Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω τοπ creative zen xtra 30gb σκληρο και δνε μπορω με τιποτα να του περασω μεσα τραγουδια...μα με τιποτα!

εχω βαλει ολους τους νεους οδηγους,εχω κανει 30 ρισταρτ,οταν παω στον εξπλορερ να τον ανοιξω για να ριξω τα τραγουδια εκει μεσα,μου λεει nomad not conected..

στον Media player τον βλεπει,τα περναω απο εκει,επιχειρησα μαλλον να το κανω αυτο,δειχνει οτι τα περνει κανονικα.αλλα οταν παω μετα να το ακουσω στον player δεν δειχνει τιποτα ,το απολυτο κενο..

εχει κανεις καμια ιδεα?

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για το iRiver H320

μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο firmware?

για ενταση ηχου, λειτουργιες;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 2 weeks later...

Hello!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εντυπώσεις από το νέο (?) mp3 player της Sony NW A808 (2, 4 και 8 G).

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το i-pod nano των 8G και θα ήθελα μια συμβουλή σχετικά.:)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

απο δοκιμες

που εχω δει..

αν μιλαμε μονο

για ηχο

το σονυ εχει απιθανα

ακουστικα

και πολυ καλο ηχο..

απλως τα τραγουδια

μπαινουν μονο με

το προγραμμα της σονυ..

το ιποντ με αλλα

ακουστικα,

εχει καλυτερο ηχο..

δεν παιζει βιντεο

και η μουσικη μπαινει

μονο με το itunes

το οποιο ειναι

πολυ ευκολο και απλο..

προσωπικα θα επαιρνα

το ιποντ, αλλα μαλλον με σκληρο..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Έχω ήδη Sony, και έτσι χρησιμοποιώ ήδη το πρόγραμμα της, οπότε δεν με πειράζει αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να πάρω κάτι με flash ντισκ διότι βρισκω αυτά με το σκληρό (όπως αυτό που έχω τώρα) κάπως δύσχρηστα: πχ αν πέσει κάτω μερικές φορές (το οποίο μου συμβαίνει συνέχεια δηλαδή), δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για τον σκληρό, αρχίζει να κολλάει κλπ.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω απορρίψει το i-pod 30G, που ήθελα αρχικά να πάρω.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660955

Πως το βλέπετε; Ακουστική έχει καλή;

Μα το mp3 δεν ειναι διαθεσιμο για αγορα :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έστω για αργότερα...

Και ποσο θα κανει?? το υπολογιζω στα 200 ευρο.παντως εχω :blink: αλλο samsung mp3 και η ακουστικοτητα του ηταν μετρια εως απαραδεκτη.τωρα μπορει να επεσα στην περιπτωση...αλλα καλυτερα να παρεις αλλη μαρκα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

111 ευρώ

:rolleyes: δεν παιζει με την καμια...να κοστιζει τοσο λιγο...εδω για παραδειγμα ενα απλο mp3 player usb 512 mb samsung κοστιζει 80 ευρο..και αυτο που θελεις εσυ παιζει video εχει και bluetooth και 2 gb μνημη και κανει μονο 111 ευρο.με την καμια...υπολογισε'το πανω απο 200 ευρο.τωρα :worry: την λεπτομερεια του "μπλε δοντιου".

σε Ελληνικο e-shop δεν προκειτε να το βρεις γιατι εψαξα...επισης ο λογος που δεν υπαρχει διαθεσιμο...ειναι η πολυ ηψηλη τιμη του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

189 ευρώ κ τώρα διαθέσιμο...

Αλλά λες να είναι χάλια η ακουστική κ να είναι για τα μπάζα;

Το συγκεκριμενο δεν ξερω αν ειναι καλο :blink: ξερω ομως..οτι αμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα..καλυτερα να παρεις κατι αλλο (creative,apple,sony) με μεγαλυτερη χωρητικοτητα και δοκιμασμενα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:X :X :X 189 κάνει το ίδιο χωρίς το μπλε δόντι... Όπότε είμαι ανάμεσα σε iriver clix2,x20, ipod

Ναί!! καλυτερα να επιλεξεις καποιο αλλο :blink: αληθεια ψαχνεις μονο mp3 player η και να παιζει και video.γιατι αν θελεις και το 2τερο θα ψαξεις για κανενα μη σκληρο δισκο (20 gb) και περισσοτερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω κ video αλλά δεν θέλω πολύ ακριβό...

1η επιλογή

2η επιλογή

3η επιλογή

Σε χαμηλοτερη τιμη...δεν σε συμφερει...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το iPod nano δεν παίζει video.

Σκέψου επίσης πόσο εύχρηστο είναι να παίζει μεν video αλλά με τόσο μικρή χωρητικότητα...

Το ipod δν έχει ούτε ράδιο, ούτε βίντεο οπότε...Χ

Ραδιο δεν εχει...αλλα βιντεο εχει.;)

τωρα σε αυτα τα λεφτα που δινεις μην περιμενεις να τα βρεις ολα..αμα θες παρε ενα "μαπα" και μετα μαζεψε κανενα ευρο παραπανω και χτυπα ενα καλυτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]