Jump to content

Opel Corsa 1.4: Τι αμορτισέρ να του βάλω;

KOSMAS74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα, αλλά και μακράν ακριβότερα... και αν λάβεις υπόψιν σου αυτό που έχω γράψει λίγο παραπάνω:

Επίσης να αναφέρω και κάτι πολύ σημαντικό. Το αυτοκίνητο δεν το κινώ πάρα πολύ. Το παίρνω μόνο όταν βρέχει, γιατί κυκλοφορό με το Beverly μου. Μην μου προτείνετε δηλαδή κάτι πολύ ακριβό...

...μάλλον με βλέπω για τα Sachs.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Λοιπόν επειδή τα έβαλα και ρώτησα 3 μαγαζάτορες και +1 αυτόν που τοποθετεί ΜΟΝΟ αμορτισέρ το κόκκινο το ΚΟΝΙ είναι με μαμά ελατήρια.....Το παλικάρι που μου τα έβαλε μου είπε ότι αν δεν τα σκληρύνεις πάρα πολύ θα σου βγάλουν χιλιόμετρα αρκετά....

Εκτός από το tpauto.gr ξέρετε κανένα άλλο on-line site για να τσεκάρω λίγο τιμές;

Μην κοιτάς τόσο στα site....Εδώ εμένα μου είπαν τρεις διαφορετικές τιμές και κατέληξε να μου έρθει καλύτερο το να τα πάρω από αλλού και αλλού να τα τοποθετήσω. Χωρίς τοποθέτηση η υψηλότερη τιμή που λογικά θα σου δώσουν βάση τιμοκαταλόγου είναι 430euro από όπου έπεσε στα 330...

παιδια οσους ξερω με koni κοκκινα, ολοι, μα ΟΛΟΙ τα εχουν με χαμηλωμα και πιο σκληρα ελατηρια.. δεν ξερω γιατι σας τα προτεινουν με μαμα ελατηρια...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μην κοιτάς τόσο στα site....Εδώ εμένα μου είπαν τρεις διαφορετικές τιμές και κατέληξε να μου έρθει καλύτερο το να τα πάρω από αλλού και αλλού να τα τοποθετήσω. Χωρίς τοποθέτηση η υψηλότερη τιμή που λογικά θα σου δώσουν βάση τιμοκαταλόγου είναι 430euro από όπου έπεσε στα 330...
Που τα βρήκες 330€ τα ΚΟΝΙ ???

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Που τα βρήκες 330€ τα ΚΟΝΙ ???

οπως είχα πει......

Οι τιμές που έβαλα δεν είναι από Αθήνα, αλλά από Πάτρα...