Jump to content

[Price watch] Εκτύπωση Φωτογραφιών

digitals
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας γράψουμε εδώ τις τιμές που έχουμε βρεί για εκτυπώσεις ψηφιακών φωτογραφιών σε καταστήματα ώστε να βρούμε το φτηνότερο αλλά και το καλύτερο απο πλευράς ποιότητος κατάστημα.

Έχω ακούσει για παράδειγμα για ένα κατάστημα στην Πανεπιστημίου που χρεώνει την εκτύπωση φωτογραφίας 10x15 μόνο 0,12 ευρώ. Ποιό είναι όμως.

Εμπρός λοιπόν ασ ψάξουμε όλοι μαζί. Μας συμφέρει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mondomio (28 Δεκ. 2004 , 08:27)

Απέναντι από το Rex, όντως 0,12 και καλή ποιότητα.

Η τιμή είναι όντως απίστευτη!

για την ποιότητα δεν ξέρω...δεν εχω συγκρίνει κάποια φώτο με άλλο φωτογραφείο αλλά σε σχέση με την οθόνη του pc μου φαίνονται αρκετά ξεθωριασμένες.... :(

αυτα...

Occupational Therapist

Θα κάνω μια δοκιμή να τυπώσω μερικες φωτογραφιες σε αυτόν για να τις συγκρίνω με την εκτύπωση του δικού μου εκτυπωτη HiTi 630PL και θα σας ενημερώσω...

Δεν ξέρω απο πλευράς ποιότητας τι παίζει,αλλα απο οικονομικής(χαρτί,μελάνια) σίγουρα συμφέρει να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σε κάποιο μαγαζί.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Πολύ καλή η τιμή!

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Από άποψη ποιότητας λίγο δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις. Από άποψη τιμών όμως είναι πολύ πιο εύκολο.

Ακόμα, μπορείτε να γράφετε κάπως πιο αναλυτικές πληροφορίες, όπως μάρκα και τύπο χαρτιού, καθώς και αν η τιμή αφορά λίγες η περισσότερες εκτυπώσεις.

Άλλαξα τον τίτλο, προκειμένου να είναι πιό σαφές το περιεχόμενο του thread. Προσπαθήστε όμως να περιορίζεστε στην ανακοίνωση των τιμών και σε όποια άλλα σχόλια κρίνετε χρήσιμα και μην επικεντρώνεστε στην κριτική της τιμής αυτής καθαυτής.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (30 Δεκ. 2004 , 01:07)

ston fwtodesmo[pathsiwn] se fuji xarti me 15 lepta.

από εκεί πήρα την ψηφιακή μου(casio qrv4) πέρσι σε απίστευτή τιμή σε σχέση με άλλα μαγαζιά...δεν ήξερα ότι ισχύει το ίδιο και για τις εκτυπώσεις...ενδιαφέρον ;)

Occupational Therapist

• 5 years later...

σκοπευω αυτες τις μερες να παω να εκτυπωσω τις πρωτες μου ψηφιακες φωτογραφιες και ψαχνοντας βρηκα αυτή τη συζήτηση

οποιος ξερει ας προτεινει καταστημα στην αθηνα για καλη και οικονομικη εκτυπωση

με ενδιαφερει να εχουν και καλη πιοτητα

• 1 year later...

Γεια χαρα και απο εμενα, αν και ειδα οτι ειναι παλιο το θεμα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις να μου πει τιμες εκτυπωσης στην πατρα εχω 800 φωτογραφιες περιπου....

ψηφιακες

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

μεταφορά από D+G forum

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 years later...

Καλημέρα!

Βρήκα αυτό το ποστ, αν και λίγο παλιό γιατί εκτύπωσα πρόσφατα φωτογραφίες στους Γαβριηλ και ισχύει ακόμα αυτή η τιμή η οποία είναι πολύ καλή για τις εκτυπώσεις που κάνει και για το πόσο γρήγορα μπορείς να τις πάρεις.

Η ερώτηση που εγώ θέλω να κάνω είναι η εξής... Σε τι διάσταση πρέπει να κάνω τις φωτογραφίες στο photoshop για να μην χάνει πληροφορία? Έχω μια κάμερα sony με 14 mpixels ανάλυση και οι φωτογραφίες που βγάζει είναι τεράστιες! Έτσι, κατά την εκτύπωση χάνω πράγματα από τις άκρες! Για παράδειγμα σε πρόσφατη φωτογραφία που τύπωσα με την πανσέληνο πίσω από το παρεάκι, έχει χαθεί το φεγγάρι! Τυπώνω στις βασικές διαστάσεις (10 Χ 15). Και αφού το έχουμε το photoshop τουλάχιστον ας το αξιοποίησουμε! Τι image size να έχει η κάθε φωτό ώστε να τυπώνονται τα πάντα κατά την εκτύπωση;

Ευχαριστώ!!!