DjBac Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Γνώμη μου και προσωπική εμπειρία είναι πως τις καλύτερες φωτογραφίες βγάζουν τα GX20 και GX30...Ημέρα, νύχτα ό,τι θες... Και το φλασάκι που έχουν είναι θαυματουργό!! Πολύ πιο μικρό σε σχέση με της SE και ενσωματωμένο!!! :D :D :D :D Παράθεση http://www.extra-eisodima.gr http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/bmwz4.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Aς μην το κάνουμε το thread Διαξιφισμοί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 9 Μάι. 2004 , 16:01) Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Signomi!!! Exeis dei to s700 kai mas les gia tis vlakies tis nokia??? Gia pigene des!! kai meta mas les gia 7610! exmm milaw gia camera se smartphone omws.... an kai gia na pw thn alh8eia den asxolh8hka ka8olou me to sugkekrimeno montelo.... gia na mhn parekshgh8w den kanw sugkrish sta duo kinhta MONO GIA THN KAMERA MILAW!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac ( 9 Μάι. 2004 , 16:06) Γνώμη μου και προσωπική εμπειρία είναι πως τις καλύτερες φωτογραφίες βγάζουν τα GX20 και GX30...Ημέρα, νύχτα ό,τι θες... Και το φλασάκι που έχουν είναι θαυματουργό!! Πολύ πιο μικρό σε σχέση με της SE και ενσωματωμένο!!! :D :D :D :D DEN PROSFEROUN AUTA POU PROSFEREI ENA P900 OMWS..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 9 Μάι. 2004 , 16:13) Aς μην το κάνουμε το thread Διαξιφισμοί :) Swstos.... egw stamataw to 8ema edw pantws..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_n Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamdd ( 6 Μάι. 2004 , 00:35) Geia sas paidia! Kserete pou mporw na brw mbataria gia P900?? (1250mA kai oxi 1000mA pou eixe to P800!) Phga ston Germano kai den exoun.. Πρόβλημα! Δεν υπάρχει BST-15 για το P900 στην Ελλάδα ακόμα! Μίλησα με SE σήμερα το πρωί γιατί έχω πρόβλημα με την δικιά μου και αυτή την απάντηση πήρα. Λένε ότι τους είναι γνωστό το θέμα και ότι θα τις φέρουν "σύντομα". Ακόμα και αν είσαι σε εγγύηση και σου την αντικαταστήσουν, θα σου δώσουν αυτή των 1000mAh !!! - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΣΗΜ: Τα ίδια μου είπε και ο Γερμανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia gia koitaxte se kanena e-shop. san to www.9volto.gr , www.telefoncity.gr i kapoio tou exoterikou www.expansys.com einai axiopisto! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 tipota akoustika gia to mp3 ektos apo ayto pou exei mazi to kinhto yparxoyn?, ayta bgenoyn eykola apo to aytia einai spasimo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio RG Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 πήρα σήμερα από Γερμανό μία θήκη τηs BODY GLOVE ΜΕ 13 €...άψογη... Παράθεση http://www.everest.com.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonio RG (13 Μάι. 2004 , 01:45) πήρα σήμερα από Γερμανό μία θήκη τηs BODY GLOVE ΜΕ 13 €...άψογη... kamia fwto mporeis na anebaseis giati psaxnomai kai egw? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio RG Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Πιάνει όλη την οθόνη και κουμπώνει πίσω...είναι πολύ καλή...θα τη δεις καλύτερα στον πιο κοντινό Γερμανό...αξίζει τον κόπο... Παράθεση http://www.everest.com.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Φίλοι μου μου χάλασε το καλώδιο του ΗΒΗ-200 και δεν υπαρχει πουθενά να το αγοράσω χωριστά ξέρει κανείς τίποτα????καμμία ιδέα???είναι κρίμα για ένα καλώδιο να πάει χαμένο όλο το Bluetooth headset!!!!!BΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Θέλω να πάρω δεύτερη μπαταρία για το Ρ800 μου αλλά θα ήθελα πρώτα να βρω μία βάση φόρτισης στην οποία να μπορώ να φορτίσω ταυτόχρονα το κινητό και την δεύτερη μπαταρία. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη βάση για φόρτιση του Ρ800 και μίας μπαταρίας του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από zoo Θέλω να πάρω δεύτερη μπαταρία για το Ρ800 μου αλλά θα ήθελα πρώτα να βρω μία βάση φόρτισης στην οποία να μπορώ να φορτίσω ταυτόχρονα το κινητό και την δεύτερη μπαταρία. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη βάση για φόρτιση του Ρ800 και μίας μπαταρίας του; Δυστυχώς, δεν έχει κυκλοφορίσει τέτοια βάση μόνο η κλασική που βάζεις το p900 πάνω. Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό γιατί δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο, κατά την περιήγησή μου σε κάποιο site με αξεσουάρ για p900. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (26 Μάι. 2004 , 23:09) Θέλω να πάρω δεύτερη μπαταρία για το Ρ800 μου αλλά θα ήθελα πρώτα να βρω μία βάση φόρτισης στην οποία να μπορώ να φορτίσω ταυτόχρονα το κινητό και την δεύτερη μπαταρία. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη βάση για φόρτιση του Ρ800 και μίας μπαταρίας του; Den yparxei kati tetoio file mou! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (26 Μάι. 2004 , 23:09) Θέλω να πάρω δεύτερη μπαταρία για το Ρ800 μου αλλά θα ήθελα πρώτα να βρω μία βάση φόρτισης στην οποία να μπορώ να φορτίσω ταυτόχρονα το κινητό και την δεύτερη μπαταρία. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχη βάση για φόρτιση του Ρ800 και μίας μπαταρίας του; sorry gia to off topic alla afoy to exeis ws ypografh as to exeis swsta. apa8anathsa einai kai oxi apo8anathsa. Mh mpeis kai esy se kamia selida me kator8wmata ellhnikhs glwssas. Παράθεση h gnwsh mas kanei perhfanoys kai h sofia tapeinoys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Τι τιμες εχουν οι μπαταριες βρε παιδια? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alkis_n (11 Μάι. 2004 , 14:49) Πρόβλημα! Δεν υπάρχει BST-15 για το P900 στην Ελλάδα ακόμα! Μίλησα με SE σήμερα το πρωί γιατί έχω πρόβλημα με την δικιά μου και αυτή την απάντηση πήρα. Λένε ότι τους είναι γνωστό το θέμα και ότι θα τις φέρουν "σύντομα". Ακόμα και αν είσαι σε εγγύηση και σου την αντικαταστήσουν, θα σου δώσουν αυτή των 1000mAh !!! - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΣΗΜ: Τα ίδια μου είπε και ο Γερμανός. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yorgos (27 Μάι. 2004 , 07:41) sorry gia to off topic alla afoy to exeis ws ypografh as to exeis swsta. apa8anathsa einai kai oxi apo8anathsa. Mh mpeis kai esy se kamia selida me kator8wmata ellhnikhs glwssas. Αμέσως να το δείρεις το παιδί, η αλήθεια είναι, εσύ κανείς λάθος!!! :p Πρώτο, και τα δυο είναι σωστά, αποθανάτισα η απαθανάτιζα. Αλλά όχι με (η) που το έγραψες αλλά και τα δυο είναι με (ι) όπως θα είδες!, και στο απαθανάτιζα είναι με (ζ) και στο αποθανάτισα με (σ) και όχι και τα δυο με (σ). ;) Όχι ότι εγώ είμαι καλός στην ορθογραφία αλλά μια που το θίξατε το είπα!!! :) Συγνώμη παιδία για το εκτός θέμα που βγήκα και εγώ! Φιλικά και πάντα όχι με κακία! ΥΓ Ελληνικό ηλεκτρονικό λεξικό tp! !Δωρεάν! στο Ρχ00 βαλτέ το τώρα!!, αλλά η κάθε λέξη σας κοστίζει μόνο 1 ευρω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Χμ...να επανέλθουμε?:) Γι'αυτά τα θέματα υπάρχουν και τα pm!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ελληνικό ηλεκτρονικό λεξικό tp!!Δωρεάν! στο Ρχ00 βαλτέ τοτώρα!!, αλλά η κάθε λέξη σαςκοστίζει μόνο 1 ευρω! Οκ μπιλ! Τπ τι είναι αυτό; Μπορούμε να το βρούμε σπασμένο; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ελληνικό ηλεκτρονικό λεξικό tp!!Δωρεάν! στο Ρχ00 βαλτέ τοτώρα!!, αλλά η κάθε λέξη σαςκοστίζει μόνο 1 ευρω! Οκ μπιλ! Τπ τι είναι αυτό; Μπορούμε να το βρούμε σπασμένο; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (27 Μάι. 2004 , 10:57) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ελληνικό ηλεκτρονικό λεξικό tp!!Δωρεάν! στο Ρχ00 βαλτέ τοτώρα!!, αλλά η κάθε λέξη σαςκοστίζει μόνο 1 ευρω! Οκ μπιλ! Τπ τι είναι αυτό; Μπορούμε να το βρούμε σπασμένο; :D Bρε Μάνο πλάκα κάνει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από bill_viper Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (27 Μάι. 2004 , 10:57) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ελληνικό ηλεκτρονικό λεξικό tp!!Δωρεάν! στο Ρχ00 βαλτέ τοτώρα!!, αλλά η κάθε λέξη σαςκοστίζει μόνο 1 ευρω! Οκ μπιλ! Τπ τι είναι αυτό; Μπορούμε να το βρούμε σπασμένο; :D Bρε Μάνο πλάκα κάνει! :D Ωχ! Τώρα που το διάβασα το κατάλαβα. :stupid: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 @ manos the Greek & SAREVOCK Thanx! Κι εγώ έψαξα πολύ για βάση φόρτισης που να φορτίζει και μπαταρία αλλά δεν βρήκα. Απλά είχα μία μικρή ελπίδα να την έχει βρει κάποιος άλλος... :( @ tp! Άδικα εγκατέστησα SlovoEd... :) @ yorgos Αν μαζέψεις ποτέ "Κατορθώματα" ελληνικής γλώσσας είναι πολύ πιθανό να γίνω "πελάτης" σου!... :) Ευχαριστώ για το σχόλιο, πάντα δεκτές οι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις (εκτός από αυτή που θα μου κάνουν οι Mods για το Off-Topic...) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (27 Μάι. 2004 , 18:44) @ manos the Greek & SAREVOCK Thanx! Κι εγώ έψαξα πολύ για βάση φόρτισης που να φορτίζει και μπαταρία αλλά δεν βρήκα. Απλά είχα μία μικρή ελπίδα να την έχει βρει κάποιος άλλος... :( @ tp! Άδικα εγκατέστησα SlovoEd... :) @ yorgos Αν μαζέψεις ποτέ "Κατορθώματα" ελληνικής γλώσσας είναι πολύ πιθανό να γίνω "πελάτης" σου!... :) Ευχαριστώ για το σχόλιο, πάντα δεκτές οι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις (εκτός από αυτή που θα μου κάνουν οι Mods για το Off-Topic...) :lol: Γκούχου,γκούχου.... :D Φώναξε κανείς... :p ...Ααα μάλον τον florinaperis ζητάς ε? :D Εντάξει δεν είσαι (τελείως) offtopic λόγω των ευχαριστησιών που έδωσες! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts