UsualSuspect Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ούτε ένα reboot εδώ με την NRD90S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Με την NRD90M δεν είχα reboot αλλά με την NRD90S ( Σεπτεμβριου) δυστυχώς είχα αρκετα. Δοκιμασα και stock αλλά και debloated από XDA και είχα τα ίδια αποτελέσματα (με root πάντα). Τώρα γυρισα σε pure Nexus και βλέπουμε Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παίζει να είναι κάποια ή κάποιες εφαρμογή /ες που δεν είναι optimized για Ν. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Προς ώρας κανένα με την nrd90s Edited September 10, 2016 by DomieMic65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Τώρα το σκέφτηκα, θέλω να επιβεβαιώσει κάποιος αν ισχύει. Το nougat αλλάζει το τρόπο που το android κάνει optimize της εφαρμογές, για να καταναλώνουν λιγότερη μνήμη και να τρέχει και σε πιο "φτωχές" από άποψη μνήμης συσκευές. Αυτό γίνεται σε βάρος της ταχύτητας απόκρισης των εφαρμογών. Για να το ξεπεράσει το θέμα της απόκρισης κάνει optimize τις εφαρμογές ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται, δηλαδή βασίζεται καθαρά στην προσωπική χρήση της κάθε συσκευής. Για αυτό το λόγο, όταν πέρασα το full ΟΤΑ της 7, το στάδιο του "optimizing app x/y" στο πρώτο boot μετά το update τέλειωσε σε δευτερόλεπτα σε σχέση με το 20 λεπτο που ήθελε στο android 6. Αυτός είναι κι ο λόγος που η βέλτιστη απόκριση του κινητού με το 7 πιάνεται μετά από μερικής ημέρες χρήσης κι όχι αμέσως. Παιρνόντας τα μηνιαία full ΟΤΑ του 1.1 G, ξεκινάει ο κύκλος προσωπικού optimization από την αρχή. Ισχύει αυτό? Με τα μικρά μηνιαία ΟΤΑ τι να συμβαίνει? Μήπως επηρεάζονται μόνο οι λίγες νέες εφαρμογές που ενημερώνει το ΟΤΑ? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Υποστηρίζει το usb on The go?? Έχω ένα ανταπτορα και του βάζω μία συσκευή uog και δεν διαβάζει το περιεχόμενο... Ο ανταπτορας δουλεύει γιατί τον συνδεω και με φορτιστη και μία χαρά φορτίζει την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ε βέβαια υποστηρίζει... Πρέπει να έχεις καλώδιο otg usb-c βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια για οσους εχουν περασει το android 7 nougat? Αυτο το πραγμα που αναφερω και που ενας αλλος ανεφερε οτι το εχουν γραψει ως θεμα στο μαμα android της google εχει φτιαχτει στο android 7 ή θα γελασουμε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6893315#post6893315 https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=214303&q=-has%3Afixit%20-has%3Atriaged&colspec=ID%20Status%20Priority%20Owner%20Summary%20Stars%20Reporter%20Opened&start=34500 Edited September 12, 2016 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ε βέβαια υποστηρίζει... Πρέπει να έχεις καλώδιο otg usb-c βέβαια Το usb on the go που εχω εγω ειναι ενα της kingston με mini usb εξοδο αλλα εχω εναν αμταπτορα usb -c . Λογιξα οταν συνδεω το u o g στον ανταπτορα επρεπε να τον διαβαζει,και δουλευει γιατι φορτιζω το κινητο με τον ανταπτωρα οταν το συνδεω σε mini usb φορτιστη. Μηπως υπαρχει κανα θεματακι επειδη εχω να βαλει την 7;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Το usb on the go που εχω εγω ειναι ενα της kingston με mini usb εξοδο αλλα εχω εναν αμταπτορα usb -c . Λογιξα οταν συνδεω το u o g στον ανταπτορα επρεπε να τον διαβαζει,και δουλευει γιατι φορτιζω το κινητο με τον ανταπτωρα οταν το συνδεω σε mini usb φορτιστη. Μηπως υπαρχει κανα θεματακι επειδη εχω να βαλει την 7;? Δεν δουλεύει με αντάπτορα. Θέλει usb c otg απο κατασκευής. Όχι με αντάπτορα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Δεν δουλεύει με αντάπτορα. Θέλει usb c otg απο κατασκευής. Όχι με αντάπτορα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση Κάτι άλλο. Προσπαθώ να συνδεθω σε ένα hotmail και ένα yahoo mail που έχω και όλο με πετάει να γίνει ή σύνδεση μέσω gmail.εγω δεν θέλω να τα έχω συνδεδεμένα με το ,gmail. Στο S7 τα έχω σαν ξεχωριστά mail αλλά εδώ δεν με αφήνει.... Κάποια βοήθεια;;;; Edited September 12, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Δεν δουλεύει με αντάπτορα. Θέλει usb c otg απο κατασκευής. Όχι με αντάπτορα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Και με ανταπτορα δουλεύει. Έτσι το λειτουργω εγώ. Το παιδί κάποιο άλλο πρόβλημα έχει. Ίσως δεν είναι καλός ο ανταπτορας που χρησιμοποιεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Και με ανταπτορα δουλεύει. Έτσι το λειτουργω εγώ. Το παιδί κάποιο άλλο πρόβλημα έχει. Ίσως δεν είναι καλός ο ανταπτορας που χρησιμοποιεί Απλά επειδή ο ανταπτορας όταν τον χρησιμοποιώ για φόρτιση δουλεύει μία χαρά ενώ όταν βάζω το usb on The go δεν το βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Απλά επειδή ο ανταπτορας όταν τον χρησιμοποιώ για φόρτιση δουλεύει μία χαρά ενώ όταν βάζω το usb on The go δεν το βλέπει... ο αντάπορας που χρησιμοποιείς δεν είναι otg. λογικά έχεις κάτι τέτοιο σωστά? αυτό κάνει μόνο για φόρτιση. Εσύ χρειάζεσαι κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/REMAX-USB-3-0-To-Type-C-USB-3-1-OTG-Adapter-For-Cellphone-Tablet-Laptop-Silver-/381762975309?hash=item58e2d8b64d:g:95AAAOSw65FXtfo7 το έχω το παραπάνω και δουλεύει τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εχω ανταπτορα usb type c, στο οποιο συνδεω απλο καλωδιο usb otg, kai φλασακι usb, και το βλεπει. Ένα καλωδιο που ειχα, ειχε χαλασει, και μονο φορτιζε. Φυσικα μπορει να αγορασει καλωδιο usb otg type c, ειχα βρει στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Και με ανταπτορα δουλεύει. Έτσι το λειτουργω εγώ. Το παιδί κάποιο άλλο πρόβλημα έχει. Ίσως δεν είναι καλός ο ανταπτορας που χρησιμοποιεί Το ίδιο λέμε. Ο αντάπτορας που έχεις εσύ είναι usb C otg. Ο φίλος έχει usb c σε Micro usb μόνο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 επειδη ισως να μην εγινα κατανοητος με την παραθεση του νηματος μου θα γινω πιο ξεκαθαρος. Θα ηθελα καποιος με το nougat στο nexus 5X να μου πει εαν παει να καθαρισει την cache μιας εφαρμογης η οποια δεν ειναι αποθηκευμενη σε εξωτερικη μνημη, δηλαδη να μην βρισκεται η εφαρμογη εγκατεσημενη σε microSD internal storage, και παει να πατησει το clear cache κουμπι της συγκεκριμενης εφαρμογης με προσανατολισμο landscape δουλευει κανονικα? αλλαζει η ονομασια του κουμπιου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 επειδη ισως να μην εγινα κατανοητος με την παραθεση του νηματος μου θα γινω πιο ξεκαθαρος. Θα ηθελα καποιος με το nougat στο nexus 5X να μου πει εαν παει να καθαρισει την cache μιας εφαρμογης η οποια δεν ειναι αποθηκευμενη σε εξωτερικη μνημη, δηλαδη να μην βρισκεται η εφαρμογη εγκατεσημενη σε microSD internal storage, και παει να πατησει το clear cache κουμπι της συγκεκριμενης εφαρμογης με προσανατολισμο landscape δουλευει κανονικα? αλλαζει η ονομασια του κουμπιου? ευχαριστω Στο 6 που είμαι ισχύει όπως τα λες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Στο 6 που είμαι ισχύει όπως τα λες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Οκ σε samsung galaxy S6 edge με 6.0.1 κανενα προβλημα. Να μας πει καποιος σε android 7 nougat τι παιζει. Αμα παιζει προβλημα και στο nougat μου φαινεται θα το γυρισω σε samsung :p Edited September 12, 2016 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 επειδη ισως να μην εγινα κατανοητος με την παραθεση του νηματος μου θα γινω πιο ξεκαθαρος. Θα ηθελα καποιος με το nougat στο nexus 5X να μου πει εαν παει να καθαρισει την cache μιας εφαρμογης η οποια δεν ειναι αποθηκευμενη σε εξωτερικη μνημη, δηλαδη να μην βρισκεται η εφαρμογη εγκατεσημενη σε microSD internal storage, και παει να πατησει το clear cache κουμπι της συγκεκριμενης εφαρμογης με προσανατολισμο landscape δουλευει κανονικα? αλλαζει η ονομασια του κουμπιου? ευχαριστω Στο stock 7 το clear cache λειτουργεί κανονικά. Και landscape & portrait. Κανένα καλό φορτιστή για αυτοκίνητο? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 καλησπέρα στην ομάδα! Από αύριο θα εχω στην κατοχή μου ενα 5X 32gb. Είχα το G4 και λιγο ο φοβος του βοοτλοοπ , λιγο που βρηκα να το δωσω σε καλη τιμή δεν ηθελα και πολύ. Λέω να κατσω για λίγο με την 7.0 να δω πως ειναι και μετα να περασω καμια custom , Resurrection Remix κ Paranoid , τις χρησιμoποιούσα και στο nexus 5. Και από kernel ElementalX. τι λετε Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) καλησπέρα στην ομάδα! Από αύριο θα εχω στην κατοχή μου ενα 5X 32gb. Είχα το G4 και λιγο ο φοβος του βοοτλοοπ , λιγο που βρηκα να το δωσω σε καλη τιμή δεν ηθελα και πολύ. Λέω να κατσω για λίγο με την 7.0 να δω πως ειναι και μετα να περασω καμια custom , Resurrection Remix κ Paranoid , τις χρησιμoποιούσα και στο nexus 5. Και από kernel ElementalX. τι λετε Όρεξη να χεις να πειραματίζεσαι... By the way, πως διατηρούμε super su και twrp, από DU rom 6.01 σε official 7.0? Με inject super su και protect recovery με flashfire? Χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 12, 2016 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Στο stock 7 το clear cache λειτουργεί κανονικά. Και landscape & portrait. ουφ ωραια! :D αντε να περιμενουμε και εμεις αναβαθμιση (ελπιζω :D ) καλη συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Όρεξη να χεις να πειραματίζεσαι... By the way, πως διατηρούμε super su και twrp, από DU rom 6.01 σε official 7.0? Με inject super su και protect recovery με flashfire? Χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κάποιος λόγος που χρησιμοποιείτε το Flashfire και όχι το Nexus Root Toolkit; Το έχω πραγματικά απορία, αφού το NRT ήταν το Α και το Ω για το N5, ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα το Ν5Χ μόνο για το flashfire διαβάζω. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που χρησιμοποιείτε το Flashfire και όχι το Nexus Root Toolkit; Το έχω πραγματικά απορία, αφού το NRT ήταν το Α και το Ω για το N5, ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα το Ν5Χ μόνο για το flashfire διαβάζω. Με το flashfire δεν μπορείς να κάνεις root! Πρέπει πρώτα να είσαι root για να το χρησιμοποιήσεις.. άρα NRT, για όσους το θέλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που χρησιμοποιείτε το Flashfire και όχι το Nexus Root Toolkit; Το έχω πραγματικά απορία, αφού το NRT ήταν το Α και το Ω για το N5, ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα το Ν5Χ μόνο για το flashfire διαβάζω. Γιατί αν είσαι Root, δεν χρειάζεσαι υπολογιστή για να φλασαρεις ΟΤΑ system.img Factory image κλπ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts