alextrela Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) αυτό με τον θόρυβο θα το τσεκάρω κι εγώ, κατά τα άλλα εμφανίστηκε ενα καμένο πιξελ και συχνά πυκνά χάνει την κάρτα ήχου που με ένα ρεστάρτ επανέρχεται... Pixel εμένα θα έπαιρνε το δρόμο της επιστροφής την επόμενη μέρα. Ξενερωνω αφάνταστα. Σε όλα τα αλλα rock solid,ουτε restart,οπου κρασαρισμα πχ VGA driver ουτε ήχο. Απλά ο ο θόρυβος με ανησυχεί μην χειροτερέψει με τον καιρο και έπεσα σε αυτον τον παράγοντα σε defective unit. Αυτο ειναι το έκτο surface που περασε απο τα χέρια μου,ουδέποτε είχα θέμα με τέτοιο περίεργο θόρυβο. Και ουτε pixel μου εχει τύχει εως τωρα σε surface tablet. Και απο την στιγμή που αλλοι χρήστες δεν το εχουν η το εχουν σε πιο περιορισμενο βαθμο απο οτι εγω τότε θα δοκιμάσω με ενα δευτερο m3 version και αν το δευτερο ειναι λιγότερο η καθόλου αυτο θα κρατήσω στο τέλος και επιστρέφω το πρώτο. Τωρα αμα τύχει χειρότερο η αλλο πρόβλημα θα φύγουν και τα 2 πακέτο πισω :lol: Το δικό μου ειναι αρχες Νοεμβριου παρτίδα ενω το παρήγγειλα αρχες Δεκεμβρίου. Ισως η δεύτερη παρτίδα να ειναι πιο φρέσκια παραγωγή. Edited December 16, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εννοείται... Αν είσαι εντός 14 ημερών μπορείς να έχεις και αλλαγή νομίζω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εννοείται... Αν είσαι εντός 14 ημερών μπορείς να έχεις και αλλαγή νομίζω... Την περασμένη Πέμπτη το πείρα από Eshop Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πάρε ένα τηλέφωνο την Microsoft Hellas να σε βοηθήσουν αλλιώς στο eshop για DOA και άμεση αλλαγή με καινούριο σφραγισμένο... Αλλά ξεκίνα από σήμερα για να είσαι εντός ημερών καθώς το eshop έχει νομίζω 7 μέρες δικαίωμα για DOA... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 γνωρίζω οτι η Apple προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση και θα το στείλω στην info quest να το φτιάξουν. το θεμα ειναι οτι με έχει εκνεύρισει αρκετα η Apple και ειναι η δεύτερη συσκευή της που χαλάει απο πλακέτα. πχ στο iPhone που ειχα ειχε χαλάσει το τσιπάκι του ήχου. για αυτο δεν θελω να ξανασχοληθω. πήγα στο public χθες να κοιτάξω κάποια λαπτοπ αλλα ολα μου φάνηκαν άθλια σε εμφάνιση. Μιας και εχω συνηθίσει στο μακ. και το μόνο που μου εκανε τρομερή εντύπωση ειναι το surface. τα 256 gb τα θεωρώ απαραίτητα γιατι τοσο ειχα και στο λαπτοπ(256gb sandisk). δυστυχώς επειδή ο i7 ξεφεύγει η μόνη επιλογή ειναι το i5. απο την άλλη ο m επεξεργαστής θεωρώ οτι δεν θα με βγάλει για 4 χρόνια χρήση. Γενικά θυμάμαι τοσο σε Xp όσο και στα 7 τα window δεν είχαν τρελές απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τα Windows 10 είναι ακόμα πιο ελαφριά :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πάρε ένα τηλέφωνο την Microsoft Hellas να σε βοηθήσουν αλλιώς στο eshop για DOA και άμεση αλλαγή με καινούριο σφραγισμένο... Αλλά ξεκίνα από σήμερα για να είσαι εντός ημερών καθώς το eshop έχει νομίζω 7 μέρες δικαίωμα για DOA... Πήρα τηλ την Microsoft και με έστειλαν να βγάλω άκρη στο Αγγλικό support site της Microsoft:mad: Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) γνωρίζω οτι η Apple προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση και θα το στείλω στην info quest να το φτιάξουν. το θεμα ειναι οτι με έχει εκνεύρισει αρκετα η Apple και ειναι η δεύτερη συσκευή της που χαλάει απο πλακέτα. πχ στο iPhone που ειχα ειχε χαλάσει το τσιπάκι του ήχου. για αυτο δεν θελω να ξανασχοληθω. πήγα στο public χθες να κοιτάξω κάποια λαπτοπ αλλα ολα μου φάνηκαν άθλια σε εμφάνιση. Μιας και εχω συνηθίσει στο μακ. και το μόνο που μου εκανε τρομερή εντύπωση ειναι το surface. τα 256 gb τα θεωρώ απαραίτητα γιατι τοσο ειχα και στο λαπτοπ(256gb sandisk). δυστυχώς επειδή ο i7 ξεφεύγει η μόνη επιλογή ειναι το i5. απο την άλλη ο m επεξεργαστής θεωρώ οτι δεν θα με βγάλει για 4 χρόνια χρήση. Γενικά θυμάμαι τοσο σε Xp όσο και στα 7 τα window δεν είχαν τρελές απαιτήσεις. Εννοείται σε βάθος χρονου επένδυση τα 8/256 ειναι μονόδρομος και σίγουρα θα πάθεις ενα είδος πολιτισμικό σοκ οταν το πιάσεις και δουλέψεις μιας και εχει πολλά θετικά σαν πρόταση και ξεχωρίζει απο το χαμό,αλλα απο την αλλη το κόστος το θεωρω προσωπικά υπερβολικό. Αυτή η δικιά μου γνώμη ετσι. Εσυ εχεις το μαχαίρι και το πεπόνι.:p Πήρα τηλ την Microsoft και με έστειλαν να βγάλω άκρη στο Αγγλικό support site της Microsoft:mad: Ε δεν χάνεις τίποτα. Μίλησε τους. Εγω το κόβω πιθανό να σου κάνουν αντικατασταση η εξάντλησε την πιθανότητα με το e-shop. Προφανως το μοντελο που φέρνει το e-shop δεν ειναι EU για αυτο σε παραπέμπει στο αγγλικό που παιζει το ρόλο του worldwide σαν κάλυψη. Πάντως απο την στιγμή που δίνεται η δυνατότητα αγοράς απο ms store η Amazon θεωρω περιττο την εδω αγορά απο e-shop. Πάρτους τηλ σήμερα στο e-shop η καλυτερα πήγαινε στο κατάστημα και αν χρειαστεί θα υψώνεις τον τόνο της φωνής σου εφόσον δεις αρνητισμό. Edited December 16, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εννοείται σε βάθος χρονου επένδυση τα 8/256 ειναι μονόδρομος και σίγουρα θα πάθεις ενα είδος πολιτισμικό σοκ οταν το πιάσεις και δουλέψεις μιας και εχει πολλά θετικά σαν πρόταση και ξεχωρίζει απο το χαμό,αλλα απο την αλλη το κόστος το θεωρω προσωπικά υπερβολικό. Αυτή η δικιά μου γνώμη ετσι. Εσυ εχεις το μαχαίρι και το πεπόνι.:p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε δεν χάνεις τίποτα. Μίλησε τους. Εγω το κόβω πιθανό να σου κάνουν αντικατασταση η εξάντλησε την πιθανότητα με το e-shop. Προφανως το μοντελο που φέρνει το e-shop δεν ειναι EU για αυτο σε παραπέμπει Ούτε καν SN δεν μου ζήτησαν, κατευθείαν στο site με παρέπεμψαν, θα το πάω σήμερα - αύριο στο eshop Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έφυγε η παραγγελία από γαλλικό store αλλά περίμενα express shipping και βάλανε standard άρα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας παραλαβή. Μου αρέσει που λένε για δωρεάν express shipping στο site. Τεσπα. Bonjour ************** Nous vous remercions pour votre commande du 16 décembre 2015 auprès de Microsoft. Le ou les produits suivants ont été expédiés. Si vous avez payé par carte de crédit, celle-ci sera maintenant débitée. Nous vous avons expédié cette commande via votre transporteur Microsoft préféré en utilisant le ou les numéros de suivi inscrits ci-dessous. Référence produitNom du produit Qté commandée SU3-00003 Surface Pro 4 de Microsoft – 128 Go / Intel Core m3 999,00 € Informations concernant la livraison Nom du produitNuméro de suivi Surface Pro 4 de Microsoft – 128 Go / Intel Core m3 *************424 (UPS) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 επειδή τωρα το είδα οτι υποστηρίζει και micro sd θελω να μου πείτε αν αξίζει αυτο. Δηλαδή να αγοράσω το i5 με 128 ωςτε να μου βγει στα 1100. και να αγοράσω στο μέλλον οταν θα δω οτι δεν μου φτάνουν τα gb να αγοράσω μια καρτα micro sd καλής ποιότητας. Βαςικα τα Windows απο μικρός τα δουλευα με 2 partitions. Οποτε το δεύτερο να ειναι η καρτα sd. Θεωρείτε οτι ειναι καλη σκέψη.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 επειδή τωρα το είδα οτι υποστηρίζει και micro sd θελω να μου πείτε αν αξίζει αυτο. Δηλαδή να αγοράσω το i5 με 128 ωςτε να μου βγει στα 1100. και να αγοράσω στο μέλλον οταν θα δω οτι δεν μου φτάνουν τα gb να αγοράσω μια καρτα micro sd καλής ποιότητας. Βαςικα τα Windows απο μικρός τα δουλευα με 2 partitions. Οποτε το δεύτερο να ειναι η καρτα sd. Θεωρείτε οτι ειναι καλη σκέψη.; Δεν ειναι κακη ιδεα σαν extra αποθηκευτικός χώρος περισσότερο για να μην γεμίζει ο εσωτερικός SSD με περιττά αρχεια. Μια 128αρα κάρτα απο τα link που ανέφερα πισω 1-3 σελίδες θα σε καλύψει ικανοποιητικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Κατά τη γνώμη μου όχι... Αν δεν υπάρχει τρομερό οικονομικό πρόβλημα δεν αξίζει... Μην συγκρίνεις μια microSD με έναν SSD + τα 4GB RAM παραπάνω.... Σίγουρα θα σε βολέψει για την αποθήκευση αρχείων αλλά μέχρι εκεί... Ρε Άλεξ τι παραγγελία? Και δεύτερο? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 επειδή τωρα το είδα οτι υποστηρίζει και micro sd θελω να μου πείτε αν αξίζει αυτο. Δηλαδή να αγοράσω το i5 με 128 ωςτε να μου βγει στα 1100. και να αγοράσω στο μέλλον οταν θα δω οτι δεν μου φτάνουν τα gb να αγοράσω μια καρτα micro sd καλής ποιότητας. Βαςικα τα Windows απο μικρός τα δουλευα με 2 partitions. Οποτε το δεύτερο να ειναι η καρτα sd. Θεωρείτε οτι ειναι καλη σκέψη.; Για μενα καλυτερα να πας για το μοντελο με τον 256αρη δισκο και τα 8gb ram που θα σου φανουν πολυτιμα! Αμα ηταν επεκτασιμη η ram θα μπορουσες να παρεις τον 128αρη και μετα αν θες να βαλεις κι αλλη ram, αλλα δεν ειναι οπότε θα παντρευτεις τη ram του μοντελου που θα αγορασεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Κατά τη γνώμη μου όχι... Αν δεν υπάρχει τρομερό οικονομικό πρόβλημα δεν αξίζει... Μην συγκρίνεις μια microSD με έναν SSD + τα 4GB RAM παραπάνω.... Σίγουρα θα σε βολέψει για την αποθήκευση αρχείων αλλά μέχρι εκεί... Ρε Άλεξ τι παραγγελία? Και δεύτερο? Παρήγγειλα δευτερο ίδιο m3 διοτι αυτο που εχω μου βγάζει εναν μηχανικό θόρυβο απο μέσα που δεν το εχω ξανασυναντήσει σε παλιότερα surface και ειναι ενοχλητικό. Φοβάμαι μην χειροτερέψει και έπεσα σε σκάρτη παρτίδα. Αναφορές στο εξωτερικό λένε οτι καποιοι δεν εχουν αρα μπορεί θέμα παρτίδας να ειναι και θέλω να συγκρίνω με το δικό μου ετσι ώστε να κρίνω καλυτερα και στο τέλος να αποφασίσω ποιο απο τα 2 θα κρατήσω Ελπίζω το νέο να μην εχει η να εχει σε πιο ελάχιστο βαθμο. Είπαμε πήραμε fanless για να εχω μηδενική εμπειρία οποιοδήποτε θορύβου οπως με το Surface 3 που δεν είχε τέτοιο περίεργο θόρυβο. ΥΓ:τωρα για τον φίλο παραπάνω αν το θελει μονο για αποθηκευτικό χωρο θα το καλύψει. Αλλιως αν το θελει εγκατάσταση προγραμμάτων τότε το 256αρι ειναι μονόδρομος μαζί με τα +4gb ram αλλα και 350 ευρω παραπάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Άλεξ, επιβεβαιώνω και εγώ, κανένας θόρυβος... Μέχρι και την αναπνοή μου κράτησα :p αλλά δεν ακούστηκε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Άλεξ, επιβεβαιώνω και εγώ, κανένας θόρυβος... Μέχρι και την αναπνοή μου κράτησα :p αλλά δεν ακούστηκε τίποτα... Αρα τότε περιμενω να μου έρθει το δευτερο και ελπίζω να μου ειναι απόλυτα άψογη παρτίδα και βλεπουμε. Διοτι και εξω οι μισοί λένε οτι εχουν εστω και ελάχιστο,αλλοι καθόλου όμως. Αρα απο παρτίδα σε παρτίδα υπαρχουν μικρό διαφορες. Σε δουλεια να βρισκόμαστε εορταστική περίοδο να ασχολούμεθα με αντικαταστάσεις και επιστροφές.:wacko: Οχι οτι δεν μου εχουν τύχει ανάλογα περιστατικά με αλλα θέματα σε αλλα προϊόντα. Δεύτερη φύση μου εχει γίνει 1 στις 2 συσκευες να μου τυχαίνει με θέματα :lol: Θα το υποστούμε και αυτο τι να κάνουμε.:p Συνηθισμένος απο τα "βουνά":D Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αlex το παραξενο θα ηταν να εχεις συσκευη χωρις θεμα! :p Κατι ξερω που πηρα το αμερικανικο μοντελο! :ninja: :D Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αlex το παραξενο θα ηταν να εχεις συσκευη χωρις θεμα! :p Κατι ξερω που πηρα το αμερικανικο μοντελο! :ninja: :D Τι να κάνουμε δηλαδη. Θα αλλάξουμε τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αντί να κάνουμε unboxing κουραμπιέδες και μελομακάρονα θα την βγάλουμε με surface tablet unboxing :lol::D Θα το υποστούμε και αυτο το μαρτύριο :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Έχω ερωτευτεί το windows hello με την αναγνώριση προσώπου. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Και το κορυφαίο, πήγα να αγοράσω εφαρμογή και τσέκαρε αν όντως είμαι εγώ. :P Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να κλειδώνεις φακέλους ή αρχεία πχ με το hello? Ή έστω πληροφόρηση αν θα υπάρξει κάτι τέτοιο (όπως απίστευτα βολικό θα ήταν να κάνει έλεγχο ο Edge πριν βάλει τα αποθηκευμένα διαπιστευτήρια στις διάφορες σελίδες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τι να κάνουμε δηλαδη. Θα αλλάξουμε τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αντί να κάνουμε unboxing κουραμπιέδες και μελομακάρονα θα την βγάλουμε με surface tablet unboxing :lol::D Θα το υποστούμε και αυτο το μαρτύριο :p Alex προβλεπω στο επομενο unboxing να ανατιναχτει η συσκευασια με το που την ανοιξεις! :lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 επειδή το εστειλα σημερα για φτιάξιμο το MacBook Pro στη info quest(θελω να πιστεύω να φτιαχτεί δωρεάν) ξέρετε κανενα μαγαζί στην Αθήνα ή σε ποιο σίτε να το αναρτήσω ωςτε να πουληθεί γρήγορα ;και τα λεφτά να πάνε στο surface. α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Buy and Sell - General :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Έχω ερωτευτεί το windows hello με την αναγνώριση προσώπου. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Και το κορυφαίο, πήγα να αγοράσω εφαρμογή και τσέκαρε αν όντως είμαι εγώ. :P Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να κλειδώνεις φακέλους ή αρχεία πχ με το hello? Ή έστω πληροφόρηση αν θα υπάρξει κάτι τέτοιο (όπως απίστευτα βολικό θα ήταν να κάνει έλεγχο ο Edge πριν βάλει τα αποθηκευμένα διαπιστευτήρια στις διάφορες σελίδες) Στο κοντινό μέλλον θα διευρυνθεί η χρηση του Hello και σε αλλες παραμέτρους των Windows οπως εχει δηλώσει η MS. Ετσι κι αλλιως τα 10 ειναι λειτουργικο υπο συνεχόμενη ανάπτυξη οπου θα γίνονται αλλαγές-προσθήκες-βελτιώσεις all the time. Πάντως αυτονομια για Core M CPU fanless το περίμενα σε πολυ καλυτερα επιπεδα. Το i5 SP3 εχει ελαφρώς καλυτερη επί 16 μήνες που το χρησιμοποίησα μπορω να πω με σιγουριά. Δεν ξέρω αν φταίνε οι πρώιμοι drivers αλλα 5-5.5 ώρες πιανω σε γενικές γραμμές. Μονο σε σερφάρισμα αποκλειστικά χρηση να εχω 1 ώρα παραπάνω Edit: Να και μια θετική είδηση για παραμετροποιηση του κεντρικού button του surface pen. Βέβαια καλό θα ήταν να υπαρχει παρομοια δυνατότητα και για το πλαϊνό button διοτι εχει αναφερθεί απο πολλους εδω και 1.5 χρόνο σαν μειονέκτημα και η MS ακόμα δεν εχει προβεί και σε αυτον τον παράγοντα σε ριζική βελτίωση. Ελπίζω να τους κόψει :p Microsoft now allows you to customize pens for your Surface http://microsoft-news.com/microsoft-now-allows-you-to-customize-pens-for-your-surface/ First off you’ll need the latest version of the Surface App, version 10.0.342.0. Once you make sure that you have the update, you should now be presented with an option to customize the actions of the surface pen button. You can adjust the options for single clicks, double clicks, and press and hold. The features include the ability to open desktop apps, store apps, perform screenshots, and launching Cortana. http://s8.postimg.org/wc2qyesit/image.png Εδω συγκεκριμένα οι διαθέσιμες επιλογές: -Single-click: OneNote (default), Disabled, Launch a store app, Launch a desktop app -Double-click: Screenshot (default), Disabled, Launch a store app, Launch a desktop app -Press and hold: Cortana (default), Disabled, Launch a store app, Launch a desktop app When choosing Launch a store app a sub-menu pops up letting you choose any install app on your system. Same for a desktop app. Edited December 18, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Λοιπόν, έκανα και εγώ την παραγγελία μου , μετά από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισα, λόγω cc και ελπίζω ότι θα το έχω πριν από τα Χριστούγεννα. Alex, χίλια ευχαριστώ. i5/128/4gb. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts