MitsosDaBest13 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό θέμα, αλλά θα ρωτήσω. Θέλω να κλείσω Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Έχετε δοκιμάσει μέσω του Viva; Είναι αξιόπιστο ή θα έχω προβλήματα; Ευχαριστώ. Edited September 22, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) καλησπέρα μπορει καποιος να ανεβασει το revolut apk για να το εγκαταστήσω σε tablet Ευχαριστώ Edited September 24, 2016 by akapsali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό θέμα, αλλά θα ρωτήσω. Θέλω να κλείσω Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Έχετε δοκιμάσει μέσω του Viva; Είναι αξιόπιστο ή θα έχω προβλήματα; Ευχαριστώ. Εννοείς το site viva.gr?. Είχα κλείσει Εγώ πέρισυ από εκεί, όλα κομπλέ ήταν. Φαντάζομαι δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την αξιοπιστία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αξιόπιστο είναι το βιβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Εχει κανενας θεμα με την Skrill? Πριν κανενα μηνα παω να μπω και λεει λαθος στοιχεια. Παταω να μου στειλουν το 6-digit PIN, τιποτα. Ξανα, τιποτα. Τους στελνω στο Twitter, με παιρνουν τηλεφωνο, μου ζητανε τα στοιχεια στα Αγγλικα (συνεννοηση μπουζουκι), μου στελνουν προσωρινο Password, το αλλαζω, ολα ΟΚ. Μου ειπε εντωμεταξυ το παλικαρι να προσθεσω το κινητο στο πεδιο για το κινητο τηλεφωνο (και οχι στο σταθερο) στα στοιχεια μου γιατι μαλλον γι'αυτο δεν ηρθε το PIN, αλλα δεν τα καταφερα διοτι ηθελε παλι επιβεβαιωση απο το κινητο που δεν μου ερχοταν με τιποτα. Σημερα λοιπον παω να ξαναμπω, και παλι μου βγαζει λαθος στοιχεια!!! 100% σιγουρος συνεχιζω να προσπαθω αλλα τιποτα! Παω παλι να ζητησω το PIN να σταλθει στο κινητο μου αλλα τιποτα!! Εστειλα λοιπον παλι στην Skrill και περιμενω!!! Τι γινεται? Edited September 27, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 καλησπέρα μπορει καποιος να ανεβασει το revolut apk για να το εγκαταστήσω σε tablet Ευχαριστώ http://apk-dl.com/revolut-foreign-exchange Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Τερματικό POS από αλλού Ηθελα να ρωτησω, μια και παιρνουμε κινεζικα κινητα σε μισες τιμες, μηπως υπαρχει και κινεζικο μηχανακι POS... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ερώτηση μπορούμε να συνδέσουμε revolut card με το android pay και να κάνουμε πληρωμές μέσω κινητού; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ερώτηση μπορούμε να συνδέσουμε revolut card με το android pay και να κάνουμε πληρωμές μέσω κινητού; Sent from my iPad using Tapatalk Με μια απλη αναζήτηση που έκανα ειδα οτι υποστηρίζει συγκεκριμενες τράπεζες...Τώρα αμα δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ερώτηση μπορούμε να συνδέσουμε revolut card με το android pay και να κάνουμε πληρωμές μέσω κινητού; Sent from my iPad using Tapatalk λογικα δεν ισχύει.... μια δοκιμή θα σε πείσει.... :D Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 λογικα δεν ισχύει.... μια δοκιμή θα σε πείσει.... :D Sent from my L200 using Tapatalk Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Παρόλα αυτά θα ήταν πολύ καλη φάση. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος πέρα Απ την εφαρμογή της Πειραιώς να κάνουμε ανέπαφη πληρωμή απ το κινητό; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 έχει και η αλφα κατι ανάλογο Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 έχει και η αλφα κατι ανάλογο Sent from my L200 using Tapatalk Η Eurobank έχει? Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 δεν νομίζω... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Θυμαται καποιος πως ζηταμε υπενθυμιση PIN απο την Skrill με SMS ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Πόσες μέρες σας κάνει να φτάσει το ποσό με έμβασμα σε revolut κάρτα. Είναι τώρα 12 μέρες και ούτε η Πειραιών ούτε η Revolut ξέρει κάτι ακόμα. Να περιμένω ? Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Πόσες μέρες σας κάνει να φτάσει το ποσό με έμβασμα σε revolut κάρτα. Είναι τώρα 12 μέρες και ούτε η Πειραιών ούτε η Revolut ξέρει κάτι ακόμα. Να περιμένω ? με καραβι το εστειλες ? Να επικοινωνησεις με το support της Revolut, αλλα το πθανωτερο ειναι να επιστραφει σε λιγες μερες Edited October 11, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 η μεταφορά χρημάτων αε λογαριασμό εξωτερικού θέλει συνήθως δυο η τρεις εργάσιμες..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Πόσες μέρες σας κάνει να φτάσει το ποσό με έμβασμα σε revolut κάρτα. Είναι τώρα 12 μέρες και ούτε η Πειραιών ούτε η Revolut ξέρει κάτι ακόμα. Να περιμένω ? Αφαιρεθηκαν τα χρηματα απο τον λογαριασμο?Τα εστειλες απο το ιδιο ονομα που εχεις και στην revolut?Εβαλες το reference number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 το περασμένο μήνα έστειλα πάλι από τον ίδιο με τα ίδια στοιχεία και πήγε σε 3 μέρες. Ρώτησα Revolut δεν έχουν λάβει , ρώτησα πειραιώς και λέει ότι έφθγε κανονικά. Μπορεί να τα έχασα ? (εντάξη 10 ευρο είναι αλλά γιατί) Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 το περασμένο μήνα έστειλα πάλι από τον ίδιο με τα ίδια στοιχεία και πήγε σε 3 μέρες. Ρώτησα Revolut δεν έχουν λάβει , ρώτησα πειραιώς και λέει ότι έφθγε κανονικά. Μπορεί να τα έχασα ? (εντάξη 10 ευρο είναι αλλά γιατί) Αφαιρεθηκαν τα χρηματα απο τον λογαριασμο?Τα εστειλες απο το ιδιο ονομα που εχεις και στην revolut?Εβαλες το reference number? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ναι σε όλα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ναι σε όλα Στειλε screenshot απο το εμβασμα στο chat της revolut θα το βρουν και θα το πιστωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 τοπ απ στην ρεβολουτ με καρτα εθνικης γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 τοπ απ στην ρεβολουτ με καρτα εθνικης γινεται; Καμια ελληνικη καρτα δεν περναει πια στην revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts