montoya_42 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μα έτσι κι αλλιώς το κινητό είναι πολύ καλό, απλά είχα συνηθίσει με το G8 που δεν ανέβαζε καθόλου θερμοκρασία και φοβάμαι να το δουλέψω όπως θέλω. Τεσπα μακάρι να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. Κάνει τις τελευταίες ενημερώσεις και θα στρώσει. Μόνο κατά τη γρήγορη φόρτιση ζεστενεται Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Πριν από περίπου ένα μήνα έδωσα το 950 xl και πήρα το nexus 6p. Υπέροχο κινητό που τρέχει απροβλημάτιστα, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και το σπουδαιότερο κι αυτό μάλιστα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τρέχει εντυπωσιακά καλά την beta ακόμη έκδοση του android N. Έλα όμως που δεν άντεξα μακριά από το λειτουργικό της Msft και παρά το γεγονός ότι κάποιες εφαρμογές που μου είναι απαραίτητες δεν υπάρχουν στα windows, επέστρεψα στα ..."πατρώα" εδάφη! Λοιπόν αυτή τη φορά πήγα στο 950. Το κινητό φορούσε την έκδοση του περασμένου Δεκεμβρίου και ήταν μια απελπισία! Ήθελα να το πετάξω στον τοίχο! Παιδεύτηκα πραγματικά για να το αναβαθμίσω στην σημερινή έκδοση! Αυτό ήταν! Τώρα το 950 φυσάει, πετάει και είναι ονειρεμένο! Επίσης να αναφέρω πως για τα δικά μου δεδομένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από το 950 xl! Είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό τηλέφωνο που δένει υπέροχα με το εξαίσιο, πάλι για τα δικά μου κριτήρια, Windows 10 laptop μου! Πιστεύω κι ελπίζω ότι στο μέλλον τα Windows 10 θα κυριαρχήσουν! Είμαι "ερωτευμένος" μ΄αυτό το λειτουργικό! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Πριν από περίπου ένα μήνα έδωσα το 950 xl και πήρα το nexus 6p. Υπέροχο κινητό που τρέχει απροβλημάτιστα, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και το σπουδαιότερο κι αυτό μάλιστα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τρέχει εντυπωσιακά καλά την beta ακόμη έκδοση του android N. Έλα όμως που δεν άντεξα μακριά από το λειτουργικό της Msft και παρά το γεγονός ότι κάποιες εφαρμογές που μου είναι απαραίτητες δεν υπάρχουν στα windows, επέστρεψα στα ..."πατρώα" εδάφη! Λοιπόν αυτή τη φορά πήγα στο 950. Το κινητό φορούσε την έκδοση του περασμένου Δεκεμβρίου και ήταν μια απελπισία! Ήθελα να το πετάξω στον τοίχο! Παιδεύτηκα πραγματικά για να το αναβαθμίσω στην σημερινή έκδοση! Αυτό ήταν! Τώρα το 950 φυσάει, πετάει και είναι ονειρεμένο! Επίσης να αναφέρω πως για τα δικά μου δεδομένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από το 950 xl! Είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό τηλέφωνο που δένει υπέροχα με το εξαίσιο, πάλι για τα δικά μου κριτήρια, Windows 10 laptop μου! Πιστεύω κι ελπίζω ότι στο μέλλον τα Windows 10 θα κυριαρχήσουν! Είμαι "ερωτευμένος" μ΄αυτό το λειτουργικό! Καλά να πάθεις.....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) καλημέρα παιδιά, έχω μερικές ερωτησούλες: Καταρχήν στα μηνύματα από sms, whatsapp, viber η ειδοποίηση είναι πάρα πολύ χαμηλή έως ανύπαρκτη. Μήπως ρυθμίζω κάτι λάθος; μετά στο whatsapp δεν έρχονται ειδοποιήσεις παρά μόνο όταν ανοίγω την εφαρμογή. Και το viber έχει προβληματάκια αλλά αυτά τα ήξερα ότι υπήρχαν στη νέα εφαρμογή, το whatsapp όμως δούλευε άψογα. Επίσης θέλω να μου προτείνεται κάποιο καλό και λεπτό tempered glass και μια βάση αυτοκινήτου. Επίσης έχει δουλέψει κανείς την ασύρματη φόρτιση; Αξίζει να πάρει κανείς φορτιστή; Αν ναι ποιον προτείνεται; Ακόμα, το 2 καλώδιο data που έδινε στο κουτί εγώ το χρησιμοποιώ στην πρίζα nokia που έχω από το 925 και στον φορτιστή αυτοκινήτου. Δεν πειράζει σωστά; Πολλά μαζί τα ερωτήματα το ξέρω:lol: αλλά τις μαζεύω τις απορίες με την χρήση. Να πω εδώ ότι υπερθέρμανση δεν έχω δει. Ζεσταίνεται σχετικά κατά την φόρτιση αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα και κανά δυο φορές όταν το ζόρισα αλλά σε κανένα βαθμό υπερβολικά. Το 925 αν το φόρτιζες και έπαιζες πχ παιχνίδι έβραζε κυριολεκτικά. Η μπαταρία προς το παρόν λίγα πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι βγάζει άνετα μέρα. Κάνει κάτι πτώσεις αψυχολόγητες. Έξτρα μπαταρία έχει αγοράσει κανείς; Υπάρχει καμία που να είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας; Επίσης γιατί κάποιες φορές ανάβει το σήμα της τοποθεσίας ενώ την έχω απενεργοποιημένη; Edited July 23, 2016 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλησπερα παιδια.τελικα οι here maps δεν υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλησπερα παιδια.τελικα οι here maps δεν υπαρχουν? Στα 10 όχι. Δυστυχώς... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλησπερα παιδια.τελικα οι here maps δεν υπαρχουν? Υπάρχει η εφαρμογή "χάρτες" της ms που χρησιμοποιεί τους here χάρτες. Είναι οι ίδιοι. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα ενα workaround για το bug με το shazam μέχρι να διορθωθεί η εφαρμογή ή τα windows. Για όσους δε βρίσκουν τραγούδι με τίποτα. Αυτό που φταίει είναι η μπάρα του start που πρέπει να την κάνετε hide πριν πατήσετε το κουμπί για να βρείτε το τραγούδι. με το που ανοίγει η εφαρμογή πρέπει να τραβήξετε νοητά τη μπάρα μία φορά ωστε να κρυφτεί. Mετά πατάτε το κουμπί και ως δια μαγείας το shazam βρισκει το τραγούδι... Γελοίο; Κι όμως αληθινό... Με το Soundhound δε το δοκίμασα.. Σου δουλεύει; Εμένα όχι, όσες δοκιμες κι αν έκανα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ένα πεντάλεπτο βιντεακι είδα και το κινητό άρχισε να ζεματάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Υπάρχει η εφαρμογή "χάρτες" της ms που χρησιμοποιεί τους here χάρτες. Είναι οι ίδιοι. Σε μένα καμία σχέση δεν έχουνε με τους here. Μόνο στο 950 είναι ίδιοι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημερα.η εφαρμογη sygic καπου διαβασα οτι ειναι διαθεσιμη δωρεαν στο store.ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημερα.η εφαρμογη sygic καπου διαβασα οτι ειναι διαθεσιμη δωρεαν στο store.ισχυει? Απ' ότι άκουσα μόνο στο κατέβασμα ειναι δωρεάν. Μετά σε ζητάει αγορά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημερα.η εφαρμογη sygic καπου διαβασα οτι ειναι διαθεσιμη δωρεαν στο store.ισχυει? Δωρεάν για μια εβδομάδα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μένα καμία σχέση δεν έχουνε με τους here. Μόνο στο 950 είναι ίδιοι; Οι χάρτες είναι ακριβώς ίδιοι αφού είναι here σε όλα Τα Lumia. Η πλοήγηση διαφέρει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 @montoya κι όμως σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με here! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Δηλαδη με λιγα λογια αν παρω το 950 η 950χλ θα πρεπει να ξεχασω πρακτικα το gps.....τελεια! €£¥₩@$$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Δηλαδη με λιγα λογια αν παρω το 950 η 950χλ θα πρεπει να ξεχασω πρακτικα το gps.....τελεια! €£¥₩@$$ Δουλεύει κανονικά με τους χάρτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εχει offline πλοηγηση οπως στους here? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Κατεβάζεις τους χάρτες της Ελλάδας και μετά δουλεύει κανονικά offline, όπως και στους here και καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 @montoya κι όμως σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με here! :( Τα δεδομένα ίδια είναι απλά έχουν προστεθεί και αυτά από τους χάρτες της Microsoft... Η εμφάνιση αλλάζει μόνο... Δηλαδη με λιγα λογια αν παρω το 950 η 950χλ θα πρεπει να ξεχασω πρακτικα το gps.....τελεια! €£¥₩@$$ Παιδιά μην λέτε ότι θέλετε... Οι χάρτες και τα δεδομένα των HERE ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή χάρτες της Microsoft που είναι προεγκατεστημένη και δωρεάν στα Windows smartphones.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 καλησπέρα, παιδιά μια βοήθεια. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίση πρόβλημα με τον ήχο στις ειδοποιήσεις; Δεν με ειδοποιεί με ήχο όταν έρχεται sms ή whatsapp μήνυμα παρά το βλέπω από το εικονίδιο που εμφανίζεται στη glance screen. Έκανα ένα soft reset αλλά πάλι τίποτα. Άκυρο το βρήκα, το ποστάρω να το δει και όποιος άλλος του τύχει, είχα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στην glance screen. Η αλήθεια είναι ότι παρότι τις συμμαζέψαν κάπως, ακόμα οι ρυθμίσεις είναι μπερδεμένες ακόμα και για έμπειρους users. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Παιδες δυστυχώς το κολπάκι για το shazam δε δουλεύει παντα.. Πραγματικά με έχει κουράσει το θέμα ελπίζω να λυθεί σύντομα. Για τους here που λέτε δε μου χουν λείψει ιδιαίτερα οι χάρτες κάνουν καλά τη δουλεια τους αν και το interface θα πρεπει να βελτιωθεί. Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουμε ακομα ερωτευμένοι με το λειτουργικό της ms. Ελπίζω η ms να μη μας προδώσει και να συνεχίσει να μας ακούει.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουμε ακομα ερωτευμένοι με το λειτουργικό της ms. Ελπίζω η ms να μη μας προδώσει και να συνεχίσει να μας ακούει.. Νομίζω αυτο δεν πρόκειται να το κάνει πλέον. Ειδικά από την Redstone κι έπειτα! Θα ήθελα πολύ να ξαναβγάλει συσκευές ανταξιες ή και καλύτερες των 950! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Νομίζω αυτο δεν πρόκειται να το κάνει πλέον. Ειδικά από την Redstone κι έπειτα! Θα ήθελα πολύ να ξαναβγάλει συσκευές ανταξιες ή και καλύτερες των 950! Σίγουρα θα βγάλει αλλά θα είναι επιπέδου 950 και πάνω. Τέλος τα οικονομικά μοντέλα πιστεύω.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σίγουρα θα βγάλει αλλά θα είναι επιπέδου 950 και πάνω. Τέλος τα οικονομικά μοντέλα πιστεύω.. Τα οικονομικά μοντέλα θα τα αφήσει για άλλους κατασκευαστές φαίνεται. ;) Αν και το HP που βγήκε, δεν το λες και οικονομικό! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σίγουρα θα βγάλει αλλά θα είναι επιπέδου 950 και πάνω. Τέλος τα οικονομικά μοντέλα πιστεύω.. Αυτό. Θα ακολουθήσει το μοντέλο που ακολουθεί στα ταμπλετ. Τούμπανα (πανάκριβα) μοντέλα (ίσως μόνο surface) κράχτες και τα υπόλοιπα θα τα αφήσει στους υπόλοιπους κατασκευαστές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Να επανέλθουμε στο θέμα μας όμως που είναι το Microsoft Lumia 950 :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts