xostel77 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδια τι θα γινει με εμας που το αγορασαμε απο τον Γερμανο δεν θα παρουμε ποτε την αναβαθμιση; Τωρα είδα την 297... Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδια τι θα γινει με εμας που το αγορασαμε απο τον Γερμανο δεν θα παρουμε ποτε την αναβαθμιση; Κανε υπομονη ρε φιλε θα παθεις τιποτα :lol::lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Επιτελους ηρθε και σε μας η αναβαθμιση παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Και τι κερδίσαμε? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 kαλησπερα. γνωριζει κανεις γιατι μου δειχνει 2 φορες τις φωτογραφιες που βγαζω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 kαλησπερα. γνωριζει κανεις γιατι μου δειχνει 2 φορες τις φωτογραφιες που βγαζω??? μαλλον είναι αυτό που λενε 2πλη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 kαλησπερα. γνωριζει κανεις γιατι μου δειχνει 2 φορες τις φωτογραφιες που βγαζω??? Πάνε στις ρυθμίσεις της κάμερας και πάτα αυτό που λέει "JPEG (16MP)" Αν είναι στο "JPEG (8MP) + DNG (16MP)" τις βγάζει διπλές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Πάνε στις ρυθμίσεις της κάμερας και πάτα αυτό που λέει "JPEG (16MP)" Αν είναι στο "JPEG (8MP) + DNG (16MP)" τις βγάζει διπλές! ευχαριστω πολυ.... αυτο πρεπει να ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 αλλη μια απορια... στην πλοηγηση το παει στο μουγγο και σε ενος φιλου που ειναι 2καρτο ενω το 640xl που χρησιμοποιουσα πριν εδινε κανονικα φωνητικες οδηγιες με τις ιδιες ρυθμισεις. εχετε παρατηρησει το προβλημα η ειναι τυχαιο γεγονοτο... restart εχει φαει καμποσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 αλλη μια απορια... στην πλοηγηση το παει στο μουγγο και σε ενος φιλου που ειναι 2καρτο ενω το 640xl που χρησιμοποιουσα πριν εδινε κανονικα φωνητικες οδηγιες με τις ιδιες ρυθμισεις. εχετε παρατηρησει το προβλημα η ειναι τυχαιο γεγονοτο... restart εχει φαει καμποσα Σβήσε τον χάρτη και κατέβασέ τον πάλι. Σε μένα δεν έχει πάντως πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Σβήσε τον χάρτη και κατέβασέ τον πάλι. Σε μένα δεν έχει πάντως πρόβλημα. :) μονο τον χαρτη της χωρας η ολη την εφαρμογη??? οκ, εσβησα τον χαρτη και τον ξανακατεβαζω.... Edited May 12, 2017 by alek1402 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 αλλη μια απορια... στην πλοηγηση το παει στο μουγγο και σε ενος φιλου που ειναι 2καρτο ενω το 640xl που χρησιμοποιουσα πριν εδινε κανονικα φωνητικες οδηγιες με τις ιδιες ρυθμισεις. εχετε παρατηρησει το προβλημα η ειναι τυχαιο γεγονοτο... restart εχει φαει καμποσα Για να έχει φωνητική πλοήγηση πρέπει να είναι εντός επτά μέτρων όταν κλειδώνει στον δορυφόρο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Για να έχει φωνητική πλοήγηση πρέπει να είναι εντός επτά μέτρων όταν κλειδώνει στον δορυφόρο. το εχω δοκιμασει στο ιδιο σημειο πλαι πλαι με το 640 και εχει θεμα το 950. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μονο τον χαρτη της χωρας η ολη την εφαρμογη??? οκ, εσβησα τον χαρτη και τον ξανακατεβαζω.... και αγου ξανακατεβασα τον χαρτη αρχισε να μιλαει η μικρα.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Για να έχει φωνητική πλοήγηση πρέπει να είναι εντός επτά μέτρων όταν κλειδώνει στον δορυφόρο. Εσένα δεν έχει κανένα πρόβλημα ο χάρτης με την Creator; Όλα λειτουργούν όπως και πριν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εσένα δεν έχει κανένα πρόβλημα ο χάρτης με την Creator; Όλα λειτουργούν όπως και πριν; το πηρα το 950 μια ημερα μετα την αναβαθμιση οποτε δεν εχω συγκριτικο... τωρα που εβαλα καναδυο στοχους για δοκιμη το εκανε σωστα.. νομιζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 το πηρα το 950 μια ημερα μετα την αναβαθμιση οποτε δεν εχω συγκριτικο... τωρα που εβαλα καναδυο στοχους για δοκιμη το εκανε σωστα.. νομιζω..... Η ερώτηση ήταν για τον duc... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εσένα δεν έχει κανένα πρόβλημα ο χάρτης με την Creator; Όλα λειτουργούν όπως και πριν; Δουλεύει άψογα, και είμαι με τον χάρτη των 203 mb. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Δουλεύει άψογα, και είμαι με τον χάρτη των 203 mb. Εγώ ακόμα δεν βρήκα χρόνο να δοκιμάσω την πλοήγηση! :( Όταν το κάνω θα σας πω! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsplus Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εγώ ακόμα δεν βρήκα χρόνο να δοκιμάσω την πλοήγηση! :( Όταν το κάνω θα σας πω! ;) Ακόμη και αν έχετε κατάβαση το χάρτη δεν κανει αναζήτηση αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο ιντερνέτ. αν περάσεις τη διασταύρωση που πρέπει να στρίψεις, δεν ανανεώνει τη διαδρομή για να βρει καινούργια αλλά προσπαθεί να σε γυρίσει πίσω και να βρεις τη στροφή που έχασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δουλεύει άψογα, και είμαι με τον χάρτη των 203 mb. Η πλοήγηση γενικά, η πλοήγηση χωρίς δεδομένα ή η αναζήτηση χωρίς δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Η πλοήγηση γενικά, η πλοήγηση χωρίς δεδομένα ή η αναζήτηση χωρίς δεδομένα? Πάντως στον duc πιο πάνω, λειτουργεί κανονικά ο χάρτης! :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πάντως στον duc πιο πάνω, λειτουργεί κανονικά ο χάρτης! :confused: Αυτό ρωτάω, ψάχνω για διευκρινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Η πλοήγηση γενικά, η πλοήγηση χωρίς δεδομένα ή η αναζήτηση χωρίς δεδομένα? Χωρίς δεδομένα, όπως δούλευε πριν την αναβάθμιση την τελευταία.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Χωρίς δεδομένα, όπως δούλευε πριν την αναβάθμιση την τελευταία.... Να το πάρουμε σαν θετικό δείγμα οι υπόλοιποι? Να το πάρουμε σαν κάτι ανησυχητικό, για τις συσκευές μας (κάτι έχει κολλήσει και αρνείται να ξεκολλήσει)? Τί να πω? Θα σβήσω και θα περάσω πάλι τους χάρτες (όχι την εφαρμογή) και θα δω πόσο πιάνει εκ νέου στο χώρο αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Να το πάρουμε σαν θετικό δείγμα οι υπόλοιποι? Να το πάρουμε σαν κάτι ανησυχητικό, για τις συσκευές μας (κάτι έχει κολλήσει και αρνείται να ξεκολλήσει)? Τί να πω? Θα σβήσω και θα περάσω πάλι τους χάρτες (όχι την εφαρμογή) και θα δω πόσο πιάνει εκ νέου στο χώρο αποθήκευσης. Εμένα πάντως έφτιαξε σε σχέση με πριν που με έδειχνε στον χάρτη ανάποδα.... Τώρα όλα λειτουργούν σωστά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts