eidikos33 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Nαι και εγω εβγαλα την δονηση απο το πληκτρολογιο και κατεβασα την φωτεινοτητα..επισης εβαλα την φωτεινοτητα να ειναι αναλογη με το φως δωματιου πως το λεει ξερω γω,για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Φωτεινότητα δεν πειραξα γιατί την θέλω ψηλά. Αλλά ή ambient display μου ήταν άχρηστη Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html Παντως η τιμη του ολο και πεφτει καθε μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Όπως είχα γράψει και πριν λίγο καιρό με το τελευταίο update έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Συγκεκριμένα το Android system φαίνεται να καταναλώνει κοντά στις 800mAh με αποτέλεσμα με το ζόρι να βγαίνει ή μέρα. Από χθες κλείνοντας την ambient display ή οποία παρατήρησα ότι είναι σχεδόν συνέχεια ανοικτή φαίνεται να έχει βελτιωθεί ή κατάσταση κατά πολύ χωρίς όμως να είναι σε επίπεδα marshmallow ή beta nougat ή nougat αυγουστου. Ελπίζω τον Οκτώβρη να λυθούν τα προβλήματα. Ή συσκευή είναι σε όλα στοκ και πάντα ήταν και όλα τα update έχουν έρθει OTA Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Μακάρι να λυθούν τα σχετικά προβλήματα, ειδικά με την μπαταρία... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Η stock εφαρμογη στο τηλέφωνο σας για SMS, είναι είναι το messenger της Google που είναι και στο play store; Το εικονίδιο μου φαίνεται πως είναι το ίδιο. Θα πεις, ποιος στέλνει SMS πλέον, αλλά καμιά φορά χρειάζονται. Αυτή είναι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ναι αυτή Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μακάρι να λυθούν τα σχετικά προβλήματα, ειδικά με την μπαταρία... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παντως παροτι με τη χρηση αρκετων features που παλια εβρισκες μονο σε custom ρομ..... απεχει ακομα πολυ η εμπειρια του κανονικου αντροιντ απο των custom roms και το ποσα μπορεις να κερδισεις απο το κινητο... εχει ενδιαφερον να δουμε τη στροφη που θα κανει πλεον το αντροιντ προς οσο το δυνατον περισσοτερο κλειστου περιβάλλοντος...και ακριβής τιμής:lol: Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Στο θέμα της με μπαταρίας αυτή τη στιγμή είμαι με sot 4h13m είναι στο 5%και τελευταία φορτηση 1d 2h αν κάτι λέει αυτό. Φυσικά από το μεσημέρι έχω απενεργοποίηση τα δεδομένα.κινητης αλλά έχω πάντα ενεργοποιημενα το Wi Fi και το bluetooth Υπάρχουν μέρες που ή μπαταρία κρατάει παραπάνω και άλλες που έχω εντύπωση ότι τελειώνει αμέσως αλλά παίζει πάντα ρόλο τι χρήση κάνουμε και πόσες ώρες είναι ή οθόνη ανοικτή. Παντός σε.μενα.επειδη το κοιτώ σχεδόν κάθε μέρα.απο συνήθεια ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 3h30m ή ένδειξηη της.μπαταριας στη οθόνη. Το κινητό είναι μαμά φοράει 7 και έχει γίνει ή αναβάθμιση OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση, ο Dolphin (browser) δεν υποστηρίζεται στη συσκευή μας; Διότι στο Play Store έτσι μου γράφει! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση, ο Dolphin (browser) δεν υποστηρίζεται στη συσκευή μας; Διότι στο Play Store έτσι μου γράφει! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τον έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ok, διότι σε μένα γράφει δεν είναι συμβατή η συσκευή μου, είμαι στην έκδοση 7.0 . Τέλος πάντων, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ok, διότι σε μένα γράφει δεν είναι συμβατή η συσκευή μου, είμαι στην έκδοση 7.0 . Τέλος πάντων, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα τα ίδια. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδια εχει παθει καποιος bootloop στο συγκεκριμενο κινητο γτ καπου διαβασα οτι υπηρξαν καποια κρουσματα. Επειδη το προτεινα σε ενα φιλο μου και το αγορασε αν υπαρχει περιπτωση να παθει bootloop να τον ενημερωσω να εχει το νου του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια εχει παθει καποιος bootloop στο συγκεκριμενο κινητο γτ καπου διαβασα οτι υπηρξαν καποια κρουσματα. Επειδη το προτεινα σε ενα φιλο μου και το αγορασε αν υπαρχει περιπτωση να παθει bootloop να τον ενημερωσω να εχει το νου του... Ένα μικρό ποσοστό χρηστών το είχαν πάθει. Προσωπικά, εγώ δεν είχα θέμα μετά την αναβάθμιση του κινητού μου. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια εχει παθει καποιος bootloop στο συγκεκριμενο κινητο γτ καπου διαβασα οτι υπηρξαν καποια κρουσματα. Επειδη το προτεινα σε ενα φιλο μου και το αγορασε αν υπαρχει περιπτωση να παθει bootloop να τον ενημερωσω να εχει το νου του... Καλό είναι να περιμένει κάνα μήνα οπου θα έχει βγει η 7.1 εκδοση του android και θα ξέρουμε εαν τα προβλήματα έχουν οριστικα λυθεί. Εαν βιάζεται καλό είναι να κοιτάξει και αλλες συσκευές... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Καλό είναι να περιμένει κάνα μήνα οπου θα έχει βγει η 7.1 εκδοση του android και θα ξέρουμε εαν τα προβλήματα έχουν οριστικα λυθεί. Εαν βιάζεται καλό είναι να κοιτάξει και αλλες συσκευές... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Τα προβλήματα τα οποία αναφέρεις δεν τα έχει κανένας χρήστης του Myphone, καθώς θα είχαν βγει να το πουν. δύο τρεις είπαν ότι έχουν random reboots και τελικά ευθυνόταν μια εφαρμογή. και εγώ είμαι στην 7 δύο βδομάδες τώρα χωρίς κανένα θέμα, δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή για κάποιες αναφορές στο ίντερνετ. για όποιο κινητό και να ψάξεις στο google θα δεις ότι είναι μέσα στα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια εχει παθει καποιος bootloop στο συγκεκριμενο κινητο γτ καπου διαβασα οτι υπηρξαν καποια κρουσματα. Επειδη το προτεινα σε ενα φιλο μου και το αγορασε αν υπαρχει περιπτωση να παθει bootloop να τον ενημερωσω να εχει το νου του... καποιος απο το φορουμ απο οσο ξερω δεν εχει παθει bootloop μεχρι στιγμης τουλαχιστον. δεν νομιζω να γινεται αυτο το κακο που γινεται στα g4. αλλα με την εκταση που εχει παρει το bootloop στο g4 μπορει να το επαθαν 2 3 σto 5x και να ειπαν ααα γινεται τωρα και στα 5x..εγω παντως ειμαι με την 7 και ειναι μια χαρα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πριν από λίγο πέρασα την Nougat. Επειδή δεν έβγαλα άκρη στο xda, έχει βγει root για την 7; Έχω ξεκλείδωτο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Τα προβλήματα τα οποία αναφέρεις δεν τα έχει κανένας χρήστης του Myphone, καθώς θα είχαν βγει να το πουν. δύο τρεις είπαν ότι έχουν random reboots και τελικά ευθυνόταν μια εφαρμογή. και εγώ είμαι στην 7 δύο βδομάδες τώρα χωρίς κανένα θέμα, δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή για κάποιες αναφορές στο ίντερνετ. για όποιο κινητό και να ψάξεις στο google θα δεις ότι είναι μέσα στα προβλήματα. Εγώ που έχω random reboots με την 7 μάλλον ειμαι χρηστης του iPhone hellas. Δεν μπορω να καταλάβω το "πάθος" για να βγαλεις μια συσκευή τέλεια και απροβληματιστη απο τη στιγμη που αποδεδειγμένα υπαρχουν προβλήματα. Εκτός εαν το thread του myphone σαν στατιστικό δείγμα είναι πιο αξιόπιστο απο το αντίστοιχο support της Google που έχουν πρόσβαση και μερικές χιλιαδες χρηστών παραπανω. Τελος και δεν ξαναγραφω για το συγκεκριμενο θεμα θελω να πιστευω οτι ειναι καλυτερο να εχεις προειδοποιήσει τον άλλο για τα προβλήματα που ενδέχεται σε μεγαλο ποσοστό να αντιμετωπίσει παρα να του λες πήγαινε πέταξε τα λεφτά σου και έλα απο το forum να ψαχνεις λύση ή τρεχα γυρευε με το service της LG και της κάθε LG... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Εγώ που έχω random reboots με την 7 μάλλον ειμαι χρηστης του iPhone hellas. Δεν μπορω να καταλάβω το "πάθος" για να βγαλεις μια συσκευή τέλεια και απροβληματιστη απο τη στιγμη που αποδεδειγμένα υπαρχουν προβλήματα. Εκτός εαν το thread του myphone σαν στατιστικό δείγμα είναι πιο αξιόπιστο απο το αντίστοιχο support της Google που έχουν πρόσβαση και μερικές χιλιαδες χρηστών παραπανω. Τελος και δεν ξαναγραφω για το συγκεκριμενο θεμα θελω να πιστευω οτι ειναι καλυτερο να εχεις προειδοποιήσει τον άλλο για τα προβλήματα που ενδέχεται σε μεγαλο ποσοστό να αντιμετωπίσει παρα να του λες πήγαινε πέταξε τα λεφτά σου και έλα απο το forum να ψαχνεις λύση ή τρεχα γυρευε με το service της LG και της κάθε LG... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk για ποιο πάθος μιλάς ακριβώς; το κινητό έχει αρκετά θέματα όπως η μπαταρία και η ραμ αλλά στο θέμα του software δεν έχει κάποιο θέμα, εσύ από την άλλη τόσες σελίδες τώρα προσπαθείς να 'τρομοκρατήσεις' όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση, καλά κάνεις και θες να προειδοποιήσεις αλλά τόσοι χρήστες εδώ και δεν έχουμε κανένα θέμα, το μόνο που κάνεις είναι να λες για μια σελίδα που κάποιοι γράφουν για προβλήματα. Και ξαναλέω άλλο πράγμα τα random reboots που έχεις εσύ και άλλο το bootloop. αυτό που έχεις εσύ κατά 99% οφείλεται σε κάποια από τις εφαρμογές σου. έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα factory reset και να αφήσεις το κινητό χωρίς έξτρα apps για να διαπιστώσεις αν ευθύνεται κάποια εφαρμογή ή είναι αλλού το θέμα? Πριν από λίγο πέρασα την Nougat. Επειδή δεν έβγαλα άκρη στο xda, έχει βγει root για την 7; Έχω ξεκλείδωτο bootloader. με το nexus root toolkit μπορείς να περάσεις κανονικά custom recovery και να κάνεις root την 7. αν το κάνεις root δεν θα μπορείς όμως να κάνεις ota αναβαθμίσεις. θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό αν βγει κάποια αναβάθμιση http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/update-your-nexus-without-losing-root-no-computer-needed-0168428/ Edited October 1, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) για ποιο πάθος μιλάς ακριβώς; το κινητό έχει αρκετά θέματα όπως η μπαταρία και η ραμ αλλά στο θέμα του software δεν έχει κάποιο θέμα, εσύ από την άλλη τόσες σελίδες τώρα προσπαθείς να 'τρομοκρατήσεις' όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση, καλά κάνεις και θες να προειδοποιήσεις αλλά τόσοι χρήστες εδώ και δεν έχουμε κανένα θέμα, το μόνο που κάνεις είναι να λες για μια σελίδα που κάποιοι γράφουν για προβλήματα. Και ξαναλέω άλλο πράγμα τα random reboots που έχεις εσύ και άλλο το bootloop. αυτό που έχεις εσύ κατά 99% οφείλεται σε κάποια από τις εφαρμογές σου. έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα factory reset και να αφήσεις το κινητό χωρίς έξτρα apps για να διαπιστώσεις αν ευθύνεται κάποια εφαρμογή ή είναι αλλού το θέμα? Ναι τρομοκρατία ANDROID-AKBAR και έτσι... Εαν έκανες το κόπο να διαβάσεις τα ποστ μου θα έβλεπες για το τι έχω δοκιμάσει στη συσκευή αλλά και για τα reboots που προφανώς είναι software θέμα και δεν φταίει μονο η εφαρμογή που το προκαλει αλλά πολύ περισσότερο το λειτουργικό. Εαν για κάθε εφαρμογή που δεν έχει αναβαθμιστεί ειχαμε και απο ενα kernel panic ζήτω που καηκαμε.. Η σελιδα που λες και ξαναλες είναι το official support page της Google στην οποία έχει ηδη προταθεί λύση για το πρόβλημα με καλά αποτελεσματα την οποία και έχω ποσταρει. Προφανώς εχεις καλυτερο δειγμα απο αυτό οποτε για αυτό σου κανει εντύπωση... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited October 1, 2016 by gilberto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 με το nexus root toolkit μπορείς να περάσεις κανονικά custom recovery και να κάνεις root την 7. αν το κάνεις root δεν θα μπορείς όμως να κάνεις ota αναβαθμίσεις. θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό αν βγει κάποια αναβάθμιση http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/update-your-nexus-without-losing-root-no-computer-needed-0168428/ Ή αν θες να εγκαταστήσεις ένα Security Patch, ακολουθας τον οδηγό από http://www.howtogeek.com/192402/why-androids-ota-updates-remove-root-and-how-to-keep-it/ αν δεν θες να χάσεις την Custom recovery και το root. Δημοσιεύτηκε από Google Nexus 5X με Android 7.0 Nougat μέσω Tapatalk. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τη συσκευή. Διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί. Αντικειμενικά, αξίζει ή αγορά του ή είναι μόνο για "αρρωστάκια"; Δεν σκοπεύω να πειραματιστώ ούτε να πειράξω το τηλέφωνο. Μόνο ότι έρχεται ΟΤΑ. Είναι γενικώς απροβλημάτιστο; Είναι καλύτερα να στραφώ αλλού; Τώρα είμαι με το p8 lite και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Θα πήγαινα στο p9 lite όμως του λείπουν κάποια πράγματα όπως το OTG. Έχω κολλήσει και το θέλω πολυ άλλα διαβάζω και για κάποια θεματάκια που έχει με την 7. Από την άλλη ξέρω πως δεν υπάρχει το τέλειοΠείτε μου καμιά γνώμη με βάση την εμπειρία σας. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τη συσκευή. Διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί. Αντικειμενικά, αξίζει ή αγορά του ή είναι μόνο για "αρρωστάκια"; Δεν σκοπεύω να πειραματιστώ ούτε να πειράξω το τηλέφωνο. Μόνο ότι έρχεται ΟΤΑ. Είναι γενικώς απροβλημάτιστο; Είναι καλύτερα να στραφώ αλλού; Τώρα είμαι με το p8 lite και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Θα πήγαινα στο p9 lite όμως του λείπουν κάποια πράγματα όπως το OTG. Έχω κολλήσει και το θέλω πολυ άλλα διαβάζω και για κάποια θεματάκια που έχει με την 7. Από την άλλη ξέρω πως δεν υπάρχει το τέλειοΠείτε μου καμιά γνώμη με βάση την εμπειρία σας. Ευχαριστώ. Ναι αυτο θα με ενδιεφερε και μενα. Αν τυχον το αγορασει καποιος μενει στην 6 για ασφαλεια ή τελικα το ποσοστο που βγαζει bootloop ειναι μικρο; Edited October 1, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Εγώ θα πρότεινα να περιμενετε. Στις 4 του μηνός παρουσιαζονται τα καινούργια pixel και η 4.1 θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημερα ή στη χειρότερη λιγο μετα. Με αυτήν εκδοση θα έχουμε καλυτερη εικόνα εάν έχουν λυθεί τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Καλό είναι να σκέφτεστε και εναλλακτικές. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts