Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Χρειάζομαι επιπλέον γραφίδες για το Ρ900... Που μπορω να τις βρώ και πόσο περίπου κάνουν? Ελπίζω να μην πέσω απτα σύννεφα.....3Ε η μια απο ενα μαγαζι τις σονυ στην σινωπης πισω απο τον πυργο τηλ 210-7777076 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Να ρωτήσω κάτι για λογαριασμό φίλου. Υπάρχει κάποιο BT Hands Free που να υποστηρίζει Caller ID σε P800? (Το HBH-200 απ'όσο μου είπε έχει prob). Επίσης αν είναι δυνατόν το μέγεθος του να είναι κάπως μικρό ώστε να χωράει όταν φοράς κράνος μηχανής. Ευχαριστώ!δυστυχως κανενα φιλε μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Το 660 της SE? Κανένα Jabra? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Να ρωτήσω κάτι για λογαριασμό φίλου. Υπάρχει κάποιο BT Hands Free που να υποστηρίζει Caller ID σε P800? (Το HBH-200 απ'όσο μου είπε έχει prob). Επίσης αν είναι δυνατόν το μέγεθος του να είναι κάπως μικρό ώστε να χωράει όταν φοράς κράνος μηχανής. Ευχαριστώ!aliqia ti provlima exei;;;;;ego exo to HBH-200 kai den exo prosexi kati stis leitourgies tou mia xara einai kai to exo monima egkatestimeno sto kranos!!! :) an xereis kati to sigkekrimeno pes mou na to dokimaso :!: :!: :!: fisika me p-910i Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 aliqia ti provlima exei;;;;;ego exo to HBH-200 kai den exo prosexi kati stis leitourgies tou mia xara einai kai to exo monima egkatestimeno sto kranos!!! :) an xereis kati to sigkekrimeno pes mou na to dokimaso :!: :!: :!: fisika me p-910iνομιζω οτι δεν σου δειχνει τις εισερχομενες στα 900-910 παντοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 νομιζω οτι δεν σου δειχνει τις εισερχομενες στα 900-910 παντοτεotan eixa parei stin proti version to p900 eixe auto to provlima meta tin antikatastasis tis me tin teleutea pou exei vgali i ericsson den xana eixe tetiou idous provlima :) to p910i pou exo tora den exei kanei to paramikro doulevoun kai i fonitikes kleisis ;) kati allo xerei kaneis na to dokimaso;;; Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 otan eixa parei stin proti version to p900 eixe auto to provlima meta tin antikatastasis tis me tin teleutea pou exei vgali i ericsson den xana eixe tetiou idous provlima :) to p910i pou exo tora den exei kanei to paramikro doulevoun kai i fonitikes kleisis ;) kati allo xerei kaneis na to dokimaso;;;ok andy :) o λογος που δεν το εχω παρει ειναι για τις κλησεις που μου ειπαν οτι μια τις δειχνει και μια οχι :( και αυτο μου το ειπαν απο την σονυ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Χρειάζομαι επιπλέον γραφίδες για το Ρ900... Που μπορω να τις βρώ και πόσο περίπου κάνουν? Ελπίζω να μην πέσω απτα σύννεφα..... 19 EYRO TA 3 STON GERMANO PRIN ENA MINA Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Πιστευω οτι το 660 της sony ericsson σε καλυπτει επαξια.Πολυ αξιοπιστο και σε χρονους αναμονης και σε πληροφοριες στην οθονη του bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Γειά σε ολους Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ Screen Protectors για P900 και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Eίχα βρει σε ένα eshop,στο ebay νομίζω στα 15€... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 Γειά σε ολους Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ Screen Protectors για P900 και πόσο? gia des edo 4 euro ta exei ta screen protectors!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 gia des edo 4 euro ta exei ta screen protectors!!! και 14Ε εξοδα αποστολης :wacko: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Έχει δοκιμάσει κάποιος από σας αυτό... http://www.expansys.com.gr/zoompic.asp?type=item&code=105166 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Έχει δοκιμάσει κάποιος από σας αυτό... http://www.expansys.com.gr/zoompic.asp?type=item&code=105166τι ειν΄τουτο; :confused: καρτα μνημης απο κατω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 τι ειν΄τουτο; :confused: καρτα μνημης απο κατω; :confused: Είναι -απ'ότι κατάλαβα- καπάκι μπαταρίας με θύρα επέκτασης μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος αν γνωριζει;μολις εβαλα μια βαση στηριξης στο αυτοκινητο μου και ψαχνω κατι να βαλω για να συγκρατει απλα το P900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος αν γνωριζει;μολις εβαλα μια βαση στηριξης στο αυτοκινητο μου και ψαχνω κατι να βαλω για να συγκρατει απλα το P900.αν καταλαβα καλα πηρες την βαση για να βαζεις πανω το 900 ε;δεν ειχε βιδες μεσα στην συσκευασια; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλησπέρα . Εχει δοκιμάσει κανείς bluetooth h/f της jabra ή άλλο γιά P910 που να τον ικανοποιήσει . Ευχαριστώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλησπέρα . Εχει δοκιμάσει κανείς bluetooth h/f της jabra ή άλλο γιά P910 που να τον ικανοποιήσει . Ευχαριστώ..εχω το ΗΒΗ 65 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,μου κραταει με 2 ωρες την μερα και 5 λεπτα κλησεις 2 βδομαδες,επισης καλο ειναι και το 600 και το εχει σε προσφορα ο γερμανος τωρα στα 59Ε η γνωμη μου ειναι παρε ενα απο τα 2, το 65 δυσκολα θα το βρεις αλλα δινει καινουργιο στα 55Ε Ενα παιδι στο http://www.fleamarket.gr ειναι σωστος ο τυπος γιατι εχει μαγαζι ;)και το δικο μου το πηρα απο αυτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Gnwrizei kaneis pou mporw na vrw th vash sthri3hs tou P910 gia to aftokinhto ? (einai h HCH-37) sthn a8hna? Efxaristw !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis p. Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Καλησπέρα . Εχει δοκιμάσει κανείς bluetooth h/f της jabra ή άλλο γιά P910 που να τον ικανοποιήσει . Ευχαριστώ.. Εχω το jabra 250 με το Ρ900 ,απλα αψογο,Τελειος ηχος, απειρη ομιλια,stand by 8 ημερες.Πιστευω το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Gnwrizei kaneis pou mporw na vrw th vash sthri3hs tou P910 gia to aftokinhto ? (einai h HCH-37) sthn a8hna? Efxaristw !!!procordia στην συνωπης πισω απο τον πυργο στους αμπελοκηπους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Gnwrizei kaneis pou mporw na vrw th vash sthri3hs tou P910 gia to aftokinhto ? (einai h HCH-37) sthn a8hna? Efxaristw !!! Στην Καλλιθεα,στην οδο Θησεως υπαρχει service sony ericsson οπου διαθετει πληθωρα αξεσουαρ καθως και στην omnitec κοντα στην οδο Τζωρτζ/Στουρναρη οπου την ειδα συγκεκριμενα και σημερα το πρωι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Se efxaristw na eisai kala file mou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts