Jump to content

P800/P900: Accessories

Fokias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

katevasa to patch apo thn gigabyte kai tous drivers alla tpt

vasika tous drivers tous katevasa tsaba giati aftous eixa...alla epilogh gia file transfer den yparxei....ti nakanw?pira ton adaptora me vasiko skopo thn metafora arxeiwn kai metafora arxeiwn den vlepw...

somebdy help meeeeeeee.

@florinaperis

ti ekdosh drivers exeis?egw tous 1.2.2.9

nomizw yparxoun kai 1.3.2.x alla den mporw na tous vrw pouthena...

sto site ths anycom/windcomm den exei tpt....

• Απαντήσεις 884
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

katevasa to patch apo thn gigabyte kai tous drivers alla tpt

vasika tous drivers tous katevasa tsaba giati aftous eixa...alla epilogh gia file transfer den yparxei....ti nakanw?pira ton adaptora me vasiko skopo thn metafora arxeiwn kai metafora arxeiwn den vlepw...

somebdy help meeeeeeee.

@florinaperis

ti ekdosh drivers exeis?egw tous 1.2.2.9

nomizw yparxoun kai 1.3.2.x alla den mporw na tous vrw pouthena...

sto site ths anycom/windcomm den exei tpt....

Την ίδια έκδοση έχω. Είχα βρει την έκδοση που λες, την είχα εγκαταστήσει, αλλά την έβγαλα γιατί μου έκανε νούμερα. Μετά έβαλα την παλιά και είναι οκ. Δεν την έχω όμως. Στο ίδιο site και σημείο που σου έδωσα τους είχα βρει.

Ότι θέλω να μεταφέρω από το pc στο κινητό ή το αντίθετο, απλά κάνω την σύνδεση μεταξύ τους και μετά από το εικονίδιο του Ρ800 έχω την πρόσβαση στο κινητό ή με File manager για περισσότερες λεπτομέρειες των αρχείων.

Δεν υποστηρίζονται όλες οι υπηρεσίες του adaptor από το κινητό. Είναι κάτι που το είχα ρωτήσει και στην εταιρία με email και μου είπαν ότι κατά καιρούς, θα διορθώνουν την συμβατότητα των υπηρεσιών, με άλλες συσκευές.

Πάντως έχω πρόσβαση στα πάντα στο κινητό και κοινή χρήση ίντερνετ, ( ρίξε μια ματιά και εδώ ).

Είχα κάποια προβλήματα με την μεταφορά αρχείων από το κινητό (με την επιλογή Αποστολή μέσω Bluetooth), προς τον υπολογιστή, αλλά δεν το είχα πολυψάξει μετά, γιατί το ίδιο με βολεύει να τραβάω τα αρχεία που θέλω από το κινητό, από το pc, μέσω σύνδεσης Bluetooth πάλι (μέσω του εικονιδίου του Ρ800).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Φιλε μου δωσε μας το ακριβες μοντελο του ανταπτορα να ψαξουμε και εμεις. Και αν γινεται τετοιου ειδους post να κανεις στο section Ρ800 Προβληματα μονο!!!. Οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην ψαχνομαστε...!!! :p

Παντα Φιλικά

There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't.

@morfeas

efxaristw poly gia to endiaferon alla vrika th lysh,thanks :)

@florinaperis

to link pou mou edwses ta elyse ola.thanks!

telika alliws ginetai h syndesh :D

twra tha exw ka ikoinh syndesh sto internet :D

kati teleftaio-->sta posa metra(megisto) exeis kataferei na diathrhseis thn syndesh?

thanx a lot guyzzzzz :D

kati teleftaio-->sta posa metra(megisto) exeis kataferei na diathrhseis thn syndesh?

thanx a lot guyzzzzz :D

Περίπου 8-10 μέτρα.

Αρχικό Μήνυμα από τον papathvas

epidi skeftomai na agoraso ena msduo kserete pou mporo na vro kai poso??

(thessaloniki)

thanks

http://www.spectra.gr/gr

Αγ. Δημητρίου 24-26 / Ανθέων 14, Θεσσαλονίκη

Από εκεί το είχα παραγγείλει. 64ΜΒ στα 70 ή 75 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

http://www.spectra.gr/gr

Αγ. Δημητρίου 24-26 / Ανθέων 14, Θεσσαλονίκη

Από εκεί το είχα παραγγείλει. 64ΜΒ στα 70 ή 75 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

και φυσικά υπάρχει και το online μαγαζί της sony http://www.sonystyle-europe.com που κι εκει το έχει €75 και στέλνουν και δώρο διαφημιστικά καπελάκια, μπλουζάκια, γυαλια και θήκες για walkman (εμένα μου έστειλαν καπελάκι και γυαλιά ηλίου) και τα στέλνουν πολυ πολυ γρήγορα!Στα €75 είναι και τα μεταφορικά (με UPS).

Προς Περικλή: Τέλειο το προγραμματάκι που μου είπες για τα gif!!! Σε λίγο θα κάνω post μερικά screen saver που έφτιαξα!!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από τον waterprofen

128ΜΒ simaki υπάρχει πουθενά στην Αθήνα;Από το εξωτερικό πόσο το έχετε βρεί;

Δεν υπάρχει 128αρα duo στην Αθήνα απ'ότι ξέρω. Εγώ την αγόρασα μέσω internet στα 105 ευρώ συν 4 ευρώ περίπου τα έξοδα αποστολής.

Αρχικό Μήνυμα από τον angel1979

Δεν υπάρχει 128αρα duo στην Αθήνα απ'ότι ξέρω. Εγώ την αγόρασα μέσω internet στα 105 ευρώ συν 4 ευρώ περίπου τα έξοδα αποστολής.

Πες μας και την URL του site που το αγορασες. Η αποστολη εγινε με courier? και σε ποσες μερες ηταν στο προορισμο του? :p

Αυτα τα λιγα.....

There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't.

λοιπόν για 128mb duo memory stick πήγαινε εδώ: http://shop.brando.com.hk/memorystickduo.php

Το memory stick κοστίζει €91,50 τελική τιμή μαζί με μεταφορικά. Εγώ είχα παραγγείλει από εκεί το screen protector και μου ήρθε σε 5 μέρες. Βέβαια τώρα να μην το περιμένεις σε λιγότερο απο 15 μέρες γιατι λόγω Αυγούστου τα ΕΛ.ΤΑ δεν έχουν την ίδια ταχύτητα στις διανομές τους... :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

ax kai na eixa pistwtikh...tha eixa parei to msduo 128 me €91.5 kai oxi to 64 me €75...aaxxx :'( :wacko: :blink: :p :D :lol:

Ειναι βεβαια εκτος θεματος αλλα σου εχω μια λυση. Θα πας στην Πιστεως την τραπεζα και αν δεν εχεις θα κανεις ενα λογαριασμο. Μετα θα ζητησεις να σου βγαλουν μια electron visa οπου ειναι πιστωτικη αλλα εχει αντικρισμα τον λογαριασμο σου αμα ειναι 0 τοτε no shopping. Εγω αυτο εκανα και αν εχω λεφτα κανω αγορες αν οχι δεν χρεωνομαι και ειναι ολα OK. :D :D :D

Ηταν μια προσφορα της ALPHA BANK

wraio afto to systhma alla tha mou thn vgaloun ki as eimai anhlikos?(eimai 16)

H electron visa metraei, an kai kamposa e-shops den ti dexontai (agnwsto to giati). Ama eisai anhliko, pes ton patera sou na kinisei tis diadikasies. Apla logariasmos katathesewn einai... Den yparxei kindynos.

egw afto to xerw alla o pateras mou to xerei?

padws tha tou exighsw kai tha doume...ama den mou anoixei logariasmo tha to exw yp'opshn mou gia ta 18 kai meta :-)

(koita na deis ti yphresies exei (h trapeza) kai den tis exw parei xampari

...ki ama den thelei o mpampas pianoume thn mama po einai pio elastikh... ;-)

epipi exo k ego auto to provlima alla exo kleisei ta 18 ti tha mporousa na kano??

kati eixa akousei oti i ethniki eixe pre-pay pistotikes kartes :)

alitheuei??

re pedia mia dio agores to dimino kano apo net k pali mono gia proionta pou den iparxoun ellada :confused:

ksero off topic alla... :blink:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

perna apo to site ths ethnikhs kai enhmerwsou.. http://www.nbg.gr]

h ths alpha http://www.alpha.gr :-)

EDIT

sorry pou xefyga ligo apo to topic :D

παιδες, νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα ετσι δεν ειναι ?

δεν ψαχνουμε καλυτερα για κανα καινουριο αξεσουαρ αντι να καθομαστε και να μιλαμε για πιστωτικες? :)

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

paidia kaopte eixa dei kati fotos me flash gia to p800 kai to t610 ti eegine telika?

tha vgei kapoio flash gia na travame fotos ka itis nuxtes?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον tron13

paidia kaopte eixa dei kati fotos me flash gia to p800 kai to t610 ti eegine telika?

tha vgei kapoio flash gia na travame fotos ka itis nuxtes?

Το flash το είχα δει και εγώ στο site της Ericsson στα accessories του Τ610. Ίσως σε κάποια αντιπροσωπεία της Ericsson να γνωρίζουν αν μπαίνει σίγουρα και στο Ρ800 και αν μπορεί να έρθει στην ελλάδα.

Για το MS Duo, εγώ πήρα από το internet το 128 με 100$. Δυστηχώς το πήρα με πιστωτική μιας φίλης μου. Αν ξαναπαραγγείλω και μπορώ να εξυπηρετήσω κάποιον θα σας ειδοποιήσω.

Υ.Γ. Το site της brando νομίζω οτι δεν δέχεται την Electron.

Τα λέτε..

Στο Service Center στην Πανεπιστημιου που ρωτησα αν υπαρχει flash για Τ610 και αν μπορει να μπει σε Ρ800 δεν ηξεραν καν κατι για την κυκλοφορια του αξεσουαρ αυτου.Εγω εχω δει κατι φωτο στο site της SE και δεν αναφερεται πουθενα κατι για flash ειτε σαν αξεσουαρ για το Τ610 ειτε για το Ρ800.Υπεθεσα οτι ειναι για το Τ610 απο τις φωτο (στις 2 ηταν τοποθετημενο σε ενα Τ610)Αν θελετε τις φωτο ριχτε ενα pm ή ενα ποστ με το mail σας.

Ρε παιδια,τα attachments ειναι off αλλα καποιοι εχουν κανει (δεν ξερω πως)Μηπως ξερετε εσεις? :)