mark1979 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ναι, το ξέρω αυτό. Αλλα εννοώ ότι τις πρώτες μέρες που δούλεψα το τηλέφωνο (1-2), το φεισμπουκ ήταν ίδιο με του 8.1! Ξαφνικά με την .1066 έχει αλλάξει τελείως η εμφάνιση του.. Μόνο εγώ το παρατήρησα αυτό ή απλα έχω μπλέξει τα μπούτια μου για τα καλά; Πειτε μας οτι λειτουργει και το messenger παιδια γιατι ειναι ο αποτρεπτικος λογος που δεν το παιρνω. Αχρηστα windows phones που δεν μπορουν να φτιαξουν ενα messenger. Γραψτε στο νημα αν δουλευουν οι κλησεις και οι videoκλησεις μεσω messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Ναι, το ξέρω αυτό. Αλλα εννοώ ότι τις πρώτες μέρες που δούλεψα το τηλέφωνο (1-2), το φεισμπουκ ήταν ίδιο με του 8.1! Ξαφνικά με την .1066 έχει αλλάξει τελείως η εμφάνιση του.. Μόνο εγώ το παρατήρησα αυτό ή απλα έχω μπλέξει τα μπούτια μου για τα καλά; Από πολύ πιο πριν έχει αλλάξει το Facebook! Σχεδόν από την αρχή των δεκαριών! Πειτε μας οτι λειτουργει και το messenger παιδια γιατι ειναι ο αποτρεπτικος λογος που δεν το παιρνω. Αχρηστα windows phones που δεν μπορουν να φτιαξουν ενα messenger. Γραψτε στο νημα αν δουλευουν οι κλησεις και οι videoκλησεις μεσω messenger. Μια χαρά δουλεύει το Messenger. Μόνο κλήσεις και βιντεοκλήσεις δεν εχει ακόμα. Θέμα Facebook είναι και όχι της MS. Η MS μια χαρά ενημερώνει τις δικιές της εφαρμογές! ;) Edited April 13, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Από πολύ πιο πριν έχει αλλάξει το Facebook! Σχεδόν από την αρχή των δεκαριών! Μια χαρά δουλεύει το Messenger. Μόνο κλήσεις και βιντεοκλήσεις δεν εχει ακόμα. Θέμα Facebook είναι και όχι της MS. Η MS μια χαρά ενημερώνει τις δικιές της εφαρμογές! ;) Ε οχι και μια χαρα. Το σημαντικοτερο κομματι του messenger ειναι φιλε αυτο. Αν δεν εχει κλησεις και βιντεοκλησεις το 2017 ειναι σαν να μην δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ε οχι και μια χαρα. Το σημαντικοτερο κομματι του messenger ειναι φιλε αυτο. Αν δεν εχει κλησεις και βιντεοκλησεις το 2017 ειναι σαν να μην δουλευει. skype, viber, whatsapp, ενδεικτικες 3 εφαρμογες, εναλλακτικες του messenger.με μια χαρα κλησεις και βιντεοκλησεις. με οποια επαφη σου επειγεσαι να κανεις κληση ή/και βιντεοκληση, τους ζητας να χρησιμοποιησουν μια από τις παραπανω για να επικοινωνησετε. ειπαμε ρε παιδια, καλο χρυσο το Facebook, αλλα δε θα το παρακαλαμε ουτε θα το θεοποιουμε κιολας. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) Ε οχι και μια χαρα. Το σημαντικοτερο κομματι του messenger ειναι φιλε αυτο. Αν δεν εχει κλησεις και βιντεοκλησεις το 2017 ειναι σαν να μην δουλευει. Ε καλά όλοι οι δικοί σου μόνο με Messenger δουλεύουν τις κλήσεις; Από τα παραπάνω που είπε ο Thou_Bou δεν έχει κανείς; :confused: Αν είναι έτσι μείνε στο Android σου τότε! ;) Κάποια στιγμή θα μας έρθουν κι εμάς οι βιντεοκλήσεις. Ίσως και με το Creator update να γίνει κάτι καλύτερο! Είναι όμως καθαρά θέμα Facebook και όχι του λειτουργικού... Edited April 13, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Πειτε μας οτι λειτουργει και το messenger παιδια γιατι ειναι ο αποτρεπτικος λογος που δεν το παιρνω. Αχρηστα windows phones που δεν μπορουν να φτιαξουν ενα messenger. Γραψτε στο νημα αν δουλευουν οι κλησεις και οι videoκλησεις μεσω messenger. Δυστυχώς, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές από χρήστες που τις χρησιμοποιούν, οι εφαρμογές facebook, messenger, υστερούν -λιγότερο ή περισσότερο-, σε σχέση με τις αντίστοιχες στο android και IOS. Αν τυχόν -στο μέλλον- δοθούν οι κλήσεις, βιντεοκλήσεις στον messenger να είσαι σίγουρος ότι θα ενημερωθείς, ακόμη και αν δεν παρακολουθείς το συγκεκριμένο νήμα. Οπότε για τη μεγάλη πλειοψηφία -και όχι μόνο για εσένα-, αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. Είναι και ένας από τους 4-5 λόγους που και το ποσοστό χρήσης του λειτουργικού είναι τόσο χαμηλό. Πάντως άχρηστο δεν είναι το λειτουργικό. Απεναντίας, είναι πολύ καλό εδώ και καιρό, ενώ αναβάθμιση με την αναβάθμιση γίνεται ολοένα και καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έχωντάς περάσει στο στρατόπεδο του android πλέον δυστυχώς,αν αφαιρέσεις το live και τα εφε της κάμερας σιγά την διαφορά..Οκ γενικα για τα social media το android υπερτερει ξεκάθαρα,αλλα στα υπόλοιπα δεν νομίζω να είναι κάπου καλύτερο απο τα windows mobile...To αντίθετο θα έλεγα...Προσωπικά μου λείπουν πολύ τα wp...!!!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έχωντάς περάσει στο στρατόπεδο του android πλέον δυστυχώς,αν αφαιρέσεις το live και τα εφε της κάμερας σιγά την διαφορά..Οκ γενικα για τα social media το android υπερτερει ξεκάθαρα,αλλα στα υπόλοιπα δεν νομίζω να είναι κάπου καλύτερο απο τα windows mobile...To αντίθετο θα έλεγα...Προσωπικά μου λείπουν πολύ τα wp...!!!! Χάχα τότε γιατί άλλαξες στρατόπεδο; :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έχωντάς περάσει στο στρατόπεδο του android πλέον δυστυχώς,αν αφαιρέσεις το live και τα εφε της κάμερας σιγά την διαφορά..Οκ γενικα για τα social media το android υπερτερει ξεκάθαρα,αλλα στα υπόλοιπα δεν νομίζω να είναι κάπου καλύτερο απο τα windows mobile...To αντίθετο θα έλεγα...Προσωπικά μου λείπουν πολύ τα wp...!!!! Κάνε μια πιο εκτενή ανάλυση αν μπορείς... Έφυγες από 950; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Κάνε μια πιο εκτενή ανάλυση αν μπορείς... Έφυγες από 950; Sent from mTalk Ναι, νομίζω αυτήν είχε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Έχωντάς περάσει στο στρατόπεδο του android πλέον δυστυχώς,αν αφαιρέσεις το live και τα εφε της κάμερας σιγά την διαφορά..Οκ γενικα για τα social media το android υπερτερει ξεκάθαρα,αλλα στα υπόλοιπα δεν νομίζω να είναι κάπου καλύτερο απο τα windows mobile...To αντίθετο θα έλεγα...Προσωπικά μου λείπουν πολύ τα wp...!!!! Ή ζωντάνια των live tiles δεν υπάρχει πουθενά. Και βέβαια το λειτουργικό ως λειτουργικό δεν υστερεί σε τίποτα. Την διαφορά την κάνει το store (κυρίως οι εφαρμογές του fb). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Την διαφορά την κάνει το store (κυρίως οι εφαρμογές του fb). ...και η ανυπαρξία νέων συσκευών, θα πρόσθετα εγώ! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 ...και η ανυπαρξία νέων συσκευών, θα πρόσθετα εγώ! :( Αυτές που υπάρχουν καλύπτουν την μεγάλη πλειοψηφία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέψου ότι η Apple παίζει με μια μοναδική και πανάκριβη συσκευή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εγώ έκανα την αντίστροφη πορεία, από Android σε win και 950XL. Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ fb, οπότε δεν έχω άποψη, αλλά τα viber, whatsapp, twitter, flipboard, Instagram λειτουργούν μια χαρά και με καλύπτουν. Το gaming που έκανα και πριν κάνω και τώρα χωρίς πρόβλημα (subway surfers, temple run και παρόμοια). Κάμερα δεν συγκρίνω καν, από τα μεγάλα ατου της συσκευής. Μου λείπουν σίγουρα οι τραπεζικές εφαρμογές και κυρίως τα wallet της Πειραιώς και της εθνικής με τα οποία ψωνιζα μέσω nfc. Επίσης δεν είμαι ευχαριστημένος με την αυτονομία του, αλλά δεν είχα και πολλές ελπίδες με 2k οθόνη στις 5,7 ιντσες.. Το τελευταίο δεν με απασχολεί βέβαια, φορτιστές παντού και powerbank. Sent from mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlamprou Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ανέπαφες συναλλαγες με το κινητό μας είναι αδύνατες? Με το Microsoft wallet δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εφόσον δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές των τραπεζών δυστυχώς είναι αδύνατες. Sent from mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αυτές που υπάρχουν καλύπτουν την μεγάλη πλειοψηφία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέψου ότι η Apple παίζει με μια μοναδική και πανάκριβη συσκευή. Η Apple θα βγάλει όμως και iPhone 8,9,10 κλπ. Η Microsoft τι θα βγάλει στη συνέχεια; Αυτό εννοώ με νέες συσκευές! Η Microsoft μπορεί να δίνει αναβαθμίσεις κάθε μήνα, αλλά ακόμα και οι υπάρχοντες συσκευές σταμάτησαν να βγαίνουν! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Στην τελευταία μεγάλη βροχή, το κινητό χάλασε από δική μου απροσεξία... Δυστυχώς λόγω εξόδων δεν κατάφερα να πάρω το ίδιο και είπα να δοκιμάσω κάτι ποιο οικονομικό... Οικονομικό και με σεβαστά specs με άμεση αγορά από Ελλάδα μόνο xiaomi.... Είναι καλό κινητό δεν κολλάει, τρέχει τα πάντα αλλά σαν λειτουργικό δεν μου κάνει.. Εμένα σαν άνθρωπο.. Αν αφαιρέσεις την εφαρμογή για το κλιματιστικό μου και το πλυντήριο δεν είχα πρόβλημα με κάποια άλλη εφαρμογή που χρειάστηκα και δεν βρήκα λύση... Ίσα ίσα που μέσω της cortana ο συγχρονισμός με τον σταθερό μου με βόλευε απίστευτα... Τεσπα... Προσπαθώ να βολευτώ τώρα... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) cngsflscpl Να διαγραφει αυτος οριστικα απο το φορουμ. Πορνο εδω ας επεμβουν οι mod Edited April 18, 2017 by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Να διαγραφει αυτος οριστικα απο το φορουμ. Πορνο εδω ας επεμβουν οι mod 1. εάν τα συγκεκριμενα ακυρα ρωσικα ποστσ δεν εξυπηρετουν τις συζητήσεις + το καλο κλιμα κλπ...να αφαιρεθουν διοτι δυσκολευουν τους φορουμιτεσ να παρακολουθησηουν την εξελιξη της κουβεντασ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 1. εάν τα συγκεκριμενα ακυρα ρωσικα ποστσ δεν εξυπηρετουν τις συζητήσεις + το καλο κλιμα κλπ...να αφαιρεθουν διοτι δυσκολευουν τους φορουμιτεσ να παρακολουθησηουν την εξελιξη της κουβεντασ. Αν ειναι ο καθενας να βαζει οτι μ...ακια να ειναι τι κανουμε εδω. Αμεσα διαγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 1. εάν τα συγκεκριμενα ακυρα ρωσικα ποστσ δεν εξυπηρετουν τις συζητήσεις + το καλο κλιμα κλπ...να αφαιρεθουν διοτι δυσκολευουν τους φορουμιτεσ να παρακολουθησηουν την εξελιξη της κουβεντασ. Είμαι γνώστης ρωσικής γλώσσας, δεν εξυπηρετούν καθόλου τις συζητήσεις περί της συσκευής Lumia 950XL, οι τίτλοι παραθέτουν σε πρόστυχες ιστοσελίδες. Ο admin του subforum να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του myphone να τον κάνουν ban. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να διαγραφει αυτος οριστικα απο το φορουμ. Πορνο εδω ας επεμβουν οι mod Αν δεν σου είναι ταλαιπωρία μπορείς να σβήσεις 1-3 γράμματα από το αρχικό link για να μην κάποιος πατήσει σε αυτά κατά λάθος, στην παράθεση; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Γεια σας μάγκες.. Χρονια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εγινε περίπου μια βδομάδα με το κινητό στα χέρια μου. Ομολογώ οτι έχω μια απογοήτευση, αλλά σίγουρα δε μετανιώνω που επέμεινα σε windows, όπως και το προηγούμενο κινητό μου. Βασικά το κινητό είναι πάρα πολύ καλό κατασκευαστικά, αν εξαιρέσεις το τριξιμο που κανει κάτω δεξιά και λύθηκε αφού έβαλα ένα χαρτάκι στην εσωτερική πλευρά. Η κάμερα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ειδικά οι φωτογραφίες. Στα βίντεο θα ήθελα λιγο πιο ζωντανά τα χρώματα, ειδικά όταν τραβάς με super slow motion ενεργοποιημένο. Εχω κάποια θέματα βέβαια και θέλω να ρωτήσω αν τα εμφανίζει και σε σας. 1. Αυτό με τις Ζωντανές Εικόνες, δε το βγάζει σε όλες τις φωτογραφίες. Γιατί; 2. Στο φεισμπουκ τρώμε αρκετα σκαλώματα. Αρκετά όμως... 3.Το μέσεντζερ, μου κάνει το εξής σπαστικό κόλλημα.. Κάποιος μου στέλνει μήνυμα, το εμφανίζει στο live tile την εικόνα του και κάτω δεξιά εμφανίζει "1" μέσα σε κυκλο, σε φάση οτι έχετε ενα μηνυμα.. Μπαίνω μέσα, το βλέπω, βγαίνω έξω απο το μέσεντζερ, φευγει απο το live tile η εικόνα του αποστολέα, αλλά το "1" κάτω δεξιά, παραμένει εκεί! Και μόνο αν του κάνω επανεκκίνηση θα φτιάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Γεια σας μάγκες.. Χρονια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εγινε περίπου μια βδομάδα με το κινητό στα χέρια μου. Ομολογώ οτι έχω μια απογοήτευση, αλλά σίγουρα δε μετανιώνω που επέμεινα σε windows, όπως και το προηγούμενο κινητό μου. Βασικά το κινητό είναι πάρα πολύ καλό κατασκευαστικά, αν εξαιρέσεις το τριξιμο που κανει κάτω δεξιά και λύθηκε αφού έβαλα ένα χαρτάκι στην εσωτερική πλευρά. Η κάμερα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ειδικά οι φωτογραφίες. Στα βίντεο θα ήθελα λιγο πιο ζωντανά τα χρώματα, ειδικά όταν τραβάς με super slow motion ενεργοποιημένο. Εχω κάποια θέματα βέβαια και θέλω να ρωτήσω αν τα εμφανίζει και σε σας. 1. Αυτό με τις Ζωντανές Εικόνες, δε το βγάζει σε όλες τις φωτογραφίες. Γιατί; 2. Στο φεισμπουκ τρώμε αρκετα σκαλώματα. Αρκετά όμως... 3.Το μέσεντζερ, μου κάνει το εξής σπαστικό κόλλημα.. Κάποιος μου στέλνει μήνυμα, το εμφανίζει στο live tile την εικόνα του και κάτω δεξιά εμφανίζει "1" μέσα σε κυκλο, σε φάση οτι έχετε ενα μηνυμα.. Μπαίνω μέσα, το βλέπω, βγαίνω έξω απο το μέσεντζερ, φευγει απο το live tile η εικόνα του αποστολέα, αλλά το "1" κάτω δεξιά, παραμένει εκεί! Και μόνο αν του κάνω επανεκκίνηση θα φτιάξει.. Γενικά οι εφαρμογές του Facebook είναι πρόβλημα. Κολλάνε αφάνταστα ακόμη και στο 640.... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Γεια σας μάγκες.. Χρονια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εγινε περίπου μια βδομάδα με το κινητό στα χέρια μου. Ομολογώ οτι έχω μια απογοήτευση, αλλά σίγουρα δε μετανιώνω που επέμεινα σε windows, όπως και το προηγούμενο κινητό μου. Βασικά το κινητό είναι πάρα πολύ καλό κατασκευαστικά, αν εξαιρέσεις το τριξιμο που κανει κάτω δεξιά και λύθηκε αφού έβαλα ένα χαρτάκι στην εσωτερική πλευρά. Η κάμερα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ειδικά οι φωτογραφίες. Στα βίντεο θα ήθελα λιγο πιο ζωντανά τα χρώματα, ειδικά όταν τραβάς με super slow motion ενεργοποιημένο. Εχω κάποια θέματα βέβαια και θέλω να ρωτήσω αν τα εμφανίζει και σε σας. 1. Αυτό με τις Ζωντανές Εικόνες, δε το βγάζει σε όλες τις φωτογραφίες. Γιατί; 2. Στο φεισμπουκ τρώμε αρκετα σκαλώματα. Αρκετά όμως... 3.Το μέσεντζερ, μου κάνει το εξής σπαστικό κόλλημα.. Κάποιος μου στέλνει μήνυμα, το εμφανίζει στο live tile την εικόνα του και κάτω δεξιά εμφανίζει "1" μέσα σε κυκλο, σε φάση οτι έχετε ενα μηνυμα.. Μπαίνω μέσα, το βλέπω, βγαίνω έξω απο το μέσεντζερ, φευγει απο το live tile η εικόνα του αποστολέα, αλλά το "1" κάτω δεξιά, παραμένει εκεί! Και μόνο αν του κάνω επανεκκίνηση θα φτιάξει.. Χρονια πολλα, αληθώς ο κυριος. Σε αυτο με τις ζωντανές εικόνες δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Στα του facebook..και επειδή κολλάει και τι έγινε; Απλα χρησιμοποιησε τον edge σαν λυση. Στα του messenger.. ε κάνε επανεκκίνηση κάθε φορα σιγα..δεν αργεί να ανοίξει παλι η συσκευή..συνήθεια ειναι.. Ευχομαι να τα φτιάξουν πάντως.. Πιστεύω θα σε βοηθήσουν και καλυτερα τα παιδια από το θέμα του 650 που σου απαντούσαν την προηγούμενη εβδομάδα..ελπιζω... Edited April 18, 2017 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts