Jump to content

P800/P900: Accessories

Fokias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 8 Ιαν. 2004 , 11:35)

mwre polla de zhtas alla 8a fenete xalia me 4096 xrwmata pantws th thleorasitsa pou tha bgaloun se karta mallon 8a thn parw an to xw akoma :p

ali8ia ti pezete me tin tv carta apo tin se ?? edo stin germania 8a er8on mesa se 2-3 mines ( kai bale) kinita apo samsung kai asia me ensomatomeni tv inside . les na to amolisi i se totes stin agora ????

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

• Απαντήσεις 884
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johnies ( 8 Ιαν. 2004 , 18:05)

:rotfl:Elikse to HBH-200 8a paro lipon kseri kanis times mi me piasoun kroido oi kleftes?

134ευρω στο πλαισιο.

Geia sas paidia!!!

kserei kaneis sas kanena kalo aksesouar gia na to sundesw me radiocd tou amaksiou?To radiocd mou dexete sundeseis me kinita alla sto site sths sony pou epsaksa den vrika tipota.Mporei na mhn epsaksa kai swsta alla an kapoios kserei please as mou pei!!!

euxaristw!!!

Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman:

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johnies ( 8 Ιαν. 2004 , 18:05)

:rotfl:Elikse to HBH-200 8a paro lipon kseri kanis times mi me piasoun kroido oi kleftes?

Με το P800 νομίζω δεν έχει αναγνώριση κλήσης μόνο με το P900 με τελευταίο software. Βέβαια δε θα πάει χαμένο γιατί αργά ή γρήγορα θα το πάρεις το P900 :D

137 ευρώπουλα στο Γερμανό!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: :mad: Kai pio na paro?

~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up:

http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif

Exi kanis to HBH-200 Me P800?? na mou pi ti den ipostirizi sto p800?oso gia na paro p900 ksexnato den kanotetia la8i :D :happy:

~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up:

http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif

Guest fitspirosgr
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΗΒΗ 200 ΜΕ ΤΟ P900 ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FORUM ΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ , ΧΑΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ERICSSON KAI ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ,Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SERVISE ΤΗΣ ERICSSON NA TO ΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr ( 8 Ιαν. 2004 , 02:07)

Δε με λετε? Τελικα απο που με συμφερει να παρω το Stereo FM Radio Handsfree HPR-20 και σε ποια τιμη ? -Μη με πειασουν κοροϊδο- :lol:

Απο ογκο πως παει με το radio? Στην θηκη του μπαινει με αυτο μαζι?

Tnx ;) :) ;)

Κανονικα κανει 39.90€ (φθηνοτερο δεν το εχω βρει)

Αλλα καποιος παραπανω (νομιζω ο htrul18) το βρηκε καπου στα 24€

Προσωπικα το νεο λουκ με την ασπρη προσοψη μου αρεσει περισσοτερο αν και το ασημι ταιριαζει περισσοτερο με το κινητο μας... :)

Οποτε αν σου αρεσει το ασημι ρωτα καλυτερα τον htrul18 απο που το πηρε....αλλιως θα σταξεις 39.90€ για το ασπρο.....ή 42.κατι€ αν το παρεις απο SE..... :)

Τωρα αν εννοεις αν θα χωραει το Ρ800 με το ραδιακι στην θηκη του Ρ800 εξαρταται πως το βλεπει κανεις.....το κινητο θα προεξεχει λιγο απο την θηκη (δεν θα κλεινει) αλλα η συσκευασια εχει ξεχωριστη θηκη για το ραδιακι.... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dane ( 8 Ιαν. 2004 , 16:10)

ali8ia ti pezete me tin tv carta apo tin se ?? edo stin germania 8a er8on mesa se 2-3 mines ( kai bale) kinita apo samsung kai asia me ensomatomeni tv inside . les na to amolisi i se totes stin agora ????

8a tan poli kalh fash mia kai 8a parw p900 pou exei kalh o8onh gia na blepw erga lolll 8a m arese na blepw kai tv :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδιά έγω όπως σας είπα και πριν το ραδιάκι το βρήκα με 24 ευρώ στο κατάστημα Mobitel-Vodafone της Δράμας. Εδώ στον Εύοσμο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 38. Τώρα τα Χριστούγεννα που πήγα στο χωριό μου ( κοντά στη Δράμα ) ένας φίλος μου που έχει Τ610 το είχε πάρει από τη Mobitel κι' αυτός και όταν μου είπε την τιμή έτρεξα να το πάρω (μιλάμε για το ασημί). Ομολογώ πως το λευκό μου αρέσει περισσότερο αλλά πιστεύω πως κανείς δεν θα έδινε +15 ευρώ μόνο για τη διαφορά χρώματος.... :whistle:
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 9 Ιαν. 2004 , 22:28)

8a tan poli kalh fash mia kai 8a parw p900 pou exei kalh o8onh gia na blepw erga lolll 8a m arese na blepw kai tv :)

Poso 8a exei?????????

makari na ksera re file mou alla kato apo 100e den thn kobo

BTW h ypografh sou einai teleia file h fili, simfonoume :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johnies ( 9 Ιαν. 2004 , 13:54)

Exi kanis to HBH-200 Me P800?? na mou pi ti den ipostirizi sto p800?oso gia na paro p900 ksexnato den kanotetia la8i :D :happy:

Telika agorasa kai ego to HBH-200 gia to P800 mou. Dystixos i call list kai to callerID den doulevoun. O ixos einai teleios.

To exei dokimasei kaneis se alla kinita, eg Nokia, Motorola ?

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dane ( 8 Ιαν. 2004 , 16:10)

Paidia ti einai ayth h tv card?Poy mporw na vrw plhrofories giati me endiaferei poly!Eyxaristw!

Kai kati allo!!Katevasa to application gia to bluetooth car alla den kserw pws na to kanw egatastash kathws exei ena jar arxeio alla kai polloys akoma fakeloys poy den symberilamvanontai sto fakelo .jar!Pws tha to egatasthsw!?! :wacko:

παιδιά τα φώτα σας, πήρα το car100, έχω p800 και 2 ερωτήσεις!

1) το αμαξάκι έχει από κάτω του ένα διακοπτάκι, τι είναι ξέρετε;

2) ο χειρισμός μου φαινεται λίγο περίεργος (το στρίψιμο εννοώ)

και με ανοιχτό φλιπ και με κλειστό αν το κάνω αριστερά πάει αριστερά αν ξανατρίψω δεξιά κόβει δεξιά και κάτι τέτοια παράξενα...

καμιά βοήθεια; σας το έχει παρουσιάσει και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;

....απαράδεκτα παραδεκτός....

http://olatsaba.blogspot.com

Το θέμα είναι πιο bluetooth handsfree για το P900 να πάρει κάποιος και να δουλεύει χωρίς προβλήματα?. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και όταν τα πας στο service σου αλλάζουν την Παναγία...Μήπως το Motorola, ή τέλος πάντων ποιος φίλος έχει πάρει κάτι και έχει μείνει ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα και μπορεί να μας το ...συστήσει ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 ( 9 Ιαν. 2004 , 21:29)

Τωρα αν εννοεις αν θα χωραει το Ρ800 με το ραδιακι στην θηκη του Ρ800 εξαρταται πως το βλεπει κανεις.....το κινητο θα προεξεχει λιγο απο την θηκη (δεν θα κλεινει) αλλα η συσκευασια εχει ξεχωριστη θηκη για το ραδιακι.... :)

Αυτο εννουσα! Αλλα αφου θα εχει και αλλη θηκη για το ραδιακι Ο.Κ.! Και απο οτι ειδα στην φωτο *-Τhanks Fabo-* δεν ηταν δα και τοσο μεγαλο!

Μια αλλη ερωτηση που μου ηρθε τωρα στο μυαλο:

Μηπως πανω στην οθονη του radio γραφει και τα μηνυματα που στελνουν οι σταθμοι? Οπως το τηλεφωνο, το ονομα του σταθμου! Τετοια που υπαρχουν στα αμαξια!

Εχω ρωτησει σε 4 Γερμανου και σε 2 Vodafone εδω στην τουμπα και δεν το εχει κανεις! Τους τελειωσαν στις γιορτες λενε! Αυτιο μαλλον που θα φερουν θα παω και θα το παρω! Αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2¨Το ασημι ή το ασπρο?

Καλοσωρίζω όλα τα παιδιά του forum. Πιστεύω ότι το P900 είναι η κορυφαία συσκευή που υπάρχει τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Λοιπόν έρχομαι αμέσως στο θέμα μας. Τα bluetooth handsfree έχουν όντως κάποια προβλήματα που λύνονται με αναβάθμιση του τηλεφώνου. Εγώ έχω το HBH-35 και ενώ στην αρχή έχανε κλήσεις, μετά την αναβάθμιση έχω ένα τέλειο βοήθημα με άψογη ακουστική και μεγάλη διάρκεια αναμονής που δεν βγάζει το παραμικρό πρόβλημα!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr (12 Ιαν. 2004 , 00:31)

Αυτο εννουσα! Αλλα αφου θα εχει και αλλη θηκη για το ραδιακι Ο.Κ.! Και απο οτι ειδα στην φωτο *-Τhanks Fabo-* δεν ηταν δα και τοσο μεγαλο!

Μια αλλη ερωτηση που μου ηρθε τωρα στο μυαλο:

Μηπως πανω στην οθονη του radio γραφει και τα μηνυματα που στελνουν οι σταθμοι? Οπως το τηλεφωνο, το ονομα του σταθμου! Τετοια που υπαρχουν στα αμαξια!

Εχω ρωτησει σε 4 Γερμανου και σε 2 Vodafone εδω στην τουμπα και δεν το εχει κανεις! Τους τελειωσαν στις γιορτες λενε! Αυτιο μαλλον που θα φερουν θα παω και θα το παρω! Αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2¨Το ασημι ή το ασπρο?

α και παρεπιπτώντως αυτό που λες λέγεται rds και δεν υπάρχει μόνο στα ράδιο των αμαξιών... :wacko: :D

....απαράδεκτα παραδεκτός....

http://olatsaba.blogspot.com

Oχι, το ραδιάκι δεν υποστηρίζει RDS...
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!