Da_rudakos Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν πλακέτες και στέλνουν ασταμάτητα μου φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παρέλαβα σήμερα την συσκευή μου και λίγες ώρες μετά την παρέδωσα πάλι. Δεν κατάφερα ούτε στον λογαριασμό μου να συνδεθώ πριν κολλήσει εκ νέου. Στο σέρβις έκαναν έλεγχο , άλλαξαν μπαταρία και αποφάσισαν ότι πρέπει να αλλάξουν εκ νέου πλακέτα. Που φυσικά δεν είναι διαθέσιμη. Τρέλα. Όταν το παρέλαβα ρώτησα και με διαβεβαίωσαν ότι είχε γίνει λειτουργικός έλεγχος. Τώρα πως γίνεται δύο φορές να άλλαξα πλακέτα δύο φορές να μου λέω ότι το τσέκαραν και εγώ να μην έχω καταφέρει να το λειτουργήσω πάνω από ώρα δεν ξέρω. Μιλάμε για έμπρακτη αδυναμία εντοπισμού και επίλυσης της βλάβης. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 τραγικο σερβις η LG δεν νομιζω να την ξαναπροτιμησω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshelas Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Και εγω παρελαβα σημερα. 3η πλακετα που μου βαζουν. Ταλαιπωρια 2 μηνες. Αντε να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 συνηθως ποσο καιρο κανουν για αντικατασταση πλακετας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Στην πρώτη αλλαγή 21 μέρες, στην δεύτερη 29. Να δούμε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Στην πρώτη αλλαγή 21 μέρες, στην δεύτερη 29. Να δούμε τώρα... καταλαβα χτες το εστειλα σημερα το πηραν , τελος του μηνα να το περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) συνηθως ποσο καιρο κανουν για αντικατασταση πλακετας;Σε εμένα την πρώτη , μιάμιση εβδομάδα και την άλλη 35 ημέρες εξαιτίας του ριμαδοhardbrick ... Ας ελπίσουμε πως δεν θα γίνει άλλη πατάτα σε αυτό το τηλέφωνό που έχω. Βογγηξα 35 ημερες χωρίς τηλέφωνό. Σε λίγο θα έβαζα στην τσέπη μου το iPad Mini που έχω. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην πρώτη αλλαγή 21 μέρες, στην δεύτερη 29. Να δούμε τώρα...Έφαγες χειρότερη ταλαιπωρία από εμένα. Μακάρι να μην χαλάσει ξανά όταν το παραλάβεις. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 1, 2017 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Που μπορεις να δεις ποτε ειναι κατασκευασμενη η πλακετα? Το manufacture date? η το Shipped from factory? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Που μπορεις να δεις ποτε ειναι κατασκευασμενη η πλακετα? Το manufacture date? η το Shipped from factory?http://www.imeipro.info στην κατηγορία IMEI check στο μενού πάνω και επιλέγεις LG IMEI check. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Έχει τύχει σε κανέναν να χαλάσει το fingerprint scanner? Μου βγάζει συνεχώς στην lock screen "fingerprint hardware not available".Λίγο που το έψαξα είδα ότι μάλλον οφείλεται σε υγρασία. Με τους χρόνους επισκευής που διαβάζω εδώ,με βλέπω να παραγγέλνω από eBay ανταλλακτικό και να το περνάω μόνος μου... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Έχει τύχει σε κανέναν να χαλάσει το fingerprint scanner? Μου βγάζει συνεχώς στην lock screen "fingerprint hardware not available".Λίγο που το έψαξα είδα ότι μάλλον οφείλεται σε υγρασία. Με τους χρόνους επισκευής που διαβάζω εδώ,με βλέπω να παραγγέλνω από eBay ανταλλακτικό και να το περνάω μόνος μου... Sent from my Nexus 5X using TapatalkΜάλλον έτσι πάει. Λίγο αμφιβάλλω για το ebay όμως, να μην τύχει να ξανά χαλάσει. Ένας πήρε digitizer στη δικιά του συσκευή (όχι 5Χ) και μετά από ένα μήνα ξεκόλλησε. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως η πρώτη φορά που βλέπω πως δεν τρώει τέτοια ζέστη σε βαριά χρήση το τηλέφωνό. Ενώ τα προηγούμενα μπορούσαν να ψήσουν σουβλάκι (σε βαθμό που δεν μπορούσες να το πιάσεις). Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Εμένα η πλακέτα λέει οτι ειναι κατασκευασμένη στις 23 Μαίου του 17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Δηλαδή εγώ με την δικιά μου πρέπει να νιώθω τυχερός που δε είχα προβλήματα.... Έχω εγγύηση μέχρι και Φεβρουάριος 2018 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Έχει τύχει σε κανέναν να χαλάσει το fingerprint scanner? Μου βγάζει συνεχώς στην lock screen "fingerprint hardware not available".Λίγο που το έψαξα είδα ότι μάλλον οφείλεται σε υγρασία. Με τους χρόνους επισκευής που διαβάζω εδώ,με βλέπω να παραγγέλνω από eBay ανταλλακτικό και να το περνάω μόνος μου... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ τον Μάιο. Το έδωσα 22/5 και παρέλαβα 2/6. Το άλλαξαν κανονικά στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 http://www.imeipro.info στην κατηγορία IMEI check στο μενού πάνω και επιλέγεις LG IMEI check. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nαι αυτο το ξερω αλλα ποιο απο ολα ειναι η ημερομηνια της πλακετας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Nαι αυτο το ξερω αλλα ποιο απο ολα ειναι η ημερομηνια της πλακετας?Εκεί που γράφει "Manufacture Date" Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή εγώ με την δικιά μου πρέπει να νιώθω τυχερός που δε είχα προβλήματα.... Έχω εγγύηση μέχρι και Φεβρουάριος 2018 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Εμμ γιατί δεν έκρυψες το ΙΜΕΙ και τον σειριακό αριθμό; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Fact : Το Android Oreo υποστηρίζει το Substratum Engine. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Καλησπέρα, να πω και εγώ τον πόνο μου.. Τις τελευταίες ημέρες το κινητό μου έφαγε κανά 2-3 σκαλώματα τα οποία με ένα απλό restart τα ξεπερνούσε. Σήμερα το πρώι μίλησα κανονικά με τον συνεργάτη μου.Μετά πετάχτηκα κάπου και άφησα το κινητό στο αυτοκίνητο. Μίσή ώρα μετά που επέστρεψα το κινητό απλά δεν ανοίγει....(δεν θυμάμαι αν είχα το 4G ανοιχτό..) Προσπαθεί να ανοίξει αλλά κολλάει στο logo της google και μετά τίποτα... Αυτό είναι το περιβόητο πρόβλημα με το bootloop?? Είναι αγορασμένο από skroutzομαγαζο 10/10/2016. Τι κάνω τώρα?Μιλάω με το service τη LG και μετά κάνω το σταυρό μου??? Στο τιμολόγιο αγοράς πρέπει να φαίνεται το IMEI (είναι στο λογιστή,δεν το έχω μπροστά μου..) Έχω φρικάρει γιατί έχω όλες τις φωτογραφίες της μικρής μέσα αλλιώς θα το έιχα πετάξει ήδη... Υπάρχει παιδιά τρόπος να ανακτηθούν οι φωτογραφίες???? Edited September 4, 2017 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Φίλε το google photos δε το χες να συγχρονίζει; Το τηλέφωνο έκαψε πλακέτα Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δεν το είχα δυστυχώς...φρίκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δοκίμασε να το βάλεις σε download mode ή ρικοβερυ, έχοντας το συνδεδεμένο στον υπολογιστή, μήπως και διαβάσει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα, να πω και εγώ τον πόνο μου.. Τις τελευταίες ημέρες το κινητό μου έφαγε κανά 2-3 σκαλώματα τα οποία με ένα απλό restart τα ξεπερνούσε. Σήμερα το πρώι μίλησα κανονικά με τον συνεργάτη μου.Μετά πετάχτηκα κάπου και άφησα το κινητό στο αυτοκίνητο. Μίσή ώρα μετά που επέστρεψα το κινητό απλά δεν ανοίγει....(δεν θυμάμαι αν είχα το 4G ανοιχτό..) Προσπαθεί να ανοίξει αλλά κολλάει στο logo της google και μετά τίποτα... Αυτό είναι το περιβόητο πρόβλημα με το bootloop?? Είναι αγορασμένο από skroutzομαγαζο 10/10/2016. Τι κάνω τώρα?Μιλάω με το service τη LG και μετά κάνω το σταυρό μου??? Στο τιμολόγιο αγοράς πρέπει να φαίνεται το IMEI (είναι στο λογιστή,δεν το έχω μπροστά μου..) Έχω φρικάρει γιατί έχω όλες τις φωτογραφίες της μικρής μέσα αλλιώς θα το έιχα πετάξει ήδη... Υπάρχει παιδιά τρόπος να ανακτηθούν οι φωτογραφίες???? Έπαθε bootloop. Μήπως ξεκλειδώσει το Bootloader πριν καιρό; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Βάλτο στην κατάψυξη κανένα τέταρτο και να έχεις έτοιμο τόν υπολογιστή και τό καλώδιο. Βγάλτο από τη κατάψυξη και λογικά θά ανοίξει έστω για λίγο, να προλάβεις να κάνεις back up τις φωτογραφίες σου. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα. Και από δω και πέρα στο επόμενο κινητό σου να βάζεις από τό Google photos το αυτόματο back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Fact : Το Android Oreo υποστηρίζει το Substratum Engine. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk πως εβαλες την 8.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts