megawatt Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγώ στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 με τι φωτεινοτητα παιδια;οχι τερμα φανταζομαι ε; Αυτόματο, λίγο πιο πάνω από μέση. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Έχετε να προτεινετε αξιόπιστο USB-C cable και φορτιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Έχετε να προτεινετε αξιόπιστο USB-C cable και φορτιστή ? Choetech,tronsmart,anker και έχει και άλλα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Το εγραψα και στο thread του 6Ρ, εχω παρει αυτον το φορτιστη και εχω βρει την υγεια μου. Το 5Χ της γυναικας μου το φορτιζει πιο γρηγορα σε σχεση με τον ΟΕΜ, ενω το δικο μου 6Ρ υπαρχει ελαχιστη διαφορα σε σχεση με τον ΟΕΜ (δινει max 2,8-2,9 A). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ήρθε το anker usb a to c καλώδιο. Το root να γίνει με nrt? Αυτό το flashfire βοηθάει να σταματήσω τα clean install factory image κάθε φορά που βγάζει η google OTA? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στα update που δεν αλλάζει ο bootloader και το radio μπορείς αν θέλεις να φλασαρεις μόνο τον vendor μέσω twrp Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ήρθε το anker usb a to c καλώδιο. Το root να γίνει με nrt? Αυτό το flashfire βοηθάει να σταματήσω τα clean install factory image κάθε φορά που βγάζει η google OTA? Γίνεται και με nrt. Με το flashfire μπορείς να βάζεις τις ΟΤΑ χωρίς unroot με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πειράξει αρχεία που βρίσκονται στο System partition. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Kαποιος που δεν ασχολειται με αλλαγη roms kernel και αλλα τετοια πως τα λετε :p και δεν σκοπευει κιολας να ασχοληθει πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει το 5Χ η καλυτερα να παει σε κατι αλλο; Εξαρτάται. Εγώ στο 5αρι πήγα με το σκεπτικό να έχω μια συσκευή που και υποστήριξη να έχει και αυτή να είναι γρήγορη. Με το s2 έκανα αμάν μέχρι να μας πάει η Samsung στην 4.4 αλλά από την άλλη πάλι καλά όταν άλλες εταιρίες ούτε αυτό δεν έκαναν. Επίσης με τα nexus κατά 99% δεν θα έχεις θέμα με εφαρμογές στο market. Από την άλλη οι τωρινές εκδόσεις είναι αρκετά πλήρεις και στα λεφτά του 5x χτυπάς συσκευή με καλύτερο hw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Γίνεται και με nrt. Με το flashfire μπορείς να βάζεις τις ΟΤΑ χωρίς unroot με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πειράξει αρχεία που βρίσκονται στο System partition. Να περιμένουμε οδηγό και για το flashfire (μας κακόμαθες με το N5) ? To hosts στο system partition είναι ? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Να περιμένουμε οδηγό και για το flashfire (μας κακόμαθες με το N5) ? To hosts στο system partition είναι ? Γιατί όχι; ;) Θα περιμένω το update του Μαρτίου να το κάνω και μετά μην τον είδατε. Θα πέσει krexus και θα δοκιμάσω phasma και elementalx kernels. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 http://www.cosmodata.gr/product/270119/ Βρήκα αυτό απο skroutz. Είναι αξιόπιστη η vol-tel γενικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 http://www.cosmodata.gr/product/270119/ Βρήκα αυτό απο skroutz. Είναι αξιόπιστη η vol-tel γενικά ; Το καλώδιο μας είναι 3Α. Στη θέση σου θα το ξεχνουσα. Επίσης πρέπει να έχει αν δεν κάνω λάθος 56Κ pull-up resistor. Προτίμησε να ψωνίσεις από Amazon που τα κάνει review ο Google engineer Benson Leung ο οποίος ασχολείται με το usb C. Δες τον και στο G+ όπου έχει πολλά reviews και έχει και δύο κοινότητες που ακολουθεί. Είναι λεπτό το ζήτημα και είναι κρίμα να γίνει ζημιά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Λοιπόν μετά από μερικές εβδομάδες συμβίωσης με το 5.5x είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά μετά το root. Και το fingerprint είναι τελικά βολικό όπως και η μεγαλύτερη μπαταρία. Με βγάζει άνετα όλη μέρα με ανοικτά τα πάντα (bluetooth, 4G, data όχι gps). Συνήθισα και την οθόνη (δεν μου φαίνεται πια ξεπλυμένη επειδή απλώς ξέχασα την οθόνη του Ν5). Μάλλον βιάστηκα να το κακολογήσω το 5.5χ τις πρώτες ημέρες που το πήρα. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σχετικά με το καλώδιο ένας ανταπτορας από c σε a δεν μας κάνει; Για επικοινωνία με τον υπολογιστή μιλάμε πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Σχετικά με το καλώδιο ένας ανταπτορας από c σε a δεν μας κάνει; Για επικοινωνία με τον υπολογιστή μιλάμε πάντα Μια χαρά μας κάνει αρκεί να έχει τη σωστή αντίσταση 56Κ εσωτερικά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παρατήρησα ότι το πληκτρολόγιο έχει κακή απόκριση όταν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής. Το έχει παρατηρήσει κανείς ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Παρηγγειλα το 32αρι . ήθελα να μου πείτε επειδή κάπου διάβασα ότι ή πρώτη φουρνιά είχε κάποια προβληματακια... Τι αριθμό παρτιδας να περιμένω ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Παρηγγειλα το 32αρι . ήθελα να μου πείτε επειδή κάπου διάβασα ότι ή πρώτη φουρνιά είχε κάποια προβληματακια... Τι αριθμό παρτιδας να περιμένω ξέρετε; Πάρτο και μην το γρουσουζευεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Βρε το πήρα και το περιμένω. Αλλά θα ήθελα να ξέρω. Επίσης υπάρχει κάποιο νήμα για root? Ψάχνω και δεν βρίσκω εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Λέω να δοκιμάσω την dirty unicorns stable. Είμαι με xtrafactory τώρα και cataclysm mod. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ φίλε μου ,η du είναι από τις καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν ανεξαρτήτως συσκευής κατά καιρούς την έχω και στο 6p και στο 5χ οπότε φλασαρε άφοβα και όχι stable επειδή είναι παλιά αλλά τα test builds που είναι πιο stable και από stable Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Εγώ φίλε μου ,η du είναι από τις καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν ανεξαρτήτως συσκευής κατά καιρούς την έχω και στο 6p και στο 5χ οπότε φλασαρε άφοβα και όχι stable επειδή είναι παλιά αλλά τα test builds που είναι πιο stable και από stable Ωραία! Ευχαριστώ! Το βράδυ θα παίξω...!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Έρχεται και το updte για βελτίωση ταχύτητας και διόρθωση bugs... http://www.androidauthority.com/nexus-5x-performance-improving-update-678705/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πολύ καλή η dirty unicorns. Δεν είναι το smooth όσο η stock based roms βέβαια. Εκείνο που μου λείπει είναι το tile με την εναλλαγή 2g,3g,4g. Πέρα από αυτό, η ρομ πετάει! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts