montoya_42 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ψάχνω να κάνω update το Viber και τίποτα. Το ανοίγω και βλέπω ότι έχει βίντεοκλήσεις χωρίς να είναι στη λίστα με τα πρόσφατα update. Άλλο κουλό και αυτό. Που βλέπεις την λίστα με τα πρόσφατα update? Άκυρο. Στη αποθήκευση.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ψάχνω να κάνω update το Viber και τίποτα. Το ανοίγω και βλέπω ότι έχει βίντεοκλήσεις χωρίς να είναι στη λίστα με τα πρόσφατα update. Άλλο κουλό και αυτό. Αφού έχει βίντεο κλήση έχεις αναβάθμιση. Μήπως ήσουν Viber testers και το είχες πάρει νωρίτερα όπως εγώ και δεν το είχες καταλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Αφού έχει βίντεο κλήση έχεις αναβάθμιση. Μήπως ήσουν Viber testers και το είχες πάρει νωρίτερα όπως εγώ και δεν το είχες καταλάβει; Όχι δεν είμαι Viber tester. Χθες δεν είχε βίντεοκλείσεις Άκυρο, δικό μου λάθος Edited July 21, 2016 by panosxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Πάντως κι εγώ από την ίδια την εφαρμογή το ανανέωσα και έγινε διάφανο και εμφανίστηκε και η βιντεοκληση! Μέσα από το store δεν εμφανίστηκε τίποτα προς ανανέωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 εμένα μου εμφανίστηκε κανονικά στο store. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Σε εμένα το Viber ενημερώθηκε απο μόνο του. Δεν έκανα απολύτως τίποτα και ξαφνικά είδα το tile διάφανο και την βίντεο κλήση ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μήπως ήταν παλιό το back up ?. οχι ξανατραβηξα μπακαπ σημερα απο το 1020, και εκανα χαρντ ρισετ στο 950. ολα τα μηνυματα απο μαρτη μεχρι τωρα, δεν τα περναει.... τι να πω....οκ μικρο το κακο θα μου πεις αλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δοκιμάσατε videoκλήση; Δε μου ήταν και πολύ πετυχημένη.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 τι πρόβλημα είχες? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Δοκιμάσατε videoκλήση; Δε μου ήταν και πολύ πετυχημένη.. Εγώ έκανα από την πρώτη μέρα που ήρθε, άψογη ήταν...... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Σε εμένα πάλι δεν στέλνει φωτογραφίες...Έχει κανείς άλλο το ίδιο πρόβλημα;Δέχομαι κανονικά όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Στέλνει κανονικά φωτογραφίες. Ήρθε άλλη μια αναβάθμιση τώρα του Viber,διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το realarm πήρε update bug fixes και βελτίωσα την ελληνική μετάφραση Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ειναι άσχετα απο το backup.. Πήγαινε στις ρυθμίσεις για τα μηνύματα και επέλεξε το χρονικό διάστημα που θες να συγχρονίσει Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 χμμμ μαλλον εχει να κανει με το οτι εβαλα δεκαρια στο 1020 το μαρτη. κατι παιχτηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 όχι δεν έχει σχέση..εχω αλλάξει πόσες συσκευές και έχω ακόμα τα μυνηματα απο το 1020 απο το 2012... Και με 8 , 8.1 ,10...έκτος αν έκανες νέο email ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίταξες εκεί που σου είπα ? Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) χμμμ μαλλον εχει να κανει με το οτι εβαλα δεκαρια στο 1020 το μαρτη. κατι παιχτηκε... Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χωρίς κάποιο προφανή λόγο και χωρίς να υπάρχει κάποια λύση. Σε μερικούς συγχρονίζει μετά κάποιο καιρό. Εγώ με 950 έχασα τα μηνύματα πριν τον Φεβρουάριο. Ακόμη τίποτα δεν επανήλθε πριν τη περίοδο εκείνη. Εσύ με το 1020 που τα έχεις όλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το contacts+message backup να κρατήσεις και μεταφέρεις τα παλιά σου μηνύματα Edited July 22, 2016 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Ενημερώθηκε το Messenger. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν πρόσεξα! Ήρθε άλλη μια αναβάθμιση τώρα του Viber,διορθώσεις. Δεν μου ήρθε τίποτα πέραν της βιντεοκλησεις πιο πριν! Edited July 22, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ενημερώθηκε το Messenger. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν πρόσεξα! Νομίζω ότι πλέον το Messenger, ανοίγει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasosbill Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ενημερώθηκε το Messenger. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν πρόσεξα! Δεν μου ήρθε τίποτα πέραν της βιντεοκλησεις πιο πριν! Πλέον γυρνάει και οριζόντια όπως το beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Νομίζω ότι πλέον το Messenger, ανοίγει πιο γρήγορα. Ναι, λιγο πιο γρήγορα ανοίγει όντως! Πλέον γυρνάει και οριζόντια όπως το beta Σ' έμενα γυρνάει οριζόντια αλλά φεύγει επάνω και δεν κατεβαίνει! :( Edited July 22, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasosbill Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τώρα και εμένα έτσι κάνει. Την πρώτη φορά μόνο γύρισε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το imgur δεν μου ανεβάζει πλεον φωτογραφίες! :( Το 'χει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το imgur δεν μου ανεβάζει πλεον φωτογραφίες! :( Το 'χει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτο; Βάλε το GRIN https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/grin/9nblggh08md2 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χωρίς κάποιο προφανή λόγο και χωρίς να υπάρχει κάποια λύση. Σε μερικούς συγχρονίζει μετά κάποιο καιρό. Εγώ με 950 έχασα τα μηνύματα πριν τον Φεβρουάριο. Ακόμη τίποτα δεν επανήλθε πριν τη περίοδο εκείνη. Εσύ με το 1020 που τα έχεις όλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το contacts+message backup να κρατήσεις και μεταφέρεις τα παλιά σου μηνύματα πως ακριβως θα δουλεψει η εφαρμογη? να παρω μπακαπ μονο τα χαμενα μηνυματα (μαρτη με ιουλη), και να τα προσθεσω χειροκινητα στα μηνυματα του 950? να παρω ολα τα μηνυματα με την εφαρμογη, να σβησω ολα τα μηνυματα του 950 και να περασω ολα τα μηνυματα μονο με την εφαρμογη? μπερδευτηκα λιγο. σε ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts