Gialakias Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παιδες για μεταχειρισμενο 32αρι σε καλη κατασταση και σε εγγυηση 200 με 220 ειναι πολλα η καλα? 200 max. Αλλιώς άλλο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Παιδες για μεταχειρισμενο 32αρι σε καλη κατασταση και σε εγγυηση 200 με 220 ειναι πολλα η καλα? Σκεψου οτι το κινητο πρωτου αρχισει να ανεβαζει τιμη εκανε 230 πριν κανα 6μηνο ενω πλεον σιγα σιγα βγαινουν και αλλα κινητα και εχουν πεσει και οι τιμες των αμεσων ανταγωνιστων (πχ το p9 lite ειχε 210 και τωρα ειναι 190). Και τα 200 προσωπικα πολλα μου φαινονται εκτος και εαν ειναι 2-3 μηνων και εχει θηκη/τζαμακι. Απο εκει και περα ειναι και υποκειμενικο. Αμα σου αρεσει τοσο πολυ παρτο. Υπαρχουν και εναλλακτικες αλλα αν γραψω καποια θα το σβησουν το μηνυμα. Οποτε πηγαινε καλυτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλημερα παιδια. Εχετε καμια προταση για θηκη που να κραταει καλα το κινητο και να εξεχει εστω και λιγο απο την οθονη. Προφανως μιλαω για πλατης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ της θήκη της Ringke. Εξέχει περίπου ένα χιλιοστό από την οθόνη. Δες την στο ίντερνετ για να καταλάβεις. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ της θήκη της Ringke. Εξέχει περίπου ένα χιλιοστό από την οθόνη. Δες την στο ίντερνετ για να καταλάβεις. Σε ευχαριστω για την απαντηση. :) Αυτη δεν ειναι hard case? Δεν υπαρχει κινδυνος να κανει σημαδια στο κινητο; Σου εξεχει πιο πανω και απο το tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αν κάνεις αναζήτηση για adopted case θα βρεις αρκετές αλλά νομίζω μόνο αγορά από ebay αξίζει ,εγώ έχω σε σκούρο κόκκινο περίπου Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση. :) Αυτη δεν ειναι hard case? Δεν υπαρχει κινδυνος να κανει σημαδια στο κινητο; Σου εξεχει πιο πανω και απο το tempered glass; Είναι θήκη σιλικόνης σκουρόχρωμη (ίσως θα την έλεγες ημιδιαφανές μαύρο). Δεν χρησιμοποιώ tempered glass, αλλά ζελατίνα η οποία είναι πιο χαμηλά από τη θήκη. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Οκ ευχαριστω. Θα τσεκαρω. Να ρωτησω, αυτο το καλωδιο ειναι οκ για το φορτιστη που μου εχει λιγο αρχισει να ξεκολλαει; http://www.ebay.com/itm/USB-C-3-1-Type-C-Male-to-3-1-Type-C-Male-Sync-Data-Charger-Fast-Charging-Cable-/222426678976?var=&hash=item33c9a9c6c0:m:muo8Xa8r0unqINLPvOmh1Tg Δεν ξερω αν διαφερουν τα καλωδια με τα Amber τους φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Θα πρότεινα να πάρεις κάτι πιο επώνυμο, καθώς ο φορτιστής του N5X βγάζει 3Α, αν θυμάμαι καλά που δεν τα λες και λίγα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Θα πρότεινα να πάρεις κάτι πιο επώνυμο, καθώς ο φορτιστής του N5X βγάζει 3Α, αν θυμάμαι καλά που δεν τα λες και λίγα. Θυμάσαι πολύ καλά, 3Α είναι ο φορτιστής. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Θα πρότεινα να πάρεις κάτι πιο επώνυμο, καθώς ο φορτιστής του N5X βγάζει 3Α, αν θυμάμαι καλά που δεν τα λες και λίγα. Για αυτο και ρωταω. Επειδη οντως ειναι 3Α. Αλλα ποιο να παρω δεν ξερω. Ελλαδα βρισκω περιπου 8 ευρω το φτηνοτερο και της lg σχεδον 9 ευρω https://www.skroutz.gr/c/2652/kalodia-usb-type-c/f/623231_623235/USB-C-male-USB-3-1.html?keyphrase=type+c+to+type+c&order_by=pricevat&order_dir=asc (οκ απο ελλαδα παιρνω lg). Σκεφτηκα να παρω κατι απο ebay φτηνοτερα μιας και μπορω να περιμενω (δεν εχει χαλασει το καλωδιο απλα ανοιξε στην ακρη) αλλα δεν ξερω ποιο. Αν εχει καποιος να προτεινει κατι απο εξω που να μου ερθει φτηνοτερα απο οτι ελλαδα και να ειναι και αξιοπιστο θα ημουν ευγνώμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Για αυτο και ρωταω. Επειδη οντως ειναι 3Α. Αλλα ποιο να παρω δεν ξερω. Ελλαδα βρισκω περιπου 8 ευρω το φτηνοτερο και της lg σχεδον 9 ευρω https://www.skroutz.gr/c/2652/kalodia-usb-type-c/f/623231_623235/USB-C-male-USB-3-1.html?keyphrase=type+c+to+type+c&order_by=pricevat&order_dir=asc (οκ απο ελλαδα παιρνω lg). Σκεφτηκα να παρω κατι απο ebay φτηνοτερα μιας και μπορω να περιμενω (δεν εχει χαλασει το καλωδιο απλα ανοιξε στην ακρη) αλλα δεν ξερω ποιο. Αν εχει καποιος να προτεινει κατι απο εξω που να μου ερθει φτηνοτερα απο οτι ελλαδα και να ειναι και αξιοπιστο θα ημουν ευγνώμων Εγώ έχω αυτό,αψογο! http://m.banggood.com/BlitzWolf-3A-USB-Type-C-to-Type-C-Data-Cable-1m3_33ft-Reversible-Nickel-plated-Plug-p-1050270.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Εγώ έχω αυτό,αψογο! http://m.banggood.com/BlitzWolf-3A-USB-Type-C-to-Type-C-Data-Cable-1m3_33ft-Reversible-Nickel-plated-Plug-p-1050270.html Ωραιος. Αν και δεν βλεπω να εχει ιδιαιτερη διαφορα σε τιμη απο τον official στην ελλαδα, αλλα και 3 ευρω κατω καλα ειναι. :) Να ρωτησω, το βραδυ με κλειστα wifi/gps/4g και κλειστους τους συγχρονισμους της google (cloud, επαφες κλπ) ποσο σας πεφτει η μπαταρια; Ειναι φυσιολογικο που πεφτει 6-7% κατω σε 7-8 ωρες; Τετοια καταναλωση δεν εβλεπα ουτε σε συσκευες με lollipop (δηλαδη χωρις doze). Θα εβαζα wakelock detector αλλα προς το παρον δεν εχω ρουταρει. Edited March 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ωραιος. Αν και δεν βλεπω να εχει ιδιαιτερη διαφορα σε τιμη απο τον official στην ελλαδα, αλλα και 3 ευρω κατω καλα ειναι. :) Να ρωτησω, το βραδυ με κλειστα wifi/gps/4g και κλειστους τους συγχρονισμους της google (cloud, επαφες κλπ) ποσο σας πεφτει η μπαταρια; Ειναι φυσιολογικο που πεφτει 6-7% κατω σε 7-8 ωρες; Τετοια καταναλωση δεν εβλεπα ουτε σε συσκευες με lollipop (δηλαδη χωρις doze). Θα εβαζα wakelock detector αλλα προς το παρον δεν εχω ρουταρει. Σε εμένα η μπαταρία πέφτει 2-3% όλα κλειστά. Αν και έχω ρουταρει τη συσκευή μου, έχω μπλοκάρει κάποια πράγματα που προκαλούν wakelocks μέσω του Franco kernel manager. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Σε εμένα η μπαταρία πέφτει 2-3% όλα κλειστά. Αν και έχω ρουταρει τη συσκευή μου, έχω μπλοκάρει κάποια πράγματα που προκαλούν wakelocks μέσω του Franco kernel manager. Κατι τετοιο φανταστηκα και γω. Πρεπει να χω wakelocks. Αν ξεκλειδωσω bootloader εχει καποιο μετρητη; Δηλαδη μετα θα μπορω να κλειδωσω παλι για εγγυηση ή την χανω; Επισης οταν ξεκλειδωνεις πειραζει καθολου τα binaries της καμερας (πχ σε κατι sony αν ξεκλειδωσεις πεφτει πολυ η ποιοτητα της καμερας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Κατι τετοιο φανταστηκα και γω. Πρεπει να χω wakelocks. Αν ξεκλειδωσω bootloader εχει καποιο μετρητη; Δηλαδη μετα θα μπορω να κλειδωσω παλι για εγγυηση ή την χανω; Επισης οταν ξεκλειδωνεις πειραζει καθολου τα binaries της καμερας (πχ σε κατι sony αν ξεκλειδωσεις πεφτει πολυ η ποιοτητα της καμερας) Δεν έχει μετρητή. Άφοβα. Όμως το πρόβλημα σου είναι κατά 99% κάποια σκουπιδοεφαρμογη που έχεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Δεν έχει μετρητή. Άφοβα. Όμως το πρόβλημα σου είναι κατά 99% κάποια σκουπιδοεφαρμογη που έχεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Δεν εχω βαλει πολλες. Εχω σβησει αρκετες απο google και εχω προσθεσει remote input, shazam, open camera, viber και messenger. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χμμμ και file explorer. Δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε στο παρελθον. Το σβηνω και βλεπω. Edited March 18, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Επισης οταν ξεκλειδωνεις πειραζει καθολου τα binaries της καμερας (πχ σε κατι sony αν ξεκλειδωσεις πεφτει πολυ η ποιοτητα της καμερας) Δεν νομίζω να υποβαθμίζεται η ποιότητα της κάμερας. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παιδιά πηρατε κανένα νέο update έχω να πάρω από Ιανουαρίου Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Παιδιά πηρατε κανένα νέο update έχω να πάρω από Ιανουαρίου Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Είσαι Beta; Γι αυτό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Το Viber μου έτρωγε 2-3% χωρίς καν να το ανοίξω επίσης Messenger και Facebook καλύτερα από Google Chrome για λιγότερη κατανάλωση! Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Είσαι Beta; Γι αυτό. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Εσείς έχετε πάρει δηλαδή? 7.1.2 είμαι Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Εσείς έχετε πάρει δηλαδή? 7.1.2 είμαι Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Η 7.1.2 είναι beta και έχει την ενημέρωση του Ιανουαρίου. Η 7.1.1 είναι η stable και πήρε την ενημέρωση του Μαρτίου. Αν θες περίμενε μέχρι τις 3 Απριλίου να λάβεις την σταθερή έκδοση με την πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας ή αλλιώς απεγγράψου από beta για να πας στην 7.1.1 και μετά να πάρει την ενημέρωση του Μαρτίου... Αλλά δεν ξέρω αν θα χάσεις τα δεδομένα αλλά υποθέτω πως θα τα χάσεις γιατί πρόκειται για downgrade από μια μεταγενέστερη έκδοση σε προγενέστερη έκδοση Android. Εγώ την ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου την έλαβα στην 7.1.1 με vendor έκδοση M4F26T. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Στην 7.1.2 είχα πολλές ασυμβατότητες με εφαρμογές και κρασαρισματα..Χαλι μαύρο γενικά!! Γύρισα πίσω στο 3ημερο χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Στην 7.1.2 είχα πολλές ασυμβατότητες με εφαρμογές και κρασαρισματα..Χαλι μαύρο γενικά!! Γύρισα πίσω στο 3ημερο χρήσης. Αναμενόμενο. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts