Jump to content

ioneyez

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ioneyez

  1. teorizo μιλάμε για Playstation 1 εδώ. Δεν ασχολούνται πια όλοι όσοι τσιπάρουν PS2.
  2. Ναι lewton! Ας έβγαινε και σε PS... :cry:
  3. Μόλις τσίμπησα ένα Playstation 1 όχι PSOne και θέλω να το τσιπάρω. Μένω Γλυφάδα και ψάχνω κάποιον που δε θα προσπαθήσει να μου βγάλει προβλήματα στο μηχάνημα για να του σκάσω φράγκα. Έχω βρει ένα τέτοιο κάφρο στη Γλυφάδα που ζητάει €30 για το τσιπάρισμα μεν που νομίζω είναι λογική τιμή (θέλω σχόλια σε αυτό αδέρφια) αλλά με το που πάμε να το δοκιμάσουμε με ανοιχτό το καπάκι (το οποίο θεωρώ άκυρο καθώς μπαίνει φως μέσα και αποδυναμώνεται η δέσμη του laser) και original παιχνίδι και βλέπει ότι δεν προχωράει πέρα από την οθόνη του Playstation logo μου κάνει: "Φιλαράκο το laser σου τα 'χει φτύσει και πρέπει να στο αλλάξουμε οπότε υπολόγιζε άλλη μια 50άρα." Σπίτι μου όμως και με κλειστό το καπάκι παίζει μια χαρά. Ακούω παίδες...
  4. teorizo το έχεις τσιπάρει; sonymobby το δικό μου silver ps2 δεν κάνει κιχ με original μόνο στα αντεγραμμένα "ψάχνει" συνέχεια αν και δεν κολλάει παρά μόνο μία φορά μέχρι τώρα και αυτή για μια στιγμή σα να φόρτωνε κάτι, τίποτα το σημαντικό.
  5. Μαζί σου κι εγώ αφού για να το τσιπάρω έδωσα πάνω από τα μισά απ' όσα για να το αγοράσω (€190 από Αγγλία πέρυσι τα Χριστούγεννα). Βαρέθηκα όμως να κάνω bid στο ebay για παλιά original και να ξοδεύω μια περιουσία νοικιάζοντας καινούρια από το videoclub της γειτονιάς. Τουλάχιστον τώρα τα νοικιάζω και μου μένουν! :happy:
  6. Παίδες επιτέλους τσίπαρα το PS2 μου! Τόσο καιρό άκουγα για διάφορους έξυπνους που τους το αφήνεις και το μαζεύεις μετά από κάποιες μέρες ενώ αυτοί σου "μαζεύουν" από το μηχάνημα ότι καλό έχεις, σου βάζουν σκάρτα τσιπάκια κλπ... Και μετά άκουσα για το Console World στον Άγιο Δημήτριο (για link ψάξε σελίδες από Ελλάδα στο Google). Ο άνθρωπος καλά να είναι μου λέει θα κλείσουμε ραντεβού να έρθεις από εδώ να στο τσιπάρω επιτόπου! Έτσι μου λέει και εσύ ξέρεις ότι δεν έχω πάρει κάτι από το μηχάνημα και ότι σου έχω βάλει το τσιπάκι που σου λέω αλλά και εγώ μπορώ να σου δώσω την εγγύησή μου! Όπερ και εγένετο! Μου στοίχισε €100 και είμαι υπερευχαριστημένος! Εξυπηρετικότατος, επαγγελματίας και ουχί παπατζής!
×
×
  • Create New...