AlMag1 Δημοσιεύτηκε October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2015 Θα ήθελα μια γνώμη σας παρακαλώ. Έχω πάει το κινητό μου (nexus 5) για σέρβις διότι είχε παρουσιαστεί στην εξωτερική κάμερα μία μουτζούρα. Το κινητό βρίσκεται εντός εγγύησης. Μετά από 1 βδομάδα ακριβώς (κι ενώ μου είχαν πει σε 2 μέρες θα είναι έτοιμο) με πήραν να με ενημερώσουν πως το ανταλλακτικό είναι άγνωστο το πότε θα βρεθεί και μου προτείνει η lg αντικατάσταση κινητού με το G3 32GB. Οπότε οι επιλογές είναι 2, ή περιμένω για άγνωστο χρονικό διάστημα να φτιάξουν το Nexus ή μου δίνουν το G3. Τι θα με συμβουλεύατε? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εγώ θα πήγαινα σε g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ζητα το G4..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ G3. Τι συγκρίνουμε τώρα; :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ζητα το G4..:D Το ζήτησα αλλά μου είπαν δεν γίνεται :p ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ G3. Τι συγκρίνουμε τώρα; :P Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το ζήτησα αλλά μου είπαν δεν γίνεται :p Τοτε g3......μονο προσεχε τις θερμοκρασιες γιατι εμενα μετα απο πολυωρο παιχνιδι μου κιτρινισε η οθονη.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Τοτε g3......μονο προσεχε τις θερμοκρασιες γιατι εμενα μετα απο πολυωρο παιχνιδι μου κιτρινισε η οθονη.....:( Και στου αδερφού μου το ίδιο, του έχει εμφανιστεί κιτρινίλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επειδή μάλλον πάω για αγορά του LG G3: Και τι γίνεται με αυτό το πρόβλημα στην οθόνη παιδιά? Δεν φτιάχνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επειδή μάλλον πάω για αγορά του LG G3: Και τι γίνεται με αυτό το πρόβλημα στην οθόνη παιδιά? Δεν φτιάχνεται? Με εγγύηση όλα φτιάχνονται, μην ανησυχείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 αν και μικρο προβληματακια το g3 ακομα θεωρειται μια πολυ καλη συσκευη Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Επειδή μάλλον πάω για αγορά του LG G3: Και τι γίνεται με αυτό το πρόβλημα στην οθόνη παιδιά? Δεν φτιάχνεται? Φτιαχνεται μεσα στην εγγυηση δωρεαν αλλα η οθονη που σου βαζουν δεν ειναι ιδια με την αρχικη.....ειναι ελαφρως χειροτερη και πιο γυαλιστερη....ηταν και ο λογος που τελικα το πουλησα και πηγα σε Ζ3 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ειχα κ τα 2 παρε το nexus για τις αναβαθμισεις + ειναι χωρις προβληματα στο hardware Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 G3 Μεταξύ των δύο η απάντηση είναι εύκολη για μένα κάτοχος G3 απροβλημάτιστη συσκευή ένα χρόνο τώρα. Και στη σωστή τιμή σήμερα για τα 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts