Jamesc Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Άσε μας ρε Μοντόγια που δεν ανεβάζει στο onedrive αυτόματα! :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 λοιπον. βρηκα τι φταιει μετα απο πολυ κοπο./ κανονικα ολα αυτα επρεπε να υπαρχουν στο ιντερνετ, αλλα τοσο που εχει μικρυνει ο αριθμος χρηστων γουιντοουζ.... πρεπει να εχετε ενεργοποιημενα τα εξης στο παρασκηνιο lumia studio lumia motion καμερα φωτογραφιες επισης για να εχει λοκεισον ινφο, τα χαρτες τηλεφωνο μετα απο αυτα σε εμενα ολα κομπλε επισης ενεργοποιησα ουαν ντραιβ γκλανς σκριν ξυπνητηρι λογικα πρεπει να μου ανεβαζει και στο ουαν ντραιβ τωρα... τελος, δοκιμαζα διαφορες ρυθμισεις τραβοντας την ιδια φωτογραφια. το hdr σε καμια περιπτωση δεν βγαζει καλες, σε εμενα. ειναι ιδανικο ισως μονο αμα εχεις τριποδο... οποτε εγω προσωπικα το βγαζω οπως και το φλας εκτος και αν ειναι βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) λοιπον. βρηκα τι φταιει μετα απο πολυ κοπο./ κανονικα ολα αυτα επρεπε να υπαρχουν στο ιντερνετ, αλλα τοσο που εχει μικρυνει ο αριθμος χρηστων γουιντοουζ.... πρεπει να εχετε ενεργοποιημενα τα εξης στο παρασκηνιο lumia studio lumia motion καμερα φωτογραφιες επισης για να εχει λοκεισον ινφο, τα χαρτες τηλεφωνο μετα απο αυτα σε εμενα ολα κομπλε επισης ενεργοποιησα ουαν ντραιβ γκλανς σκριν ξυπνητηρι λογικα πρεπει να μου ανεβαζει και στο ουαν ντραιβ τωρα... τελος, δοκιμαζα διαφορες ρυθμισεις τραβοντας την ιδια φωτογραφια. το hdr σε καμια περιπτωση δεν βγαζει καλες, σε εμενα. ειναι ιδανικο ισως μονο αμα εχεις τριποδο... οποτε εγω προσωπικα το βγαζω οπως και το φλας εκτος και αν ειναι βραδυ Δεν είναι έτσι. Ορίστε μια HDR στο χέρι Untitled by ΚΩΣΤΑΣ ΑΛ, on Flickr Άσε μας ρε Μοντόγια που δεν ανεβάζει στο onedrive αυτόματα! :lol: Βρες μια λύση για το shazam μη φας κανένα ban......:lol::p:D Edited July 27, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 τελος, δοκιμαζα διαφορες ρυθμισεις τραβοντας την ιδια φωτογραφια. το hdr σε καμια περιπτωση δεν βγαζει καλες, σε εμενα. ειναι ιδανικο ισως μονο αμα εχεις τριποδο... οποτε εγω προσωπικα το βγαζω οπως και το φλας εκτος και αν ειναι βραδυ Δεν έχω δει καλύτερο HDR και το οτι είναι dynamic το θέτει εκτός συναγωνισμού.. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρες μια λύση για το shazam μη φας κανένα ban......:lol::p:D Άσε με γιατί με το shazam έχω φάει φρίκη!! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganache Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Το παρήγγειλα από Vodafone σε μια στιγμή ενθουσιασμού. Ελπίζω να προχωρήσει η πλατφόρμα W10 καλύτερα από την BB10 που είχα πει να δοκιμάσω πριν από 3 χρόνια. Και πολύ περισσότερο ελπίζω να μη φταίω εγώ αν δεν το καταφέρει! :lol: Μη χαντακώσω και την MS όπως την BB.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Το hdr όντως δεν παίζεται! Αν και η αρχική επιλογή που βγάζει συνήθως είναι η ιδανική, καλό είναι που υπάρχει και το dynamic. Η φωτεινότητα με 25% είναι μόνο για εσωτερικούς χώρους. Με έντονο ήλιο στο 100% δεν είχα κανένα θέμα. Edited July 27, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 εγω ρε παιδια τοσα πειραματα εκανα, παντα χωρις hdr και φλας, η φωτο εχει καλυτερο σαρπνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 εγω ρε παιδια τοσα πειραματα εκανα, παντα χωρις hdr και φλας, η φωτο εχει καλυτερο σαρπνες Μα το HDR είναι για ειδικές περιπτώσεις οπου το κάδρο έχει ταυτόχτονα σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Δε το χρησιμοπιοιούμε συνέχεια. και πάλι έχεις επιλογή και αφού τραβήξεις να το μειώσεις ή να το αφαιρέσεις, άρα προς τι το άγχος; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μα το HDR είναι για ειδικές περιπτώσεις οπου το κάδρο έχει ταυτόχτονα σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Δε το χρησιμοπιοιούμε συνέχεια. και πάλι έχεις επιλογή και αφού τραβήξεις να το μειώσεις ή να το αφαιρέσεις, άρα προς τι το άγχος;ωπα κατι δεν βλεπω τοτε. πως αφαιρω το hdr? δεν εχω τετοια επιλογη. η μονη επιλογη που βλεπω ειναι για αυξομειωση του φλας... καπου διαβασα πως πρεπει οι φωτος να αποθηκευονται στο τηλεφωνο και οχι στην sd. μηπως γιαυτο δεν βλεπω αυτη τη ρυθμιση οταν παρω τις φωτος? πως λεγεται αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Όχι δεν παίζει ρόλο. Εγώ σε sd τις αποθηκεύω και λειτουργεί κανονικά. Όπως κοντρολάρεις το φλας έτσι κοντρολάρεις και το hdr. Ανοίγεις την φώτο και πατάς hdr ή επεξεργασία και hdr. Επίσης επειδή αναφέρεις διάφορα θέματα, γιατί δεν ανεβάζεις κανένα δείγμα να δούμε πως είναι οι φωτογραφίες σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Όχι δεν παίζει ρόλο. Εγώ σε sd τις αποθηκεύω και λειτουργεί κανονικά. Όπως κοντρολάρεις το φλας έτσι κοντρολάρεις και το hdr. Ανοίγεις την φώτο και πατάς hdr ή επεξεργασία και hdr. Επίσης επειδή αναφέρεις διάφορα θέματα, γιατί δεν ανεβάζεις κανένα δείγμα να δούμε πως είναι οι φωτογραφίες σου?δεν υπαρχει πουθενα το κοντρολαρισμα του hdr. καποια εφαρμογη ψιλιαζομαι οτι μου λειπει. ποιες εφαρμογες εχετε για την καμερα? μηπως χρειαζεται καποια που ειτε δεν την εχω ειτε καταλαθος την εσβησα? αυριο θα ανεβασω και 2-3 φωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή. Όταν τραβάς με hdr τότε υπάρχει και η επιλογή όταν ανοίγεις την φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή. Όταν τραβάς με hdr τότε υπάρχει και η επιλογή όταν ανοίγεις την φωτογραφία. κιομως σε εμενα δεν υπαρχει. υπαρχει μονο η επιλογη για να αυξομειωσω το φλας. πουθενα για το hdr... κατι δεν παει καλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 κιομως σε εμενα δεν υπαρχει. υπαρχει μονο η επιλογη για να αυξομειωσω το φλας. πουθενα για το hdr... κατι δεν παει καλα..... Μάλλον έχεις παλιά έκδοση της εφαρμογής Κάμερα. Μπες στο store και βάλτο να ψάξει για ενημερώσεις. Είμαι σίγουρος πως θα σου εμφανίσει ενημέρωση Κάμερας. Βεβαιώσου πως δεν τρέχει στο παρασκήνιο για να εγκατασταθεί χωρίς πρόβλημα. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Φίλε δεν υπάρχει αναβάθμιση για την κάμερα...τραβαγα σήμερα και εξωτερικές φωτο και πάλι μόνο τη ρύθμιση του βελτιστου φωτισμου βλέπω... Δεν μπορώ να καταλάβω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Φίλε δεν υπάρχει αναβάθμιση για την κάμερα...τραβαγα σήμερα και εξωτερικές φωτο και πάλι μόνο τη ρύθμιση του βελτιστου φωτισμου βλέπω... Δεν μπορώ να καταλάβω.... Ποια έκδοση της Κάμερας έχεις; Εγώ έχω την 2016.404.191.0 (..., Ρυθμίσεις, κάτω κάτω) και περιέχει το HDR. Επίσης έχεις την .494 και έχεις το 950 σωστά; Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ποια έκδοση της Κάμερας έχεις; Εγώ έχω την 2016.404.191.0 (..., Ρυθμίσεις, κάτω κάτω) και περιέχει το HDR. Επίσης έχεις την .494 και έχεις το 950 σωστά; ακριβως τα ιδια εχω και εγω.... τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Βέλτιστου φωτισμού είναι το HDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Φίλε δεν υπάρχει αναβάθμιση για την κάμερα...τραβαγα σήμερα και εξωτερικές φωτο και πάλι μόνο τη ρύθμιση του βελτιστου φωτισμου βλέπω... Δεν μπορώ να καταλάβω.... Κι εγώ σε 830 την ίδια έκδοση κάμερας εχω. Σε HDR μόνο αυτη η ρύθμιση που λες βγαίνει! ;) Δεν εχει κατι άλλο και σε μένα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Βέλτιστου φωτισμού είναι το HDR.θα με μπερδεψετε. αφου πανω τα παιδια αναφερουν πως εχει μια ρυθμιση για το φλας και μια για το hdr. ξεχωριστες. εγω βλεπω μονο μια ρυθμιση. μπορει καποιος να στειλει ενα σκρινσοτ τη ρυθμιση που μειωνεις ή αυξανεις το hdr και μια για το φλας? γιατι εχω μπερδευτει τοσο? η ρυθμιση για το φλας δεν ειναι αυτη που λεει ρυθμιστε το βελτιστο φωτισμο? αρα η ρυθμιση για το hdr πρεπει να ειναι αλλη. επισης βλεπω οτι ρουφαει την μπαταρια σαν παλαβο. βεβαια ειναι καινουργιο στησιμο οποτε θα του δωσω μαι 2 μερες. θα κανω και στησιμο απο την αρχη μαλλον μολις ερθει η ανιβερσαρυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Βέλτιστου φωτισμού είναι ρύθμιση για το HDR,αφού έχεις τραβήξει την φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) θα με μπερδεψετε. αφου πανω τα παιδια αναφερουν πως εχει μια ρυθμιση για το φλας και μια για το hdr. ξεχωριστες. εγω βλεπω μονο μια ρυθμιση. μπορει καποιος να στειλει ενα σκρινσοτ τη ρυθμιση που μειωνεις ή αυξανεις το hdr και μια για το φλας? γιατι εχω μπερδευτει τοσο? η ρυθμιση για το φλας δεν ειναι αυτη που λεει ρυθμιστε το βελτιστο φωτισμο? αρα η ρυθμιση για το hdr πρεπει να ειναι αλλη. επισης βλεπω οτι ρουφαει την μπαταρια σαν παλαβο. βεβαια ειναι καινουργιο στησιμο οποτε θα του δωσω μαι 2 μερες. θα κανω και στησιμο απο την αρχη μαλλον μολις ερθει η ανιβερσαρυ... Για να μη μπερδεύεσαι η ρύθμιση είναι μία. Είτε έχεις φλας είτε HDR την ονομάζει HDR επιλογή βέλτιστου φωτισμού , και τη διορθώνεις τη φωτογραφία αφού τραβηξεις . Έχε υπόψη σου οτι αν τραβήξεις με forced HDR ενώ η φωτό δε βλέπει το λόγο να τραβήξει με HDR (δλδ σε εσωτερικούς χώρους πχ ή ελάχιστη διαφορα στα σκοτεινα με φωτεινα σημεία δεν τότε δε πρόκειται να τραβήξει με HDR άρα δε θα σου εμφανήσει και την επιλογή διόρθωσης. Ελπίζω να σε βοήθησα τώρα.. ΥΓ. Τη μπαταρία τη ρουφάει γιατί του πίνεις το αίμα :) Edited July 28, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 θα με μπερδεψετε. αφου πανω τα παιδια αναφερουν πως εχει μια ρυθμιση για το φλας και μια για το hdr. ξεχωριστες. εγω βλεπω μονο μια ρυθμιση. μπορει καποιος να στειλει ενα σκρινσοτ τη ρυθμιση που μειωνεις ή αυξανεις το hdr και μια για το φλας? γιατι εχω μπερδευτει τοσο? η ρυθμιση για το φλας δεν ειναι αυτη που λεει ρυθμιστε το βελτιστο φωτισμο? αρα η ρυθμιση για το hdr πρεπει να ειναι αλλη. επισης βλεπω οτι ρουφαει την μπαταρια σαν παλαβο. βεβαια ειναι καινουργιο στησιμο οποτε θα του δωσω μαι 2 μερες. θα κανω και στησιμο απο την αρχη μαλλον μολις ερθει η ανιβερσαρυ... Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το εξής, όταν χρησιμοποιήσω το αυτόματο HDR και εχει χρησιμοποιήσει φλάς αυτό που θα αυξομειώσει με τη ρύθμιση του βέλτιστου φωτισμού είναι το φλας, σε περίπτωση που δεν εχει χρησιμοποιηθεί το φλας γίνεται αυξομείωση του HDR. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι το εξής, όταν χρησιμοποιήσω το αυτόματο HDR και εχει χρησιμοποιήσει φλάς αυτό που θα αυξομειώσει με τη ρύθμιση του βέλτιστου φωτισμού είναι το φλας, σε περίπτωση που δεν εχει χρησιμοποιηθεί το φλας γίνεται αυξομείωση του HDR. Ακριβώς όπως το λες. Απλά αυξομείωση του HDR θα κάνει ΑΝ έχει τραβήξει με HDR τελικά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 αρχιζει και ξεδιαλυνει το τοπιο. αν ομως εχω βαλει αυτοματο hdr και φλας, και χρησιμοποιησει η καμερα και τα 2, τοτε ποιο αυξομειωνει? εν κατακλειδει τι προτεινετε? να εχω κλειστο το φλας και να το χρησιμοποιω οποτε κλεινω εγω? και το ηδρ στο αυτοματο? ή να εχω μονιμα ηδρ ανοιχτο και το φλας αυτοματο? ολα αυτοματα? τι ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας? το ηδρ να το κλεινω μονο οταν εχω μουβινγκ ομπτζεκτς? ή ακομα και τοτε καταλαβαινει η καμερα και δεν τραβαει με ηδρ? ναστε καλααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts