Jump to content

[off-topic] Destinator 3 ό,τι θα ήθελες να ρωτήσεις

lakis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασα να μπω στο site irc://irc.efnet.nl/aivanet αλλαπου εβγαλε το μυνημα

The page cannot be displayed

The page you are looking for might have been removed or had its name changed.

καποια ιδεα για το τι δεν κανω σωστα??

Όχι φίλε, κατέβασε το mirc και εκεί θα το γράψεις αυτό που σου είπα.

Εκεί θα βρείς τον παράδεισο των free apps & games!! :w00t:

Εκεί θα βρείς τον παράδεισο των free apps & games!! :w00t:

mpenontas sto irc, pos katevazume apps?

**akiro ida edo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=14396

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

ftp://ftp.physics.auth.gr/pub/unix/irc/mirc/mirc616.exe

βγαζει το μυνημα:

There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

ftp://ftp.physics.auth.gr/pub/unix/irc/mirc/mirc616.exe

βγαζει το μυνημα:

There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

Mπες στο http://www.mirc.com που είπε και ο porcupine και κατεβασέ το από τα downloads.

More... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=14396

ok το κατεβασα , και το εστεισα ...

το τρεχω , και μετα τι???

τι δηλωνεις και που ??

(συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα δεν ειμαι και τοσο εξοικιωμενοσ με αυτην την διαδικασια)

Πως απαιτειτε-περμενετε πληρη καληψη της Ελλαδας οταν δεν αγοραζετε το DESTINATOR και το εχετε οι περισσοτεροι σπασμενο? Περιμενετε δηλαδη να το αγορασουν καποιοι νομιμα (να βγαλει χρηματα η ΝGI) ωστε να βγαλει νεους χαρτες και μετα να τους παρετε εσεις οι οποιοι ουδεποτε πληρωσατε!!!!

Πράγματι είναι απαράδεκτο να απαιτείς πράγματα από μια εταιρεία χωρίς καν να έχεις πληρώσει το λογισμικό της. Απορώ πως οι Moderators (που έχουν επέμβει στο παρελθόν για π.χ. τη ROM της Ace Hellas ή για συγκρίσεις μεταξύ προγραμμάτων πλοήγησης) κάνουν τα στραβά μάτια όταν ζητείται ευθέως πειρατικό λογισμικό στο forum έτσω και με τη μορφή PM. Μάλλον κάποιος Moderator πρέπει να επέμβει...

Πράγματι είναι απαράδεκτο να απαιτείς πράγματα από μια εταιρεία χωρίς καν να έχεις πληρώσει το λογισμικό της. Απορώ πως οι Moderators (που έχουν επέμβει στο παρελθόν για π.χ. τη ROM της Ace Hellas ή για συγκρίσεις μεταξύ προγραμμάτων πλοήγησης) κάνουν τα στραβά μάτια όταν ζητείται ευθέως πειρατικό λογισμικό στο forum έτσω και με τη μορφή PM. Μάλλον κάποιος Moderator πρέπει να επέμβει...

Ολοι γκρινιαζουν για το Destinator οτι δεν εχει το δρομο του χωριου μας αλλα να πληρωσουμε δεν θελουμε.Κατα τα αλλα δεν μας αρεσει το προγραμμα αλλα τρεχουμε να κατεβασουμε.Δεν λεω και εγω εχω καποια c***k προγραμματα αλλα δεν εχω το θρασος να λεω οτι δεν μου αρεσουν και να γκρινιαζω ολη την ωρα

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

halaroste ligo palikaria! den nomizo na iparhi kanis edo pu na min ehi cr*** apps. as ihe vgali i eteria trial ekdosi na min psahnun gia cr*** poli hristes, ke milao gi' aytus vevea pu thelun na to dokimasun ke meta na provun se agora tu. oso gia aytus pu hrisimipiun cr*** ekdosis ke kanun parapona simphono oti se kamia periptosi den prepi na kanun.

filika mak

Φιλικά Μάκης

Φίλε ssarl καλό είναι οι προσπάθειες όλων των ελληνικών εταιριών του χώρου να επιβραβεύονται με την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων τους, το παράδειγμα που φέρνεις όμως είναι ατυχές. Από την μία έχουμε μια εταιρία όπως η NGI η οποία έχει συμβάλει στα μέγιστα για την ανάπτυξη του Navigation στην Ελλάδα και της οποίας αυτοσκοπός δεν είναι το εύκολο κέρδος και ο έμμεσος εκβιασμός του πελάτη όπως κάποιες άλλες εταιρίες.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες το θέμα έχει εξαντληθεί και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές σε αντίστοιχο thread που όπως ξέρω παρακολουθείς, έχεις άποψη επ’ αυτού και αναφέρεις πιο πάνω. Εάν έρθουμε τώρα στο παράδειγμα της ΝGI έχουμε ένα λογισμικό που έτσι και το βάλεις σπασμένο ο άμεσα χαμένος είσαι εσύ διότι τα χρήματα που έχεις δώσει στον εξοπλισμό δεν δικαιολογούν το αποτέλεσμα της πλοήγησης (κολλήματα, λάθος υπολογισμοί, lag, memory κλπ ).

Μιλάς για ευθέως ζήτηση πειρατικού λογισμικού και ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά θύμισε μου την επόμενη φορά που θα στείλεις pm είτε για βοήθεια είτε για κάποιο πρόγραμμα σχετικό με το i-mate Jam/Qtek S100

α. Να σε χρεώσω για τις υπηρεσίες :lol:

β. Να σε αναφέρω στους mods έτσι ώστε με τα λεγόμενα σου να επεμβούν κατάλληλα. :p

Καλώς η κακώς λίγο ή πολύ όλοι εμπλεκόμαστε σε αυτή την κατάσταση, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος που όλα μα όλα τα προγράμματα που «φοράει» είτε στο pocket pc είτε στο Desktop pc είτε στο Laptop του είναι καθόλα νόμιμα . Ως παράδειγμα θα φέρω το εξής, είσαι οικογενειάρχης και έχεις κάποια ΙΧ αυτοκίνητα πέραν του ενός με αντίστοιχα pocket pc σε κάθε ένα από αυτά, θα αγόραζες ποτέ 2, 3, 4 ή όσες φορές χρειαζόταν ένα λογισμικό πλοήγησης για να το έχεις νόμιμο όπως λες ? Εσύ εάν είχες ή έχεις την οικονομική δυνατότητα ίσως μπορεί αλλά αποδεδειγμένα κάποιοι άλλοι όχι .

Φιλικά και χωρίς να θέλω να ανοίξω flame

ΜinOtaVrS

Φίλε ssarl καλό είναι οι προσπάθειες όλων των ελληνικών εταιριών του χώρου να επιβραβεύονται με την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων τους, το παράδειγμα που φέρνεις όμως είναι ατυχές.

simphono apolita me ta legomena su file minotavrs!

Φιλικά Μάκης

Φίλε ssarl καλό είναι οι προσπάθειες όλων των ελληνικών εταιριών του χώρου να επιβραβεύονται με την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων τους, το παράδειγμα που φέρνεις όμως είναι ατυχές. Από την μία έχουμε μια εταιρία όπως η NGI η οποία έχει συμβάλει στα μέγιστα για την ανάπτυξη του Navigation στην Ελλάδα και της οποίας αυτοσκοπός δεν είναι το εύκολο κέρδος και ο έμμεσος εκβιασμός του πελάτη όπως κάποιες άλλες εταιρίες.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες το θέμα έχει εξαντληθεί και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές σε αντίστοιχο thread που όπως ξέρω παρακολουθείς, έχεις άποψη επ’ αυτού και αναφέρεις πιο πάνω. Εάν έρθουμε τώρα στο παράδειγμα της ΝGI έχουμε ένα λογισμικό που έτσι και το βάλεις σπασμένο ο άμεσα χαμένος είσαι εσύ διότι τα χρήματα που έχεις δώσει στον εξοπλισμό δεν δικαιολογούν το αποτέλεσμα της πλοήγησης (κολλήματα, λάθος υπολογισμοί, lag, memory κλπ ).

Μιλάς για ευθέως ζήτηση πειρατικού λογισμικού και ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά θύμισε μου την επόμενη φορά που θα στείλεις pm είτε για βοήθεια είτε για κάποιο πρόγραμμα σχετικό με το i-mate Jam/Qtek S100

α. Να σε χρεώσω για τις υπηρεσίες :lol:

β. Να σε αναφέρω στους mods έτσι ώστε με τα λεγόμενα σου να επεμβούν κατάλληλα. :p

Καλώς η κακώς λίγο ή πολύ όλοι εμπλεκόμαστε σε αυτή την κατάσταση, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος που όλα μα όλα τα προγράμματα που «φοράει» είτε στο pocket pc είτε στο Desktop pc είτε στο Laptop του είναι καθόλα νόμιμα . Ως παράδειγμα θα φέρω το εξής, είσαι οικογενειάρχης και έχεις κάποια ΙΧ αυτοκίνητα πέραν του ενός με αντίστοιχα pocket pc σε κάθε ένα από αυτά, θα αγόραζες ποτέ 2, 3, 4 ή όσες φορές χρειαζόταν ένα λογισμικό πλοήγησης για να το έχεις νόμιμο όπως λες ? Εσύ εάν είχες ή έχεις την οικονομική δυνατότητα ίσως μπορεί αλλά αποδεδειγμένα κάποιοι άλλοι όχι .

ΜinOtaVrS

Αγαπητε ΜinOtaVrS,

δεν βλέπω να διαφωνούμε σε τίποτα. Αφού συμφωνείς ότι η ζήτηση πειρατικού λογισμικού είναι απαράδεκτη είμαστε ΟΚ. Θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήματα όμως:

1. Έχεις αγοράσει όμως ποτέ CD από κάποιον συμπαθή πωλητή "φθηνών" μουσικών CD και στη συνέχεια παραπονιέσαι στην EMI ή τη SONY ή σε fora τους (λέμε τώρα) ότι κάνει click το CD που πήρες παράνομα;

2. Το να θέλει επίσης κάποιος να δοκιμάσει ένα πρόγραμμα και να μη του δίνεται η δυνατότητα είναι κάτι που κάνει κακό στην ίδια εταιρεία που το έχει γιατί χάνει πελάτες. Το να το αποκτήσει σπασμένο όμως και να το χρησιμοποιεί απαιτώντας πλήρη κάλυψη της Ελλάδας και λέγοντας ότι του κολλάει και δεν παίζει σωστά είναι άλλο πράγμα, γιατί έτσι διώχνει και υποψήφιους νόμιμους αγοραστές. Το θεωρείς σωστό;

Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει παράνομα προγράμματα (κυρίως στο PC) για δοκιμή όταν δεν παρέχεται trial, αλλά όταν μου αρέσει κάτι και το χρησιμοποιώ , κάνω τον κόπο να το αγοράσω επιβραβεύοντας έτσι μια καλή προσπάθεια.

Όσο για την ενεργοποίηση του προγράμματος σε περισσότερα από 1 PDA νομίζω ότι, ουσιαστικά τουλάχιστον, δεν υπάρχει πρόβλημα από την HSTC (μπορείς να μεταφέρεις το license μέχρι και 5 ή 6 φορές).

Φιλικά ssarl

Αγαπητε ΜinOtaVrS,

δεν βλέπω να διαφωνούμε σε τίποτα. Αφού συμφωνείς ότι η ζήτηση πειρατικού λογισμικού είναι απαράδεκτη είμαστε ΟΚ. Θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήματα όμως:

1. Έχεις αγοράσει όμως ποτέ CD από κάποιον συμπαθή πωλητή "φθηνών" μουσικών CD και στη συνέχεια παραπονιέσαι στην EMI ή τη SONY ή σε fora τους (λέμε τώρα) ότι κάνει click το CD που πήρες παράνομα;

2. Το να θέλει επίσης κάποιος να δοκιμάσει ένα πρόγραμμα και να μη του δίνεται η δυνατότητα είναι κάτι που κάνει κακό στην ίδια εταιρεία που το έχει γιατί χάνει πελάτες. Το να το αποκτήσει σπασμένο όμως και να το χρησιμοποιεί απαιτώντας πλήρη κάλυψη της Ελλάδας και λέγοντας ότι του κολλάει και δεν παίζει σωστά είναι άλλο πράγμα, γιατί έτσι διώχνει και υποψήφιους νόμιμους αγοραστές. Το θεωρείς σωστό;

Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει παράνομα προγράμματα (κυρίως στο PC) για δοκιμή όταν δεν παρέχεται trial, αλλά όταν μου αρέσει κάτι και το χρησιμοποιώ , κάνω τον κόπο να το αγοράσω επιβραβεύοντας έτσι μια καλή προσπάθεια.

Όσο για την ενεργοποίηση του προγράμματος σε περισσότερα από 1 PDA νομίζω ότι, ουσιαστικά τουλάχιστον, δεν υπάρχει πρόβλημα από την HSTC (μπορείς να μεταφέρεις το license μέχρι και 5 ή 6 φορές).

Φιλικά ssarl

Mε βρίσκεις 100% σύμφωνο και σε ευχαριστώ για την πολιτισμένη συζήτηση, το παράδειγμα όμως, με τα CD απο τον μαύρο της γειτονιάς, δεν μου κολλάει. Τα χρήματα που ζητάνε οι μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας είναι εξωφρενικά και είναι απαράδεκτο να πληρώνεις κάτι υπερτιμημένο έως 200 φορές από την αρχική του αξία, εγώ δεν λέω να το παίρνω το cd ούτε με 5 € αλλά ουτε και με 20 € που έχει τώρα, εγώ θέλω μια τιμή κάπου ενδιάμεσα για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι . Τώρα για αυτό που λες για τα 5-6 μεταφορές license, στο Destinator3 έχεις μόνο 2 φορές δικαίωμα να το αλλάξεις και αυτές υπό προϋποθέσεις.Το ξέρω γιατί το έψαξα όταν την "έφαγα" με το ΜΙΟ168 (το οποίο έχω κανονικά register με activation code) για να την μεταφέρω στο i-mate .

Αυτά τα λίγα και πιστεύω να μην καταχράστηκα την υπομονή και την ανοχή των moderator για το εκτενές off topic

Mε βρίσκεις 100% σύμφωνο και σε ευχαριστώ για την πολιτισμένη συζήτηση, το παράδειγμα όμως, με τα CD απο τον μαύρο της γειτονιάς, δεν μου κολλάει. Τα χρήματα που ζητάνε οι μεγαλοκαρχαρίες που λυμαίνονται τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας είναι εξωφρενικά και είναι απαράδεκτο να πληρώνεις κάτι υπερτιμημένο έως 200 φορές από την αρχική του αξία, εγώ δεν λέω να το παίρνω το cd ούτε με 5 € αλλά ουτε και με 20 € που έχει τώρα, εγώ θέλω μια τιμή κάπου ενδιάμεσα για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι . Τώρα για αυτό που λες για τα 5-6 μεταφορές license, στο Destinator3 έχεις μόνο 2 φορές δικαίωμα να το αλλάξεις και αυτές υπό προϋποθέσεις.Το ξέρω γιατί το έψαξα όταν την "έφαγα" με το ΜΙΟ168 (το οποίο έχω κανονικά register με activation code) για να την μεταφέρω στο i-mate .

Αυτά τα λίγα και πιστεύω να μην καταχράστηκα την υπομονή και την ανοχή των moderator για το εκτενές off topic

Εγώ πάντως Minotavrs το Destinator το έχω ενεργοποιήσει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα 3 φορές (αλλάζω PDA σχεδόν κάθε 6 μήνες - iPaq 2210 -> Qtel 2020 -> Qtek S100). Σε όλη την διαδικασία δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι το http://www.destinator1.com δεν σου επέτρεψε άλλες ενεργοποιήσεις;

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης:αν κατι μας φαινετε οτι καποιος το πουλαει ακριβοτερα απο οτι νομιζουμε μπορουμε να το κλεψουμε?Δηλαδλ και εμενα που μου αρεσει ενα αυτοκινητο επειδη θεωρω οτι ειναι ακριβο μπορω να παω να το κλεψω.Αν τωρα καποιος πουλαει πολυ πιο ακριβα απο οτι θελουμε εμεις απλως δεν το αγοραζουμε.Απλα πραγματα
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης:αν κατι μας φαινετε οτι καποιος το πουλαει ακριβοτερα απο οτι νομιζουμε μπορουμε να το κλεψουμε?Δηλαδλ και εμενα που μου αρεσει ενα αυτοκινητο επειδη θεωρω οτι ειναι ακριβο μπορω να παω να το κλεψω.Αν τωρα καποιος πουλαει πολυ πιο ακριβα απο οτι θελουμε εμεις απλως δεν το αγοραζουμε.Απλα πραγματα

Το όλο θέμα οδηγείται σε flame κάτι που δεν το θέλω είναι και off topic και γι' αυτό δεν σου απαντώ ο καθένας ειναι υπευθυνος για τις πράξεις του.

Φιλικά

Αγαπητε ΜinOtaVrS,

Φιλικά ssarl

1. Δεν αγοράζω ποτέ από μαύρο, μόνο mp3s κατεβάζω για να είμαι σίγουρος! :D

2. Εγώ μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι τι παίζει στα "παράνομα" μέρη οπου διακινούνται w@rez για κινητά και pdas.

Yπάρχει τρομέρη ζήτηση, όλοι από εκεί κατεβάζουν και το βρίσκω λογικό.

Εγώ το destinator δεν το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο, την πλάκα μου κάνω και φυσικά δεν το έχω αγοράσει, αλλά και ποτέ δεν παραπονέθηκα για οτιδήποτε!

Αν δεν υπήρχαν τα w@rez για ppcs η αγορά τους θα ήταν πολύ πιο περιορισμένη. Εμείς στηρίζουμε την ανάπτυξη αυτής της πλατφόρμας. (μεταξύ σοβαρού και αστείου :p )

Τέλος εγώ που είναι ένας φτωχός πλην τίμιος φοιτητής ( :D ) που να βρω τα χρήματα για να αγοράζω licences για όλα τα apps.

Άλλωστε τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ, αλλά δοκιμάζω πολλά για να ενημερώνουμε τους άλλους χρήστες.

Για παράδειγμα είχα ανοίξει topic και έψαχνα όλες τις εφαρμογές που είναι συμβατές σε VGA οθόνες. Πιστεύεις θα μπορούσε κάποιος να το κάνει αυτό αν δεν υπήρχαν w@rez;

Μην τα βλέπεις όλα άσπρο-μαύρο. Στη θεωρία όλοι ξέρουμε τη θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Αν αγοράζαμε τα progs του ppc θα μας έφευγε ολόκληρος ο μισθός του μήνα! :alien:

Sorry για το off-topic, ελπίζω σύντομα να γίνει split! :p

• 3 weeks later...
Gia sas paidia, proxtes phra to mitac mio digiwalker me to programma ths MLS, alla den einai kai polu kalo, giauto apofashsa na "agoraso" to Destinator ( apo torrent shop... to exo anevasei kai sto mobilityworld.tk tora ) 3.075 me tous ellhnikous xartes. akoma den to exo kanei egatastash giati eipa na rothso prota esas pos tha ginei auto sosta. pos mporo na to kano sosta egatastash kai na trexei apo thn sd? an mporei kapoios filos na kanei enan wizard me vimata tha htan polu oraio... kai tha ton xrhshmopoihso os odhgo pou tha dhmosieuso sto http://www.mobilityworld.tk... eyxaristo polu gia opoion endeiaferthei ( alla kai gia opoious oxi.... ;) )
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Οι αναφορές για "σπασμένα" προγράμματα μέσα στο επίσημο thread του Destinator, το οποίο κάποιοι καλοθελητές πριν καιρό το έκαναν μπαιράκι οτι διώξαμε τους υπεύθυνους της εταιρίας, εμένα προσωπικά με κάνουν και γελάω μέχρι δακρύων. Αν εκείνους τους χρήστες, γνωστούς άγνωστους, που τώρα εξαφανίστηκαν, δεν τους ενοχλεί που κάποιοι έχουν σπάσει το πρόγραμμά και το βρίσκουν τσάμπα, και δεν τους ενοχλεί παράλληλα που αυτοί το αγόρασαν με τα λεφτάκια τους, εμένα περισσεύει...

Αν οι υπεύθυνοι της NGI έχουν κάποιο πρόβλημα και θέλουν να προφυλάξουν την περιουσία τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου ζητήσουν ότι αυτοί θεωρούν καλύτερο.

@tron13: Οι αναφορές στο site που έχεις/προτείνεις/whatever έχουν ξεπεράσει τις 20... Είναι αρκετές για να θεωρηθούν SPAM. Να μην το ξαναδοκιμάσεις σε παρακαλώ... Το έχεις βάλει στο MyLinks οπότε είναι αρκετό. Ευχαριστώ.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Οι αναφορές για "σπασμένα" προγράμματα μέσα στο επίσημο thread του Destinator, το οποίο κάποιοι καλοθελητές πριν καιρό το έκαναν μπαιράκι οτι διώξαμε τους υπεύθυνους της εταιρίας, εμένα προσωπικά με κάνουν και γελάω μέχρι δακρύων. Αν εκείνους τους χρήστες, γνωστούς άγνωστους, που τώρα εξαφανίστηκαν, δεν τους ενοχλεί που κάποιοι έχουν σπάσει το πρόγραμμά και το βρίσκουν τσάμπα, και δεν τους ενοχλεί παράλληλα που αυτοί το αγόρασαν με τα λεφτάκια τους, εμένα περισσεύει...

Αν οι υπεύθυνοι της NGI έχουν κάποιο πρόβλημα και θέλουν να προφυλάξουν την περιουσία τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου ζητήσουν ότι αυτοί θεωρούν καλύτερο.

@tron13: Οι αναφορές στο site που έχεις/προτείνεις/whatever έχουν ξεπεράσει τις 20... Είναι αρκετές για να θεωρηθούν SPAM. Να μην το ξαναδοκιμάσεις σε παρακαλώ... Το έχεις βάλει στο MyLinks οπότε είναι αρκετό. Ευχαριστώ.

Νομίζεις ότι δείχνεις την ίδια "ευαισθησία" για όλες τις αναφορές περί σπασμένου λογισμικού; Τελικα κράτα μια θέση: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ Η ΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΤΑ LINKS ΣΕ ΣΠΑΣΜΈΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ ΣΤΟ MYPHONE; Όποια απάντηση και να δώσεις εφάρμοσέ την παντού με τον ίδιο τρόπο(αφού είσαι ο Moderator) και όχι επιλεκτικά. Πολύ καλά κάναν οι moderators και επενέβησαν ΑΜΕΣΑ στην περίπτωση της σπασμένης ROM της Ace Hellas για το S100. Τώρα με ένα σωρό αναφορές σε σπασμένο λογισμικό της NGI απλώς γελάτε;

Νομίζεις ότι δείχνεις την ίδια "ευαισθησία" για όλες τις αναφορές περί σπασμένου λογισμικού; Τελικα κράτα μια θέση: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ Η ΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΤΑ LINKS ΣΕ ΣΠΑΣΜΈΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ ΣΤΟ MYPHONE; Όποια απάντηση και να δώσεις εφάρμοσέ την παντού με τον ίδιο τρόπο(αφού είσαι ο Moderator) και όχι επιλεκτικά. Πολύ καλά κάναν οι moderators και επενέβησαν ΑΜΕΣΑ στην περίπτωση της σπασμένης ROM της Ace Hellas για το S100. Τώρα με ένα σωρό αναφορές σε σπασμένο λογισμικό της NGI απλώς γελάτε;

Ναι απλώς γελάμε... Στο θέμα της ACE Hellas επικοινώνησαν μαζί μας από την ACE και άμεσα επενέβην ο Moderator... Το ίδιο θα γίνει και εδώ αν το επιθυμούν οι της NGI... Κάτι άλλο με νόημα, έχεις να αναφέρεις; Γιατι στο συγκεκριμένο ποστ εκτίθεσαι αφού δεν έχεις ιδέα τι συνέβει.

@alfa 156 αφαιρέθηκες, σαν άσχετος με το θέμα... Μια ζωή. :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Όλα αυτά τώρα είναι σχετικά με το θέμα;

Εσύ Mythe λες να επιθυμούν οι της NGI να τους κλέβουν;

Όσο για τα παιδιά της NGI (τα οποία όσο καιρό κάνανε post στο forum υπήρξαν εξυπηρετικότατοι) νομίζω αν είχαν πληρώσει κάποιο banner θα έχρηζαν διαφορετικής μεταχείρισης..

Όπως το είπες, δεν είναι σχετικό με το θέμα... Οι αναφορές μου δεν αφορούσαν τους υπέυθυνους της εταιρίας NGI, με τους οποίους έχουμε άψογη συνεργασία, αλλά τους γνωστούς χρήστες που κάποτε είχαν βγάλει το δηλητήριό τους...

Όπως και να έχει, εγώ περιμένω μια ειδοποίηση, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις με ΟΛΕΣ τις εταιρίες, είτε έχουν, είτε δεν έχουν κάποια διαφήμιση. Τα σχετικά που λες εσύ, τα προσπερνώ με αδιαφορία... Νομίζω αυτό που ήθελα να γίνει κατανοητό, έγινε.

Όποιος έχει απορίες ας μου στείλει PM. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...