alextrela Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 New driver updates now rolling out to Surface Book and Surface Pro 4 http://www.windowscentral.com/new-driver-updates-now-rolling-out-surface-book-and-surface-pro-4 Here's the current running list of what the update contains for both PCs: Microsoft driver update for Surface NVM Express Controller. Microsoft driver update for Surface Management Engine. Microsoft driver update for Surface Embedded Controller Firmware. Intel Corporation driver update for Intel® Precise Touch Device. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 New driver updates now rolling out to Surface Book and Surface Pro 4 http://www.windowscentral.com/new-driver-updates-now-rolling-out-surface-book-and-surface-pro-4 Here's the current running list of what the update contains for both PCs: Microsoft driver update for Surface NVM Express Controller. Microsoft driver update for Surface Management Engine. Microsoft driver update for Surface Embedded Controller Firmware. Intel Corporation driver update for Intel® Precise Touch Device. Sent from my iPad Air 2 Μόλις το έκανα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Παιδια το "εργαλειο" σε εκδοση LTE 4G βγαινει ? Η' ειναι μονο WiFi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Αλεξ, συμφορουμιτες, που θα βρούμε ένα φθηνό docking station? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Αλεξ, συμφορουμιτες, που θα βρούμε ένα φθηνό docking station? Μπα Βαγγελη φθηνό αδύνατο το κόβω καινούργιο. Παιδια το "εργαλειο" σε εκδοση LTE 4G βγαινει ? Η' ειναι μονο WiFi ? WiFi only. Μόνο το μικρό βγαίνει σε LTE. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Αλεξ, συμφορουμιτες, που θα βρούμε ένα φθηνό docking station? Τωρα χάζευα στο Αγγλικό ebay, ψιλοπανάκριβο ειναι, το φτηνοτερο 135£ και ενα μεταχειρισμένο μια φορά μονο απο οτι λέει στις 100£. Εγω θα ήθελα να βρω καλώδιο με τον ανταπτορα για φόρτιση απο την μια άκρη του surface και απο την άλλη να καταλήγει σε usb ώστε να μπορώ να φορτίσω απο powerbank. Εχει υπόψιν του κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι είναι ακριβό, αν πάρουμε ένα generic λέει τίποτα; Προχθές μου ήρθαν και τα stickers της skinomi, για μια ακόμη φορά φοράω skins σε surface device κι είναι απόλαυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι είναι ακριβό, αν πάρουμε ένα generic λέει τίποτα; Προχθές μου ήρθαν και τα stickers της skinomi, για μια ακόμη φορά φοράω skins σε surface device κι είναι απόλαυση... Για δώσε παραπάνω πληροφορίες και κανένα λινκ γι' αυτά τα skins για εμάς τους άσχετους! Καλώδιο USB για φόρτιση από powerbank δεν υπάρχει; Περίεργο μου φαίνεται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Για δώσε παραπάνω πληροφορίες και κανένα λινκ γι' αυτά τα skins για εμάς τους άσχετους! Καλώδιο USB για φόρτιση από powerbank δεν υπάρχει; Περίεργο μου φαίνεται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο προ 4 έριξα της σκινομι https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0169EN2WI/ref=mp_s_a_1_5?qid=1464536293&sr=8-5&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Skinomi+skins+surface+Pro+4&dpPl=1&dpID=51DNBK9t2SL&ref=plSrch Παλιότερα σε προ 1,2,3 είχα ρίξει της stickerboy και decalgirl. Μαζί με ένα γυαλί, ζελατινα η liquid protector έχεις την απόλυτη προστασία... Αναφορικά με το ερώτημα για power bank εδώ εισαι http://www.surfaceforums.net/threads/how-to-charge-sp4-via-portable-powerbank.19244/ Edited May 29, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Να έχετε υπόψη ότι ο καινούργιος driver της MS Surface NVM Express Controller εμενα μου έριξε τις επιδόσεις του SSD σχεδόν κατά 1/2 για αυτό και τον εβγαλα και έβαλα εκ νεου τον αντίστοιχο της Samsung και επανήλθε στα ίσια του. Με roll back από device manager τον αφαιρείται και εγκαθιστούμε τον αντίστοιχο της Samsung. Από εδώ κατεβάζετε. http://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/download/tools.html Τσεκάρετε και στα δικά σας. Εδώ με τον Samsung https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160529/4e65d49f304d6a2a1a26a9fdab40adc0.jpg Και εδώ με το surface https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160529/6aedd43966eb3a1515d895273ad275c1.jpg Edited May 29, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι Αλεξ τα ίδια κι εδώ. Τι πατατα ήταν αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι Αλεξ τα ίδια κι εδώ. Τι πατατα ήταν αυτή; Έλα ντε:lol: Μια χαρά δεν είχε βγαλει έως τώρα για την NVMe Controller δικό της driver και ήταν κομπλέ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Εως τις 6 του μηνός τρέχει προσφορά στο αγγλικό store με κάθε απόκτηση οποιαδήποτε version του Pro 4 δώρο το surface dock. http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/productID.326546100?tduid=(477bb2c0131f82930a8681826c2d92e6)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-8pKfhdChJrSt0qBvYcHCVg)() Πάντως εχει μεγάλη ανταπόκριση στον επιχειρηματικό κόσμο η συσκευη. Microsoft Surface Pro outselling iPad Pro into enterprise in UK http://mspoweruser.com/microsoft-surface-pro-outselling-ipad-pro-enterprise-uk/ Edit: Δυστυχώς οπως τα εχει κάνει σαν τα μούτρα της η MS με τα 10 και τα updates που δεν μπορείς να αρνηθείς να τα εγκαταστάσεις κάθε φορά που αφαιρώ τον driver μετα λίγες ώρες μου το εγκαθιστά απο μόνο του ξανά απο την αρχή. Εδω λύση για απενεργοποίηση εγκατάστασης κάποιου(οποιοδήποτε) Windows update η driver αντίστοιχα. http://www.howtogeek.com/224471/how-to-prevent-windows-10-from-automatically-downloading-updates/ Η 3/4η λύση εινα η πλεον ενδεδειγμένη. Sent from my iPad Air 2 Edited June 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μια ενδιαφέρουσα είδηση για τις απερχόμενες αλλαγές/βελτιώσεις όσον αφορα την υποστήριξη της γραφίδας σε επίπεδο hardware που θα δούμε στην πορεία. The future of pen hardware on Microsoft-powered devices http://www.winbeta.org/news/future-pen-hardware-microsoft-powered-devices Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Surface Pro 4 +type cover 4+ surface Pen = 999 . Αργησα να μπω στο ..παρτυ :p αλλα πειτε μου και εμενα πως γινεται αυτη η τιμη? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Αργησα να μπω στο ..παρτυ :p αλλα πειτε μου και εμενα πως γινεται αυτη η τιμη? Φίλε μου η προσφορά αυτη εχει λήξη. Έπαιξε και εως εχθές για διάστημα 2 εβδομάδων(και που είχε παίξει πριν 2-2.5 μήνες εξίσου)και μάλιστα δώρο επιπλέον το ms wireless Miracast adaptor. Γενικά να εχεις υπόψη οτι στα ευρωπαϊκά ms store ανα τακτά χρονικά διαστήματα παίζουν προσφορές αλλα θέλει παρακολούθηση. Τώρα η πλεον οικονομική προσφορά ειναι στο γαλλικό store με -15% έκπτωση(δεν περιλαμβάνεται το πληκτρολόγιο- η γραφίδα έτσι κι αλλιώς παρέχεται πάντα στη συσκευασία) https://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/Surface-Pro-4-de-Microsoft/productID.326546700?ICID=fr_FR_cat_modG_SP4_010516 Πληκτρολόγιο μπορείς να ψάξεις σε κανά αγγλικο Amazon για να βρεις qwerty αγγλική διάταξη σε καλύτερη τιμη απο ms store. Πχ εδω περίπου στα 116 ευρω συνολικά απο το ίδιο το αγγλικο Amazon ως πωλητή. https://www.amazon.co.uk/Microsoft-Surface-Pro-Type-Keyboard/dp/B01BW1TDLM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1466426824&sr=8-2&keywords=surface+pro+4+type+cover Sent from my iPad Air 2 Edited June 20, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Γεια χαρα! μπορει να μου πει κάποιος που θα βρω tempered glass η έστω προτεκτορ για το sp4? εχω φαει τον τόπο δεν βρίσκω τίποτα - πάντα για ελλαδα μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Αργησα να μπω στο ..παρτυ :p αλλα πειτε μου και εμενα πως γινεται αυτη η τιμη? Στα ειπε ο Αλεξ αναλυτικά. Τσέκαρε τα ευρωπαϊκά surface store και θα πετύχεις πάλι σύντομα κάτι καλό. Τι Συσκευαρα έφτιαξε πάλι η ms. Τα τελευταία χρόνια ότι και σκουπίδι να δοκιμάσω, πάντα στην ms γυρίζω τρέχοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σκέφτομαι και εγω να βαλω πλαστικό προτεκτορ γιατι πολλα εχω διαβάσει για το glass όπως οτι χάνεται η ευαισθησία στο touch. Που μπορώ να βρω σε τέτοιες ίντσες, Ελλαδα; Μονό του iPad pro που βγαίνει σε 12.9". Θα ειναι οκ αν το κουτσουρεψω; Επισης όσον αφορά το pen που με απασχολεί απο γρατζουνιές είμαι καλυμμένος με την απλή διαφάνεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Χρήσιμο video με πλούτο αξεσουάρ για τα surface. https://www.youtube.com/watch?v=CefLZl3Zp10 Και νέο firmware update βγήκε πριν λίγες ημέρες. June 2016 updates June 20 release The following updates are available: Windows Update History Name Device Manager Name Microsoft driver update for Surface UEFI Surface UEFI v105.1203.768.0 improves system stability when the device resumes operation from sleep or hibernation, and optimizes battery use in connected standby. Microsoft driver update for Surface Integration Surface Integration Driver v1.0.81.0 resolves issues where the touch screen remains active when the cover is closed against the screen. Σκέφτομαι και εγω να βαλω πλαστικό προτεκτορ γιατι πολλα εχω διαβάσει για το glass όπως οτι χάνεται η ευαισθησία στο touch. Που μπορώ να βρω σε τέτοιες ίντσες, Ελλαδα; Μονό του iPad pro που βγαίνει σε 12.9". Θα ειναι οκ αν το κουτσουρεψω; Επισης όσον αφορά το pen που με απασχολεί απο γρατζουνιές είμαι καλυμμένος με την απλή διαφάνεια; Δεν νομίζω θα βρεις Ελλάδα screen protector. Λογικά του iPad Pro θα κάνει αλλα θα θέλει κοψιμο οπως είπες. Σε ms store,Amazon eBay θα βρεις μεγάλη ποικιλία. Απο άποψη γρατζουνιές καλυμμένος θα είσαι. Sent from my iPad Air 2 Edited June 26, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Microsoft Mechanics explores the physics behind the Surface Pen http://www.winbeta.org/news/microsoft-mechanics-explores-physics-behind-surface-pen Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Καλημέρα, παιδια το παρέλαβα προχθές! Είχα κάποια θέματα όπως το πενάκι που δεν δούλευε με τίποτα. Άλλαξα μπαταρίες και πάλι τίποτα. Δεν ήταν οτι δεν έκανε pair. Το θέμα ήταν ότι δεν άναβε καν το λαμπάκι. Το στειλα πίςω και περιμένω αντικατάσταση. Τον θόρυβο του ανεμιστήρα που φοβόμουν ολα καλά. Θα έλεγα οτι ειναι αρκετά ήσυχο. Στο σοβαρό τωρα που με απασχολεί:εχω πρόβλημα με τη ταχύτητα στο wifi. Πέφτει η ταχύτητα όταν κατεβάζω, έχω την αίσθηση ότι αργεί επίσης να φορτώσει και τις σελίδες. Σκέφτηκα ακόμα και να το γυρίσω πίσω, αλλά ειδα οτι υπάρχουν εκατοντάδες θέματα από παρα πολλούς χρήστες. Αυτό που κατάλαβα ειναι ότι όλοι έχουν πρόβλημα. Το θέμα ειναι η κάρτα δικτύου η Marvell. Αναβάθμισα firmware, drivers πάλι τπτ. Δοκίμασα το reg tweak που προτείνει η Microsoft πάλι τα ίδια. Έσεις έχετε θέματα μετο wifi? το παλιό μου λαπτοπ δεκαετίας εχει πιο καλή σύνδεση. Εχω μια σύνδεση hol με ένα router net faster iAd 2 αρκετά παλιό -5ετίας- πήρα τη hol και θα μου το αλλάξουν από εβδομάδα. Θα μου δώσουν λογικά το ZTE, από ότι μου είπαν. Πιστεύετε θα δω προκοπή; Τι προτείνετε να κάνω; Με απασχολεί αρκετά το wifi, δεν το λες και μικρο πρόβλημα. Ξέρει κανεις πόσο καιρό είναι το doa? το χω παρει από ελληνικό κατάστημα..το θέμα ειναι αν έχουν όλα πρόβλημα, δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία να το αλλάξεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited July 3, 2016 by befos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Προχωρα σε αντικατάσταση. Μην ασχολείσαι περαιτέρω. Και εγώ hol εχω με τον ίδιο router που δίνουν και έχοντας όλα τα surface απο το Pro 2 εως σήμερα και πανω απο 1 συσκευη ανα μοντέλο και ουδέποτε είχα θεμα με το wifi με εκατοντάδες ώρες σερφάρισμα,κατεβάσμα η streaming. Ακόμα και 2-3 γραμμές να είχα και οχι full πάλι βράχος ηταν. Γενικά με το wifi ουδέποτε αντιμετώπισα θεμα. Συνήθως 7-14 ημέρες παρέχουν DOA τα μαγαζιά. Επικοινώνησε μαζί τους να βρεις λύση. Αν ενδιάμεσα σου φέρουν το νέο router και δεν εχεις θεμα τότε μάλλον θεμα router σου ηταν. Και εγώ πάντως σε διάστημα 7-8 ετών στην hol εχω προβεί σε αντικατάσταση 2 router δωρεάν μιας και τα έφτυσαν κάποια στιγμή. Άρα τσέκαρε με το router πρώτα και αν δεν λυθεί τότε φταίει το surface. Δεν ξέρω μήπως χρειαστείς επιπλέον χειροκίνητη εγκατάσταση του IP παραλληλα οπου εμένα μια φορά μου χρειάστηκε με ενα Samsung ultrabook που δεν συνεργάζονταν καλά με αυτόματο IP. Πάντως όντως το Marvel wifi chip εχει κατηγορηθεί για θέματα συχνά-πυκνά αν και παίζουν και άλλοι παράγοντες. Είτε θεμα με router είτε απλα θεμα hardware οπου γίνεται αντικατάσταση του tablet. Εγώ πάντως εχοντας δουλέψει καμία 7-8 surface σε κανένα δεν είχα θεμα,άρα γενικό δεν ειναι το θεμα. Sent from my iPad Air 2 Edited July 3, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Χαίρομαι που δεν ειχες πρόβλημα γιατί αυτό που αρχικά καταλάβα ηταν οτι ΟΛΑ έχουν πρόβλημα...Surface pro 3 με surface 4. Εγω πήρα το i7/8gb/256. Ημερομηνία αγοράς έχω 29/6 το θέμα μου τωρα ειναι να μην χάσω το DOA. Το ρουτερ μου ειπαν λογικά από Τετάρτη 6/7. Πιστευω δεν αξιζει να περιμένω και να χάσω το doa. Εκτός αν μπορεί να μας πει κάποιος με σιγουριά πόσες μέρες δίνουν...λέω να το στείλω αυριο... Και κάτι άλλο το στέλνω κατευθείαν στο κατάστημα; Έχουν ήδη το πενάκι μου....είμαι επαρχία και το στειλα Αθηνά. Το λάπτοπ πρέπει να πάει Αθήνα ή UK για αντικατάσταση; Θα το αναλάβουν αυτοί; Edited July 3, 2016 by befos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Κοιτα για να μην ρισκάρεις να χάσεις το DOA καλύτερα στείλτο στο κατάστημα αγοράς όσο πιο νωρίς μπορείς πχ αύριο. Αυτοί λογικα πρεπει να σου δώσουν άμεσα καινούργιο σφραγισμένο. Τώρα απο εκει και πέρα δεν γνωρίζω το κάθε κατάστημα αναλυτικά τι είδους πολιτικη ακολουθεί στο θεμα επιστροφών. Συνήθως υπάρχουν μικροδιαφορές μεταξύ τους. Εναλλακτικά θα μπορούσες με ms να μιλήσεις αλλα η διαδικασία θα πάρει τουλάχιστον 2 εβδομάδες εως παραλάβουν και εως σου στείλουν εκ νεου αντικαταστάτη. Για αυτο καλύτερα με το κατάστημα αγοράς μίλησε να γίνει η διαδικασία πιο γρήγορα. Απο ποιο κατάστημα το πήρες;; Sent from my iPad Air 2 Edited July 3, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts