενδεικτικα!

ελλαδα :ipod nano 4gb 229euro

ΗΠΑ : ipod nano 4gb 153euro

trekstor i.beat vision DM τι εχετε να πειτε.. ΤΗΝΧ

κανεις;;;

νομιζω καλη επιλογη..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

παντως παιδια σε μια εφημεριδα οικονομικων που διαβαζε ο μπαμπας μου,ειδα οτι η ελλαδα ηταν η ακριβοτερη!

ενδεικτικα!

ελλαδα :ipod nano 4gb 229euro

ΗΠΑ : ipod nano 4gb 153euro

Δεν είναι δίκαιο να κάνεις σύγκριση με τις ΗΠΑ, διότι ναι μεν εκεί είναι κάπως φθηνότερα έτσι κι αλλιώς, οι τιμές που δίνουν όμως είναι σχεδόν πάντα χωρίς τους φόρους που βάζει κάθε πολιτεία κλπ. Για παράδειγμα, στο amazon που έχει τη φθηνότερη τιμή, βγαίνει 175 Ε το 4άρι και όχι 153.

Και στην Ελλάδα το βρίσκεις με 229 τη στιγμή που η επίσημη τιμή στην Ευρώπη είναι 249 Ε. ΑΝ σκεφτείς και λίγο ότι τα 175 Ε που λέγαμε είναι 229 USD, βγάζεις ένα συμπέρασμα :)

κανεις;;;

νομιζω καλη επιλογη..

Κανείς γιατί μάλλον κανείς δεν το ξέρει. Αυτό έχει την τιμή που λέει το skroutz;

Κανείς γιατί μάλλον κανείς δεν το ξέρει. Αυτό έχει την τιμή που λέει το skroutz;

κανεις;;;

νομιζω καλη επιλογη..

Tςςς...δοκιμασα και το multiquote :p

Kαλο φαινεται...που το ξετρυπωσατε; :p

Κυκλοφορει και σε Depeche Mode εκδοση για τους φανς ;)

Αν το trekstor όντως κάνει όσο λέει το skroutz, δηλαδή 197 Ε το 1G και 251 τα 2, νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές άλλες λύσεις, και καλύτερες και φθηνότερες.

ακουω προτασεις..

Integrated voice recorder (MP3 32-192kb)

Line-in recording (MP3 32-192kb)

Direct recording from the radio (as an MP3 32-192 kb file)

Digital clock, time-controlled recording

http://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=47&page=1

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

αυριο παραλαμβανω ενα zen micro photo 8gb.βασικα ερωτησεις απο αυριο αλλα μια πρωτη θα την κανω.ειναι καλα τα ακουστικα του?δινω μεγαλη προτεραιοτητα στην ποιοτητα του ηχου και δεν θελω κανενα συμβιβασμο.αν δεν ειναι καλα τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια προσανατολιζομαι σε αυτα

http://www.empiredirect.co.uk/content/products/details/index~modelcode~SEN-MX90VC.htm

η αυτα

http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/ESeries/us_pa_E2c_content

εσεις τι ακουστικα χρησιμοποιειτε?

Συνηθως τα creative εχουν ψιλοχαλια ακουστικα. Εγω εχω αυτα

Καλυτερα να παρεις καινουρια ακουστικα αμα θελεις να εχεις καλο ηχο.

Oneplus 6 8/128

Συνηθως τα creative εχουν ψιλοχαλια ακουστικα. Εγω εχω αυτα

Καλυτερα να παρεις καινουρια ακουστικα αμα θελεις να εχεις καλο ηχο.

τα sennheiser κοστιζουν 50 ευρω και ta shure κοντα στα 100 δεν εχω αποφασισει

ακομα.αληθεια το creative εχει και αυτο περιορισμο στην ενταση?

τα sennheiser κοστιζουν 50 ευρω και ta shure κοντα στα 100 δεν εχω αποφασισει

ακομα.

Έχεις δοκιμάσει άλλα in-ear ακουστικά ξανά;

ναι αλλα γιατι ρωτας?

Γιατί αν τα in-ear δεν κάτσουν ακριβώς και σωστά μέσα στο αυτί σου, ακούγονται χειρότερα και από τα πιο φθηνά ακουστικά (και συνήθως αυτό είναι θέμα αυτιού και όχι ακουστικού).

:)

ναι αλλα γιατι ρωτας?

προφανώς, γιατί τα in-ear, δεν είναι για όλους.

κάποιοι τα βρίσκουν ενοχλητικά και κουραστικά.

L' enfer c' est les autres

προφανώς, γιατί τα in-ear, δεν είναι για όλους.

κάποιοι τα βρίσκουν ενοχλητικά και κουραστικά.

+1 Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από τα in-ear με κουράζουν και

με πονάνε... Όμως άλλους δεν τους πειράζει καθόλου...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

εγω εχω in-ear ακουστικα κ με βολευουν παρα πολυ!κατι σονυ 70 ευρω τα ειχα παρει.

αυτα τα shure που τα βρισκουμε ελλαδα?πολυ καλα πρεπει να ειναι!

Guest valeria
Εγώ έχω τα in-ear της Apple,απίστευτη εμπειρία :cool: Δεν με πονάνε καθόλου,τα απλά ακουστικά με πεθαίνανε μετά από λίγη ώρα,με αυτά δεν καταλαβαίνω τίποτα!

ρε παιδια μια θηκη για zen vision m Που μπορουμε να βρουμε?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

+1 Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από τα in-ear με κουράζουν και

με πονάνε... Όμως άλλους δεν τους πειράζει καθόλου...

αν σε πονανε παρε αυτα που τα φτιαχνουν με βαση τα αυτια σου...χειροποιητα

http://www.ultimateears.com/custom/UE-10-Pro.htm

μονο κοιτα να καθεσε οταν δεις την τιμη