CarpeNoctum Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 poso skotwmenh wste mazi me ta eksoda ths metaforas na eisai katw apo 75eyrw? Sxedon apithano einai ayto. Gia na peis oti se symferei kai oti aksizei na perimeneis mexri na erthei sto spiti soy prepei ola mazi na soy vgoun ligotero apo 65 eyrw pragma to opoio dyskola tha breis :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Re paidia thn krema DISPLEX kaneis? Tipota? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Τα Χριστούγεννα θα πάω Αμερική. Κάντε μου λίστα τι θέλει ο καθένας!!! Απο μνήμες, μέχρι κρέμες!!! χαχαχα Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Μήπως χρησιμοποιεί κανείς Motorola Bluetooth Portable Wireless Speaker HF800 ? (Είναι αυτό που μοιάζει σαν "αυγό !!) Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από λίγα λεπτά απενεργοποιείται (ενώ είναι συνδεδεμένο με το P900 μου). Στο manual λέει ότι σβήνει από μόνο του όταν χαθεί η σύνδεση με το τηλέφωνο για να εξοικονομεί ενέργεια, συνεπώς να υποθέσω οτι διακόπτεται η σύνδεση ? Μήπως είναι θέμα συμβατότητας ? Μήπως είναι προβληματικό το HF800 ? Παρακαλώ τα φώτα σας ! Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kako_paidi Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 re paidia kserei kaneis, pou mporw na vrw sticks ( ta "molyvakia") gia to p800? Exw psaksei pantou (akoma kai sta kentrika tis SE) kai mou lene pws den yparxoun!!! Diladi, an xasw kai to teleytaio stick, ti prepei na kanw, na to petaksw to tilefwno? :confused: Παράθεση http://www.kakapaidia.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kako_paidi (28 Ιούλ. 2004 , 13:09) re paidia kserei kaneis, pou mporw na vrw sticks ( ta "molyvakia") gia to p800? Exw psaksei pantou (akoma kai sta kentrika tis SE) kai mou lene pws den yparxoun!!! Diladi, an xasw kai to teleytaio stick, ti prepei na kanw, na to petaksw to tilefwno? :confused: το ιδιο επαθα και εγω!!!!στην σινωπης πισω απο τον πυργο μου ειπαν οτι απο βδομαδα θα εχουν, τηλ.210-7777076 ;)δεν ειμαι σιγουρος αν στελνουν με αντικαταβολη,εκτος αν εχεις καποιον γνωστο στην αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kako_paidi Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Thanks a lot! Εμένα από τα κεντρικά της SE μου είπανε, πως υπάρχει ένα πακέτο, με handsfree, θήκη και τρία sticks , που κοστίζει περίπου 50€, αλλά όσο και αν έψαξα μέσω των SE service εδώ στην Χίο, δεν το βρήκαμε πουθενά!!! Θα το κοιτάξω και αυτό, γιατί μου έχει μείνει ένα stick και έχω το κινητό παροπλισμένο, μόνο και μόνο για να μην το χάσω και αχρηστευτεί το κινητό! Ευχαριστώ ξανά! Παράθεση http://www.kakapaidia.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kako_paidi (28 Ιούλ. 2004 , 20:00) Thanks a lot! Εμένα από τα κεντρικά της SE μου είπανε, πως υπάρχει ένα πακέτο, με handsfree, θήκη και τρία sticks , που κοστίζει περίπου 50€, αλλά όσο και αν έψαξα μέσω των SE service εδώ στην Χίο, δεν το βρήκαμε πουθενά!!! Θα το κοιτάξω και αυτό, γιατί μου έχει μείνει ένα stick και έχω το κινητό παροπλισμένο, μόνο και μόνο για να μην το χάσω και αχρηστευτεί το κινητό! Ευχαριστώ ξανά! οντως υπαρχει και το ειχα δει στον γερμανο.νομιζω οτι η σονυ στελνει τα αξεσουαρ,τουλαχιστον στην αθηνα το κανει,παρε στο 801-11-810810 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 στην πατρα εχουν με 80 λεπτα το ενα στο καταστημα της SE στην οδο Γουναρη Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 mpas kai mporei na mou pei kanenas posi ora xreiazetai gia na fortisi to car-100 an klinontas to krataei tin fortisi pou tou exeis kanei (opote otan to ksanaaniksis den xreiazetai na to ksanafortisis kai posi ora "paizei" otan einai full fortismeno.... thanks... Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamdd (16 Ιούλ. 2004 , 09:00) Παιδια, πέσαν καθολου οι τιμες απο τις memory stick duo 128MB?? Πριν κανα διμηνο ηταν γυρω στα 75ευρο. Βρηκατε πουθενα φθηνότερες?? :devil: :ninja: 67 Ευρώ στο Κωτσόβολο στη Γλυφάδα. Πάντως εγώ την παράγγειλα απο Hong Kong και μου ήρθε κατευθείαν στο χαρτοκιβώτιό μου. Φθηνότερα απο όλους στην ελλάδα!!! Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign ( 5 Αύγ. 2004 , 12:31) 67 Ευρώ στο Κωτσόβολο στη Γλυφάδα. Πάντως εγώ την παράγγειλα απο Hong Kong και μου ήρθε κατευθείαν στο χαρτοκιβώτιό μου. Φθηνότερα απο όλους στην ελλάδα!!! Hong Kong πιο συγκεκριμμένα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybernec (23 Ιούλ. 2004 , 20:36) Μήπως χρησιμοποιεί κανείς Motorola Bluetooth Portable Wireless Speaker HF800 ? (Είναι αυτό που μοιάζει σαν "αυγό !!) Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από λίγα λεπτά απενεργοποιείται (ενώ είναι συνδεδεμένο με το P900 μου). Στο manual λέει ότι σβήνει από μόνο του όταν χαθεί η σύνδεση με το τηλέφωνο για να εξοικονομεί ενέργεια, συνεπώς να υποθέσω οτι διακόπτεται η σύνδεση ? Μήπως είναι θέμα συμβατότητας ? Μήπως είναι προβληματικό το HF800 ? Παρακαλώ τα φώτα σας ! Καλά, μόνο εγώ πρόκοψα και πήγα και το αγόρασα ?? :cry: Βοηθάτε, αλλιώς να απευθυνθώ στο ...buy & sell :lol: Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PAMAN ( 3 Αύγ. 2004 , 14:55) mpas kai mporei na mou pei kanenas posi ora xreiazetai gia na fortisi to car-100 an klinontas to krataei tin fortisi pou tou exeis kanei (opote otan to ksanaaniksis den xreiazetai na to ksanafortisis kai posi ora "paizei" otan einai full fortismeno.... thanks... ΒΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ CAR-100??? ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣΤΕ???? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PAMAN ( 6 Αύγ. 2004 , 13:14) ΒΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ CAR-100??? ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣΤΕ???? Αν και εχω καιρο να ασχοληθω με το αυτοκινητακι μου,απ'οσα θυμαμαι για να φορτισει θελει κανα δεκαλεπτο και λιγο παραπανω να τ'αφησεις καλα θα ειναι. Οταν το κλεισεις δυστυχως δεν κραταει τη φορτιση και θελει παλι να το συνδεσεις στο κινητο για να φορτισει. Οσο για το ποση ωρα μπορει να παιξει οταν ειναι full φορτισμενο,δεν ειμαι και απολυτος αλλα 10-15 λεπτα συνεχους χρησης τα βγαζει ανετα (σ'εμενα τουλαχιστον τοσο κραταει). Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Μια εφαρμογη που ειδα σε ενα θεμα εδω στο Myphone σχετικα με το powernavogator 2 ειδα οτι για να λειτουργισει χρειαζεται ενα επιπλεον αξεσουαρ! Μηπως ξερετε τπτ για αυτο??? Αν κυκλοφορει, που και ποσο κοστιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr ( 7 Αύγ. 2004 , 19:45) Μια εφαρμογη που ειδα σε ενα θεμα εδω στο Myphone σχετικα με το powernavogator 2 ειδα οτι για να λειτουργισει χρειαζεται ενα επιπλεον αξεσουαρ! Μηπως ξερετε τπτ για αυτο??? Αν κυκλοφορει, που και ποσο κοστιζει... Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=419779#post419779 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 6 Αύγ. 2004 , 21:36) Αν και εχω καιρο να ασχοληθω με το αυτοκινητακι μου,απ'οσα θυμαμαι για να φορτισει θελει κανα δεκαλεπτο και λιγο παραπανω να τ'αφησεις καλα θα ειναι. Οταν το κλεισεις δυστυχως δεν κραταει τη φορτιση και θελει παλι να το συνδεσεις στο κινητο για να φορτισει. Οσο για το ποση ωρα μπορει να παιξει οταν ειναι full φορτισμενο,δεν ειμαι και απολυτος αλλα 10-15 λεπτα συνεχους χρησης τα βγαζει ανετα (σ'εμενα τουλαχιστον τοσο κραταει). tenk you!! seems good to me...... Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panosg ( 5 Αύγ. 2004 , 19:01) Hong Kong πιο συγκεκριμμένα??? Νομίζω η εταιρεία λεγόταν SunMobile ή κάτι τέτοιο. Όταν πάω στο γραφείο θα το δώ και θα σου πώ. Πληρωμή με Paypal μόνο. Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paogr (15 Ιούλ. 2004 , 22:32) Παιδες θελω την βοηθεια σας.Θελω να αγοαρασω ενα bluetooth handsfree για Ρ900 αλλα δεν ξερω τι παιζει στην αγορα.Μηπως εχετε να μου προτινεται κατι? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paogr (11 Αύγ. 2004 , 17:07) ? Για πήγαινε και εδώ να ρίξεις μια ματιά! Εγώ που το έχω ειμαι 1000% ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Τι τιμη εχει και σε ποιο καταστημα το βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Bluetooth™ Headset HBH-200 mipos kseri kaneis timh? Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johnies (17 Αύγ. 2004 , 06:14) Bluetooth™ Headset HBH-200 mipos kseri kaneis timh? Στo Γερμανο εχει 119€ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Thnx bel Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts