teorizo Δημοσιεύτηκε December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 22, 2004 Ο κάθε κάτοχος PS2,x-box λοιπόν ας δώσει τη λίστα με τα παιχνίδια που έχει, να πει ποιο ή ποια είναι τα αγαπημένα του και να πει αν το PS2 , x-box σας "γεμίζει" με τα μέχρι τώρα του παιχνίδια. Να τα δικά μου παιχνίδια: :D (ειναι 45 αλλα αυτα που παιζω συνεχεια ειναι:) Pro evolution Soccer4 Grand theft auto san andreas 2 και καλα! :cool: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Ένα θα γράψω. Όλα τα άλλα είναι πολύ λίγα για να γραφτούν στο ίδιο post. Τhe Legend of Zelda: Ocarina of Time Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioneyez Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Ναι lewton! Ας έβγαινε και σε PS... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Στο ΧΒΟΧ, τα αγαπημένα μου : Ninja Gaiden, Halo 2 Στο PS2 το αγαπημένο μου: Zone of the Enders 2 Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 προσθέτω το καταπληκτικό kill zone!!!!!!!!! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Υποθέτω πως δεν συμπεριλαμβάνουμε τα πειρατικά, οπότε λέω αυτά που έχω αγοράσει :p Για PS2 το Transformers Για XBOX το Knights Of The Old Republic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 και τα πειρατικα! εγω ολα πειρατικα τα εχω! http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/tongue.gif Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 θα πω 2-3 που μου έρχονται στο νου.. jack and jaxter ,1,2,3,FFx,thief racoon 2,killzone,Ghoste hunter..,Clock tower 3,Star ocean till the end of time..,etc Κάποια στιγμούλα θα ποστάρω πια games έχω εδώ όταν με το καλο δω και εγώ ποσα είναι... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (23 Δεκ. 2004 , 17:38) θα πω 2-3 που μου έρχονται στο νου.. jack and jaxter ,1,2,3,FFx,thief racoon 2 ,killzone,Ghoste hunter ..,Clock tower 3,Star ocean till the end of time..,etc Κάποια στιγμούλα θα ποστάρω πια games έχω εδώ όταν με το καλο δω και εγώ ποσα είναι... το thief racoon 2 και το Ghoste hunter ειναι παρα πολυ ωραια!!! :up: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 ποσα ωραία έχει φιλε μου...εγώ από τις 10δες που έχω το 90% είναι ωραία,κάτι αλλα που δε μου πολυαρέσουν τα έγραψα για ένα φίλο και τα κράτησα και εγώ.όταν με το καλο βάλω κάποια τάξη και δω πια έχω θα τα ποστάρω. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 εχω οπως ειπα και πιο πανω γυρο στα 45-50 games. απο αυτα μερικα ειναι παιδικα για τον αδερφο μου.:) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 για ΧΒΟΧ Crimpson Skies είναι το μοναδικό αεροπλανάκι νομίζω για XBOX - αν κάνω λάθος πείτε μου και κάποιο άλλο να το αγοράσω!!! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tempo (24 Δεκ. 2004 , 10:37) για ΧΒΟΧ Crimpson Skies είναι το μοναδικό αεροπλανάκι νομίζω για XBOX - αν κάνω λάθος πείτε μου και κάποιο άλλο να το αγοράσω!!! δεν νομιζω ολοκληρο x-box να εχει μονο ενα παιχνιδι με αεροπλανα. κανε μια αναζητηση στο google! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 να προσθεσω να νεα μου games: TONY HAWK'S UNDERGROUND 2 NBA JAM CRASH TWINSANITY SPIDERMAN 2 THE GAME this is(not)football:down: μεγαλη πατατα! καλουτσικα! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 τραβα πάρε το metal gear solid το 3 έχει έρθει εδώ και καιρό λέω να το παρ τώρα που πήρα το νέο pstwo ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Δεν ξέρω αν έχουν βγει τα Worms για παιχνιδομηχανές, αλλά στο PC έχω κολλήσει με το Worms: Under siege! Μαμάτο!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 1 Ιαν. 2005 , 02:06) Δεν ξέρω αν έχουν βγει τα Worms για παιχνιδομηχανές, αλλά στο PC έχω κολλήσει με το Worms: Under siege! Μαμάτο!!! μηπως λες για το Worms: Forts Under Siegeειναι για το ps2. αυτο για το pc τοεχω και εγω .ειναι τελειο!γενικα μου αρεσουν τα σκουληκια!μπραβο στην SEGA Europe ! :cool: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 να προσθέσω 2 νέα πολύ καλά παιχνίδια που αγόρασα: Sly 2: Band of Thieves καταπληκτικό παιχνίδι! LMA Manager 2005 θα κατακτήσω το πρωτάθλημα :p πια παιχνίδια που έχετε σας έχουν απογοητεύσει; εμενα: this is football 2005 fifa2005 nfs2 Burnout 3:Takedown αν και είναι δυνατή τίτλοι , πολύ μέτριοι! :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 μετα απο καιρο να προσθεσω μερικα ακομα καλα games που αγορασα(και εχω): LMA Manager 2005 Sly 2: Band of Thieves Colin McRay Rally 2005 αυτα ... :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 εχω 1.halo(free) 2.midtown madness3(free) 3.soul calibur2 (gamato, agapimeno mou apo ps1 soul blade) 4.gotham project2 (gamato kai auto,ante na bgei to monza) 5.hitman2 (ptotoporiako gia thn epoxi tou) 6.x-men legend (to mono paixnidi me marvel xaraktires pou den einai patata) 7.ninja gaider (ΚΟΡΥΦΗ) 8.morrowind (ateleiwto) 9.mortal kombat deception (tha itan kalo an den kolouse.den mporw na fantastw tin taxytita poy tha trexei sto ps2) 10.star war:KOTOR (idiaitero paiksimo,kalo gia tous fun,ante na erthei to 2) 11.burnout3 (tromeri aisthisi taxytitas,PROSOXI i polu wra paixnidioy sas metatrepei se epikindunous odigoys) 12&13.nfs underground I & II (tromera) 14.sudeki (poludiafimismeno paramuthi-patata) 15.toca race driver2 (metrio me arketo realismo ) 16.bloody roar extreme (beat em up me zwa.to agorasa logo timis 16euro) 17.pes4 (simple the best) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Προσθέτω για ΧΒΟΧ (και ps2, αλλά στο ΧΒΟΧ έχει καλύτερα γραφικά και πιο σταθερό framerate) το τρομερό Mercenaries...Φανταστείτε μίξη Grand Theft Auto με κλασσικό 3rd person shooter σε σύγχρονο περιβάλλον πολέμου με φόντο την Κορέα. Άψογο. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Mercenaries;δεν το εχω ακομα, απο game play τι λέει είναι καλό; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 wwe smackdown vs raw! Μην βρισεται απλα ειναι τροπος εκτονωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 afto pou exw parei 2 meres kai exw kolisei einai to korifeo devil may cry3!to kalitero mou giato play2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Δυο παιχνιδια παιζω αυτη την εποχη και τα δυο ειναι φοβερα για εμενα: Fifa 2005 for PS2 Splinter Cell: Chaos theory for PC(πολυ ρεαλιστικο, καταπληκτικα graphics!) Διαβασα για το Fifa Street αλλααααααααααααα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts