Jump to content

myphone Poll: Πόσο χρήσιμες είναι για εσάς οι cloud υπηρεσίες;


alkis_7
 Κοινοποίηση

Πόσο χρήσιμες είναι για εσάς οι cloud υπηρεσίες;  

483 members have voted

  1. 1. Πόσο χρήσιμες είναι για εσάς οι cloud υπηρεσίες;

    • Είναι πολύ σημαντικές και βασίζομαι σε μια ή περισσότερες,
      229
    • Χρησιμοποιώ τουλάχιστον μια, αλλά όχι για σημαντικά (προσωπικά, επαγγελματικά κλπ) δεδομένα.
      91
    • Χρησιμοποιώ τουλάχιστον μια, αλλά εντελώς περιστασιακά.
      87
    • Δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα και δεν χρησιμοποιώ κάποια.
      39
    • Δεν τις εμπιστεύομαι για λόγους ασφαλείας και προσωπικών δεδομένων και δεν χρησιμοποιώ καμία.
      37
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ.
      0


Recommended Posts

dropbox γιατί έχει εφαρμογή και για linux!!! σε όποια συσκευή μου και να βρίσκομαι "πετάω" τη δουλειά μου εκεί μέσα και υπάρχει μετά παντού...

 

ακόμη περιμένω την google να βγάλει εφαρμογή για linux... υπάρχουν ναι μεν πατέντες αλλά μερικές φορές δεν δουλεύουν... :(

Q σου λεβέντη μου!!!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το Onedrive μαζί με την προσφορά του Bing που είχε τρέξει και έδινε 100Gb εξτρά για 2 χρόνια.

Η χρήση που κάνω είναι περιστασιακή αλλά μια φορά είχα κάνει ολόκληρο back up υπολογιστή (φωτογραφίες , βίντεο) εκεί για σιγουριά και στη συνέχεια, τα έσβησα. Στο κινητό, έχω κλείσει το αυτόματο upload φωτό/βίντεο όμως για αρχεία προς εκτύπωση είναι ό,τι πρέπει καθώς ούτε USB χρειάζεται να θυμηθείς, ούτε να ρισκάρεις σε ξένα PC μην κολλήσεις κάτι.

Ειδικά τις τελευταίες μέρες που πετυχαίνω σε φωτοτυπάδικα "ο υπολογιστής καταστρέφει τα στικάκια", το cloud είναι η μόνη λύση.

 

myName: Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά τις τελευταίες μέρες που πετυχαίνω σε φωτοτυπάδικα "ο υπολογιστής καταστρέφει τα στικάκια", το cloud είναι η μόνη λύση.

 

Και εγώ σε τέτοια μαγαζιά cloud μόνο. Έχω έναν φάκελο shared με όποιον έχει το link και έχω κάνει το URL του short με το bitly. Ότι θέλω να εκτυπωσω το πετάω μέσα, το κατεβάζω από το μαγαζί και το εκτυπωνω. Μετά φεύγει από τον φάκελο και όλα καλά

Link to comment
Share on other sites

Έχω βρει και το netdrive το οποίο κάνει map τις πιο δημοφιλείς cloud υπηρεσίες σε τοπικούς δίσκους. Οπότε κάνω ένα απλό drag n drop και έχω τα πάντα έτοιμα.

 

Ποτέ όμως backup έκει. Μόνο αντίγραφα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πχ με τα cc τα χρειαστικα καθώς έχω 2 συνδρομές στο Google και τη Microsoft και δεν ήξερα αν μπορώ να τις ανανεώσω.

 

To NetDrive έχει πάγιο μετά τις πρώτες 30 μέρες. Βέβαια, αν κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θες, καλό είναι να ανταμοίβεις το δημιουργό.

Υπάρχει και το odrive με το πλεονέκτημα του να κρατάει placeholder όλων των φακέλων στο PC σου και να προσθέτεις/αφαιρείς όποτε θέλεις. Και επίσης ότι δουλεύει με usb sticks, SD Cards κλπ :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Google Drive / Icloud το google drive ακομα εχει χωρο... αλλα το cloud εχω αγορασει τα 50 γιγα.Κυριως για αποθηκευση φωτογραφιων και βιντεο τα οποια δεν θα ηθελα να χασω , τα κανω και μπακ απ σε ενα φλασακι .... αλλα νομιζω ειναι απο τις πιο χρησιμες υπηρεσιες που υπαρχουν.Για το θεμα της ασφαλειας δεν τρελλαινομαι τοσο.Μπορει να σου παραβιασουν τον λογαριασμο αλλα αλλο τοσο μπορει να χαθει και ενα φλασακι η ενας δισκος ακομα και κλειδωμενος στα σωστα χερια μπορει να παραβιαστει.Αν θες να μην χαθει κατι απλα μην αποθηκευεις.Αλλα δεν ειναι και λογος να αγχωνομαι κιολας :p:p
Link to comment
Share on other sites

Dropbox και Onedrive μου έχουν λύσει τα χέρια για μικροαρχεία. Κυρίως τα χρησιμοποιώ για εκτυπώσεις σε βιβλιοπωλεία και να ανεβάζω κανένα "μέμο" γιατί με τόσα φλασαρίσματα και φορματ σε κινητό και πισι...όλο κάτι θα ξεχαστεί.
:X
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...