Kull Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μετά από μερικές μέρες παρατήρησα ότι το πρόβλημα με random reboots προκαλείται από το napster με το που συνδέεται σε wifi οπότε διεγράφει. Επίσης έχω κλείσει να τρέχουν δεδομένα στο παρασκήνιο για πολλές εφαρμογές. Για την ώρα ησύχασα Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ενω εχω mb με χρεωνει με 1 ευρω την ημερα απενεργοποιησα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας καλα εκανα? ειχα ενεργοποιησει την περιαγωγη δεδομενων και το τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας! τι λαθος κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 επισης θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο εχω παρω το 32αρι και μου δειχνει 24,89 οτι εχει συνολο τα υπολοιπα? δηλαδη στο 16αρι ποσα εχει καθαρα? τα δεδομενα κρυφης μνημης που πιανουν 340 mb τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ενω εχω mb με χρεωνει με 1 ευρω την ημερα απενεργοποιησα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας καλα εκανα? ειχα ενεργοποιησει την περιαγωγη δεδομενων και το τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας! τι λαθος κανω? αυτο ειναι θεμα του παροχου σου , οχι του κινητου , διευκρινησευτο μαζι τους επισης θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο εχω παρω το 32αρι και μου δειχνει 24,89 οτι εχει συνολο τα υπολοιπα? δηλαδη στο 16αρι ποσα εχει καθαρα? τα δεδομενα κρυφης μνημης που πιανουν 340 mb τι ειναι? σχεδον 7gb ειναι το λειτουργικο συστημα και οποτε 25 ειναι τα "ελευθερα" , το 12αρι αντιστοιχα εχει περιπου 12gb ελευθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ενω εχω mb με χρεωνει με 1 ευρω την ημερα απενεργοποιησα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας καλα εκανα? ειχα ενεργοποιησει την περιαγωγη δεδομενων και το τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας! τι λαθος κανω? Παρε τηλεφωνο στην cosmote, Vodafone κλπ στην εξυπηρετηση πελατων, αν δεις ότι σου χρεωνει. αυτό εκανα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 τα δεδομενα κρυφης μνημης που πιανουν 340 mb τι ειναι? Άχρηστα σκουπίδια. Να τα σβηνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) εχω EX Kernel με τις ρυθμίσεις του στο big και low .... stock rom nougat είμαι στην 4-5 φόρτιση.....ειναι νορμαλ 2:20 screen on time..?? τι εχετε δει μετα απο τοσους μηνες? wifi συνεχεια συνδεδεμενο... Edited September 28, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχει δικια του ενσωματωμενη καμια εφαρμογη για να καθαριζει μνημη, cache, πακετα εφαρμογων κτλ; Στο τηλεφωνο που εχω τωρα εχει και βολευει πολυ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχει δικια του ενσωματωμενη καμια εφαρμογη για να καθαριζει μνημη, cache, πακετα εφαρμογων κτλ; Στο τηλεφωνο που εχω τωρα εχει και βολευει πολυ. Όχι. Δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς. Cache καθαρίζεις από το μενού. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 εχω EX Kernel με τις ρυθμίσεις του στο big και low .... stock rom nougat είμαι στην 4-5 φόρτιση.....ειναι νορμαλ 2:20 screen on time..?? τι εχετε δει μετα απο τοσους μηνες? wifi συνεχεια συνδεδεμενο... Όχι άλλα ανάλογα τη χρήση που του κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Όχι άλλα ανάλογα τη χρήση που του κανείς ξεκινησα καποιες αλλαγες....και για καποιον που θελει να ψαχτει μεγαλο αλλα ωραιο ποστ http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guide-advanced-interactive-governor-t3269557 Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχω ενα προβλημα παιδια,πως μπορω να απενεργοποιησω την δονηση στο πληκτρολογιο? και στο messenger και στα sms Επισης η μπαταρια μου απο 100% εφτασες 15% σε 6 ωρες συνεχους λειτουργιας παραξενο δεν ειναι? με χαμηλη σχετικα φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εχω ενα προβλημα παιδια,πως μπορω να απενεργοποιησω την δονηση στο πληκτρολογιο? και στο messenger και στα sms Επισης η μπαταρια μου απο 100% εφτασες 15% σε 6 ωρες συνεχους λειτουργιας παραξενο δεν ειναι? με χαμηλη σχετικα φωτεινοτητα Ρυθμίσεις γλώσσα και εισαγωγή εικονικό πληκτρολόγιο , πληκτρολόγιο Google, προτιμήσεις. Πως έφτασε στο 15? Τι έκανες? Ακριβώς! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξεκινησα καποιες αλλαγες....και για καποιον που θελει να ψαχτει μεγαλο αλλα ωραιο ποστ http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guide-advanced-interactive-governor-t3269557 Από μία γρήγορη ματιά που έριξα καλά πράγματα λέει αλλά αν βάλεις αυτόν δεν χρειάζεται να ψαχτεις άλλο http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/racer-kernel-n5x-npc56p-t3340070/page61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 nokisas σερφαρισμα ασταματητο 6 ωρων messenger στο facebook instagram κλπ...Δε ξερω αλλα βλεπω οτι εχω μια συνηθεια οταν ανοιγω τις εφαρμογες να μην τις κλεινω και τις κλεινω μετα μαζικα οταν το θυμηθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Τέλειο είναι ή μπαταρία εννοώ Γίνεται παντός σε αυτό το κινητό να βγάλει 6 ώρες οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Δηλαδη δεν ειναι παραλογο ? απλα για να ξερω γιατι παραξενευτηκα λιγο αλλα λεω και παλι 6 ωρες ημουν ολη την ωρα στο messenger instagram κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Από μία γρήγορη ματιά που έριξα καλά πράγματα λέει αλλά αν βάλεις αυτόν δεν χρειάζεται να ψαχτεις άλλο http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/racer-kernel-n5x-npc56p-t3340070/page61 ok θα φλασαρω το systemless.... Ελπίζω να δώσει λίγο... αφου δω πρωτα τη συμπεριφορα με τις ρυθμισεις που προτεινε το ποστ που ανέβασα στο v2 (UPDATE:τις εκανα και εφαγα ηδη δυο random restart....επιστρεφω στο default και δοκιμάζω το zip) Edited September 28, 2016 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δηλαδη δεν ειναι παραλογο ? απλα για να ξερω γιατι παραξενευτηκα λιγο αλλα λεω και παλι 6 ωρες ημουν ολη την ωρα στο messenger instagram κλπ Αν εννοείς παράλογα καλή ναι. Αλλά με απλή χρήση στο σπίτι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Αν εννοείς παράλογα καλή ναι. Αλλά με απλή χρήση στο σπίτι γίνεται το παιδί δεν λέει 6 ώρες οθόνη. (δεν υπάρχει περίπτωση το κινητό αυτό να βγάλει 6 ώρες sot) αυτό που εννοεί είναι ότι του έκλεισε το κινητό στις 6 ώρες από τότε που το έβγαλε από την φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Nαι xander,τι μπορω να κανω να δω τι παιζει με την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Nαι xander,τι μπορω να κανω να δω τι παιζει με την μπαταρια? κοίτα η μπαταρία του κινητού δεν είναι από τα δυνατότερα του σημεία, συγκεκριμένα είναι μάπα. αυτό που λες για τις 6 ώρες δεν σημαίνει κάτι. μήπως είδες το sot πόσες ώρες ήταν? αν ήταν κοντά στις 2μιση με 3 ώρες είναι φυσιολογικό, εφόσον λες και ότι έπαιζες συνέχεια με το κινητό. εμένα έχει τύχει σε 4 ώρες από την τελευταία φόρτιση να το ξαναβάλω στη μπρίζα, όμως είχα 3 ώρες sot καθώς έπαιζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Όπως είδες και στα μηνύματα μου το ψάχνω και εγώ... ... Root αλλαγή kernel Franco η elemental... Και μετά κάποια πειράματα προσεκτικά ανάλογα και με τη χρήση που εσύ κάνεις.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 το sot τι ειναι? ειμαι και λιγο ασχετος? ναι επαιζα συνεχομενα με messenger instagram κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) το sot τι ειναι? ειμαι και λιγο ασχετος? ναι επαιζα συνεχομενα με messenger instagram κλπ κλπ αν με το συνεχόμενα εννοείς οτι η οθόνη ήταν συνέχεια ανοιχτή τότε είναι μια χαρά sot=screen on time πόσες ώρες ήταν ενεργή η οθόνη Edited September 29, 2016 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Όπως είχα γράψει και πριν λίγο καιρό με το τελευταίο update έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Συγκεκριμένα το Android system φαίνεται να καταναλώνει κοντά στις 800mAh με αποτέλεσμα με το ζόρι να βγαίνει ή μέρα. Από χθες κλείνοντας την ambient display ή οποία παρατήρησα ότι είναι σχεδόν συνέχεια ανοικτή φαίνεται να έχει βελτιωθεί ή κατάσταση κατά πολύ χωρίς όμως να είναι σε επίπεδα marshmallow ή beta nougat ή nougat αυγουστου. Ελπίζω τον Οκτώβρη να λυθούν τα προβλήματα. Ή συσκευή είναι σε όλα στοκ και πάντα ήταν και όλα τα update έχουν έρθει OTA Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts