Jump to content

Kingzone K2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kingzone K2

$170

οθονη 5" (FHD, 2.5D, corning gorilla glass 3)

android 5.1

δικαρτο (2 micro sim)

2G/3G/4G (4G bands: 1/3/7/20)

επεξεργαστης 1.3 8πυρηνος mtk6753 (64bit)

3gb ram, 16gb rom, tf card slot 64gb

γραφικα mali t720

καμερες 8mp & 13mp sony imx214 (διχρωμο φλας)

οπισθιο fingerprint scanner / ραδιοφωνο / otg

hotknot, screen gestures (tap to wake κ.α.)

πλαϊνο κουμπι για φωτο, βιντεο, φακο

μπαταρια 2600mah μη αφαιρουμενη

breathing light (notification light)

υπο διευκρινιση:

- android 6 update ??

- ενοποιημενη rom ??

- ταυτοχρονη χρηση 2 sim + tf card ??

- εργοστασιακα ελληνικα ??

via

Edited by telefoneri

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα σκέφτομαι να παραγγείλω από το to2c αυτό το κινητό. Δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα κανείς? Δεν υπάρχει κανένα νέο γιαυτό το κινητό?
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Υπάρχει και σε προσφορά εδώ.

http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/KingzoneK2.png~original

Καλησπερα θελω να αγορασω απο το παραπανω site το παραπανω τηλεφωνο και θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τα τελωνεια εαν καποιος γνωριζει.(Εαν περναει απο τελωνειο,για τι ποσο μιλαμε). Edited by impreza_sti

Kingzone K2

$170

οθονη 5" (FHD, 2.5D, corning gorilla glass 3)

android 5.1

δικαρτο (2 micro sim)

2G/3G/4G (4G bands: 1/3/7/20)

επεξεργαστης 1.3 8πυρηνος mtk6753 (64bit)

3gb ram, 16gb rom, tf card slot 64gb

γραφικα mali t720

καμερες 8mp & 13mp sony imx214 (διχρωμο φλας)

οπισθιο fingerprint scanner / ραδιοφωνο / otg

hotknot, screen gestures (tap to wake κ.α.)

πλαϊνο κουμπι για φωτο, βιντεο, φακο

μπαταρια 2600mah μη αφαιρουμενη

breathing light (notification light)

υπο διευκρινιση:

- android 6 update ??

- ενοποιημενη rom ??

- ταυτοχρονη χρηση 2 sim + tf card ??

- εργοστασιακα ελληνικα ??

via

Ενδιαφέρουσα περίπτωση συσκευής.

1) ενοποιημένη rom==> Έχει

2) Σε συνομιλία που είχα με την Selina του Vickmall με διαβεβαίωσε ότι δουλεύουν ταυτόχρονα και οι 2 sim ΚΑΙ η micro sd και μου έστειλε και φωτογραφίες, δείτε παρακάτω.

3) Ελληνικά έχει

4) Εάν θα πάρει andriod 6.0...είναι άγνωστο.

http://s9.postimg.org/ohpbyd1bf/King3.jpg

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Η εσωτερική μνήμη του κινητού να είναι ένα ενιαίο partition στο οποιο βάζεις ειτε εφαρμογες,ειτε αρχεια.

Παιδιά... Υπάρχουν αρκετά τηλέφωνα με σχεδόν ίδια specs, 5ιντσα που βγαίνουν αυτή τη περίοδο.

Kingzone k2

Bluboo Xtouch

Elite 1

Be touch 3

Cubot x17

Αυτό το κινητό είναι μια καλή πρόταση.

Για μένα θα ήταν ένα μεγάλο + η υποστήριξη σε roms.

και εγω παράγγειλα δυο ενα απο το banggood και ενα απο το everbuying και τα περιμενω και ελπιζω να μην εχουνε προβληματα :D

Και εγώ περιμένω ένα από to2c παραγγελία που έχει κολλήσει το status ότι έχει φύγει από Ολλανδία για Ελλάδα εδώ και 10 μέρες λες και έρχεται με τα πόδια!!! :lol: Αλλά για τα προβλήματα που λες δυστυχώς έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια για τη sim1 που δεν αναγνωρίζει καμιά κάρτα, για τη μπαταρία που μετά το 15% πέφτει σα νερό, για gps που δε πιάνει κτλ. Μακάρι να μην ισχύουν γιατί αλλιώς τη πατήσαμε!!!

σημερα τα παρελαβα και η καλη μερα απο το πρωι φανηκε πηγα να ανοιξω αυτο που πηρα απο το banggood και δεν ανοιγε .μετα απο μιση ωρα που προσπαθουσα τα καταφερα και αρχισα να το ρυθμίζω γλωσσα κλπ και μετα μπηκα στο play store να κατεβασω καμια εφαρμογη .Κατεβασα λοιπον το skype το viber το messeger αλλα δεν προλαβα κατι αλλο εκλεισε και απο τοτε δεν ξαναανοιξε ουτε φορτιζει ουτε ανοιγει ειναι νεκρο.το αλλο απο το everbuying ανοιξε αμεσως και το ρύθμισα αλλα ακομα δεν κατεβασα τιποτα και ουτε του εχω βαλει καρτες μεσα για να δω τι κανει

Εγώ αύριο παραλαμβάνω τελικά αλλά είμαι έτοιμος για όλα! χαχα! Στο είχα πει ότι έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια από αγοραστές του στο εξωτερικό! Δυστυχώς τη πατήσαμε!!! Θα κάνεις dispute στο paypal για αυτό που δεν ανοίγει; Εγώ αν δω ότι κάτι δε πάει καλά αυτό θα κάνω κατευθείαν!!!

Οk παρέλαβα κανονικά και μου άνοιξε αμέσως αλλά δεν έχω micro sim όποτε δε μπόρεσα να το δουλέψω, απλά είδα το μενού του κτλ. Η πρώτη κάρτα sim πως μπαίνει; Από τη μια πλευρά μπαίνει η sim1 και από την άλλη πλευρά η sim2 & η sd card; Η sim1 σου δουλεύει κανονικά και σε 3g & σε 4g γιατί όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Οk παρέλαβα κανονικά και μου άνοιξε αμέσως αλλά δεν έχω micro sim όποτε δε μπόρεσα να το δουλέψω, απλά είδα το μενού του κτλ. Η πρώτη κάρτα sim πως μπαίνει; Από τη μια πλευρά μπαίνει η sim1 και από την άλλη πλευρά η sim2 & η sd card; Η sim1 σου δουλεύει κανονικά και σε 3g & σε 4g γιατί όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα...

Καλορίζικο και καλομίλητο να ’ναι. Από ποιό μαγαζί το αγόρασες;

to2c. Μόλις έκοψα μια παλιά wind που είχα και στη sim1 δεν την αναγνώρισε αλλά ευτυχώς την "είδε" στη sim2. Άρα το πρόβλημα με τη sim1 είναι υπαρκτό. Δηλαδή έτσι πάει το δίκαρτο και θα είμαι πάλι με 1 sim!!!

to2c. Μόλις έκοψα μια παλιά wind που είχα και στη sim1 δεν την αναγνώρισε αλλά ευτυχώς την "είδε" στη sim2. Άρα το πρόβλημα με τη sim1 είναι υπαρκτό. Δηλαδή έτσι πάει το δίκαρτο και θα είμαι πάλι με 1 sim!!!

Δηλαδή δεν αναγνωρίζει δίκτυο στο tray 1; παράξενο. Από το vickmall που μου έστειλαν φωτογραφία για επιβεβαίωση της ταυτόχρονης λειτουργίας 2sim και κάρτας μνήμης, όλα έδειχναν να δουλεύουν σωστά.

Ναι βάζω την ίδια κάρτα στη sim 1 και λέει ότι δεν υπάρχει καν κάρτα και μετά στη sim2 όλα είναι τέλεια!

Ναι βάζω την ίδια κάρτα στη sim 1 και λέει ότι δεν υπάρχει καν κάρτα και μετά στη sim2 όλα είναι τέλεια!

Δες την φωτογραφία που έχω βάλει στην προηγούμενη σελίδα, στο δικό σου υπάρχει θέμα πιθανότατα, οπότε μάλλον πας για dispute μου φαίνεται...;)

Σημερα παρελαβα και εγω.

Οι πρωτες εντυπώσεις θετικοτατες.

Πολυ ομορφο κινητο.

Πηρα το λευκο με την χρυσαφί περίμετρο.

Ευχάριστη έκπληξη το notification led που μεν μονο σε ενα χρωμα ( κόκκινο) αλλα απο το ολότελα...

Σημερα παρελαβα και εγω.

Πολυ ομορφο κινητο.

Ευχάριστη έκπληξη το notification led που μεν μονο σε ενα χρωμα ( κόκκινο) αλλα απο το ολότελα...

Καλορίζικο, όποτε μπορέσεις δώσε μας ένα αναλυτικό review και τσέκαρε εάν σου είναι εύκολο αυτό με την ταυτόχρονη λειτουργία 2 sim ΚΑΙ κάρτα μνήμης.

Σημερα παρελαβα και εγω.

Πολυ ομορφο κινητο.

Σου δουλεύουν κανονικά και οι 2 sim? Βασικά η sim 1 δουλεύει;