monaxitis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) σε μοντελο p1/c58 2/16. εγινε κανονικα η διαδικασία. απεγκατεστησα της εφαρμογες που μου εκανε εγκατάσταση. εσβησα και το αρχείοs272 που ηταν 1.5giga και ολα δειχνουν να ειναι εντάξει. εβαλα περιοχή ro (romania) με τον ελενχο που εκανα πατωντας ####3992# δειχνει να εγινε η αλλαγή κανονικα ρομ εχω τη s288. συγνωμη λαθος,ο ελενχος εγινε πατωντας ####5993# το αλλο ειναι λαθος!! Edited December 22, 2016 by monaxitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 σε μοντελο p1/c58 2/16. εγινε κανονικα η διαδικασία. απεγκατεστησα της εφαρμογες που μου εκανε εγκατάσταση. εσβησα και το αρχείοs272 που ηταν 1.5giga και ολα δειχνουν να ειναι εντάξει. εβαλα περιοχή ro (romania) με τον ελενχο που εκανα πατωντας ####3992# δειχνει να εγινε η αλλαγή κανονικα ρομ εχω τη s288. συγνωμη λαθος,ο ελενχος εγινε πατωντας ####5993# το αλλο ειναι λαθος!! Ακριβώς το ίδιο μοντέλο έχω και ολα καλα με την διαδικασία,οταν ομως σβήσω τις εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μετα απο επανεκκίνηση του κινητού ξαναμπαινουν..Δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση να δεις αν ξαναμπαινουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 παρελαβα, πριν κανα 2ωρο. η συσκευη ειναι επιπλο, ακομα και σε εμενα, που βλεπω τα χρυσα και τα φυσικα κουμπια και αλλαζω δρομο, αρεσε αρκετα, οποτε υποθετω στη γυναικα μου, για την οποια προοριζεται θα αρεσει ακομα περισσοτερο. σεταριστηκε, καμουφλαριστηκε σε συσκευασια δωρου και αναμενει ανυπομονο την ιδιοκτητρια του για περαιτερω σκαλισμα κλπ κλπ....ξερει κανεις αν εμφανιζει το ποσοστο μπαταριας στην οθονη και αν ναι απο που το ρυθμιζουμε? ΠΟΛΥ ομορφη συσκευη ρε μαγκες!! Ε τι λέμε τόσο καιρό....!!!! Συσκευαρα και με τρομερή μπαταρία. Καλοδουλεφτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 σε μοντελο p1/c58 2/16. εγινε κανονικα η διαδικασία. απεγκατεστησα της εφαρμογες που μου εκανε εγκατάσταση. εσβησα και το αρχείοs272 που ηταν 1.5giga και ολα δειχνουν να ειναι εντάξει. εβαλα περιοχή ro (romania) με τον ελενχο που εκανα πατωντας ####3992# δειχνει να εγινε η αλλαγή κανονικα ρομ εχω τη s288. συγνωμη λαθος,ο ελενχος εγινε πατωντας ####5993# το αλλο ειναι λαθος!! Ωπα την ρομ όλη κατέβασες και έγινε; εγώ νόμιζα το img μόνο που 379mb! Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εγω πάντως μόνο το αρχειο κατέβασα που ήταν 379 mb και ολα έγιναν σωστά.Το έσβησα πλέον και απο την sd και το μονο θεματακι ειναι αυτες οι 7 εφαρμογές που και να τις σβήσω ξαναμπαινουν μετα απο επανεκκίνηση..Οχι οτι με ενοχλούν αλλα γιατι να πιάνουν χώρο απο την στιγμή που δεν τις χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Εγώ πάντως για να το κάνω να δουλέψει ξαναπέρασα τηνROM S288 ( https://mega.nz/#!WsM1AbYL!9fa8soomG_WzGRXzKq38sc0opTxVlB8ZQONbGOT8s8E) από την αρχή και τώρα όλα καλά, οπότε μάλλον είχε περαστεί λάθος ηROM Edited December 22, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 σε οσους εκαναν την διαδικασια λοιπόν, μετα από επανεκκινηση, βρισκονται ολοι μ αυτες τις εξτρα 7 εφαρμογες? δε γινεται καπως να τις ομαδοποιησουμε σ εναν φακελο και να τις "απενεργοποιησουμε" μονιμα ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μήπως γίνεται να επιλέξουμε άλλη χώρα κ όχι το RO που να μην περιλαμβάνει τις εφαρμογές.κανενας πάντως δεν έχει δει αν πιάνει την 800αρα για να ξέρουμε σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εγω δεν εχω επιλέξει το ro..εχω επιλέξει το en αλλα και παλι υπάρχουν οι εφαρμογές..Η αλήθεια ειναι οτι 100% σίγουροι δεν είμαστε ακομα για την 800 αφου κάποιος που να μην έπιανε πριν 4g με wind και πλέον να πιάνει απο επαρχία δεν έχει απαντήσει..Βέβαια ενα παιδι ποιο πίσω λέει οτι το εχει κανει γνωστός του στην επαρχία και ειναι διασταυρωμενο οτι δουλεύει..Επίσης εμένα στο σπίτι μου στο περιστέρι ενω πριν η wind το 4g εχανε το σήμα και γυριζε σε edge απο εχθές που εκανα την διαδικασία δεν ξαναχαθηκε και εχω μονιμα 4g που σημαίνει οτι μάλλον παίρνω και απο καποια 800 κεραία πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εμένα εχτές έφτασε στο κέντρο διαλογής στην Αθήνα. Σήμερα μπήκα, μετά από καιρό, στο φόρουμ να δω τι νέο παίζει και είδα τι γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη με το τελωνείο και με έχει κόψει κρύος ιδρώτας:cry::cry::cry: Εύχομαι να είμαι από τους τυχερούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 σε οσους εκαναν την διαδικασια λοιπόν, μετα από επανεκκινηση, βρισκονται ολοι μ αυτες τις εξτρα 7 εφαρμογες? δε γινεται καπως να τις ομαδοποιησουμε σ εναν φακελο και να τις "απενεργοποιησουμε" μονιμα ? Ποιες ειναι οι 7; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 μετα από επανεκκίνηση που το εκανα δεν υπάρχουν οι εφαρμογές που ειχαν εγκατασταθη. τονιζω οτι το αρχείοs272 που ηταν 1.5giga το διέγραψα πριν την επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Καλημερα και Χρονια Πολλα.Ο επεξεργαστης 615 τι λεει παιδια;Μηπως ειναι αδυναμος;Πως ειναι η συμπεριφορα του σε καθημερινη χρηση;Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω,αλλα κολλαω στον επεξεργαστη. Υ.Γ. Ειχα το Lenovo K3 NOTE και το εδωσα για να παρω τηλεφωνο με ποιο δυνατο επεξεργαστη. Edited December 23, 2016 by gkpapad Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 σε μοντελο p1/c58 2/16. εγινε κανονικα η διαδικασία. απεγκατεστησα της εφαρμογες που μου εκανε εγκατάσταση. εσβησα και το αρχείοs272 που ηταν 1.5giga και ολα δειχνουν να ειναι εντάξει. εβαλα περιοχή ro (romania) με τον ελενχο που εκανα πατωντας ####3992# δειχνει να εγινε η αλλαγή κανονικα ρομ εχω τη s288. συγνωμη λαθος,ο ελενχος εγινε πατωντας ####5993# το αλλο ειναι λαθος!! Σε 3/16 με Ευρωπαικη ROM απο vickmall εγινε κανονικα η διαδικασια.Βεβαια μενω Αθηνα αλλα το εκανα καθαρα απο περιεργεια..:lol::O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εσείς οι Αθηναίοι δεν θα πάτε στα χωριά σας τις γιορτές να δούμε αν δουλεύει το 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εσείς οι Αθηναίοι δεν θα πάτε στα χωριά σας τις γιορτές να δούμε αν δουλεύει το 4g; εγω παραλαμβανω σε κανα 2ωρακι, (3/16αρι) αλλα δεν θα παω στο χωριο μου (Ξυλοκαστρο) για γιορτες, θα ερθει αυτο στην πόλη μου (Πάτρα). αραγε, δεν υπαρχει καταλληλη εφαρμογή με την οποία να μπορούμε να ελεγξουμε τι συχνότητες "πιανει/διαβαζει" το κινητο ? ετσι καποιος θα μπορουσε να την τρεξει πριν και μετα την διαδικασία και να δει αν αλλαζει κατι... επίσης, μονο καρτα wind δεν εχω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery https://play.google.com/store/apps/details?id=msd.n2g.n3g με εφαρμογές αυτού του είδους μπας και..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery https://play.google.com/store/apps/details?id=msd.n2g.n3g με εφαρμογές αυτού του είδους μπας και..... ok, θα τις δοκιμασω πριν και μετα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 σε μοντελο p1/c58 2/16. εγινε κανονικα η διαδικασία. απεγκατεστησα της εφαρμογες που μου εκανε εγκατάσταση. εσβησα και το αρχείοs272 που ηταν 1.5giga και ολα δειχνουν να ειναι εντάξει. εβαλα περιοχή ro (romania) με τον ελενχο που εκανα πατωντας ####3992# δειχνει να εγινε η αλλαγή κανονικα ρομ εχω τη s288. συγνωμη λαθος,ο ελενχος εγινε πατωντας ####5993# το αλλο ειναι λαθος!! Όταν λες το αρχείο 272 εννοείς το rar αρχείο που υπάρχει; εμένα μόνο με το img 379mb μου βγάζει error. Σε ρωτάω μπας και γλυτώσω το ολικό σβήσιμο και επανεγκατασταση Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά από Ελλάδα της έκδοσης 3/32 με NFC & band 20. Πριν την αγορά, έχουν προκύψει πολλές απορίες και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να βοηθήσετε. 1. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ: Βλέπω στο σκρουτζ πως υπάρχει σε αρκετά καταστήματα με φθηνότερο αυτό την στιγμή το you.gr, αλλά επειδή δεν θέλω χρυσό θα το πάρω από το αμέσως επόμενο φθηνότερο κατάστημα που το έχει σε σκρούρο χρώμα. Πρόκειται για την έκδοση που θέλω? Δηλαδή την 3/32 με NFC & band 20. 2. ROM: a. Τί έκδοση rom θα έχει για αγορά από Ελλάδα? b. Θα είναι πλήρης και χωρίς bugs? c. Τί κυκλοφορεί γενικότερα από custom roms αυτή την στιγμή? Υπάρχει κάποιο link όπου θα τις βρω συγκεντρωμένες? d. Αξίζει ο πειραματισμός με customs ή η official είναι επαρκής? e. Έχει ota update? 3. ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ: a. Πόσο εύκολα γίνεται root? b. Παίρνει xposed? c. Με το recovery τί παίζει? Μπαίνει εύκολα custom αν το θελήσω? d. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum γι αυτά ή θα πρέπει να τα ψάχνω από δω κι από κει? 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ: Θέλω πολύ χώρο για εφαρμογές και θα προτιμούσα να μην αναγκαστώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd για βέλτιστη απόδοση. Γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω: a. Πόσο ακριβώς διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές θα έχω στην εσωτερική μόνο μνήμη στην έκδοση 32GB? b. Τί ακριβώς είναι αυτή η ενοποίηση χώρου που διαβάσω συνέχεια? Δείχνει εικονικά εννιαίο τον εσωτερικό χώρο και της sd ώστε να μεταφέρεις εφαρμογές χωρίς την χρήση αναγκαστικά εφαρμογών σαν την link2sd? Αν είναι αυτό, δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ρίχνει την απόδοση και θα φθείρει την sd. 5. CALL RECORDING: Για μένα το call recording είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό και λόγος να επιλέξω ή να πετάξω μια συσκευή. Έχω αγορασμένη την εφαρμογή auto call recording και την χρησιμοποιώ για χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη καποιας stock εφαρμογής, θέλω να ξέρω αν δουλεύει η συγκεκριμένη. Πριν λίγο καιρό αγόρα ένα xiaomi όπου δεν δούλευε αυτή η εφαρμογή και το πούλησα γι αυτόν τον λόγο. Μπορεί κάποιος να μου κάνει την τεράστια χάρη και να την δοκιμάσει και να μου πει αν δουλεύει κανονικά? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Οκ ξέρω ότι ρωτάω πολλά μαζεμένα και ίσως είναι κουραστικό αλλά είναι στα πλαίσια της έρευνας αγοράς πριν την τελική μου απόφαση και οι απαντήσεις θα βοηθήσουν κι άλλο κόσμο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Όταν λες το αρχείο 272 εννοείς το rar αρχείο που υπάρχει; εμένα μόνο με το img 379mb μου βγάζει error. Σε ρωτάω μπας και γλυτώσω το ολικό σβήσιμο και επανεγκατασταση Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ φίλε δοκίμασα με όλα τα αρχεία easyimage και όλες τις ROM που βρήκα στο internet αλλά δεν έκανα δουλειά ,έπαιρνα πάντα το ίδιο λάθος Ετσι αναγκαστικά πέρασα τη ROM που πόσταρα μερικά ποστ πίσω και χωρίς να αντιγράψω κάποιο από τα easyimage αρχεία στην κάρτα έγινε η αλλαγή επιτυχημένα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Όταν λες το αρχείο 272 εννοείς το rar αρχείο που υπάρχει; εμένα μόνο με το img 379mb μου βγάζει error. Σε ρωτάω μπας και γλυτώσω το ολικό σβήσιμο και επανεγκατασταση Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εννοει στο 1ο λινκ στη σελιδα 86, αυτο που εχει χωριτηκοτητα 1,5 γιγα, την s272. κατεβασε ολη την ρομ, στην οποια προφανως περιεχεται και το image που ειναι λιγο πιο κατω με τα 379μβ Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά από Ελλάδα της έκδοσης 3/32 με NFC & band 20. Πριν την αγορά, έχουν προκύψει πολλές απορίες και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να βοηθήσετε. 1. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ: Βλέπω στο σκρουτζ πως υπάρχει σε αρκετά καταστήματα με φθηνότερο αυτό την στιγμή το you.gr, αλλά επειδή δεν θέλω χρυσό θα το πάρω από το αμέσως επόμενο φθηνότερο κατάστημα που το έχει σε σκρούρο χρώμα. Πρόκειται για την έκδοση που θέλω? Δηλαδή την 3/32 με NFC & band 20. 2. ROM: a. Τί έκδοση rom θα έχει για αγορά από Ελλάδα? b. Θα είναι πλήρης και χωρίς bugs? c. Τί κυκλοφορεί γενικότερα από custom roms αυτή την στιγμή? Υπάρχει κάποιο link όπου θα τις βρω συγκεντρωμένες? d. Αξίζει ο πειραματισμός με customs ή η official είναι επαρκής? e. Έχει ota update? 3. ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ: a. Πόσο εύκολα γίνεται root? b. Παίρνει xposed? c. Με το recovery τί παίζει? Μπαίνει εύκολα custom αν το θελήσω? d. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum γι αυτά ή θα πρέπει να τα ψάχνω από δω κι από κει? 4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ: Θέλω πολύ χώρο για εφαρμογές και θα προτιμούσα να μην αναγκαστώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd για βέλτιστη απόδοση. Γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω: a. Πόσο ακριβώς διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές θα έχω στην εσωτερική μόνο μνήμη στην έκδοση 32GB? b. Τί ακριβώς είναι αυτή η ενοποίηση χώρου που διαβάσω συνέχεια? Δείχνει εικονικά εννιαίο τον εσωτερικό χώρο και της sd ώστε να μεταφέρεις εφαρμογές χωρίς την χρήση αναγκαστικά εφαρμογών σαν την link2sd? Αν είναι αυτό, δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ρίχνει την απόδοση και θα φθείρει την sd. 5. CALL RECORDING: Για μένα το call recording είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό και λόγος να επιλέξω ή να πετάξω μια συσκευή. Έχω αγορασμένη την εφαρμογή auto call recording και την χρησιμοποιώ για χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη καποιας stock εφαρμογής, θέλω να ξέρω αν δουλεύει η συγκεκριμένη. Πριν λίγο καιρό αγόρα ένα xiaomi όπου δεν δούλευε αυτή η εφαρμογή και το πούλησα γι αυτόν τον λόγο. Μπορεί κάποιος να μου κάνει την τεράστια χάρη και να την δοκιμάσει και να μου πει αν δουλεύει κανονικά? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Οκ ξέρω ότι ρωτάω πολλά μαζεμένα και ίσως είναι κουραστικό αλλά είναι στα πλαίσια της έρευνας αγοράς πριν την τελική μου απόφαση και οι απαντήσεις θα βοηθήσουν κι άλλο κόσμο. Θα σου πω όσα ξέρω αν και έχουν ειπωθεί τα περισσότερα πολλές φορές. Το Android 6 έχει την επιλογή ενοποίησης χώρου με την οποία όλες οι εφαρμογές πάνε στην sd αλλιώς περιορίζεσαι στην εσωτερική από την οποία 6-7 giga τα έχεις χαμένα. Αν πάρεις αυτό με την international rom κάνει ota update. Δε χρειάζεται κανένα root και όλα παίζουν οκ. Έχει δική του εφαρμογή για record και είναι πολύ καλή Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δε χρειάζεται κανένα root και όλα παίζουν οκ. Έχει δική του εφαρμογή για record και είναι πολύ καλή Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζομαι root και η ερώτηση παραμένει. Έγραψα πως δεν με ενδιαφέρει αν έχει δική του εφαρμογή για call recording αλλά με νοιάζει αν λειτουργεί η συγκεκριμένη ακριβώς για να μην λάβω αυτή την απαντηση. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζομαι root και η ερώτηση παραμένει. Έγραψα πως δεν με ενδιαφέρει αν έχει δική του εφαρμογή για call recording αλλά με νοιάζει αν λειτουργεί η συγκεκριμένη ακριβώς για να μην λάβω αυτή την απαντηση. 1.Αν κατεβάσεις τη ROM που δίνω μερικά ποστ πιο πίσω και τη φλασάρεις με τη διασικασία που γράφει στη σελίδα 19 (ποστ 275)σου δίνει την δυνατότητα να είναι root ,απλά στο βήμα 13 θα χρησιμοποιήσεις το "rawprogram0_aboot+twpr" που θα βρεις μέσα στη ROM και όχι το rawprogram0 2.Δύσκολα θα βρεις κάποιο να έχει κατεβάσει την εφαρμογή που θες για εγγραφή ακριβώς επειδή η δική του δουλευει άψογα Edited December 23, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts