ioannis1908 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα έχετε βρει εφαρμογή τύπου lock screen, αντι να πατάς δηλ το power button να σβήσει ή οθόνη ,το κανεις με το πάτημα ενός εικονίδιου ,με την οποία ναι μεν να σβηνει,αλλα όταν πας να την ανοίξεις μετα να γίνεται μονο με το δακτυλικό αποτύπωμα, χωρίς να ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος ; Παράθεση Fighting solves everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Δεν γινεται αυτό δυστυχώς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα έχετε βρει εφαρμογή τύπου lock screen, αντι να πατάς δηλ το power button να σβήσει ή οθόνη ,το κανεις με το πάτημα ενός εικονίδιου ,με την οποία ναι μεν να σβηνει,αλλα όταν πας να την ανοίξεις μετα να γίνεται μονο με το δακτυλικό αποτύπωμα, χωρίς να ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος ; αυτό που λες, δηλαδή να μην πατάς το power button, γίνεται αν αγοράσεις τον nova launcher. η premium έκδοση του έχει gestures που με διπλό ταπ οπουδήποτε στην οθόνη (όταν είσαι στην επιφάνεια εργασίας) σβήνει η οθόνη. το δεύτερο σκέλος δεν το κατάλαβα, αφού και τώρα αν σβήσεις την οθόνη μπορείς να ξεκλειδώσεις με το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσεις τον κωδικό. ο κωδικός είναι back up σε περίπτωση που δεν πιάνει ο fingerprint sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Αν κλείσεις την οθόνη με οποιονδήποτε άλλο τροπο εκτός του power button δεν λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 ο τρόπος που λέω είναι δοκιμασμένος από εμένα, αλλιώς δεν θα το έλεγα. Και φυσικά δουλεύει. αυτό που λες εσύ ίσως έχει να κάνει με το αν το πρόγραμμα αλλάζει την lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1908 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 αυτό που λες, δηλαδή να μην πατάς το power button, γίνεται αν αγοράσεις τον nova launcher. η premium έκδοση του έχει gestures που με διπλό ταπ οπουδήποτε στην οθόνη (όταν είσαι στην επιφάνεια εργασίας) σβήνει η οθόνη. το δεύτερο σκέλος δεν το κατάλαβα, αφού και τώρα αν σβήσεις την οθόνη μπορείς να ξεκλειδώσεις με το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσεις τον κωδικό. ο κωδικός είναι back up σε περίπτωση που δεν πιάνει ο fingerprint sensor. Να σου εξηγησω, κατεβασα μια εφαρμογη lock screen απο το μαρκετ. Οταν παταω το εικονιδιο σβηνει η οθονη κομπλε. Oταν στα καπακια χρησιμοποιω fingerprint,ναι μεν ανοιγει η οθονη ,αλλα δε με πεταει στην επιφανεια εργασιας κατ'ευθειαν, αλλα μου ζηταει το εφεδρικο password ή pattern κλπ που εχω ορισει για να ξεκλειδωνει σε περιπτωση που δεν χρησιμοποιησω το fingeprint. Τσεκαρα στις ρυθμισεις αλλα απ οτι εχω καταλαβει για να χρησιμοποιεις το δακτυλικο αποτυπωμα πρεπει να ορισεις εφεδρικο τροπο ξεκλειδωματος. Μπορει να κανω καπου λαθος. Δεν ειμαι κ ο πιο ειδημων σε αυτα γι'αυτο ρωταω. Μαλλον δε θα γινεται. Αν κλείσεις την οθόνη με οποιονδήποτε άλλο τροπο εκτός του power button δεν λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα Sent from my iPhone using Tapatalk Λειτουργει φιλε μου, συγκεκριμενα εγραψα πιο πανω. Παράθεση Fighting solves everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Τα ίδια πράματα λεμε. Με οτιδήποτε άλλο πλην του πάουερ μπατον το τηλέφωνο ζητάει κωδικό για το fingerprint Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 20, 2016 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1908 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Λογικα ναι, ευχαριστω οπως κ να χει. Παράθεση Fighting solves everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μόνο με ρουτ μπορείς να το κάνεις να ανοίγει και να μη ζητάει κωδικό. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Και ξαναλέω ότι με τον τρόπο που λέω εγώ μέσω των gestures του nova launcher το κινητό ξεκλειδώνει αμέσως μόνο με το δαχτυλικο αποτύπωμα χωρίς να βάζεις κωδικό ή pattern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μάλλον μόνο σε σένα συμβαίνει αυτό δεν εξηγείται αλλιώς! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Μάλλον μόνο σε σένα συμβαίνει αυτό δεν εξηγείται αλλιώς! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα το ίδιο κάνει. Κλειδώνει με double tap του nova, ξεκλειδώσει μόνο με το pattern. Έχω τη nova prime έκδοση. @Xander, πως το έχεις κάνει εσύ και ξεκλειδώνει με το fingerprint? Edited June 20, 2016 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Μόνο με ρουτ μπορείς να το κάνεις να ανοίγει και να μη ζητάει κωδικό. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Εγω που ειμαι rooted πως μπορω να το κανω? EDIT:Με το greenify και nova launcher prime δουλευει μια χαρα και δεν ζηταει κωδικο. Edited June 20, 2016 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 πάτε ρυθμίσεις στο νοβα κάτω κάτω, για προχωρημένους, ξανά κάτω κατω επιλέγετε root αντί για device admin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 πάτε ρυθμίσεις στο νοβα κάτω κάτω, για προχωρημένους, ξανά κάτω κατω επιλέγετε root αντί για device admin Ευχαριστώ. Έτσι παίζει μιά χαρά! Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ερωτηση-βοηθεια επειδή πρώτη φορα θα έρθω σε ανδροιντ με το νεχους.ερχομαι από windows. Πως κάνω αντίγραφα ασφαλειας ότι έχω στο κινητό ώστε σε περίπτωση που χάσω-αλλάξω-φορματ θέλω να τα επαναφέρω?Με το google drive και αν ναι πόσο χώρο έχω?δόρυ άλλα τώρα ήρθα στο ανδροιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ενώ έχω επιλέξει να μην απαιτείται μοτίβο για την επανεκκίνηση της συσκευής, όταν κάνω restore από backup, μου ζητάει μοτίβο και μάλιστα δεν αναγνωρίζει αυτό που έχω επιλέξει αντί του αποτυπώματος. Αποτέλεσμα, δύο φορές που ήθελα να επαναφέρω το τηλέφωνο μέσω recovery, να χρειαστεί να καταφύγω σε εγκατάσταση stock rom για να το επανεκκινήσω. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιαννη έχω πάθει ακριβώς το ίδιο. Μου συνέβει με την screwd Android rom. Δεν βρήκα λύση κ απλά έκανα καθαρή εγκατάσταση dirty unicorns. Εκ τότε δεν έχω επιχειρήσει να κάνω κάποιο restore. Εσένα με ποια rom σου συνέβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Γιαννη έχω πάθει ακριβώς το ίδιο. Μου συνέβει με την screwd Android rom. Δεν βρήκα λύση κ απλά έκανα καθαρή εγκατάσταση dirty unicorns. Εκ τότε δεν έχω επιχειρήσει να κάνω κάποιο restore. Εσένα με ποια rom σου συνέβει; Προσέξτε όταν κάνετε back up την rom στο recovery να απενεργοποιειται καθε είδος κλειδώματος της οθόνης το έπαθα και εγώ με nexus 6p . χωρίς κωδικούς και δακτυλικο το backup δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 @vag74 Ωραίος! Δεν το 'χα σκεφτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) Γιαννη έχω πάθει ακριβώς το ίδιο. Μου συνέβει με την screwd Android rom. Δεν βρήκα λύση κ απλά έκανα καθαρή εγκατάσταση dirty unicorns. Εκ τότε δεν έχω επιχειρήσει να κάνω κάποιο restore. Εσένα με ποια rom σου συνέβει; Με pure nexus και με μία ακόμα, δεν θυμάμαι ποιά. Προσέξτε όταν κάνετε back up την rom στο recovery να απενεργοποιειται καθε είδος κλειδώματος της οθόνης το έπαθα και εγώ με nexus 6p . χωρίς κωδικούς και δακτυλικο το backup δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν σέταρα το τηλέφωνο, έβαλα επιλογή να μην απαιτείται μοτίβο στην επανεκκίνηση. Τι άλλο να κάνω; Να απενεργοποιήσω και το δακτυλικό αποτύπωμα; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 21, 2016 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Το κινητο το εχω δυο μερες. Με λιγα λογια για τα χρηματα του 234ε πολυ καλο. Πραγματα που με χαλασαν (εκτος αν εχετε τροπο να τα λυσω) ειναι τα παρακατω. -Δεν μπορω να βγαλω τη μπαρα αναζητησης του google απο την οθονη εναρξης. -Δεν μπορω να φτιαξω φακελο στο μενου για να ομαδοποιησω εφρμογες. -Δεν εμφανιζεται αριθμος ειδοποιησεων σε καθε εφαρμογη. Δηλαη αν εχω μια αναπαντητη δεν φαινεται το νουμερο 1 στο εικονιδιο του τηλεφωνου, ή αν εχω 3 μυνημα μεσσενγερ δεν φαινεται το νουμερο 3 στο εικονιδιο του messenger ή αντιστοιχα το mail κτλ Αν εχει καποιος λυση ειναι καλοδεχουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Δοκίμασε άλλον launcher, πχ nova. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Δοκίμασε άλλον launcher, πχ nova. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ καλο!!!!!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Με pure nexus και με μία ακόμα, δεν θυμάμαι ποιά. Όταν σέταρα το τηλέφωνο, έβαλα επιλογή να μην απαιτείται μοτίβο στην επανεκκίνηση. Τι άλλο να κάνω; Να απενεργοποιήσω και το δακτυλικό αποτύπωμα; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όταν κάνεις back up στο recovery θά τα έχεις απενεργοποιήσει όλα,δακτυλικό,πιν,μοτιβο Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πολυ καλο!!!!!!! ευχαριστω Αξίζει να αγοράσεις τον nova prime σε συνδυασμό με το tesla unread και δε θέλει τιποτα άλλο το τηλέφωνο Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts