lakgav2 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Κανονικη εγκατασταση μεσα απο το twrp και τα 4 wipes εκτος απο το internal store φυσικα. Η ρομ ειναι official stable 5.8 EUI, που σημαινει : οχι ελληνικα, οχι root, οχι gapps και χανει μετα την εγκατασταση την twrp recovery. Επομενως , εγκατασταση ολα αυτα, παλι απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Περασα την ρομ ολα καλα.Μετα ξαναεβαλα το recovery πηγα εκανα ινσταλ του supersu και οταν πατησα reboot phone εχει κολλησει αρκετη ωρα στο logo EUI. Μου το εκανε και οταν περασα την ρομ αλλα οχι τοση πολλη ωρα.Πατησα να το απενεργοποιησω και εσβησε η οθονη,ανοιξε μονη της μου εμφανισε το logo της Leeco και υστερα παλι μενει στο EUI logo. Δοκιμασα το ποστ για το soft brick και στο ψμδ μου αβγαζε αυτο μυνημα στην φωτο. http://prntscr.com/bqdm2s Τι προτεινετε να κανω? Edited July 8, 2016 by mula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Περασα την ρομ ολα καλα.Μετα ξαναεβαλα το recovery πηγα εκανα ινσταλ του supersu και οταν πατησα reboot phone εχει κολλησει αρκετη ωρα στο logo EUI. Μου το εκανε και οταν περασα την ρομ αλλα οχι τοση πολλη ωρα.Πατησα να το απενεργοποιησω και εσβησε η οθονη,ανοιξε μονη της μου εμφανισε το logo της Leeco και υστερα παλι μενει στο EUI logo. Δοκιμασα το ποστ για το soft brick και στο ψμδ μου αβγαζε αυτο μυνημα στην φωτο. http://prntscr.com/bqdm2s Τι προτεινετε να κανω? Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο σε αλλα site ενοιξε το κινητο με μια ρομ που δε ξερω τι ειναι :lol: Ειχα αρχισει να αγχωνομαι αρκετα ειναι η αληθεια.Ευχαριστω πολυ τον TrelosEisai για τον οδηγο του! Κατι τελευταιο, οταν πηγαινω app settings->phone/contacts_.contacts to display ->display contacts by account δε μου βγαζει το google account παραμονο του messenger και του whatsapp. Eνω στο account management ειναι δυνδεδεμενο το google account μου. Edited July 8, 2016 by mula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπερα παιδια!δε μπορω να ρουταρω το τηλεφωνο με το iroot και οταν ειχα προσπαθησει μεσψ twrp να κανω ινσταλ το supersu τοτε κολλησε στο eui και το φοβαμαι να το προσπαθησω ξανα.Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να το ρουταρω? Sent from my Letv X500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπερα παιδια!δε μπορω να ρουταρω το τηλεφωνο με το iroot και οταν ειχα προσπαθησει μεσψ twrp να κανω ινσταλ το supersu τοτε κολλησε στο eui και το φοβαμαι να το προσπαθησω ξανα.Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να το ρουταρω? Sent from my Letv X500 using Tapatalk Κατέβασε από εδώ τη ρομ που έφτιαξε ο ΒΒ72 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x500/492828-modding-letv-x500-twrp-firmware-powered-bb72-225.html. Είναι η EUI 5.8 MM 6.0 και μην πονοκεφαλιάζεις άλλο με iroot, twrp και SUPERSU. Τα έχει όλα έτοιμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν μου ανοίγει το link (απο tapatalk), ποια είναι αυτή η έκδοση; Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κατέβασε από εδώ τη ρομ που έφτιαξε ο ΒΒ72 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x500/492828-modding-letv-x500-twrp-firmware-powered-bb72-225.html. Είναι η EUI 5.8 MM 6.0 και μην πονοκεφαλιάζεις άλλο με iroot, twrp και SUPERSU. Τα έχει όλα έτοιμα ! Σευχαριστω ,την κατεβαζω τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Δεν μου ανοίγει το link (απο tapatalk), ποια είναι αυτή η έκδοση; Maktheo Περίεργο να μην σου ανοίγει το λινκ. Το τσέκαρα τώρα και δουλεύει . Για δοκίμασε πάλι. Και απο εδώ κατεβάζεις κατευθειαν https://mega.nz/#!1Ix2lQpI!dQQ3gs7HFVqmhVsy7UILKYA4_WDMp9v4t_rUNqyZLoI, αλλά διάβασε πρώτα αυτά που γράφω πιο κάτω. Ορισμένες διευκρινήσεις: δεν είναι ολοκληρωμένη ρομ , αλλά πακέτο που ετοίμασε ο ΒΒ72 και στην ουσία "αναβαθμίζει" την official 5.8 και την μετατρέπει σε multi (με ελληνικά) , root και gapps και βγαλμένες όλες τις κινεζιές! Απαραίτητα πρέπει πρώτα να έχεις εγκατεστημένη την official stable 15s cn και μετά από το twrp κάνεις wipe cache,dalvik cache και data --προσοχή ΟΧΙ τo system -- και φυσικά όχι το internal strore. Κανονικά μετά install το zip με τη ρομ και το κινητό είναι έτοιμο για χρήση . Edited July 11, 2016 by lakgav2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiospap13 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Περίεργο να μην σου ανοίγει το λινκ. Το τσέκαρα τώρα και δουλεύει . Για δοκίμασε πάλι. Και απο εδώ κατεβάζεις κατευθειαν https://mega.nz/#!1Ix2lQpI!dQQ3gs7HFVqmhVsy7UILKYA4_WDMp9v4t_rUNqyZLoI, αλλά διάβασε πρώτα αυτά που γράφω πιο κάτω. Ορισμένες διευκρινήσεις: δεν είναι ολοκληρωμένη ρομ , αλλά πακέτο που ετοίμασε ο ΒΒ72 και στην ουσία "αναβαθμίζει" την official 5.8 και την μετατρέπει σε multi (με ελληνικά) , root και gapps και βγαλμένες όλες τις κινεζιές! Απαραίτητα πρέπει πρώτα να έχεις εγκατεστημένη την official stable 15s cn και μετά από το twrp κάνεις wipe cache,dalvik cache και data --προσοχή ΟΧΙ τo system -- και φυσικά όχι το internal strore. Κανονικά μετά install το zip με τη ρομ και το κινητό είναι έτοιμο για χρήση . Ακολουθησα ολα τα βηματα και εκανα την εγκατασταση της 5.8 και του bb72 pack με επιτυχια. Προσεξε καποιος απο εσας οτι τα capacitive buttons(multitask,menu,back) πλεον εχουν ελαχιστη εως καθολου δονηση κατα το πατημα?Προσπαθησα ολες τις ρυθμισεις και reboot αλλα δεν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ακολουθησα ολα τα βηματα και εκανα την εγκατασταση της 5.8 και του bb72 pack με επιτυχια. Προσεξε καποιος απο εσας οτι τα capacitive buttons(multitask,menu,back) πλεον εχουν ελαχιστη εως καθολου δονηση κατα το πατημα?Προσπαθησα ολες τις ρυθμισεις και reboot αλλα δεν αλλαξε κατι. Δε το παρατηρησα πολυ ειναι η αληθεια αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερα.καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν αναβει το led στα notification απο εφαρμογες.σε κλησεις και μηνυματα αναβει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiospap13 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Δε το παρατηρησα πολυ ειναι η αληθεια αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερα.καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν αναβει το led στα notification απο εφαρμογες.σε κλησεις και μηνυματα αναβει κανονικα! Μπορει να χρειαζεται να δωσεις αδειες σε καθε εφαρμογη οπως facebook,messenger,viber ξεχωριστα για την χρηση του led.Δοκιμασε το στις ρυθμισεις(κατω απο τις ρυθμισεις ηχου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μπορει να χρειαζεται να δωσεις αδειες σε καθε εφαρμογη οπως facebook,messenger,viber ξεχωριστα για την χρηση του led.Δοκιμασε το στις ρυθμισεις(κατω απο τις ρυθμισεις ηχου). Ουτε απο εκει γινετε.δεν εχει καποια επιλογη.νταξει δε με πειραζει τοσο.το συνηθισα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Περασα την Official Rom κατεβασα Gapps 6.0 Arm64 τα Flashara στην αρχη μου πεταγε Setup Wizzard has stopped η κατι τετοιο το εφτιαξα δινοντας Permissions μετα απο αυτο με εβγαλα στο Sign In της Google με το εξης μηνυμα not signed in to use this phone you first have to sign in to an owners google Καθε φορα που παταω Sign In μου πεταει το μηνυμα παραπανω με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα στο τηλεφωνο.. Γνωριζει κανεις κατι? Με μια ματια στο Google σαν λυση βρηκα μονο Factory Reset αλλα δεν θελω να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Περασα την Official Rom κατεβασα Gapps 6.0 Arm64 τα Flashara στην αρχη μου πεταγε Setup Wizzard has stopped η κατι τετοιο το εφτιαξα δινοντας Permissions μετα απο αυτο με εβγαλα στο Sign In της Google με το εξης μηνυμα not signed in to use this phone you first have to sign in to an owners google Καθε φορα που παταω Sign In μου πεταει το μηνυμα παραπανω με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα στο τηλεφωνο.. Γνωριζει κανεις κατι? Με μια ματια στο Google σαν λυση βρηκα μονο Factory Reset αλλα δεν θελω να κανω. Αν έχεις ήδη εγκατεστημένη την official 5.8 και έχεις βάλει twrp recovery, διάβασε τα ποστ 984 και 987 και δεν θα έχεις ξανά πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Αν έχεις ήδη εγκατεστημένη την official 5.8 και έχεις βάλει twrp recovery, διάβασε τα ποστ 984 και 987 και δεν θα έχεις ξανά πρόβλημα. Ευχαριστω το εχω ηδη το πακετο απλα δεν το περασα γιατι θελω να την αφησω Official αν δεν βρω κατι αλλο ομως θα το βαλω να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Παω μα εγκαταστησω ενα αρχειο .apk και δε πατιεται το install σε αντιθεση με το cancel.εχω ενεργοποιησει να μπορω να εγκαταστω εφαρμογες εκτος playstore. Γνωριζετε τι μπορω να κανω? Edited July 27, 2016 by mula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παω μα εγκαταστησω ενα αρχειο .apk και δε πατιεται το install σε αντιθεση με το cancel.εχω ενεργοποιησει να μπορω να εγκαταστω εφαρμογες εκτος playstore. Γνωριζετε τι μπορω να κανω? Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό και δοκίμασε ξανά. Λογικά θα μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό και δοκίμασε ξανά. Λογικά θα μπορείς. Εχεις απολυτο δικαιο ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσεις σε κάθε μια Sim ???? Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngramm Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γεια σας, Έχω εγκατεστημένη αυτή τη ROM: AROMA_S1_x500-BY_BB72_ML-Based_5.5.010S_r2 (με το TWRP Recovery) και προσπαθώ να περάσω την official κινεζική ROM 6.0 (EUI 5.8 MM 6.0) από τα links που στείλατε (με σκοπό να περάσω αμέσως μετά την αντίστοιχη τροποποίηση του BB72) αλλά αφού κάνω τα 4 wipes(dalvik,data,system,cache) και δίνω install η εγκατάσταση κολλάει με το μήνυμα: "Patching system image unconditionally..."(περιμένω 20 λεπτά περίπου και δεν γράφει κάτι - ούτε φυσικά περνάει τα MD5 tests). Τι κάνω λάθος ; Μήπως πρέπει απλά να περιμένω > 20 λεπτά για το flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γεια σας, Έχω εγκατεστημένη αυτή τη ROM: AROMA_S1_x500-BY_BB72_ML-Based_5.5.010S_r2 (με το TWRP Recovery) και προσπαθώ να περάσω την official κινεζική ROM 6.0 (EUI 5.8 MM 6.0) από τα links που στείλατε (με σκοπό να περάσω αμέσως μετά την αντίστοιχη τροποποίηση του BB72) αλλά αφού κάνω τα 4 wipes(dalvik,data,system,cache) και δίνω install η εγκατάσταση κολλάει με το μήνυμα: "Patching system image unconditionally..."(περιμένω 20 λεπτά περίπου και δεν γράφει κάτι - ούτε φυσικά περνάει τα MD5 tests). Τι κάνω λάθος ; Μήπως πρέπει απλά να περιμένω > 20 λεπτά για το flash? Όταν κάνεις τα 4 wipes δώσε ένα reboot to recovery , ντε και καλά για να "δει" σίγουρα το zip που θέλεις να εγκαταστήσεις. Και ναι , με τη official θέλει αρκετή ώρα για να περαστεί (μένει πολλά λεπτά στο μήνυμα που έγραψες). Ξαναδοκίμασε και άφησέ το να ολοκληρώσει τη διαδικασία , αφού δεν σου βγάζει κάποιο σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπερα! Ψαχνω να αγορασω καποιο power bank.Να κοιταξω κατι συγκεκριμενο λογο του usb type c η δεν παιζει ρολο?εχετε να μου προτεινετε κατι? Sent from my Letv X500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αν δεν εχεις τον ανταπτορα που μπαινει στο type C και βγαινει Micro USB τοτε βρες συγκεκριμενο powerbank οπως Original Xiaomi Mi Pro 10000mAh.. Διαφορετικα προτεινω οτιδηποτε σε Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Αν δεν εχεις τον ανταπτορα που μπαινει στο type C και βγαινει Micro USB τοτε βρες συγκεκριμενο powerbank οπως Original Xiaomi Mi Pro 10000mAh.. Διαφορετικα προτεινω οτιδηποτε σε Xiaomi Δεν εχω τον ανταπτορα αλλα γιατι ακιβως τον χρειαζομαι?θα φορτιζω το power bank με το δικο του καλωδιο και υστερα θα βαζω το type c στο power bank για να φορτιζω το κινητο.θα υπαρξει καποιο προβλημα λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Όχι κανένα. Έτσι κάνω και εγώ με το "απλο" powerbank 10000 της xiaomi Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts