Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ομοιοπαθής με Montoya....

Μάλλον φταίει το ύφος γραφής σου. :)

ΥΓ. Έχεις καμμιά στήλη σε περιοδικό;;;

Το έχεις ;)

Μπα, είμαι κανίβαλος γενικά...δεν ξέρω να κρατάω αυτό που σκέφτομαι, το λέω απλά.:lol:

Να οργανωθούμε, όντως!

Εγώ λέω να βάλει το λινκ δημοσίως, γιατί βλέπω αρκετοί να μένουν στα 950/XL για πολύ καιρό ακόμα.

Edit: Λάθος. Δεν πρόσεξα τις επόμενες απαντήσεις!!!:O

Αν μου ξαναβγάλει πρόβλημα η μπαταρία να ξέρω από που θα παραγγείλω.

@Dekaohtoura Η μαμά μπαταρία έχει το άσπρο αυτοκόλλητο. Αυτή πού πήρες το έχει;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Όχι, αυτοκόλλητο δεν είχε.

Αλλά κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Το τηλέφωνο βγάζει 24+ ώρες από φόρτιση σε φόρτιση, με σαφώς παραπάνω χρήση από αυτή που έκανα τους τελευταίους μήνες.

Όχι, αυτοκόλλητο δεν είχε.

Αλλά κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Το τηλέφωνο βγάζει 24+ ώρες από φόρτιση σε φόρτιση, με σαφώς παραπάνω χρήση από αυτή που έκανα τους τελευταίους μήνες.

Τότε θα το έχω υπόψιν αυτό το κατάστημα. Ελπίζω να φέρνει και στο μέλλον γνήσιες μπαταρίες των 950.

Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει θέμα με το ράδιο (έχω το 950 xl, δεν ξέρω τι γίνεται με το "απλό").Παίζει κανονικά με κάποιο τρίτο app (η μαμίσια εφαρμογή ήταν, όμως, πληρέστατη). Αν υπάρχει κάποια μομφή, είναι στο ότι δεν μπορείς παίξεις το ράδιο από το ηχείο της συσκευής και ότι δεν "παίζει" πλέον το RDS. Τώρα, γιατί το κουτσούρεψαν, μόνο αυτοί το ξέρουν.

ειδα οτι ειναι ανεβασμενες οι οδηγιες και εδω στην πρωτη σελιδα του θεματος.. στο 950 το μικρο ειναι απενεργοποιημενος ο δεκτης...

ειδα οτι ειναι ανεβασμενες οι οδηγιες και εδω στην πρωτη σελιδα του θεματος.. στο 950 το μικρο ειναι απενεργοποιημενος ο δεκτης...

Ενώ σε μας με τα xl πού υποτίθεται είναι ενεργοποιημένος ο δέκτης, πολύ παίζει... :p

Γιατί evris; Στο 950 μια χαρά παίζει το ράδιο τώρα που δοκίμασα. Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω.

Νόμιζα εννοεί για την μαμίσια εφαρμογή του ραδιοφώνου.

Εγώ δεν είχα ποτέ ραδιόφωνο στο 950 μου.

To τσιπάκι του ραδιοφώνου δεν ήταν ενεργοποιημένο. Είχα δοκιμάσει 3τες εφαρμογές αλλά δεν.

Χθες δοκίμασα το εν λόγω hack και την εφαρμογή RadioFM (δουλεύουν και άλλες) και επιτέλους έχω ράδιο.

Παίζει όπως είναι φυσικό μόνο με τα ακουστικά ως κεραία, ενώ καμία από τις εφαρμογές δεν στέλνει τον ήχο στο ηχείο του κινητού.

Προφανώς είναι περιορισμός από την MS.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Προφανώς είναι περιορισμός από την MS.

Ακριβώς αυτό είναι. Ούτε RDS έχει.... :(

Καλησπερα

Αν τελικά το δοκιμάσεις να ξερεις ότι θέλει καλο ζέσταμα.

Το γυαλί ξεκολαει σχετικά εύκολα στη μέση της οθόνης αλλά στην άκρη που έχει και ταινία διπλής θέλει να ζεσταθεί αρκετά για να ξεκολλήσει.

Εγω την έκανα την πατάτα στο xl και ενώ όλα πήγαιναν καλα και πήγα να βγάλω ενα κομμάτι απο το τζαμάκι που έσπασε στην άκρη,έσπασα την οθονη.

Οπότε προσοχή ;) και καλή τύχη.

Τελικά τα έκανα μαντάρα και έσπασα την οθόνη.. Αποτυχημένη η προσπάθεια. Τώρα ή θα το πετάξω ή θα πάω για οθόνη.. Μάλλον το πρώτο.. Μου έμεινε ένα ανταλλακτικό γυαλί και μια ολοκαίνουρια μπαταρία στο σελοφάν της που είχα παραγγείλει και δε πρόλαβα να χρησιμοποιήσω.

Οποίος ενδιαφέρεται ας μου πει..

Στάλθηκε από το Note 8 χρησιμοποιώντας Tapatalk

- There is no place like 127.0.0.1 -

Τελικά τα έκανα μαντάρα και έσπασα την οθόνη.. Αποτυχημένη η προσπάθεια. Τώρα ή θα το πετάξω ή θα πάω για οθόνη.. Μάλλον το πρώτο.. Μου έμεινε ένα ανταλλακτικό γυαλί και μια ολοκαίνουρια μπαταρία στο σελοφάν της που είχα παραγγείλει και δε πρόλαβα να χρησιμοποιήσω.

Θα το πετάξεις και μετά;;;.... :(

Θα το πετάξεις και μετά;;;.... :(

Πλέον έχω το Νοτε 8 για πρώτο και στο συρτάρι ενα 1020.

Βασικά μπορώ να βρω καμια οθόνη αλλα ειναι ακριβες ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να μπω στη διαδικασία.

Ο Μοντογια με γλωσσόφαγε..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ο Μοντογια με γλωσσόφαγε...

:lol::p:lol::p:lol:

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Μην το πετάξεις..το θέλω :)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Πλέον έχω το Νοτε 8 για πρώτο και στο συρτάρι ενα 1020.

Βασικά μπορώ να βρω καμια οθόνη αλλα ειναι ακριβες ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να μπω στη διαδικασία.

Ο Μοντογια με γλωσσόφαγε..

Και καλά σε έκανε...... :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να αναρωτηθώ γιατί δεν λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση?

Είτε στον μαμά ταχυφορτιστή το βάλω, είτε στο power bank στο 1 ή 2Α, είτε σε USB, ϊδιο χρόνο παίρνει.

Είναι το μόνο "μελανό" σημείο της νέας μπαταρίας.

Να αναρωτηθώ γιατί δεν λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση?

Είδα και άλλοι έχουν τέτοιου είδους πρόβλημα. Λίγο που διάβασα, κάποιες λύσεις που εννοείται δεν ξέρω αν βοηθήσουν ή αν δεν τις έχεις δοκιμάσει.

1. βγάλε από την πρίζα τον φορτιστή. Δοκίμασε ξανά μετά από 1 λεπτό.

2. δοκίμασε να παίξεις με τη σειρά σύνδεσης (σύνδεση του φορτιστή στην πρίζα και μετά σύνδεση του τηλεφώνου με το φορτιστή, πρώτα σύνδεση του τηλεφώνου με το φορτιστή και κατόπιν σύνδεση του φορτιστή στην πρίζα)

Δεν είναι και τόσο τρομερό πρόβλημα. Θα πάρω και 'γω μια μπαταρία από το κατάστημα αν βρεθώ κέντρο, να την έχω backup.

Θα χρειαστεί για το '18. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάμε και το '19.

Πάντως η MS μας σκέφτεται και μας κάνει οικονομία.:) Θα ρίχνουμε μόνο για μπαταρίες.

Είδα και άλλοι έχουν τέτοιου είδους πρόβλημα. Λίγο που διάβασα, κάποιες λύσεις που εννοείται δεν ξέρω αν βοηθήσουν ή αν δεν τις έχεις δοκιμάσει.

1. βγάλε από την πρίζα τον φορτιστή. Δοκίμασε ξανά μετά από 1 λεπτό.

2. δοκίμασε να παίξεις με τη σειρά σύνδεσης (σύνδεση του φορτιστή στην πρίζα και μετά σύνδεση του τηλεφώνου με το φορτιστή, πρώτα σύνδεση του τηλεφώνου με το φορτιστή και κατόπιν σύνδεση του φορτιστή στην πρίζα)

Δεν είναι και τόσο τρομερό πρόβλημα. Θα πάρω και 'γω μια μπαταρία από το κατάστημα αν βρεθώ κέντρο, να την έχω backup.

Θα χρειαστεί για το '18. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάμε και το '19.

Πάντως η MS μας σκέφτεται και μας κάνει οικονομία.:) Θα ρίχνουμε μόνο για μπαταρίες.

Το 1 το έχω κάνει. Το 2ο, τις επόμενες μέρες.

Βέβαια, με την παλιά-μαμά, λειτουργούσε με κάθε τρόπο.

Εδώ, ίσως θα είχε νόημα ένα hard.

Ήρθε και η νέα μπαταρία από τον "Κινέζο", από το Βέλγιο.

Ούτε 20 ημέρες, καλό.

Πανομοιότυπη (σχεδόν), με αυτήν που πήρα από Πανεπιστημίου, καλό. Φτιαγμένη το 12 του 17.

Λειτούργησε άμεσα, κάπου 50% φορτισμένη, καλό.

Μπαταρία με φλας...πάγωμα...κακό.

Επανεκκίνηση με βγάλσιμο-βάλσιμο, άναψε, έβαλα τον κωδικό...πάγωσε σε 2''...κακό.

Επανεκκίνηση πάλι, τα ίδια.

Την έβαλα στον ταχυφορτιστή, απλά για να τη γεμίσω (αρχικά ήθελα να αδειάσει εντελώς πριν τη φορτίσω). Άναψε, είναι ζεστό σχετικά (ενώ με την "ελληνική" παραμένει κρύο όταν τη φορτίζω), και να δω αν θα λειτουργήσει σωστά.

Δεν είμαι αισιόδοξος.

Μπήκε στη συσκευασία της όπως ήταν, για να μην ξαναβγεί.

Φωτό με φλας, no go.

Restart upon restart.

QuickCharge, δεν λειτουργεί.

Οποιοσδήποτε τη θέλει για δοκιμές, την παίρνει δωρεάν, αρκεί να κάνει τον κόπο να με βρει.

καλησπερα παιδακια..

εχω ενα σοβαρο θεμα με το 950 μου και θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει...

μετα απο καποιες δυσλειτουργιες το πηγα για σερβις και μου ειπαν οτι το εστειλαν εξωτερικο αλλα χρειαζονται την αποδειξη αγορας..

πηγα το τιμολογιο και μετα απο καποιες ημερες μου ειπαν οτι δεν συμβαδιζει το ιμει της συσκευης με αυτο του τιμολογιου και ως εκ τουτου δεν εχει εγγυηση..

το τηλεφωνο το ξεσφραγισα εγω και δεν ειχε φυγει απο τα χερια μου μεχρι που πηγε στο σερβις...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ??????

• The title was changed to Microsoft Lumia 950