theo72 Δημοσιεύτηκε October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2015 Και εκεί που είχα καταλήξει στο Lenovo s60, εδώ και 2μιση βδομάδες, δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Έλεος... :mad: Κι όπως θα καταλάβατε...δεν θέλω να πάω σε μεγαλύτερο από 5''... και θέλω οπωσδήποτε 2g ram... και θέλω και να είναι και σοβαρό... και θέλω να μην ξεπερνά τα 200 ευρωπουλάκια! Πολλά θέλω; :) Είδα και το Α7000... είδα και το zte s6... πολλά είδα και μπερδεύτηκα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ΥΓ: Με αγορές από "έξω"... τι γίνεται; Καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Huawei honor 4X Vmall.eu UK shop-no capital controls-170E Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Huawei honor 4X Vmall.eu UK shop-no capital controls-170E Thanks για την απάντηση αδερφέ μου. Καλό φαίνεται αλλά είναι 5μιση ίντσες ;) και μου πέφτει λίγο μεγάλο. Πιστεύω πως αν πήγαινα σε αυτό το μέγεθος, θα πήγαινα στο Κ3 note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Thanks για την απάντηση αδερφέ μου. Καλό φαίνεται αλλά είναι 5μιση ίντσες ;) και μου πέφτει λίγο μεγάλο. Πιστεύω πως αν πήγαινα σε αυτό το μέγεθος, θα πήγαινα στο Κ3 note. Κ3 ΝΟΤΕ= καμια σοβαρη απροβληματιστη ρομ... τιγκα στο κινεζικο bloat On the other hand EMUI 3.1 ειναι ομαλοτατο και σταθεροτατο και θα παρει και ανδροειδες Μ 6.0 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Κ3 ΝΟΤΕ= καμια σοβαρη απροβληματιστη ρομ... τιγκα στο κινεζικο bloat On the other hand EMUI 3.1 ειναι ομαλοτατο και σταθεροτατο και θα παρει και ανδροειδες Μ 6.0 Για το Ζte blade s6, έχεις άποψη; Σε ρωτώ γιατί ακούγεσαι "ψαγμένος"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Huawei honor 4X Vmall.eu UK shop-no capital controls-170E Προσπάθησα να κάνω παραγγελία αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω την χώρα αποστολής από uk σε Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 XIAOMI RedMi 2 Pro.....!!!!! Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoks Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και εκεί που είχα καταλήξει στο Lenovo s60, εδώ και 2μιση βδομάδες, δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Έλεος... :mad: Κι όπως θα καταλάβατε...δεν θέλω να πάω σε μεγαλύτερο από 5''... και θέλω οπωσδήποτε 2g ram... και θέλω και να είναι και σοβαρό... και θέλω να μην ξεπερνά τα 200 ευρωπουλάκια! Πολλά θέλω; :) Είδα και το Α7000... είδα και το zte s6... πολλά είδα και μπερδεύτηκα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ΥΓ: Με αγορές από "έξω"... τι γίνεται; Καμία πρόταση; https://www.wileyfox.com/swift/ Το πήρα προσφάτως πολύ καλό το πήρα από expansys ότι θες ρώτα με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Προσπάθησα να κάνω παραγγελία αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω την χώρα αποστολής από uk σε Ελλάδα AMAZON.IT AMAZON.FR AMAZON.GE 15 ευρώ ακριβότερο, κανένα capital control όμως... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 AMAZON.IT AMAZON.FR AMAZON.GE 15 ευρώ ακριβότερο, κανένα capital control όμως... Paypal δουλεύουν τα παραπάνω ή και απευθείας πιστωτικές-χρεωστικές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Paypal δουλεύουν τα παραπάνω ή και απευθείας πιστωτικές-χρεωστικές; Απευθείας χρεωστική Πειραιώς, αρκεί να μην έχεις ξεπεράσει το εβδομαδιαιο όριο των 420.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίδια τιμή επί 6μηνο...... http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00TX5RHUE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1445190539&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=honor+4&dpPl=1&dpID=41S341YE-eL&ref=plSrch Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 germanos huawei honor 4x 230 ευρω wind huawei g750 250 ευρώ. Αναμεσα στα 2 ποιο θα επιλεγατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 germanos huawei honor 4x 230 ευρω wind huawei g750 250 ευρώ. Αναμεσα στα 2 ποιο θα επιλεγατε Θέλεις απαραίτητα 5.5 ιντσες; Αν οχι, δες και το huawei p8 lite, σαν πιο φρέσκο, στις 5 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 germanos huawei honor 4x 230 ευρω wind huawei g750 250 ευρώ. Αναμεσα στα 2 ποιο θα επιλεγατε Honor 4X, Από ΑΜΑΖΟΝ... 30 ΕΥΡΩ φτηνότερο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Αν πας μέχρι 5,5 ίντσες, το xiaomi redmi2 pro note είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Αν πας μέχρι 5,5 ίντσες, το xiaomi redmi2 pro note είναι μονόδρομος. Πολύς κόσμος το προτείνει αυτό... τόσο καλό είναι ή απλά value for money; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 δες κ το asus zenfone 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antask Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 https://www.wileyfox.com/swift/ Το πήρα προσφάτως πολύ καλό το πήρα από expansys ότι θες ρώτα με. Ενδιαφερομαι να παρω το storm ... μηπως μπορεις να μου πεις πως παει το κινητο??? Εχεις κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έχει εδώ s60; http://www.e-rainbow.gr/Product/23624/Instance/23814/Page/317/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 meizu m2 159 ευρω απο τα mediamarkt Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 http://www.skroutz.gr/s/6608364/Huawei-Honor-4X-8GB.html το γλυκοκοιτάζω κι εγώ. σαν πρώην κάτοχος huawei ideos x5/ x5 pro/ ascend p1 έχω να πω πολύ καλά λόγια για αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και συμπεριφορά αντιπροσωπείας. ενδεικτικά όταν το x5 χάλασε (από φόρτιση σε 'κακό' πολύπριζο) αντικαταστάθηκε από την αντιπροσωπεία με το νεότερο μοντέλο χωρίς καν να το ζητήσω. Από όσο ξέρω meizu ή xiaomi hellas δεν υφίστανται.. κι ένα review: http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1403297/honor-4x-review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μια απο τα ιδια κ απο εμενα. Το Moto G 4G αρχιζει κ παλιωνει κ τα 8gb δεν το βοηθανε ιδιαιτερα. Must have: 5 ιντσες ειναι το absolute max, καλο θα ηταν να ειχε 4,5 Δικαρτο κ με υποδοχη sd επιπλεον 16gb εσωτερικη μνημη Nice to have: Καλη ποιοτητα κατασκευης γιατι θα πεσει αρκετες φορες Να μην κανει πανω απο 200€ Εκτος απο Wileyfox Swift κ A3 2016 - παραεισαγωγης, γιατι αν καλο λαθος στην Ευρωπη δεν ερχεται το duos, τι αλλο εχετε να προτεινετε; Ειναι πραγματικα ενοχλητικο που για εμας, την μειοψηφια, που θελουμε κινητα κατω απο 5 ιντσες κ δικαρτα, για να μην χρειαζεται να κουβαλαμε δυο sim, δεν υπαρχει τπτ το ιδιατερο στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Το μ2 που.προτεινε ο ziaba να παρεις.πολυ μικρες διαστασεις... Κατι χαζο σονυ σε τετοιες διαστασεις ειχαν τις 4.5 ιντσες που ψαχνεις..χαχα Σερβις στην χαζοαρβατο και τις λοιπες,αφου εισαγετε σερβισαρετε,μην κολλαμε αλλωστε σοβαρα σερβις καμμια εταιρια δεν εχει πια ελλαδα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Απο μια γρηγορη ματια το Μ2 ειναι ακριβως ιδιο με το Wileyfox Swift οποτε σαφως θα προτιμησω το δευτερο. Στα + οτι πωλειται απο Amazon με ο,τι αυτο συνεπαγεται οσο αφορα after sales κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts