Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το mTalk είναι το Tapatalk, των wm. Aυτό που είπε το παιδί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εγώ Tapatalk έχω πάντως.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εγώ Tapatalk έχω πάντως.. Που το βρήκες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Που το βρήκες; στο store ρε συ evris... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 στο store ρε συ evris... MTalk......tapatalk δυσκολο Sent from mTalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το είχα από πριν. Σήμερα που έκανα hard reset μάλλον δε θα το ξαναβρω :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 MTalk......tapatalk δυσκολο Sent from mTalk Το κανονικό εννοούσα. Το mTalk το βρήκα κι εγώ στο store! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Πάω πάσο,γιατί εγώ το έχω ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μιας και γίνεται μεγάλος ντόρος για το άνοιγμα του fb, έπεσε στα χέρια μου 640 δίκαρτο και όσες φορές κι αν δοκίμασα άνοιξε στα 10". Στα 6" έφευγε το logo και στα 10" ήμουν μέσα. Δεν ήταν τραγικό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μιας και γίνεται μεγάλος ντόρος για το άνοιγμα του fb, έπεσε στα χέρια μου 640 δίκαρτο και όσες φορές κι αν δοκίμασα άνοιξε στα 10". Στα 6" έφευγε το logo και στα 10" ήμουν μέσα. Δεν ήταν τραγικό. Αυτό έγινε τώρα κοντά, πριν να έβλεπες λαγκαρίσματα... Πάντως με το edge πάει σφαίρα και δεν πιάνει και 300+ mb στο 640 που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα με την εφαρμογή του Facebook, είναι τραγική από τότε που την έδωσαν. Υπάρχει ο Edge ο οποίος κάνει καταπληκτικά την δουλειά του σαν μπαίνετε από υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 MTalk......tapatalk δυσκολο Sent from mTalk Και μετά το hard reset εγκαταστάθηκε κανονικά το Tapatalk. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Για όσους έχουν πρόβλημα με το facebook app μπορούν να δοκιμάσουν το SlimSocial , πιο ελαφρύ και πιο καλό απο τον Edge. Μόνο που δεν έχει ειδοποιήσεις στο πλακάκι και δεν κάνει συγχρονισμό των επαφών και του ημερολογίου. Εγώ χωρίς να έχω πρόβλημα με το Facebook app , το έχω αντικαταστήσει πλήρως με το SlimSocial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Για όσους έχουν πρόβλημα με το facebook app μπορούν να δοκιμάσουν το SlimSocial , πιο ελαφρύ και πιο καλό απο τον Edge. Μόνο που δεν έχει ειδοποιήσεις στο πλακάκι και δεν κάνει συγχρονισμό των επαφών και του ημερολογίου. Εγώ χωρίς να έχω πρόβλημα με το Facebook app , το έχω αντικαταστήσει πλήρως με το SlimSocial. Χωρίς ειδοποίηση τι να το κάνεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Για όσους έχουν πρόβλημα με το facebook app μπορούν να δοκιμάσουν το SlimSocial , πιο ελαφρύ και πιο καλό απο τον Edge. Μόνο που δεν έχει ειδοποιήσεις στο πλακάκι και δεν κάνει συγχρονισμό των επαφών και του ημερολογίου. Εγώ χωρίς να έχω πρόβλημα με το Facebook app , το έχω αντικαταστήσει πλήρως με το SlimSocial. Έγραψες....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μιας και γίνεται μεγάλος ντόρος για το άνοιγμα του fb, έπεσε στα χέρια μου 640 δίκαρτο και όσες φορές κι αν δοκίμασα άνοιξε στα 10". Στα 6" έφευγε το logo και στα 10" ήμουν μέσα. Δεν ήταν τραγικό. 'όπως είπε και ο cameranek ώρα το κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό. πριν έκανε αρκετά περισσότερο,εώς πάρα πολύ περισσότερο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 'όπως είπε και ο cameranek ώρα το κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό. πριν έκανε αρκετά περισσότερο,εώς πάρα πολύ περισσότερο. Δεν ήξερα ότι έστρωσε τώρα. Δεν έχει αναφερθεί κάτι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δεν ήξερα ότι έστρωσε τώρα. Δεν έχει αναφερθεί κάτι. αν τα 10 δεύτερα είναι το στρώσιμο...ε ας πούμε έστρωσε.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Και μετά το hard reset εγκαταστάθηκε κανονικά το Tapatalk. εχεις Link Απο το store? Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 αν τα 10 δεύτερα είναι το στρώσιμο...ε ας πούμε έστρωσε.:lol: Σε σχέση με πριν που έφτιαχνες καφέ μέχρι να ανοίξει, και έσπρωχνες 100 φορές να πάει παρακάτω, είναι βελτίωση. Εγώ πάντως την εφαρμογή της μικρόμαλακής δούλευα, και τώρα από edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων;; Εκτός messenger,skype που είναι τα πιο γνωστά υπάρχει κάποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων;; Εκτός messenger,skype που είναι τα πιο γνωστά υπάρχει κάποια άλλη; Telegram: Open Source,Secret chat(end to end encryption),Whats app,Viber Edited September 21, 2016 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 + πολλά για το telegram. Αμεσότατο, έρχονται πάντα οι ειδοποιήσεις και δουλεύει σε όσα τηλέφωνα θέλετε. Σε μένα που χρησιμοποιώ καθημερινά δυο τηλέφωνα με την ίδια κάρτα SIM, είναι σωτηρία. Υπήρχε μια εφαρμογή, που έδινε μια διεύθυνση ip, που την έβγαζες σε άλλη συσκευή και μπορούσες να δεις τα αρχεία που ήθελες και να τα μοιραστείς. Δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Θυμάται κάποιος; Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Γνωριζεται αν Το telegram υπάρχει και σε android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Γνωριζεται αν Το telegram υπάρχει και σε android; Ναι φιλε υπαρχει Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts