revyien Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Κάποια άλλα που μου έρχονται σιγά σιγά Το fingerprint πίσω από το κινητό πλέον λειτουργεί σαν mouse αφής άχρηστη όμως λειτουργία για εμένα αλλά εντυπωσιακή Έχει Dolby Atmos ενσωματωμένο μετά το marshmallow Και έχει και επιλογή screen pining Ότι άλλο θυμηθω θα το γραψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsam Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έκανα αναβάθμιση σε marshmallow και έχω την 18s Ποια διαδικασία ακολούθησες; Έκανες αναβάθμιση σε 14 και καπάκι 18, όπως διάβασα σε κάποιες οδηγίες, νομίζω στο YouTube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ρε παιδια ναι το να βαλεις τις τελευταίες ρομ είναι ότι καλύτερο οπως και εχω κανει. Απλα δε μπορω να το κάνω στο χ501 γιατι δε μπορώ να βαλω το recovery! Στο δικο μου εχω την 18ς και οντως πεταει. Τωρα για την μπαταρια μέτρια θα έλεγα όπως και στις προηγούμενες. θεωρω πως ειναι και το μονο 'προβλημμα' του κινητου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Διαδικασία Είχα κατεβασμενη την τελευταία ρομ που έδινε σαν ota νομίζω ναι ή 14 ήταν και από εκεί μεταπηδησα στην marshmallow 16s και στην συνέχεια βγήκαν άλλα δύο ota και έχω την 18 Απλα επειδή έχω ένα θέμα φοβίας και δεν εμπιστευομαι εύκολα και το update για marshmallow θέλει να το κατεβάσεις από το site δεν διατίθεται σαν ota ,όταν πήγα να το κατεβασω στο επίσημο site για να σε αφήσει ήθελε να κάνεις verify το account σου μέσω SMS αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικους παρόχους Ή άλλη λύση ήταν κατέβασμα από αλλά site όπως XDA αλλά όπως είπα δεν εμπιστευομαι την καθαροτητα της ρομ και δεν ήθελα να ρισκαρω για κανέναν ιο Οπότε τι έκανα;έκανα δεύτερο letv account όχι αυτό πού έχω στη συσκευή και με μία εφαρμογή από play store νοικιασα στην ουσία έναν αριθμό κινητού αμερικης με ένα ευρώ για 15 μέρες και μου στειλαν εκεί το SMS επιβεβαίωσης του λογαριασμού και μπόρεσα καί κατέβασα από το επίσημο site, Αλλά οπωσδήποτε με δεύτερο λογαριασμό και όχι αυτόν που χρησιμοποιείται γιατί αν θελησετε έστω και hard reset να κάνετε κάποτε θα παίρνετε μήνυμα ότι το κινητό είναι bound με άλλο νούμερο ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να αναφέρω τα βήματα Μετά το κατέβασμα της ρομ μετονομαζεις το zip σε .update και το πετάς χύμα στο κινητό πας στο update και πατάς local update και το βρίσκει και ξεκινας την διαδικασία Άλλοι λέγανε το κάνανε μέσα απο το recovery και μάλλον γλύτωσαν το παραπάνω βήμα που έκανα εγώ μετά , δηλαδή μετά το update restore factory settings και delete data γιατί το κινητό μετά από τόσο μεγάλο βήμα μετάβασης σε marshmallow κρατώντας παλιά data , είχε θέματα το κινητό Κανονικά θέλει clean install οπως λένε δηλαδή wipe data cashe, απλά οι κινέζοι λέγανε την μέθοδο που ακολούθησα εγω στο site τους δηλαδή απλά αναβάθμιση,καποιο από τα θέματα ηταν δεν έκλεινε για παράδειγμα,το fingerprint ενώ το είχα κλείσει ο κινητό ακόμα λειτουργούσε και όταν το ανοιγα ξανά έβλεπα όσες εφαρμογές είχα ανοίξει πριν το κλείσω να τρέχουν ακόμα,εμπενε απλά σε κάτι σαν sleep mode και δεν έκλεινε ποτέ,οποτε με ένα restore και σβήσιμο όλα έστρωσε και πετάει έχοντας μία ολοκαθαρη καινούργια ρομ Αν θέλετε να γλύτωσετε το extra βήμα μετά την αναβάθμιση restore και delete πάτε από το recovery και βαζετε από εκεί την ρομ και επιλέγεται να κάνει ταυτόχρονα delete τα πάντα,απλα θα χαθούν φωτογραφίες εφαρμογές και τα λοιπά βάζοντας μιά καθαρή ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Athanasiosm το κινητο σου εχει google play? Αν οχι κατεβασε αυτο https://drive.google.com/file/d/0B0o6RLSp65zFY09tQWkzbHNIU1U/view?usp=drivesdk Και θα στρωσουν ολα τα προβλήματα σχετικα με τα play services κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μόλις μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε 19s :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εισαι σιγουρος οτι ειναι η 19 ? Εμενα εκανε update και έχω την 18. Εχω την εντύπωση πως αυτην ειχα και πριν βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Όχι εχεις δίκιο,ειδα ειδοποίηση για αναβάθμιση και λέω ή 19 είναι αφού έχω την 18 αλλά γράφει 18 οπότε δεν την κατεβαζω , δεν μπορώ να καταλάβω τι είδος αναβάθμιση είναι και γιατί λέει πάλι 18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKS11 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στην παρεα και γενικα θελω να δοκιμασω κατι αλλο απο αυτη την ρομ π εχω νομιζω οτι ειναι η κινεζικη π μου περασαν απο το μαγαζι οταν μ εκαναν και ροοτ. Ο αριθμος μοντελου :x500 εκδοση android : 5.0.2 EUI version 5.5.007S(STABLE) εχει κανεις να μου προτεινει κατι καλο να βαλω...Απ οτι διαβασα στο forum οι επιλογες μου ειναι η αυτη η ρομ του ιταλου η η αυθεντικη (για να μου ερχονται και οι αναβαθμισεις) Γιατι οπως ειπα κ πριν δεν εχω ιδεα τι και πως γινεται...οπωτε θα χρειαστω και οδηγο βημα βημα για να τα καταφερω:p:p:p Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Έχεις πολύ παλιά ρομ όπως πολύ παλιά είναι πλέον και του ιταλού Εγώ έχω την 18s να φανταστεις και εσύ είσαι ακόμη στην 07 Το μόνο που ξέρω είναι για να βάλεις την original πάνω από 15s που πλέον είναι και marshmallow αντί για Android 5, πρέπει να έχεις εγκατεστημένη την 13 ή την 14 είχα διαβάσει αλλά πως θα πας σε αυτές ενώ είσαι root δεν έχω ιδέα Ποτέ δεν το ρουταρα το κινητό αυτό από μία αρχή είχα ζητήσει από το μαγαζί να μου το στείλει απείραχτο για να παίρνω αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKS11 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 κοιτα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τελικα αν ειναι ρουταρισμενο γιατι κατεβασσα το ροοτ checker για να ειμαι σιγουρος αλλα μ λεει 'sorry!root access not properly installed:( Πρεπει να εχω αυτην την κινεζικη την Multilanguage γιατι το μενου ειναι στα ελληνικα κ απ οτι διαβασα πιο πριν δεν εχει ελληνικα η official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Διαδικασία Είχα κατεβασμενη την τελευταία ρομ που έδινε σαν ota νομίζω ναι ή 14 ήταν και από εκεί μεταπηδησα στην marshmallow 16s και στην συνέχεια βγήκαν άλλα δύο ota και έχω την 18 Απλα επειδή έχω ένα θέμα φοβίας και δεν εμπιστευομαι εύκολα και το update για marshmallow θέλει να το κατεβάσεις από το site δεν διατίθεται σαν ota ,όταν πήγα να το κατεβασω στο επίσημο site για να σε αφήσει ήθελε να κάνεις verify το account σου μέσω SMS αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικους παρόχους Ή άλλη λύση ήταν κατέβασμα από αλλά site όπως XDA αλλά όπως είπα δεν εμπιστευομαι την καθαροτητα της ρομ και δεν ήθελα να ρισκαρω για κανέναν ιο Οπότε τι έκανα;έκανα δεύτερο letv account όχι αυτό πού έχω στη συσκευή και με μία εφαρμογή από play store νοικιασα στην ουσία έναν αριθμό κινητού αμερικης με ένα ευρώ για 15 μέρες και μου στειλαν εκεί το SMS επιβεβαίωσης του λογαριασμού και μπόρεσα καί κατέβασα από το επίσημο site, Αλλά οπωσδήποτε με δεύτερο λογαριασμό και όχι αυτόν που χρησιμοποιείται γιατί αν θελησετε έστω και hard reset να κάνετε κάποτε θα παίρνετε μήνυμα ότι το κινητό είναι bound με άλλο νούμερο ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να αναφέρω τα βήματα Μετά το κατέβασμα της ρομ μετονομαζεις το zip σε .update και το πετάς χύμα στο κινητό πας στο update και πατάς local update και το βρίσκει και ξεκινας την διαδικασία Άλλοι λέγανε το κάνανε μέσα απο το recovery και μάλλον γλύτωσαν το παραπάνω βήμα που έκανα εγώ μετά , δηλαδή μετά το update restore factory settings και delete data γιατί το κινητό μετά από τόσο μεγάλο βήμα μετάβασης σε marshmallow κρατώντας παλιά data , είχε θέματα το κινητό Κανονικά θέλει clean install οπως λένε δηλαδή wipe data cashe, απλά οι κινέζοι λέγανε την μέθοδο που ακολούθησα εγω στο site τους δηλαδή απλά αναβάθμιση,καποιο από τα θέματα ηταν δεν έκλεινε για παράδειγμα,το fingerprint ενώ το είχα κλείσει ο κινητό ακόμα λειτουργούσε και όταν το ανοιγα ξανά έβλεπα όσες εφαρμογές είχα ανοίξει πριν το κλείσω να τρέχουν ακόμα,εμπενε απλά σε κάτι σαν sleep mode και δεν έκλεινε ποτέ,οποτε με ένα restore και σβήσιμο όλα έστρωσε και πετάει έχοντας μία ολοκαθαρη καινούργια ρομ Αν θέλετε να γλύτωσετε το extra βήμα μετά την αναβάθμιση restore και delete πάτε από το recovery και βαζετε από εκεί την ρομ και επιλέγεται να κάνει ταυτόχρονα delete τα πάντα,απλα θα χαθούν φωτογραφίες εφαρμογές και τα λοιπά βάζοντας μιά καθαρή ρομ Αφου μπηκες στον κοπο και κατεβασες την γνησια και καθαρη ρομ με τοσο κοπο δεν μπορεις να την ανεβασεις καπου για να την εχουμε πιο ευκολα διαθεσιμη; Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Θα το κάνω το σαββατοκύριακο στο ρεπό μου,μονο αν έχεις καμιά ιδέα για το που μπορώ να ανεβασω ένα τόσο μεγάλο αρχείο είναι κοντά 1,3 GB αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKS11 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Θα το κάνω το σαββατοκύριακο στο ρεπό μου,μονο αν έχεις καμιά ιδέα για το που μπορώ να ανεβασω ένα τόσο μεγάλο αρχείο είναι κοντά 1,3 GB αν θυμάμαι καλάμπορεις να το ανεβασεις στο dropbox νομιζω... Ξερεις αν υπαρχουν καπου τα βηματα για να βαλω την official rom ? (εχω multilanguage) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Θα το κάνω το σαββατοκύριακο στο ρεπό μου,μονο αν έχεις καμιά ιδέα για το που μπορώ να ανεβασω ένα τόσο μεγάλο αρχείο είναι κοντά 1,3 GB αν θυμάμαι καλά Ναι και dropbox, και drive της google κανουν.. Μας γλιτωνεις απο πολυ κοπο, thanks.. Καπου διαβασα οτι αν εχεις μια αλλη ρομ unofficial, για να πας στην 17s πρεπει πρωτα να βαλεις την 14s, οχι απ'ευθειας 17 ή 18s.. Maktheo Edited October 13, 2016 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Σήμερα διάβασα στο site της ινδιας πως πήραν ota αναβάθμιση για marshmallow χωρίς να χρειάζεται πλέον το κατέβασμα από υπολογιστή,βεβαια αυτοί έχουν το x501 αλλά ίσως δώσουν σε όλα τα 1s, μακάρι,ισως γλειτσω και το ανέβασμα μέχρι αύριο χεχε ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είναι και το site http://forum.le.com/in/index.php?threads/mm-system-update.16353/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Σήμερα διάβασα στο site της ινδιας πως πήραν ota αναβάθμιση για marshmallow χωρίς να χρειάζεται πλέον το κατέβασμα από υπολογιστή,βεβαια αυτοί έχουν το x501 αλλά ίσως δώσουν σε όλα τα 1s, μακάρι,ισως γλειτσω και το ανέβασμα μέχρι αύριο χεχε ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είναι και το site http://forum.le.com/in/index.php?threads/mm-system-update.16353/ Εγω με OTA το κάνω πλεον. Δε κατεβαζω την ρομ απο υπολογιστή και εχω το χ500. Ειχα βαλει μια official (την 16ς νομιζω) και χωρις να το ρουταρω κανω update μέσω του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Με την τελευταία EUI 18s, έχει κάποιος άλλος θέμα με τις ειδοποιήσεις από τα emails στην μπάρα ειδοποιησης; Δεν μου βγάζει για κανένα notifications, όπως σε προηγούμενες εκδόσεις. Υπάρχει κανένα "γιατρικό"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Με την τελευταία EUI 18s, έχει κάποιος άλλος θέμα με τις ειδοποιήσεις από τα emails στην μπάρα ειδοποιησης; Δεν μου βγάζει για κανένα notifications, όπως σε προηγούμενες εκδόσεις. Υπάρχει κανένα "γιατρικό"; Μηπως εχεις απενεργοποιήσει τα notifications καταλαθος? Εμενα απο το gmail οποτε θυμούνται έρχονται και αυτο ειναι σπανιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μηπως εχεις απενεργοποιήσει τα notifications καταλαθος? Εμενα απο το gmail οποτε θυμούνται έρχονται και αυτο ειναι σπανιο. Μπα, τα notifications είναι ενεργά. Κάτι άλλο παίζει , γιατί στο χ800 που έχω , οι ειδοποιήσεις από 4 email που έχω συνδεδεμένα , κατεβαίνουν σαν ποταμός... -Αυτό με το gmail σου το παρουσίασε τώρα ή το είχες και σε παλιότερες ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μπα, τα notifications είναι ενεργά. Κάτι άλλο παίζει , γιατί στο χ800 που έχω , οι ειδοποιήσεις από 4 email που έχω συνδεδεμένα , κατεβαίνουν σαν ποταμός... -Αυτό με το gmail σου το παρουσίασε τώρα ή το είχες και σε παλιότερες ρομ; Τοχα και σε παλιοτερες ρομ .μετα την 16 νομιζω εγινε το ιδιο γινετε και στο whatsapp. Δε ξερω τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Τοχα και σε παλιοτερες ρομ .μετα την 16 νομιζω εγινε το ιδιο γινετε και στο whatsapp. Δε ξερω τι να πω. Ναι έτσι είναι τελικά. Απ'ότι διάβασα και στο androidiani , οι 017s και 018s έχουν bugs στις ειδοποιήσεις (whatsapp, email κλπ). Ας ελπίσουμε τώρα που η leeco έδωσε τον πηγαίο κώδικα open , θα βρεθούν γατόνια developers να βγάλουν σταθερές και αξιόπιστες custom rom. http://opensource.le.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αρα παιζει να δουμε και miui με fingerprint reader.. Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αρα παιζει να δουμε και miui με fingerprint reader.. Maktheo Καθόλου άσχημα ! Όπως και καλοδεχούμενες κάποια καλή flymeOS ή CM13 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Αν μπει CM νομιζω δε θα παίζεται!! Για να δουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts