Jump to content

XIAOMI RedMi Note 2 vs XIAOMI RedMi Note 2 Prime;

zaf_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aφού αποφάσισα να αγοράσω από Κίνα και από vickmall, στα λεφτά που διαθέτω 180 ευρώ μάξιμουμ, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με τρελαίνει ή να αξίζει περισσότερο από το xiaomi.

To δίλημμα μου είναι να πάρω το απλό ή το prime; Μιλάμε η διαφορά είναι μικρή το ένα έχει εσωτερική 16gb και το άλλο 32gb, αυτό είναι που με κάνει να το θέλω περισσότερο το δεύτερο. Για τον επεξεργαστή είναι χρονισμένο το απλό στα 2,00Ghz έναντι στα 2,2Ghz. Οι διαφορές είναι όντως μικρές;

Το έχει αγοράσει κανείς να μου πει γνώμες; Αξίζει για λίγα λεφτά να πάω προς τα εκεί ή όχι;

Ευχαριστώ

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το κάνεις θέμα για 20 δολλάρια αν θα πάρεις το καλύτερο απ' τα δύο??:blink: :blink:

Και πες ότι δε θυσιάζεις τα 20 δολλάρια και παίρνεις το απλό (και γιατί να μην το κάνεις άλλωστε,ίδιες συσκευές είναι), αφού παίρνει εξωτερική κάρτα αποθήκευσης, ποιο είναι το πρόβλημα, τα 0,2Ghz διαφορά και ο διαφορετικός χρονισμός της GPU ? :blink: :blink:

Το κάνεις θέμα για 20 δολλάρια αν θα πάρεις το καλύτερο απ' τα δύο??:blink: :blink:

Και πες ότι δε θυσιάζεις τα 20 δολλάρια και παίρνεις το απλό (και γιατί να μην το κάνεις άλλωστε,ίδιες συσκευές είναι), αφού παίρνει εξωτερική κάρτα αποθήκευσης, ποιο είναι το πρόβλημα, τα 0,2Ghz διαφορά και ο διαφορετικός χρονισμός της GPU ? :blink: :blink:

Το σκέφτομαι εάν αξίζει να παω σε prime γιατί μου άρεσε και σε μπλε χρώμα που δεν υπάρχει στο prime και εάν δεν έχει διαφορά να τα χαλούσα σε καμιά θήκη ή tempered glass. Αλλά φάνηκε να σου τα παραθέτω αυτά για τα 20 δολάρια; Που δεν το έκανα αλλά και να το έκανα το θέμα μας είναι ότι μιλάμε για την δική μου τσέπη.

Το θέμα μου ήταν η εσωτερική μνήμη 32gb εσωτερική που το σκέφτομαι με την λογική ότι άλλο πράγμα η εσωτερική άλλο με εξωτερική κάρτα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Προσωπικά θα πήγαινα στο prime για την μικρή διαφορά που έχουν,αν και διαφορά μεταξύ τους εκτός απο την μνήμη θα δεις μόνο στο gaming.

Και μιας και είπες ότι με την διαφορά θα μπορούσες να πάρεις θήκη , μια απ'τα ίδια θα μπορούσες να πάρεις και SD card στο απλό εαν δεν σου φτάσουν τα 16 ενω στο prime έχεις την παραπάνω μνήμη στην εσωτερική.

Kοίτα επειδή μου άρεσε το καπάκι το γαλάζιο είχα ενδοιασμούς, αλλά αφού είδα ότι το αγοράζεις και αυτό ξεχωριστά, τότε η επιλογή μου πλέον είναι σίγουρα στο Prime.

Οπότε λήγει το θέμα εδώ για μένα!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

την διαφορα στον επεξεργαστη και το χρονισμο στην γραφικων την καταλαβαινει ο μεσος χρηστης;

την διαφορα στον επεξεργαστη και το χρονισμο στην γραφικων την καταλαβαινει ο μεσος χρηστης;

Εκτος του gaming θεωρώ πως όχι.

Λογικά το απλό παίζει να έχει καλύτερη αυτονομία

Δεν το χω δουλέψει να σου πω την αλήθεια,το prime εχώ δουλέψει μόνο.

Θεωρητικά πρέπει να έχει λίγο καλύτερη ναι.

Εκτος του gaming θεωρώ πως όχι.

που και εκει ποση διαφορα να εχει?

Λογικά το απλό παίζει να έχει καλύτερη αυτονομία

λογω χαμηλοτερου χρονισμου?

Εγω τελικά έκανα την αγορά μέσω vickmall (αν και ταλαιπωρήθηκα λίγο μέχρι να βάλω λεφτά στο paypal transfer) και πήρα το prime. Το έκανα καθαρά για τα 32gb εσωτερικής μνήμης, μπορεί στην αρχή να δοκιμάσω κανένα παιχνίδι αλλα δεν με τρελαίνει κιόλας. Λίγο με ανησυχεί που έχω αρχίσει και διαβάζω όλα τα κατεβατά από το θέμα της xiaomi redmi note 2 εδώ και διάβασα 1-2 να λένε ότι θεωρούν ότι θερμαίνεται παραπάνω από το απλό. Δεν νομίζω όμως κάτι τρελό...

Αναμένω με αγωνία...αν κάποιος πήρε από vickmall πάνω κάτω πόσες μέρες το είχε στα χέρια του;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

που και εκει ποση διαφορα να εχει?

λογω χαμηλοτερου χρονισμου?

Ή λογική λέει ότι όσο πιο πολλά τα GHz σε δεδομένο soc, τόσο πιο πολλά τα w, οπότε μικρότερη αυτονομία.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

ποσο παραπαω να καινε 0.2ghz;

ανάλογα με τη χρήση. Μπορεί να σου βγάζει 10 λεπτά μικρότερη αυτονομία, μπορεί και περισσότερο. Πάντως σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής θα "καίει" παραπάνω

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...