Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και του χρόνου το καλοκαίρι θα ψάχνεις άλλο; :p Δεν χρησιμοποιείς μέσα μεταφοράς αφού δεν έχεις αμάξι;Μου είναι αδύνατον να φανταστώ τον εαυτό μου να διανύει διαδρομές χωρίς μουσική :confused: Επίσης μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που πήρε ipod και δεν κόλλησε και θέλει να το πουλήσει :lol:

Dn exeis kana hxosusthma sto ama3i? :blink: :blink: :wacko: :wacko:

Egw dn 8elw na to poulhsw alla mallon 8a to dwsw gt einai yilo-moufa.

asd*

p.s twra 3ereis 2 :p

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest valeria
Dn exeis kana hxosusthma sto ama3i? :blink: :blink: :wacko: :wacko:

Egw dn 8elw na to poulhsw alla mallon 8a to dwsw gt einai yilo-moufa.

asd*

p.s twra 3ereis 2 :p

Έχω,so what?Συνδέω το ipod και είμαι μια χαρά ούτε cd,ούτε τπτ!:p Μούφα το ipod; Νο way!

Έχω,so what?Συνδέω το ipod και είμαι μια χαρά ούτε cd,ούτε τπτ!:p Μούφα το ipod; Νο way!

Sundeeis to 8eiko ipod :p :p pou krataei mono 10 wres me to zori, anti na grayeis kamia 10aria cdz kai na akous 5 meres seri.Genika apo to ipod perimena kaluteres epidwseis.

asd*

re paidia kalispera! exo agorasei ena teac mp-300 1gb kai gia na akouso leiei radiofono prepei na kano anavathmisi sto firmware alla to psaxno stin teac alla tipota!:wacko: mipos kserei kaneis kati gia ayto???

Guest valeria
Sundeeis to 8eiko ipod :p :p pou krataei mono 10 wres me to zori, anti na grayeis kamia 10aria cdz kai na akous 5 meres seri.Genika apo to ipod perimena kaluteres epidwseis.

asd*

To Ipod δεν κρατάει μόνο 10 ώρες,τουλάχιστον το δικό μου κρατάει παραπάνω.Αλλά μια χαρά θα με βόλευαν και οι 10 ώρες,γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω διαδρομή πάνω από 2-3 ώρες το πολύ ;)

asd*

Και που θα πας με το αμάξι για παραπάνω από 10 ώρες. :blink:

Εκτός αν οδηγείς νταλίκα και το θες για 5 μέρες σερί οπότε σε δικαιολογώ :p

Φίλε μου απότι κατάλαβα δεν έχεις κάποιο λόγο να χρησιμοποιείς mp3 player (με τα σημερινά δεδομένα). Οπότε δεν σου φταίει το ipod, αλλά η σημερινή τεχνολογία...(απ΄την οποία το ipod χρησιμοποιεί απ΄τις καλύτερες που υπάρχουν) ;)

re paidia kalispera! exo agorasei ena teac mp-300 1gb kai gia na akouso leiei radiofono prepei na kano anavathmisi sto firmware alla to psaxno stin teac alla tipota!:wacko: mipos kserei kaneis kati gia ayto???

Δες τη διαδικασία στο manual εδώ, σελίδα 23.

Είσαι σίγουρος πάντως ότι είναι θέμα firmware; Γιατι συνήθως αυτό απαιτείται όταν προσθέτεις κάτι στο mp3 player που δεν υποστηριζόταν αρχικά. Απ'οτι βλέπω αυτό ερχόταν από τη μάνα του έτοιμο για ράδιο. Δες στο ίδιο manual τη σελίδα 16...

Είσαι σίγουρος πάντως ότι είναι θέμα firmware;

Δεν την ξέρω τη συσκεύη. Αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είναι θέμα firmware. Ένα μικρό παραθυράκι του νόμου. Γιατί είχα διαβάσει πως οι συσκεύες που έχουν ραδιόφωνο και πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταβάλουν ένα premium για λόγους "πνευματικών δικαιωμάτων". Κάτι που δεν ισχύει στις άλλες ηπείρους. Έτσι υπάρχει μια μικρή περίπτωση, ο κατασκευαστής να το πουλαέι με τη δυνατότητα ενσωματωμένη, αλλά να μη το δίνει ως χαρακτηριστικό. Και μετά να κάνει τη νομική τρίπλα, με ένα firmware upgrade.

Long shot, αλλά παίζει σαν σενάριο.

L' enfer c' est les autres

Και που θα πας με το αμάξι για παραπάνω από 10 ώρες. :blink:

Εκτός αν οδηγείς νταλίκα και το θες για 5 μέρες σερί οπότε σε δικαιολογώ :p

Φίλε μου απότι κατάλαβα δεν έχεις κάποιο λόγο να χρησιμοποιείς mp3 player (με τα σημερινά δεδομένα). Οπότε δεν σου φταίει το ipod, αλλά η σημερινή τεχνολογία...(απ΄την οποία το ipod χρησιμοποιεί απ΄τις καλύτερες που υπάρχουν) ;)

Eipa egw oti akouw me to ipod sto ama3i? :wacko: :wacko: :wacko:

Alla einai bareto na to fortizw ka8e 3 kai ligo....Kai to ipod mou ftaiei sthn mikrh autonomia pou exei.

Eipa egw oti akouw me to ipod sto ama3i? :wacko: :wacko: :wacko:

Alla einai bareto na to fortizw ka8e 3 kai ligo....Kai to ipod mou ftaiei sthn mikrh autonomia pou exei.

πόσο newbies είσαι;

εριστικός, αγενής και με απολύτως καμία συνεισφορά στο thread.

είχα και το zen που κρατούσα 24 ώρες. και λοιπόν;

έτσι κι αλλιώς και το nano κάθε τρεις και λίγο στη usb το έχω για να περάσω τραγούδια.

Καλησπερα και απο εμενα... Υπαρχει κανενας χρηστης του mp3 player της sony BEAN (ή αλλιως MP3 Player NW-E307) ???

Σκεφτομαι να το "χτυπησω" μιας και μου εχει εντυπωσιασει το συστημα με το usb... Περιμενω εντυπωσεις σας...

SONY BEAN

:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Το bean άντεξε στην αγορά για πολύ λίγους μήνες λόγω και της υψηλότατης τιμής που είχε σε σχέση με όσα προσέφερε και λόγω των αρκετών προβλημάτων που είχε. Εχει καταργηθεί από την αρχή του 2006 περίπου. Όσοι το πουλάνε ξεστοκάρουν. Δεν θα το αγόραζα στη θέση σου εκτός και αν το έβρισκα σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή (και δεν είχε εφευρεθεί ποτέ το iPod).

πόσο newbies είσαι;

εριστικός, αγενής και με απολύτως καμία συνεισφορά στο thread.

είχα και το zen που κρατούσα 24 ώρες. και λοιπόν;

έτσι κι αλλιώς και το nano κάθε τρεις και λίγο στη usb το έχω για να περάσω τραγούδια.

edited ,sou esteila pm.

edited ,sou esteila pm.

Κάποιοι όμως προλάβαμε και το είδαμε και δεν ήταν καθόλου ευγενικό αυτό που είπες.

Το ότι κάποιοι προτιμούν μια συσκευή σε σχέση με κάποια άλλη δε κάνει κανέναν από τους δύο ανώτερο ούτε δίνει σε κανέναν τη δυνατότητα να λέει διάφορα για τον άλλο. Το τι αρέσει στον καθένα, ποιές είναι οι ανάγκες του και τι επιλέγει να αγοράσει είναι διαφορετικά και αν δεν τα σεβόμαστε καταντάμε δογματικοί.

Speaking of iPods and cars, ετοιμαστείτε για το νέο bluetooth περιφερειακό της Apple που θα επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση των iPod με άλλες συσκευές bluetooth και ιδίως με τα νέα DEH στερεοφωνικά αυτοκινήτου της Pioneer (για τα οποία ακούγονται πολύ καλά λόγια και τα οποία κάνουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα με τα κινητά τηλεφωνα). Τώρα, νέο περιφερειακό θα'ναι; Νέο iPod θα'ναι; Θα δούμε σύντομα. (Food for thought: πέρσι ακουγόταν κάτι για ένα τέτοιο adapter που θα μπορούσε και να στέλνει τον ήχο του iPod σε bluetooth ακουστικά αλλά και να κάνει pair και με κινητά, ώστε τότε το iPod να χρησιμεύει σαν ακουστικό bluetooth. Και ότι θα άκουγες τη μουσική σου και όταν θα σε καλούσαν θα απαντούσες μέσω iPod. Το οποίο -δικό μου- σενάριο κάθεται και καλά με τις νέες της πατέντες για αναγνώριση φωνής. Λέτε; (forum: 'μπααα'))

iLounge

Guest valeria
(Food for thought: πέρσι ακουγόταν κάτι για ένα τέτοιο adapter που θα μπορούσε και να στέλνει τον ήχο του iPod σε bluetooth ακουστικά αλλά και να κάνει pair και με κινητά, ώστε τότε το iPod να χρησιμεύει σαν ακουστικό bluetooth. Και ότι θα άκουγες τη μουσική σου και όταν θα σε καλούσαν θα απαντούσες μέσω iPod. Το οποίο -δικό μου- σενάριο κάθεται και καλά με τις νέες της πατέντες για αναγνώριση φωνής. Λέτε; (forum: 'μπααα'))

Mακάρι να ισχύσει αυτό που λες,αν όχι τώρα κάποια στιγμή στο μέλλον...Θα είναι καταπληκτικό!:)

trekstor i.beat vision DM τι εχετε να πειτε.. ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Mακάρι να ισχύσει αυτό που λες,αν όχι τώρα κάποια στιγμή στο μέλλον...Θα είναι καταπληκτικό!:)

Ναι όντως. Αν και άμα βγάλει και δικό της κινητό δε βλέπω να βγαίνει ποτέ...

Anyway, ψιλοhuge το Zune ε;

Tι έκτρωμα είναι αυτό;:wacko: Απαίσιο :blink:

+1

Ανίκανοι, ακόμη και να αντιγράψουν, είναι.

Δεν την ξέρω τη συσκεύη. Αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είναι θέμα firmware. Ένα μικρό παραθυράκι του νόμου. Γιατί είχα διαβάσει πως οι συσκεύες που έχουν ραδιόφωνο και πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταβάλουν ένα premium για λόγους "πνευματικών δικαιωμάτων". Κάτι που δεν ισχύει στις άλλες ηπείρους. Έτσι υπάρχει μια μικρή περίπτωση, ο κατασκευαστής να το πουλαέι με τη δυνατότητα ενσωματωμένη, αλλά να μη το δίνει ως χαρακτηριστικό. Και μετά να κάνει τη νομική τρίπλα, με ένα firmware upgrade.

Long shot, αλλά παίζει σαν σενάριο.

swsta etsi einai opos ta les! to thema einai oti sto site tis teac http://www.teac.de to eixe prin merikes meres giati to eixe katevasei enas gnostos mou alla to esvise meta apo to pc tou, kai tora to exoun vgalei me apotelesma na exo diavasei apeira site kai na min mporo na vro lisi! an tinxanei na exei kapios to idio i na kserei kati parapano parakalo na mas pei!:(

Εντάξει είναι το πρωτότυπο, οπότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές μέχρι να κυκλοφορήσει. Ελπίζω η αλλαγή που θα υπάρξει να αφορά στο πάχος διότι αυτό είναι χοντρό (δείτε τη φωτογραφία που είναι δίπλα στο laptop). Από την άλλη φαίνεται ότι η MS επενδύει αρκετά στο social community κομμάτι του πράγματος, κάτι που φαίνεται αρκετά έξυπνο (λέμε).

swsta etsi einai opos ta les! to thema einai oti sto site tis teac www.teac.de to eixe prin merikes meres giati to eixe katevasei enas gnostos mou alla to esvise meta apo to pc tou, kai tora to exoun vgalei me apotelesma na exo diavasei apeira site kai na min mporo na vro lisi! an tinxanei na exei kapios to idio i na kserei kati parapano parakalo na mas pei!:(

εναλλακτικά, ας δοκιμάσει ο γνωστός σου να χρησιμοποιήσει κάποιο file recovery program για να το ανακτήσει από τα σβησμένα, αν δεν βρεις κάποια άλλη άκρη.

@ stereo

χλωμό το βλέπω να αδυνατίζει. κρίμα. ήλπιζα ότι θα ήταν κάτι ξεχωριστό ώστε να ενταθεί ο ανταγωνισμός.

εναλλακτικά, ας δοκιμάσει ο γνωστός σου να χρησιμοποιήσει κάποιο file recovery program για να το ανακτήσει από τα σβησμένα, αν δεν βρεις κάποια άλλη άκρη.

@ stereo

χλωμό το βλέπω να αδυνατίζει. κρίμα. ήλπιζα ότι θα ήταν κάτι ξεχωριστό ώστε να ενταθεί ο ανταγωνισμός.

OK file mou na sai kala kai an akousei kaneis kati einai to teac mp-300 1gb!! thanks for all!!!!

Pedia SOS to mp3 mou ta tinaxe! Exo to sony NW-HD5 kai moy espase h othoni :cry: :cry: :cry: xero ti tha rotisete pos to katafera!! alla to katafera! lipon boithia!! ti mporo na kano! to mixanima einai se egkiisi. xerete kanena magazi na to pao? poso peripou tha paei to mali?? euxaristo!

Το bean άντεξε στην αγορά για πολύ λίγους μήνες λόγω και της υψηλότατης τιμής που είχε σε σχέση με όσα προσέφερε και λόγω των αρκετών προβλημάτων που είχε. Εχει καταργηθεί από την αρχή του 2006 περίπου. Όσοι το πουλάνε ξεστοκάρουν. Δεν θα το αγόραζα στη θέση σου εκτός και αν το έβρισκα σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή (και δεν είχε εφευρεθεί ποτέ το iPod).

Στο Πλαισιο κυκλοφορει στη μιση τιμη ;)

Αν καποιος εχει χαμηλο budget ας περασει καμια βολτα :ninja: