dragon11 Δημοσιεύτηκε October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2015 LEAGOO Alfa 5 2g/3g android 5.1 οθονη 5",1280Χ720(HD720),capacitive,IPS επεξεργαστης Quad Core, Cortex-A7, 1.3GHz ram 1GB rom 8GB γραφικα Mali-400 MP καμερες 8mp & 5mp μπαταρια 2200 mah χρωματισμοι black,white,golden dual sim http://www.everbuying.net/product1106842.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Άμεσος αντίπαλος του Doogee X5 (Mediatek MT6580 εκείνο, τον εν πολλοίς άγνωστο ακόμα Spreadtrum SC7731 αυτό - δεν περιμένω πάντως τίποτα θεαματικές διαφορές σε απόδοση, λοιπά χαρακτηριστικά όμοια). Και $10 φτηνότερο αυτό εδώ, τώρα που είναι... "presell", που λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι. Στα λεφτά αυτά και τα δύο είναι μια χαρά για κάποιον που δεν έχει τις φοβερές απαιτήσεις από το κινητό του - με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα... ζήσουν κάποιους μήνες, για να δικαιολογήσουν την αγορά! (στο συγκεκριμένο τομέα, αξιοπιστία/μακροβιότητα, διαβάζω κάποια επιεικώς τραγικά σχόλια σε ξένα fora για τα Leagoo, εδώ στο δικό μας όμως δεν έχω δει ιδιαίτερα παράπονα για το θέμα στα topics που αφορούν άλλα κινητά της εταιρίας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Θα προτιμησω το Χ5, δεν με συγκινει ιδιατερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ιδιο το LEAD 5, με μικροτερη μπαταρια, καμερα αλλα και φθηνοτερο.... Μια αξιοπρεπης εναλλακτική λυση απεναντι στο Χ5, οπως ηδη ειπώθηκε. Μενει να δουμε τον επεξεργαστη. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 αν και πάντα ήμουν της άποψης ότι δεν αγοράζουμε ποτέ κινητό (και όχι μόνο) που δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, ώστε να δούμε τι ψάρια πιάνει, το έβαλα στο μάτι αυτό. θέλω ένα όσο το δυνατόν φθηνό κινητό το οποίο να στέκεται αξιοπρεπώς. οπότε έχουμε: leagoo alfa 5 vs THL T6c vs Doogee X5, όλα στην ίδια τιμή λέω για το leagoo, αλλά με προβληματίζει... θέλω οπωσδήποτε να μπορώ να το ρουτάρω (αυτό είναι must), το ρουτάρισμα είναι θέμα επεξεργαστή; το gps να δουλεύει σωστά, δε με νοιάζει αν αργεί λίγο αρκεί να μη χάνει το σήμα όπως τα παλαιότερα MTK βασικά ο άγνωστος επεξεργαστής του τι ρόλο βαράει; τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 οπότε έχουμε: leagoo alfa 5 vs THL T6c vs Doogee X5, όλα στην ίδια τιμή λέω για το leagoo, αλλά με προβληματίζει... το gps να δουλεύει σωστά, δε με νοιάζει αν αργεί λίγο αρκεί να μη χάνει το σήμα όπως τα παλαιότερα MTK τι λέτε; Να σου απαντησω για αυτα που ξερω σιγουρα. Εχω και το LEAD 5, THL T6S kai DOOGEE X5. το lead και το Χ5 εχουν πολυ καλο GPS. Δοκιμασμενο αυτο που λεω. Το T6S το αντιθετο. Χαλια. Δεν μπορουσα να βασιστω σε αυτο για πλοηγηση. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 απ ότι βλέπω δεν έχει και notification led. πολύ κακό αυτό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 το εχει προσφορα το εβερ στα 50 ντολαρς το λευκο. Ε,δεν κρατηθηκα. Την εριξα! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 $40 στο Geekbuying την Τετάρτη 11.11 Ε, όσο χάλια και να είναι, σε τέτοια τιμή θα προσπαθήσω να πάρω ένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) $40 στο Geekbuying την Τετάρτη 11.11 Ε, όσο χάλια και να είναι, σε τέτοια τιμή θα προσπαθήσω να πάρω ένα :) που το είδες αυτό; οκ το είδα, για 200 τεμάχια. τρέχα γύρευε. αλλά η τιμή ναι, είναι πολύ χαμηλή Edited November 8, 2015 by nif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 που το είδες αυτό; οκ το είδα, για 200 τεμάχια. τρέχα γύρευε. αλλά η τιμή ναι, είναι πολύ χαμηλή 200 τεμάχια είναι καλά, 5-10 περίμενα να έχουν διαθέσιμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 απ ότι είδα αλλάξανε την τιμή στα 47$ και τα τεμάχια στα 250. επίσης αυτό με το presell τι γίνεται; έχει αλλάξει η ημερομηνία τουλάχιστον 3 φορές. μας δουλεύουν, σε λίγο θα πάει Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Στα $39.99 το βλέπω ακόμα για αύριο: http://promotion.geekbuying.com/promotion/phone_brand_carnival Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 δικό μου λάθος. μπέρδεψα το geekbuying με το everbuying. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημέρα! Τα φώτα σας παρακαλώ: Το kimovil αναφέρει δύο mini sim ενώ το everbuying αναφέρει δύο micro sim. Τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 που το είδες αυτό; οκ το είδα, για 200 τεμάχια. τρέχα γύρευε. OK, έτρεξα, γύρεψα αλλά το κινητό στα $39,99 δεν το πρόλαβα :mad: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Kαι νομιζα οτι εφαγα ηττα που το πηρα απο everbuying και οχι απο geekbuying, αλλα τωρα βλεπω οτι στο geek ειναι "εξαντλημενο" το κουπονι... Τελικα θα ετρωγα ηττα αμα στηριζομουν στη "προσφορα" του geek... :lol: Εχω ηδη παρει το x5 για γνωστο και θελω να δω τι ψαρια πιανει αυτο. Κινητο στα 60€ θελετε; θα γινετε πειραματοζωα :D Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κι εγώ, αν κατάφερνα να το πάρω, θα το έδινα στον πατέρα μου (μετά το αναγκαίο burn-test ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Τσιμπησα και εγώ ένα με 40.5€ από everybuying έτσι για να κλαίμε περισσότεροι αν βγει μάπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Στα 45,63€ πήρα κι εγώ ένα μαύρο. Πρόλαβα ένα απο τα τελευταία στο everbuying. Απο geek είχαν εξαντληθεί στα 40$. Αν και ρίσκο μιας και τα πρώτα τεμάχια πολύ πιθανόν να έχουν κανένα θεματάκι. Αλλά για 45€, πόσο χάλια να είναι; Να δούμε θα κλαίμε όλοι μάζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 παιδια το εχουν στειλει σε κανεναν απο 11 του μηνα ακομα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μπα τπτ.. και δεν το ειχα κοιταξει καν, μιας και το πηρα απλα να βρισκεται.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μπα τπτ.. και δεν το ειχα κοιταξει καν, μιας και το πηρα απλα να βρισκεται.. χαχαχα και εγω το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 ούτε κι εδώ τίποτα, τους έστειλα ένα μήνυμα πάντως να δω πότε σχεδιάζουν να τα στείλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 οπως παει μαλλον θα το φερει ο αγ βασιλης χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts