wolf_35 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) 27 παραγγελία, 28 tracking με sg και σήμερα το πήρα... Σφαίρα Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦιλε μου καλη σου μερα,10/09 μου ηρθε μυνημα:<<Αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο Συγκαπουρη>>,απο την εμπειρια σου ποτε λες να το εχω? Edited September 11, 2016 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Cm applock είναι η εφαρμογή... Πάντως στο κλείδωμα συνεχίζω να έχω θέμα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/5e5c9bee174da22260a10151a6d47c1b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/ebb48f452854e0aa10b90bff3b45b3ba.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160910/be70e550de511a51d8e4bbda67f50f9e.jpg Κάνω κάτι λάθος;... Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψαξτο λίγο...κάτι έχεις τσεκαρει που δεν χρειάζεται και ισως κάτι έχεις ξετσεκαρει που μπορεί να χρειάζεται. Εγώ έχω τσεκαρισμενο το άμεσο κλείδ. κουμπί λειτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Φιλε μου καλη σου μερα,10/09 μου ηρθε μυνημα:,απο την εμπειρια σου ποτε λες να το εχω? Αν έφυγε από Σιγκαπούρη 10/9 έχεις μέλλον.... Τουλάχιστον άλλες 10 μέρες αν είσαι τυχερός Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Τελικά όσο αφορά το κλείδωμα με το αποτύπωμα βρήκα την λύση. Είχα ενα widget (screen off and lock) που προφανώς δημιουργουσε κάποιο conflict και έκανε όλο αυτό... Άρα βγάλτε τα widget οι ενδιαδερομενοι Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αν έφυγε από Σιγκαπούρη 10/9 έχεις μέλλον.... Τουλάχιστον άλλες 10 μέρες αν είσαι τυχερός Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ποιον site κανετε tracking γιατι εγω το δικο μου δεν το εντοπιζω αν και εχω νουμερο απο την παρασκευη(rf..........sg) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 σε ποιον site κανετε tracking γιατι εγω το δικο μου δεν το εντοπιζω αν και εχω νουμερο απο την παρασκευη(rf..........sg) Για δες 17track Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αν έφυγε από Σιγκαπούρη 10/9 έχεις μέλλον.... Τουλάχιστον άλλες 10 μέρες αν είσαι τυχερός Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο λεω γιατι εσυ οπως τα ειπες,σου ηρθε σε 13 μερες,εγω εβαλα παραγγελια 6/9 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ποιον site κανετε tracking γιατι εγω το δικο μου δεν το εντοπιζω αν και εχω νουμερο απο την παρασκευη(rf..........sg)Trackcheker στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Το λεω γιατι εσυ οπως τα ειπες,σου ηρθε σε 13 μερες,εγω εβαλα παραγγελια 6/9 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Trackcheker στο playstore Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, δεν συμβαίνει συχνά Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, δεν συμβαίνει συχνά Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkok να σαι καλα,αναμονη λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 ok να σαι καλα,αναμονη λοιπον Υπομονή μέχρι να σου έρθει. Μετά θα το καταευχαριστηθεις σε όλες του τις δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Παρέλαβα και εγώ κ μου ήρθε με την 6αρα, αλλά εμφανίζει ένα μικρό update 25mb το οποίο δεν μπορεί να το εγκαταστήσει. Είναι το a42, καμιά ιδέα??? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Η συσκευή στο κουτί ή στο αυτοκόλλητο στην πλάτη τι λέει p1c πόσο; συμβαδιζει με το νούμερο στις ρυθμίσεις; Από που το πήρες; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Η συσκευή στο κουτί ή στο αυτοκόλλητο στην πλάτη τι λέει p1c πόσο; συμβαδιζει με το νούμερο στις ρυθμίσεις; Από που το πήρες; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk P1c58 στην πλάτη του κινητου :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 P1c58 στην πλάτη του κινητου :) Στα στοιχεία της συσκευής τι αριθμό μοντέλου βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Λογικά a42... Κοίτα το ποστ 275, έχει γράψει ένας φίλος ένα πλήρες οδηγό, και ξαναπερασε την rom. Μετά θα είσαι οκ... Κάποια βλακεια κάνουν τα καταστήματα Ας μπει ο οδηγός πρώτη σελίδα.. Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Υπομονή μέχρι να σου έρθει. Μετά θα το καταευχαριστηθεις σε όλες του τις δυνατότητες. Παιδια να ρωτησω κατι,ετσι οπως το στελνει το vickmal (με την 6)μπορουμε να ρουταρουμε απευθειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 σε ποιον site κανετε tracking γιατι εγω το δικο μου δεν το εντοπιζω αν και εχω νουμερο απο την παρασκευη(rf..........sg) 4px μπαινω εγω, ισως ειναι πιο ακριβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι,ετσι οπως το στελνει το vickmal (με την 6)μπορουμε να ρουταρουμε απευθειας? με τον τροπο που εχει ο φιλος στο ποστ 275 η πρεπει να περαστει η P1a42_S288_160721_ROW_RAW_QFIL.rar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι,ετσι οπως το στελνει το vickmal (με την 6)μπορουμε να ρουταρουμε απευθειας? με τον τροπο που εχει ο φιλος στο ποστ 275 η πρεπει να περαστει η P1a42_S288_160721_ROW_RAW_QFIL.rar? Περίμενε μπας και μπει κάνα παιδί που το χει κάνει και σου απαντήσει. Λογικά το γνωρίζει ο broco_21 που έφτιαξε τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά μπορείτε να δώσετε ένα λινκ από vickmall κατά προτίμηση. Θέλω την έκδοση που δε θα ασχοληθώ καθόλου με rom, αν αυτό είναι δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά μπορείτε να δώσετε ένα λινκ από vickmall κατά προτίμηση. Θέλω την έκδοση που δε θα ασχοληθώ καθόλου με rom, αν αυτό είναι δυνατόν. http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html Να ξέρεις όμως ότι έρχεται με μαύρη μούρη και έτσι όπως το περνάνε στο μαγαζί δεν περνει αναβάθμιση, θα πρέπει να ξαναφλασαρεις την ρομ (όχι κάτι σοβαρό να σε κάνει να το αποριψεις) Φυσικά και έτσι δουλεύει απροβληματιστα Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 να ρωτησω καποια πραγματακια σε εσας που το εχετε? 1.nfc εχει? (καποια ερωτηματα ειναι και επιβεβαιωσης...) 2.ραδιοφωνο εχει? εχει και λειτουργια εγγραφης? 3.υπαρχει η δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεων? 4.εχει otg? χμ.. γενικοτερη εμπειρια χρησης και μπαταριας??? ευχαριστω παιδια εκ των προτερων. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι,ετσι οπως το στελνει το vickmal (με την 6)μπορουμε να ρουταρουμε απευθειας? με τον τροπο που εχει ο φιλος στο ποστ 275 η πρεπει να περαστει η P1a42_S288_160721_ROW_RAW_QFIL.rar? Καποιος που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 να ρωτησω καποια πραγματακια σε εσας που το εχετε? 1.nfc εχει? (καποια ερωτηματα ειναι και επιβεβαιωσης...) 2.ραδιοφωνο εχει? εχει και λειτουργια εγγραφης? 3.υπαρχει η δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεων? 4.εχει otg? χμ.. γενικοτερη εμπειρια χρησης και μπαταριας??? ευχαριστω παιδια εκ των προτερων. Ναι εχει nfc Ναι εχει ραδιοφωνο και δυνατοτητα εγγραφης αψογη. Ναι εχει καταγραφη κλησεων αψογη και αυτη.Απο οτι ξερω otg παιρνει εγω δε το εχω δοκιμασει. Η μπαταρια δεν τελειωνει με τιποτα . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου! τελεια! Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts