Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε να προτεινετε αξιόπιστο USB-C cable και φορτιστή ?

Choetech,tronsmart,anker και έχει και άλλα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Το εγραψα και στο thread του 6Ρ, εχω παρει αυτον το φορτιστη και εχω βρει την υγεια μου.

Το 5Χ της γυναικας μου το φορτιζει πιο γρηγορα σε σχεση με τον ΟΕΜ, ενω το δικο μου 6Ρ υπαρχει ελαχιστη διαφορα σε σχεση με τον ΟΕΜ (δινει max 2,8-2,9 A).

Ήρθε το anker usb a to c καλώδιο.

Το root να γίνει με nrt? Αυτό το flashfire βοηθάει να σταματήσω τα clean install factory image κάθε φορά που βγάζει η google OTA?

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Στα update που δεν αλλάζει ο bootloader και το radio μπορείς αν θέλεις να φλασαρεις μόνο τον vendor μέσω twrp
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ήρθε το anker usb a to c καλώδιο.

Το root να γίνει με nrt? Αυτό το flashfire βοηθάει να σταματήσω τα clean install factory image κάθε φορά που βγάζει η google OTA?

Γίνεται και με nrt. Με το flashfire μπορείς να βάζεις τις ΟΤΑ χωρίς unroot με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πειράξει αρχεία που βρίσκονται στο System partition.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Kαποιος που δεν ασχολειται με αλλαγη roms kernel και αλλα τετοια πως τα λετε :p και δεν σκοπευει κιολας να ασχοληθει πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει το 5Χ η καλυτερα να παει σε κατι αλλο;

Εξαρτάται. Εγώ στο 5αρι πήγα με το σκεπτικό να έχω μια συσκευή που και υποστήριξη να έχει και αυτή να είναι γρήγορη. Με το s2 έκανα αμάν μέχρι να μας πάει η Samsung στην 4.4 αλλά από την άλλη πάλι καλά όταν άλλες εταιρίες ούτε αυτό δεν έκαναν. Επίσης με τα nexus κατά 99% δεν θα έχεις θέμα με εφαρμογές στο market.

Από την άλλη οι τωρινές εκδόσεις είναι αρκετά πλήρεις και στα λεφτά του 5x χτυπάς συσκευή με καλύτερο hw

Γίνεται και με nrt. Με το flashfire μπορείς να βάζεις τις ΟΤΑ χωρίς unroot με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πειράξει αρχεία που βρίσκονται στο System partition.

Να περιμένουμε οδηγό και για το flashfire (μας κακόμαθες με το N5) ?

To hosts στο system partition είναι ?

Να περιμένουμε οδηγό και για το flashfire (μας κακόμαθες με το N5) ?

To hosts στο system partition είναι ?

Γιατί όχι; ;) Θα περιμένω το update του Μαρτίου να το κάνω και μετά μην τον είδατε. Θα πέσει krexus και θα δοκιμάσω phasma και elementalx kernels.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

http://www.cosmodata.gr/product/270119/

Βρήκα αυτό απο skroutz.

Είναι αξιόπιστη η vol-tel γενικά ;

Το καλώδιο μας είναι 3Α. Στη θέση σου θα το ξεχνουσα. Επίσης πρέπει να έχει αν δεν κάνω λάθος 56Κ pull-up resistor. Προτίμησε να ψωνίσεις από Amazon που τα κάνει review ο Google engineer Benson Leung ο οποίος ασχολείται με το usb C. Δες τον και στο G+ όπου έχει πολλά reviews και έχει και δύο κοινότητες που ακολουθεί. Είναι λεπτό το ζήτημα και είναι κρίμα να γίνει ζημιά.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Λοιπόν μετά από μερικές εβδομάδες συμβίωσης με το 5.5x είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά μετά το root.

Και το fingerprint είναι τελικά βολικό όπως και η μεγαλύτερη μπαταρία. Με βγάζει άνετα όλη μέρα με ανοικτά τα πάντα (bluetooth, 4G, data όχι gps).

Συνήθισα και την οθόνη (δεν μου φαίνεται πια ξεπλυμένη επειδή απλώς ξέχασα την οθόνη του Ν5).

Μάλλον βιάστηκα να το κακολογήσω το 5.5χ τις πρώτες ημέρες που το πήρα.

Σχετικά με το καλώδιο ένας ανταπτορας από c σε a δεν μας κάνει; Για επικοινωνία με τον υπολογιστή μιλάμε πάντα

Μια χαρά μας κάνει αρκεί να έχει τη σωστή αντίσταση 56Κ εσωτερικά.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παρατήρησα ότι το πληκτρολόγιο έχει κακή απόκριση όταν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής. Το έχει παρατηρήσει κανείς ή είναι ιδέα μου;

Παιδιά μια ερώτηση. Παρηγγειλα το 32αρι . ήθελα να μου πείτε επειδή κάπου διάβασα ότι ή πρώτη φουρνιά είχε κάποια προβληματακια... Τι αριθμό παρτιδας να περιμένω ξέρετε;

Παιδιά μια ερώτηση. Παρηγγειλα το 32αρι . ήθελα να μου πείτε επειδή κάπου διάβασα ότι ή πρώτη φουρνιά είχε κάποια προβληματακια... Τι αριθμό παρτιδας να περιμένω ξέρετε;

Πάρτο και μην το γρουσουζευεις.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Βρε το πήρα και το περιμένω. Αλλά θα ήθελα να ξέρω.

Επίσης υπάρχει κάποιο νήμα για root? Ψάχνω και δεν βρίσκω εδώ μέσα.

Εγώ φίλε μου ,η du είναι από τις καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν ανεξαρτήτως συσκευής κατά καιρούς την έχω και στο 6p και στο 5χ οπότε φλασαρε άφοβα και όχι stable επειδή είναι παλιά αλλά τα test builds που είναι πιο stable και από stable
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ φίλε μου ,η du είναι από τις καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν ανεξαρτήτως συσκευής κατά καιρούς την έχω και στο 6p και στο 5χ οπότε φλασαρε άφοβα και όχι stable επειδή είναι παλιά αλλά τα test builds που είναι πιο stable και από stable

Ωραία! Ευχαριστώ! Το βράδυ θα παίξω...!!

:D

Έρχεται και το updte για βελτίωση ταχύτητας και διόρθωση bugs...

http://www.androidauthority.com/nexus-5x-performance-improving-update-678705/

Πολύ καλή η dirty unicorns. Δεν είναι το smooth όσο η stock based roms βέβαια. Εκείνο που μου λείπει είναι το tile με την εναλλαγή 2g,3g,4g. Πέρα από αυτό, η ρομ πετάει!
:D

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)